Derby 1

Riktigt rolig och trevlig kryssning i fredags/lördags. Mycket trevligt och roligt folk. Va dock lite småseg på lördan så det tog ett tag innan man kom igång helt.

Åkte efter båten hem till Tomas för han och sussie hade 70års fest. Satt och drack, lyssna på musik, grillade, spelade kudd och hade allmänt trevligt.

Efter det åkte jag och Sara in till stan och möte upp några. Tog en öl på flyt men eftersom dom stängde precis blev det inget mer utan gick då till Patricia. Efter 45min köande var det äntligen våran tur men en av killarna kom inte in för han hade inget legg med sig. Och killen är 34. Hahaa* helt sjuk. Jaha vad gör man då kl 2 på natten. Jo man hittar en rolig taxichaffis som kör racing inne i stan. Hoppar av vid stureplan och går in på The Lab. helt ok ställe. Sen är det bara att börja röra sig hemåt runt 5 snåret. En väldigt trevlig lördagskväll var slut.

Igår morsdag middag hemma hos mamma sen ut till Bålsta för att kolla på "Derby"..Hahaa* Uppvärming inför Derbyt på Råsunda ikväll..=)  Sen bar det av hemåt och till sängen... =)

Med andra ord kan man sammanfatta helgen som en väldigt bra och trevlig helg.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback