Fixar och donar

Har väl inte riktigt gått så bra som jag tänkt mig  i helgen... Hade ju räknat med att golvet skulle vara klart eller iallafall nästan, men känns inte som att jag kommit speciellt långt men men har ingen brådska, vill ju att det ska vara bra gjort.
I morgon ska jag ner till lägenheten igen och börja med sovrummet. Vet fortfarande inte vilken färg jag vill ha men har en liten tanke iallafall.. Tänket börja spackla och slipa... Slänga lite sopor och försöka få lite ordning iallafall... Luckorna till köket borde komma någon gång under nästa vecka och det går ju att gå på golvet där inne så det funkar ju...

Igår va det fest hemma hos Becca och Jennie, måste säga att det va skit trevligt. Tiden gick så fort bara, helt plötsligt va alla borta och Kjelle hade beställt taxi hem men det visade sig att kl va 4 så det va ju inte så konstigt att dom flesta dragit.. =)
Men träffade iallafall en hel del folk jag inte sett på länge så det var skitkul...

Nu är det sängen som kallar, dock inge Dallas att kolla på för har sett klart säsong 7 så idag beställde jag säsong 8... =) Borde väl komma senast på tisdag... =)

Natti natti

Ingenting


Idag va jag på Ikea för att handla saker till badrummet men hittade i stort sett INGENTING... Det blev en badrumsmatta och 3 blommor. Köpte även en kruka som blommorna ska va i.. That´s it... Hade ju värsta planerna på vad jag skulle handla men det va ett jätte dåligt utbud...
Kan ju inte direkt köpa ett rött duschdrapperi när det är blått i badrummet...
Men hittade andra saker som jag ska köpa sen när lägenheten är klar så man vet med färger och så... =)

Åkte och käka lunch med brorsan, sen gick jag upp till lägenheten och spacklade i köket så i morgon när jag kommer hem är det bara att slipa, sen sätta igång att måla..
Har en känsla av att köket troligen blir klart i helgen.. =) Bara luckorna som saknas dock men dom borde komma under nästa vecka..

Nu sitter jag på jobbet igen och jag hoppas verkligen att tiden går lika fort idag som dom har gjort dom senaste gångerna jag jobbat...

Har lite beslutsångest över vad jag ska göra i morgon kväll... Antingen in till stan och träffa lite vänner, ta någon öl eller så blir det en lugn kväll hemma hos Becca med film, pizza och färgning av hår och ögonbryn..
Men måste faktiskt säga att det lutar åt att åka till Becca...
Vill ju få så mycket som möjligt gjort i lägenheten innan jag beger mig någonstans och Becca bor ju nära så då spelar det ingen roll om det blir lite sent innan jag är klar, sen ska jag ju faktiskt upp tidigt på lördag och köra morsan in till stan och då är det ju inte såå himla bra om man är bakis... =)
Ska förresten till frisören på lördag oxå innan jag möter upp Kjelle för att fixa köksgolvet..

Nä dax att kanske göra nå¨gon nytta här på jobbet så det mesta är klart innan folket kommer hem och fotbollen börjar.. =)


Jaha i morgon sker det,  =)
När jag vaknar så äger jag en lägenhet...  =)
Ska bli sååååå skönt
...


Alla hemma

Kl är 21:40 och alla är redan hemma. Snart dax för städrunda. Sen är det bara att sätta sig framför TVn och kolla sista halvlek på matchen.. =)
Tiden har gått fort idag med. Fick springa iväg vid sextiden för att hämta bilen som varit på verkstan och efter det så bar det av till Willys för att handla så bara där gick det några timmar.. =)
Sängen är bäddad så när kl är 23 så är det bara att bädda ner sig... =)

2dra av 3

Jaha då sitter man här på jobbet igen då.. Dax för veckans 2dra nattpass av 3...Men det är ganska lugnt, tiden brukar flyta iväg..
Vad har jag gjort idag då ?? Absolut INGENTING... Legat i sängen men huvudvärk och kollat på Dallas... Snart dax att beställa säsong 8:a... =)

I morgon bär det av till Ikea för att inhandla lite saker till lägenheten... Kommer dock inte bli så mkt då jag inte riktigt har kolla på vad jag har och vad jag inte har...

Har iallafall bestämt att Kjelle kommer på lördag och hjälper mig med att fixa golvet i köket.. =) Spännande... :D

Igår blev det en lugn kväll hemma, Becca kom över så vi åkte och handla godis sen satte vi oss och kolla film.. Och det var verkligen ingen bra film.. SÖK men Persbrandt...  Inget att rekomendera.. Slutade helt konstigt oxå....

Trött

Nu börjar tröttheten slå till... Jobbade från 16 igår till 15 idag.. Fick iofs sova så ska väl inte klaga så  mkt men det tar på krafterna endå och man sover inte alls lika skönt som man gör hemma..
Fick lite spader idag för just nu lever firmabilen sitt egna lilla liv.. Den startar när det känner för det och när jag väl skulle åka iväg med den till verkstaden stannade jag till för att äta lite lunch och efter det så gick inte f-nskapet att starta, inte ens med startkablar... grr... efter mycket om och men gick den igång så nu får vi se hur det går på verkstan.. Måste iallafall säga att jag blivit proffs på att använda startkablar nu.. =) Alltid något positivt...

Idag va jag och brorsan på Bauhause för att köpa färg, blev stockholmsvitt.. tror det kan passa i köket... Hittade även golvet jag ville ha så nu börjar jag känna mig väldigt nöjd, bara sovrummet kvar som jag verkligen inte har någon aning om hur jag vill ha det..
Åkte hem till brorsan efteråt för att kolla lite saker och skåpet över kyl/frys som inte alls passar in va jättelätt att ta bort så nu är även det problemet löst..
Känns som att det mesta har hamnat på plats och då har jag inte ens flyttat in än.... =)

Funderar på om jag ska ta och bädda ner mig i sängen och sätta på Dallas på DVDn... Låter som en bra idé faktiskt.. =)

 

Lyckad midsommar

Nu börjar det närma sig.. Bara några dagar kvar.. Känns som att det mesta börjar att hamna på plats.. Nu är det bara att fixa färg och golv under veckan sen är jag fit for fight på fredag när det är dags att flytta in... =)
Tänkte iallafall börja måla på fredag sen får vi se hur det blir med golvet, måste ju anpassa mig lite efter Kjelle..

Midsommar blev jätte lyckad, Iallafall vad jag tycker.. Vi va inte så jätte många men iallafall dom närmaste.
Blev lekar, dans runt midsommarstången, God mat, en del att dricka, bad med kläderna på och en väldigt massa skratt.. =)

Va väldigt skönt att få vara borta lite från jobbet och allt. 5 dagar på landet gör susen.. Hade mkt tid för att göra ingenting och det kändes behövligt. Ville man sova sov man, ville man bada så badade man.. Alla gjorde det man kände för och detr passade alla. enda obligatoriska va 5- kampen... =)

Nu sitter jag på jobbet, har gått in extra inatt för vi håller på att lägga om schemat, sen i morgon har jag lovat att gå in och jobba lite extra dagtid, får se när man kommer från jobbet, blir iallafall ett långpass nu... =) Hahaa*

Äntligen

Sådär då har man jobbat klart för ett tag.. =)
Sitter bara och väntar på bussen...
Äntligen !!!


Långledigt

Ungefär en timme kvar att jobba sen blir det långledigt... =)
Ledig fram tills på måndag kväll.. Ska bli sååååå skönt...
Har en hel del att göra idag när jag slutar.. Måste till andra byggnaden och skriva ut lite saker då det inte funkar att skriva ut här, sen hem hjälpa morsan och handla ( vill inte direkt lämna henne 5 dagar själv utan mat nu när hon går på kryckor). Efter det möta upp Sara och handla in det sista för midsommar och sen är det äntligen dax att bege sig ut till landet.
Blir 4 st där redan ikväll och då kommer vi sitta klistrade framför Tvn. =)

I morgon börjar vi sätta upp tält och bord och så, handla maten för midsommar, ta det lugt, kanske bada lite (beror på vädret). Sen i morgon kväll dyker lite fler folk upp och sen är det den stora dagen.

Kommer inte så överdrivet mkt folk men kommer bli kanon endå. Bra folk som man har jä-ligt kul med.. =)

Nä dax att gå ner i tvättstugan och kolla den sista tvätten.


♣ Håller tummen för fint väder ♣


Börjar ta sin fart

Känns som att saker och ting börjar falla på plats.. Igår blev stora delar av badrummet klart, så nu ska jag bara köpa en bänkskiva och sätta upp.
Köksluckorna är inlämnade för lackering, spackling och borrning av nya hål till beslagen..
Valde en mintgrön färg. Typ som denna men kanske aningen ljusare..



Golvet skall läggas om och funderar på ett lite mörkt stengolv av något slag och  väggarna skall målas.. Skönt att jag kan fixa med sånt innan jag egentligen flyttar in, så kan det mesta vara klart när det väl är dax..

Största problemet just nu är sovrummet. Har ingen aning om vad jag ska göra.. Så är det någon som har några tips så är det välkommet... Överkastet och kuddarna på sängen går i blått/turkos så blir nog något sånt tror jag.. =)

Jobbar natt ikväll och i morgon sen på onsdag morgon skall jag fixa det sista innan vi åker ut till landet för midsommar.. Kommer sitta och kolla matchen där. Så får man se hur många som kommer ut då men just nu är vi 3st.. Kan bli trevligt.. Sen har vi hela torsdagen på oss och sätta upp tält och handla mat och så.. =) Blir nog kanoners...

Dax att jobba vidare..







 

Landet

Då har man gått över till Nattschema för en månad framåt.. Ganska skönt faktiskt.. .Har ju hela dagarna ledigt så kan inte klaga..

Idag har jag kört ut bord och lite sånt till landet för midsommar...Så nu är det mesta och tyngsta ute vilket känns jätteskönt... =) Nu får vi bara hoppas på att så många som möjligt kan komma då det verkar ha blivit lite strul med utskicken av inbjudningarna... men det löser sig nog... =) Blir trevligt hur som helst tror jag..

I helgen är det Citymail-turnering igen så om vädret tillåter så blir det en heldag ute på kaknäs och efter det Sverige-Spanien... En hel dag fyllt av fotboll med andra ord..

I morgon ska jag till landet igen och hjälpa mormor med lite grejer hon vill ska vara fixat innan jag åker ut nästa vecka..

Dax att jobba lite..



Solen skiner

Har långhelg nu.. =) Och passar mig jätte bra nu när det är så fint väder... =)
Ikväll ska jag på kryssning, ska blir såååå kul.. Verkligen längtat, va ju ett tag sen  och nu när solen skiner kan det inte bli bättre än att sitta på soldääck och dricka öl.. =)

Annars allt som vanligt, börjar jobba natt nu så kan passa på att  vara i solen en hel del.. Ska försöka sola och bada så mkt som möjligt..

Idag in till stan och ha det mysigt innan båten går så lika bra att fixa iordning sig.. Hej hej

varmt

Gud vad varmt och skönt det är ute... =)
Har ju 1 1/2 timmes lunch så passade på att lägga mig i solen..(somnade).. Kan säga att det var riktigt varmt och jag var ganska blöt när jag vaknade.. men lika bra om man vill grunda...
Bara 2 arbetsdagar kvar sen går jag över till att jobba natt.. Ska bli riktigt skönt faktiskt.. Få hela dagarna i solen och jag har ju fått äran att mina pass ligger så bra att jag är ledig varje gång Sverige spelar i EM... =)



solsting

Måndag igen och jag känner mig inte så jätte pigg idag..
Känns som att solstingen har kommit nu..
Kanske blev lite för mkt igår...
Har en hel del att göra idag så dagen kommer nog gå fort iallafall...
Sen bär det av till Värmdö för att vara hundvakt i veckan.. =)


21 grader

Haft en kanon helg. Bästa på länge.. Så lugn och skön... Verkligen haft tid att ta det lugnt.. =)

Fredags efter jobbet åkte jag t ill bryggan i Gamla Stan men hade helt fel kläder för att fortsätta kvällen så skulle hem och byta om och sen åka tillbaka, men när jag väl kom hem så insåg jag att soffan och sängen var väldigt sköna så valde att stanna hemma..
I lördags åkte jag till Ica med mamma och handlade och sen kom Lill, Conny och Ingela över och vi käkade gott och hade trevligt..
Hämtade Becca vid 20 när hon slutade och vi åkte till PG och satt där hela kvällen och hade trevligt men LillNattis och Sara och lite annat folk...Åkte hem när det stängde medans vissa gick vidare...
Idag åkte jag och Nea ut till landet för att ta det lugnt och sola och bada... Och shit vad skönt det va... 21 grader i vattnet.. ska man inte klaga på... =)
Gick ner på ängen och spela kubb... 1-1 till blev det...
Tog en promenad ner till havet och sen åkte vi hem... Brända och fina..

Nu sitter jag hemma och försöker få lite ordning på mitt hår... Hahaa*
Snart dax att hoppa ner i badkaret och sen bädda ner mig i en nybäddad säng... =)

Som sagt en kanon helg...