Trevlig kväll

Då va man hemma efter en jätte trevlig kväll.. Har f-n alltid kul med familjen Käglefeldt.. =) Gud vilken liten sötnos som har tillkommit... =) Mycket liv och rörelse på den hunden.. =) Riktigt busfrö...

Har precis packat väskan och nu är det sängen som gäller för mig, upp tidigt i morgon för att jobba... =(
Grillning i trädgården står på listan så känns endå inte så jätte farligt.. Har ju bra folk inne så kan bli trevligt + att jag får förstärkning i morgon igen.. =)

Natti Natti


:)

1af2cd142cb6713d3deb56203524c185.png

:)


Står nu...

-88968d9ccfca8c48c1f5669ffe312e4.png

Står nu vi brasan :) varmt och skönt. ;)


Nu är...

378523f36ae814fce093c2c6f5621544.png

Nu är det dax för grillkväll :) mys mys ;)


16

...16 timmar tog det...
Och det va som jag redan visste ett nej.. Förvånad ??
Inte ett dugg, varit så sista månaden..
men det gäller ju att prioritera, och det som absolut inte skulle bli som sist..
HAHAAA*


...

15 timmar senare:

Förtfarande INGET SVAR




Idag har...

0aefa2ddc3c24954a38b4cd39d9ec30f.png

Idag har jag förstärkning på jobbet. :)


Vad ska man säga ??

Igår kväll:

- Kunde du följa med på fredag eller ???

- Oj fan det har jag helt glömt, pratar direkt

12 timmar senare:

INGET SVAR


Nanna kudde

Nu är det dax för mig att nanna kudde... Blir bussen i morgon till jobbet.. Känns lite skumt då jag har blivit lite van vid att ta bilen... =)
I morgon grillning med Familjen Käglefeldt.. trevligt... =)










...Trist... men det är bara att inse.. Vissa förändras aldrig....

Oj vad...

0-3173692245e26968542f73222e5536f9.png

Oj vad ljust det va hemma. Äntligen kan jag se ut igen. :) känns som att det händer något med balkongen nu. :)


jobb, jobb

Den här dagen har då inte börjat som jag tänkt mig.. Har man inte jobba får man jobb.. Hahaa*

Först insåg jag att när det kommer fax från Oskars så står det fel avsändare.. Kanske inte är så bra när vi skickar massor till Kriminalvården.. Ringde Telia och Office och efter ett besök uppe på Oskars är problemet löst.. =)

Nästa problem..MATEN.. Kanske blev en lite krånglig lösning men tror att det är det som är bäst i slutändan... =)

Så nu är det dax att ta tag i det jag skulle ha gjort tidigare..


Då va...

0-6bdb77651eeed8cfb6e75c59d817c552.png

Då va man påväg till jobbet igen.


Sååå skönt.. =)

Sådär, äntligen får jag sova i MIN säng i MITT sovrum.. Känns som evigheter sen.. Ska bli sååå skönt...
En tröskel har kommit på plats dom andra kommer dit på fredag då jag tydligen har spikar rakt igenom mina karmar.. Men som jag sagt innan "Det ser verkligen kanon ut" =)
Nä dax att gå in i badrummet och tvätta av mig sminket
Natti Natti.. =)



Kryssning i helgen någon ?? Sitta på däck i solen och dricka lite öl ??
Låter väl lockande ?? =)

_______________


Nu sitter...

358d8f5ba23d44d965c440fa969afded.png

Nu sitter jag på verkstaden och väntar på att sommardäcken skall på. :) bättre sent än aldrig.


Då va...

0-7f13a8f3934448a00d6e0780e4b12e4e.png

Då va man tillbaka på jobbet idag igen då. Sovit bättre i natt än i förrgår men fortfarande har jag inte sovit helt bra. Ikväll blir det hem och fixa det sista sen kommer jag få en god natts sömn :)


Dax att sova

Nu har jag plockat in lite i sovrummet men tar det mesta i morgon då allt är klart (borde vara det).. Jag är så sjuk nöjd.. Ha blivit en helt annan lägenhet.. =)

Nu har jag gjort mig i ordning för natten så tror det blir till att stänga av dator och TV.. Hoppas på att kunna sova lite bättre i natt  än igår... Håll tummen för mig..


Nu ligger...

18f85f48d6c2b7cbc59424e831189b92.png

Nu ligger jag i soffan och äter godis och tittar på färjan. :) i morgon flyttar jag in i sovrummet igen. :) blir så fint.


Död

Usch, inatt har jag verkligen inte sovit skönt... Varit hur varmt som helst och eftersom dom håller på att renovera balkongen går det ju inte att öppna några fönster i vardagsrummet... Ska bli skönt att få flytta tillbaka in i sovrummet snart..=)
Jag är en död tjej idag.. Hur ska man palla med att arbeta..
Då snickaren kommer och fixar det sista ikväll så passar det ju perfekt att jag ska ut och äta middag med Fia ikväll.. Då är han förhoppningsvis klar när jag kommer hem..

Nä dax att försöka göra någon nytta..


min helg

Oj den här helgen har jag varit dålig på att uppdatera... Men har inte varit hemma någonting... Golvet är färdiglagt och det har blivit SÅÅÅÅ bra.. =) Nu är det bara trösklar och lite socklar kvar att få upp innan jag kan börja flytta tillbaka mina saker.. =)

Matchen i fredags är inget som behöver pratas om.. Kan iallafall säga att jag kom in på arenan 1.20.. Det tog mig, Nea och Sara 20 min innan vi uppfattade att BP hade tagit ledningen efter bara några sekunder... Hahaa*

Gårkvällen va trevlig.. Grillning hos Nea, hur mkt mat som helst och gott  va det oxå... Det va jag, Sara, Dolken, Micke, Camilla och Emma.. Skulle åkt in till stan efter det men ganska skönt att jag inte gjorde det för jag va lite seg från kvällen innan...
Becca kom lite senare och vi begav oss allihopa till MP... Helt ok..

Idag har jag varit nere vid Görvelns slott med Daniel och Linda och efter det åkte vi och kollade på Bele / Österåker.. Nu har jag precis kommit hem från en tre rätters middag hos mamma.. =)

Sitter och kolla på wipeout och sen tänkte jag bädda ner mig i soffan/sängen och kolla lite Dallas.. =)

Ska försöka lägga upp lite före och efter bilder på golvet oxå... =)


En riktigt...

0-6a73f7ab706bd0177c0be3a6cd2da98e.png

En riktigt bra helg med goda vänner, trevligt sällskap, en helt nu lägenhet (ny golv) och mkt sol varför klaga. :) god natt


Sol och tre pinnar ?

Jag har sovit som en stock i natt.. Min soffa är verkligen skön.. =) Ekar i lägenheten gör det oxå  men jag tror att det kommer att bli kanonbra.. =)

Äntligen fredag.. =) redan... Ikväll är det match och man kan ju hoppas på att vi idag iallafall får tre pinnar men jag är f-n inte så säker på det..
Det är kanonväder ute så vi får hålla tummen för att det är varmt ikväll för jag har varit liiiite klantig och satt på mig ganska tunna kläder.. ;0) Blir det kallt får jag helt enkelt skylla mig själv..

Dax att ta tag i dagens uppgifter..



Gud så...

7d94a5325c07a1eec08bef00d5b22eab.png

Gud så hemtrevligt jag har det nu *not* Tur att det bara är för några dagar och att jag inte kommer vara hemma så mkt :)


BSB vs Westlife

Hahaa* Hörde precis en rolig diskussion.. Två av våra yngre killar (20-22år) stod och pratade om vilka som va bäst.. Backstreet Boys eller Westlife... Va faktiskt väldigt roligt att lyssna på.. BSB va bra för dom va lite hårdare medans Westlife hade bättre sångtexter. Hahaa* och killarna va verkligen inne i diskussionen... =)


   VS  



________________________________


Rättvist ?


Det är ganska kul när folk säger Nej Nej Nej hela tiden när det handlar om andra medans man själv hela tiden bara Får Får Får.. Rättvist ?? Nä inte det minsta men säg nått i denna värld som är det..


Blev lunch för mig och det ångrar jag kan jag säga.. Hade nog behövt den där halvtimmen extra till att vila men what to do lixom... Nu blir det en eftermiddag som kommer vara tung...
Jag jobbar nämligen i ett gammalt K-märkt hus och luftkonditioneringen är väl kanske inte den bästa.. När det är kallt ute så är det väldigt kallt inne och när det är varmt (som idag) ute så blir det väldigt varmt inne.. Har iallafall lite tur att jag sitter ganska nära ytterdörren så får ju iallafall in lite luft.. =)


Torsdag

I morse kunde inte riktigt mr Snygging väcka mig som han skulle men jag vaknade tillslut lagom i tid för att hinna iväg till jobbet som jag skulle.. =)

Tänk att det redan är torsdag.. Veckorna går så snabbt.. Helgen är fullbokad och det känns skönt, fint väder ska det oxå bli =)

Sitter och funderar på om jag ska upp och äta lunch idag eller om jag ska lägga mig och vila.. känner mig inte riktigt 100, ont i mage och rygg, haft det hela veckan men idag känns det lite värre.. Har iallafall 2 1/2 timme på mig att bestämma hur det blir.


trött

Äntligen hemma efter en lång dag och middagen är precis uppäten.. Helt slut är jag så snart blir det sängen för min del..
Ikea va väl ingen höjdare.. Så kul är det inte att släpa 10 täcken och 14 kuddar helt själv.. Men fick iallafall lite ideér till balkongen.. Måste bara vänta och se måten på den..
Staffan (snickaren) ringde och frågade om han kunde börja redan på fredag och det sa jag ja till.. =) Känns så skönt att det ska bli av.. Så i morgon kväll är det rensa hall (blir lätt) och sovrum som gäller...

Nä dax att börja göra sig i ordning för sängen...


Hur tänker...

0-4bed07747853621cdce4c77a45b4da67.png

Hur tänker man när man lämnar en toarulle såhär? Tredje gången denna vecka jag kommer in och det ser ut såhär. Inser att jag har väldigt lata arbetskamrater då det är max 2 meter till nya rullar. Undra om dom/den som lämnar det såhär tycker det skulle vara lika kul att sitta där och jag hade lämnat det såhär. :)


.....

..........Jag har tröttnat och har faktiskt ingen som helst lust längre.. Kommer låta det vara som det är så får det bli som det blir helt enkelt..........


Nu är...

69565aa167602d7ca00c00929a11c71d.png

Nu är det dax att vakna till liv så att denna dag kan börja. Undra vad för spännande den har att erbjuda?


=)

Blir alltid så glad när jag vaknar nu för tiden för det va länge sen sist man blev väckt av en riktig snygging.. =) Thiihii*


för mkt begärt

Det är surt men känns faktiskt endå lite rättvist att Bajen vann med tanke på att ett solklart mål blev bortdömt.. Måste även säga att det känns som att Dif spelar upp sig mer och mer men vi har INGEN SOM KAN GÖRA MÅL....???....
 Ytterligare en gång är Bajenfansen påväg att göra bort sig på ett Derby när dom ligger under men tur som det va (för deras skull) blev det "bara" en ölburk...
Nu är det bara att ladda om inför matchen på fredag.. Då kan vi snälla få 3 pinnar ?? (för mkt begärt ??)




Det är sjukt hur snabbt vissa saker kan gå... Som att umgås i stort sett varje dag till att inte setts på typ 1 månad.. Bli ju typ.. Jaha.. va det så du dåg ut... Tråkigt men SANT..



Mangeplugg ??

Jaha då va snart den här arbetsdagen slut.. =)

Har nu bestämt mig för vart jag ska kolla på matchen.. Blir hemma hos Sara och Dolken.. Får man bara se till att Dolken fixar någon smaskit att bjuda på.. Kanske lite Mangeplugg som alla tjatar om så man får se om man håller med alla andra om att det är supergott.. =)

Solen skiner, fåglarna kvittrar och förhoppningsvis tar DIF 3 poäng (dock är jag inte allt för övertygad om det) = En bra dag...


Måndag

Blev en lite sovmorgon i morse och det va skönt men frågan är ju egentligen om man tjänar på det.. Bara att man åker 20-25 min senare hemifrån så är det stoooor skillnad i trafiken.. Men men det va skönt.. Tycker att vi ska införa på jobbet att man börjar 1 timme senare på måndagar så man har en dag på sig att komma in i att jobba en hel vecka.. ;0)

Ingen aning om vad jag ska göra ikväll.. Vet att jag ska kolla matchen men har ingen aning om vart men det löser sig.. Har lite olika förslag.. =)

Nä nu är det dax att gå på lunch.. =)


Allt klart

Jaha då va allt klart.. På lördag får jag nya golv.. Jippi... =) Kommer bli så bra jag bara känner det..

Bilen blev sååå fin.. Jakan min vän är riktigt duktig.. Kunde man inte tro.. Hahaa* Nu ska den bara betalas.. Så halv åtta i morgon ska jag vara där.. = lite sovmorgon... aldrig fel.. =)

Nu känns det som att det blir ett varmt bad för min del.. =)


Igår

En riktig segis dag har det varit idag.. tror jag hunnit med 6 avnitt av Dallas.. =)
En sväng ner till Ica med mamma blev det oxå.. =)

Gårdagen va trevligt.. Mkt folk hos moster... Jätte gott.. Synd att man skulle in till stan efter för det hade varit gott med en doggybag.. =)
In till stan och snaps.. Ganska kallt va det och efter att ölen började kosta 54:- begav vi oss till Kellys.. en efter en droppade av och tillslut va det bara jag, Micke och Patrik kvar.. Pratade om att gå till Pattan och jag kan säga att jag va ganska glad i morse när jag vaknade att vi inte hade gått dit utan åkte hem istället.. =)

BK där nere på centralen är ett ställe jag aldrig mer kommer gå till.. Otrevligare "restaurangchef" får man leta efter..Vad är man för människa som skäller ut sina kunder ? Som står och skriker till dom.. och han tror att han en dag kommer att öppna en egen restaurang.. LYCKA TILL du vet ju inte ens hur man driver ett Burger King...

Nu är det dax att bege sig till mamma för att hjälpa till med söndagsmiddagen.. Daniel och Linad på besök oxå.. Trevligt.. =)


Jaha, Here we go again..

Kl är 9.20 en lördag och jag har redan hunnit tvätta en maskin hemma och nu kom jag precis upp från tvättstugan där jag fyllt 3 maskiner.. Fattar inte att jag ALLTID vaknar tidigt när jag får sova... Första gången jag kollade kl va hon 6, när sedan kl va 7.30 gick jag upp och satte på en maskin..
Kl 9 va det dax att gå till tvättstugan..
Jaha vad ska man göra nu då ?? Får väl bli Dallas ett tag tills det är dax att gå till tvättstugan igen.. =)


Äntligen är...

0-3d32b704dad85ee0c4100beddcff9490.png

Äntligen är det helg. :) nu är jag påväg till Becca. Bilen är inlämnad för lackning = jag slutade tidigare. ;)


sol sol,sol

Vilken härlig dag.. =) Hoppas det blir lika fint väder i morgon för skulle inte vara helt fel att sitta på terassen hos moster i solen.. =)  Kan oxå bli ganska kallt att sitta på medis om det inte finns någon sol..
Kul att man ska hem efter jobbet och inte göra någonting om det fortfarande är sol.. men men det är bara att gilla läget.. får se det positivt iallafall, jag får gå hem tidigt.. Hahaa*

Snart är det redan lunch..


Golv

Hemkommer från Bauhaus och har nu bestämt mig för vad jag ska ha för golv i hall och sovrum.. =) Tror det kommer bli kanonbra.. =) Blev det jag fastnade för redan första gången jag va och kollade med Fia.. Skulle egentligen börjat fixa nu i helgen men får ta det lite längre fram.. Kolla lite när snickaren har tid.. =)

Present är inhandlat oxå och tror även det kommer bli kanonbra.. Hoppas nu bara att hon gillar det...

Verkar inte som att det är någon roligt på TV ikväll så ska nog ta och tvätta av mig, bädda ner mig i soffan och sen kolla några avsnitt av Dallas.. Ska nog även passa på att springa ner i tvättstugan och boka tid för i morgonkväll... =) Vilken fredagskväll.. hahaa*


25 år

Torsdag redan.. =) Veckan har bara flygit fram.. Men inte mig emot..
Ikväll är den en hel del som skall göras.. Kolla golv igen och sen ska jag handla present tills på lördag..

Tänkte rikta ett stort GRATTIS till min moster idag då hon firar 25år som nykter och drogfri.. Tänk 25 år.. Det är nästan hela mitt liv...
Har fått berättat för mig att mamma ofta sprang runt i stan med mig i barnvagnen och letade efter henne när hon va aktiv.. Hon tog sitt förnuft till fånga och åkte in på behandling och nu 25 år senare driver hon ett eget behandlingshem (som hon gjort sen 89) där jag nu jobbat i 7år.. Så från att vara i skiten har hon jobbat upp sig till det hon har idag. Det är starkt..
GRATTIS MOSTER



Gick ju...

4f55c73eaa371124fd807f2eda53cbf9.png

Gick ju inte så jättebra men vi ligger före Göteborg iallafall. :) skratta först som skratta sist. ;) nu är det sängen som gäller. God Natt


Då är...

0-66bdd4f648a86466d7679f1f6b0c01da.png

Då är vi igång. Får vi se hur det går idag då.


Nu får...

6feba96243594fd6d3fb82e1b11d798c.png

Nu får man snart gå hem. :) eller hem och hem, ska in till stan och möta upp folket sen är det Stadion som gäller. ;)


Nytt jobb tack

Om någon har ett jobb att erbjuda så säg gärna till...Det är snart ohållbart det här.. Man kan inte vara på en arbetsplats där man stör sig på saker VARJE dag.. Visst det kanske ligger hos mig.. Men har endå varit här i 7 år så är väl kanske inte så konstigt att jag har tröttnat..
Är en av dom som jobbat längst här, har väldigt mkt ansvar för det mesta (utom behandlingen), största delen av mina 7 år har jag jobbat själv och jag har näst sämst betalt av alla..


Det här...

0-186a15c68ab159397969c29c3c84ef8b.png

Det här är vad jag har framför mig nu. Älskar verkligen kvitton *not*


Sol och match

Känns som att det kommer bli en varm och solig dag idag.. =) Hoppas bara på att det håller i sig ikväll oxå och att det går MYCKET bättre än nere i Götet.. =)

Mår bättre idag än igår men är sjuk trött.. Har en hel del att göra på jobbet idag så tror den kommer att gå ganska fort..

Känns som att jag börjar tröttna ganska rejält nu.. Är det inte i telefonen så är det live.. Blivit liiite för mycket sista tiden..Så tills i morgonbitte är det jag som byter larmsignal =)


2 avsnitt och sen 2 avsnitt

2 avsnitt av Dallas blev det.. =) Spännande.. =)
Nu är snart första avsnittet för ikväll av Desperate Housewifes klart och jag tänkte se till att jag ligger nerbäddad i sängen när nr 2 börjar..
Känner mig fortfarande lite hängig och tror att jag kommer att somna fort ikväll..

Nä dax att göra sig i ordning för sängen

Natti Natti


Hihii*

Så länge som jag har väntat men nu är den äntligen här =)
Stressat och gjort mat allt för att kunna sätta mig ner och kolla på några avsnitt så fort som möjligt.. =)
Ja jag är lite töntig men Dallas är bara sååå BÄST... =)

Fan vad alla blir/är gravida just nu eller precis fått barn.. Ibland kan man känna att man ligger lite efter..  men men jag får väl nöja mig med att jag ska bli faster om någon månad helt enkelt.. =) tills det är min tur...

Nä nu har jag inte tid mer.. Nu har jag bara tid för Dallas


Hur glad...

0-683027a3717fa86e61135f613b89d747.png

Hur glad blev inte jag när jag kom hem. :) säsong 10 är äntligen här ;) min kväll är räddad.


solen kom fram

Whii solen kom fram tillslut idag oxå.. =)

Mådde lite si sådär i morse när jag vaknade och efter lunchen jag åt idag kan jag ju inte påstå att det blev bättre... 1kg salt typ...
Ska avvakta lite till innan jag bestämmer mig för om jag ska möta Fia eller inte men som det känns nu så åker jag nog hem..


Då testar...

5629728cb4667fa81c95763ee999f6bb.png

Då testar vi igen då med en bild som jag försökte skicka i lördags. :) laddning innan matchen.


Måndag men endå tisdag

Måndag igen känns det som även fast det är tisdag.. =) Lite kortare vecka igen och det känns skönt.. =)
Somnade ganska sent igår och det känns idag måste jag säga..
Kanske ska träffa Fia i eftermiddag men får se om jag orkar det, är ganska seg/trött... Kanske vaknar till lite efter lunchen då jag kan vila lite... =)
Inte så fint väder idag men det är ju endå inte kallt, får hoppas på mer sol på onsdag annars kan det blir riktigt kallt att stå och kolla fotboll..

Dax att jobba vidare... Hörs och störs sen.. =)



Wii verkar som det fungerar att mobilblogga nu... =)

Sitter...

421e5455271892faa7bf303599a53d72.png

Sitter nu på jobbet och försöker få igång min mobilbloggning. Får vi hålla tummarna för att det fungerar nu. :)


Fullstpäckad dag

En fullspäckad dag är över. Folket gick precis hem..
Först Bauhaus med mamma, hittade golv men måste åka och kolla igen då snickaren inte rekomenderade laminatgolv.. efter det möte jag upp familjen Eriksson/Dolk och kollade när bröderna spelade match. Ner till Ica för att handla middag. Blev kyckling i ugn med cocos mjölk, wokgrönsaker och kryddor, supergott.. Nu har jag, Micke och Becca precis avslutat två filmer..
Sängen nästa som gäller så man kan vara någorlunda pigg i morgon när det är dax för att jobba igen..

Natti natti


Gbg

Fattar inte varför mina mobilmess inte kommer fram.. Det har ju fungerat
förut... =(

Är iallafall hemma nu och jag har haft det kanonbra trots förlusten... =)
Sol, öl och mkt folk.. =) God mat och trevligt sällskap...
Fredag när vi kom fram blev det röksmörgås på heaven 23 sen utgång.. Upp tidigt lördag för att ta sig till puben där alla skulle samlas..Dock hade "polisen ??" bestämt att vi inte fick sitta ute ??dock verkade det väldigt konstigt då ALLA uteseveringar runtomkring fick vi sitta på....=) Tillslut fick vi plats ute bredvid dom andra grabbarna..
30 min innan matchstart gav vi oss iväg...
6 min in i matchen dog hela glada stämningen (av förklarliga själ) men sen kunde man bara inte mer än skratta för det kändes så komiskt alltihopa.. Hahaa*
Eftermatchen gick vi till Scandic och drack lite öl innan JK tåget åkte hem sen blev det Thaimat för våran del. Kvällen avslutades på heaven 23 och vi kom i säng tidigt och det va nog bra med tanke på att jag och Sara skulle köra... =)

Igår när vi kom hem var jag bjuden på födelsedagsmiddag (Sara och Neas bröder har fyllt 18) och det va verkligen jätte gott, sen satt vi  i soffan fikade, letade påskägg ovh kollade på film.. Trevligt trevligt..

Sovit som en stock i natt  har jag och efter jag duschat och klätt på mig så ska jag och Mamma till Bauhaus för att titta golv...=)

Dax för duschen


Gbg here we come

Nu är jag hemma och färdigpackad.. Somnade som en stock i går och vaknade av massa pussar i ansiktet strax innan kl ringde.
Gick upp och gjorde mig i ordning sen blev det en 30min promenad innan det va dax att hämta väskorna och möta upp den nya hundvakten.. =)
Ninja såg lite ledsen ut där när jag lämnade henne men tror nog att hon får det bra, massa bus med alla andra hundar.. =)
Om ca 20 min kommer Nea och Annika och hämtar mig så bär det av till bromma.. =)
Precis kollat läget på vägarna och än så länge ser det ganska bra ut, får nu hålla tummarna för att vi inte fastnar i allt för långa köer... =)
Vilket toppen väder det är =) Blir nog lite lättare att köra idag än sist vi åkte till Gbg då det spöregnade...

Vet inte om jag kommer att kunna uppdatera något under helgen då det verkar krångla för mig att mobilblogga men jag gör ett försök.. =)

Hörs när vi hörs


Vilken eftermiddag/kväll

Vilken eftermiddag... Blev kvar på jobbet till strax efter 18 då köttfärsen inte räckte så va tvungen att tina upp mer och tillreda.. Efter det en del fakturor jag va tvungen att få iväg.. Nu är det klart iallafall...

Kom hem och la mig i sängen ca 45 min och vilade och det va verkligen behövligt kan jag säga...
Fixade lite mat och bestämde mig sen för att sätta mig framför datorn.. Kom då på att jag inte kollat om pengarna kommit in på kontot än så ringer min bank för att kolla saldot.. Får då höra att det är draget 2500:- från mitt konto och jag får lite panik.. Vad är det för pengar som är dragna ?.. Slänger mig i bilen med Ninja och beger mig till jobbet för att komma åt internetbanken.. Medans jag väntar på att datorn ska startas upp står jag ute på gården och tar en cigg med Janne och en av killarna som är kvar.. Vad händer då ?.. Jo hund jä-eln drar efter en hare och lyssnar inte ett skit på mig.. Och fort går det.. Kul, Nu är jag av med 2500:- OCH en hund. Ninja kommer tillbaka efter ett tag och jag går in med henne och kollar mitt konto.
Allt som står är bara prel kortköp -2500:-...
Kundtjänst kan inte hjälpa mig för dom ser inte heller vad det är draget till..
Efter mycket velande fram och tillbaka om jag ska spärra kortet eller inte så får jag tag på min kusin (som jag hyrt bilen av), han ringer sitt jobb och då visar det sig att det är Hertz som dragit en deposition för hyrbilen.. Tack för det televerket, nu kan jag andas ut, pengarna är inte stulna.. Tur att man har en mor som kan låna ut pengar tills pengarna är tillbaka på mitt konto... =)

Nu har jag precis kommit tillbaka till moster efter en promenad med Ninja så nu ska jag bara hänga lite tvätt sen är det sängen som gäller.. Är helt slut.. Shit sånt här tar på krafterna...

Natti Natti


"dödat" min bankbok

Jaha då va det inte många timmar kvar tills man får gå hem.. Ligger så pass bra till att jag kan börja fixa lunchen för i morgon redan snart.. =)
Lite fakturering kvar bara innan.. Skönt.. Sen kan jag och Ninja vara hemma och bara mysa..=)

Har idag "dödat" min bankbok, så under eftermiddagen idag kommer det in lite extra pengar på mitt konto..Alltid trevligt..=)

Känner mig lite halvseg just nu.. 37.7 i temp så har nog lite feber med tanke på att jag har värktabletter i kroppen... =( Det får verkligen inte bryta ut mer så jag är hängig i gbg... Håll tummen för mig...


Ränta

Precis insett att det kanske kan bli en bra sommar endå.. =) Trevligt när räntorna sjunker... =)
Från 4800:-/månad till 1500:-/månad.
Jag suger verkligen på sånt här men borde man kanske binda nu ??

_______________


Räkmacka

Idag är en bättre dag. Fortfarande lite ont i huvet men inte alls som igår.

Kvällen igår va trevlig, middag hemma hos Micke med honom, Pia och Patrik. Fläskfilegryta.. jätte gott... =)
När jag väl kom hem till Lidingö somnade jag som en stock i sängen och sovit hela natten.. =)

Idag är sista dagen innan jag får lite långledigt och det känns sååå skönt.. Blir kvar lite längre på jobbet idag då jag ska fixa lunchen till huset för i morgon.

I morgon bär det av till Gbg.. =) Dock kommer det blir lite stressigt innan det är dax att åka.. Lämna hunden vid nio och sen bege mig till Bromma flygplats för att hämta bilen, hem och packa och sen dax att bege sig..

För några dagar sen när jag kom hem låg det ett kuvert på min säng. Öppnade det och det stod.
"Vad vore en Gbg resa utan en räksmörgås, Glad Påsk önskar Mamma" så nu blir det räksmörgås för hela slanten... =)



_______________


Inge bra

Idag är ingen bra dag.. Molnigt, jag är trött och har sjukt ont i halsen och huvudet (då vet jag iallafall att jag har ett)..Känns iallafall lite bättre än i morse..
Har  sovit som en stock och det verkar lilltjejen oxå gjort.. Vaknade till inatt av att hon bytte plats från fotänden till huvudkudden och då passade hon på att ge mig en bamsepuss i ansiktet... Hahaa*
Ikväll blir det middag och film med gänget.. trevligt



Bara idag och i morgon kvar sen bär det av till GBG.. =)

Aj aj

Det är så sjukt kul att fotbollsäsongen är igång men om min hals ska bli som den är just nu efter varje match kommer jag snart inte ha någon kvar.. Shit vad ont det gör...
Precis druckigt en kopp te hemma hos Ida och nu ska jag och fröken Ninja bädda ner oss i sängen och sova lite.. Tror gumman är lite trött men det är väl kanske inte så konstigt med tanke på omställningen det varit för henne idag.. Men i morgon är hon på hemma mark igen..=)

Natti natti


Mysigt besök av en tjej på 4 ben

Jaha vad ska man hitta på ikväll då ? Får ju mysigt besök av en tjej på 4 ben och ett hängande öra..=)
Blir nog en hel del bus och en skön kvällspromenad.. =)
Undra om man kanske ska ta och äta mammas hemgjorda hamburgare så slipper jag gå och handla..  ;0)

Nä dax att avsluta det jag håller på med..


Bra eller dåligt ?

Vilken kväll.. =)
Riktig trevlig middag innan match och riktigt kul att se alla man inte sett på länge.. =) Mkt välkända ansikten.. =)
Solen sken och det var skön värme (frös ingenting)..
Matchen i sig va väl ingen höjdare och killarna måste verkligen skärpa till sig lite om det ska funka i år, men 3 poäng kan man inte klaga på. Visst måste jag erkänna att det va lite tursamt att straffen gick in för det va på håret.. =) Men en vinst är alltid en vinst.. Nu laddar vi om för Götet på lördag.. ;0)

Lite sovmorgon i morse (det va tänkt så men jag hade ställt kl helt fel) för att bege mig till tandläkaren. Måste säga att jag va väldigt glad när jag gick därifrån. =) Helt inställd på att jag skulle få laga någonting och att jag på kuppen skulle bli ruinerad. Men tydligen såg det jätte fint ut och undersökningen var mkt billigare än jag trodde, då fick jag t o m en skrapning och puttsning av tänderna oxå  så nu känner jag mig riktigt fräsch i munnen..
En fråga.. Är 27 olagade tänder av 31 bra eller dåligt ? Betyder ju att jag bara har haft 4 hål i mitt liv ?


5 1/2 timme kvar

5 1/2 timme kvar.. =) Jag är laddad.. =)
Solen skiner fortfarande så känns som att det kommer att bli en toppen dag..
Har en del på jobbet att göra så känns som att eftermiddagen kommer att gå fort...


Avspark 19.00 =)

Då va det måndag igen och jag måste säga att jag är riktigt utvilad.. Så pigg som jag känner mig idag va länge sen jag kännde mig en måndag.. =)
Dock har jag lite värk i magen och det stör mig att det börjar komma mer och mer.. Varit utan det några år nu.. =( Men men en dag som detta kan inte det förstöra någonting.. =)
Solen skiner och Dif har avspark i Allsvenskan kl 19 ikväll.. =)
Efter jobbet blir det att åka och möta upp folket på Dolkens jobb för att intaga en middag och lite dricka.. =) trevligt trevligt..

Time to work


Mindre än 24 timmar kvar

Biffstroganoff stod på matsedeln ikväll och det va verkligen supergott.. =)

Sitter nu och tittar på Gossip Girls och efter det är det dax att fixa håret.. Sen måste jag ta och fundera på vad jag ska ha på mig i morgon.. (För nu är det mindre än 24 timmar kvar till avspark), vet ju inte direkt och det kommer att bli varmt eller kallt..
Jaja det löser sig...


Bilder från igår...

  

 

 
_______________


Så perfekt..

Har verkligen haft en toppenhelg.. =) Länge sen sist den kändes så perfekt...
Kvällen på Patricia igår va riktigt trevlig men vafan va det med musiken ? Skit överallt och det tjöt verkligen i mina öron när jag gick och la mig..
Somnade väl vid kvart i sex och vaknade vid två idag.. Perfekt att det regnat så känns det inte riktigt som att jag missat något av dagen. Skönt att jag kunde sova ut och inte vakna tidigt som jag brukar...

Nu sitter jag i soffan nyduschad och kollar på Pearl Harbor och strax är det dax för söndagsmiddag hos morsan.. Undra vad hon ska bjuda på för gott... =)



I morgon smäller det... =)

Toppen

Vilken bra dag jag har haft idag.. =)
Tog tio i elva bussen och begav mig till Tumba för att möta Sara, Dolken och Markus.. Sen har vi varit ute i stort sett hela dagen och bussat och spelat bandy. Avslutade med årets första grillning... Fläskfilé, majs, klyftpotatis och en god sallad.
Sen gick vi in och satte oss och påskpysslade (bilder kommer).. Nu har jag precis gjort mig i ordning för kvällen och jag och Sara ska strax ta och bege oss in till stan..
Toppen dag med toppen väder.. =)

Skål och hej


Ingenting på TV

Tror att jag ger upp för idag.. Har varit riktigt skönt att bara sitta hemma.. T o m hunnit tvätta 2 maskiner... =)
Som jag antog så fanns det  INGENTING att se på TV ikväll  men jag har klarat mig bra endå..
Tror att om telefonen ringer om ett tag att jag tackar nej till besök.. Kommer inte orka att vara trevlig.. Får ta det någon annan dag..
Så nu tänkte jag klä på mig lite kläder, gå ut och ta en sista cigg sen blir det att bädda ner sig så kan man hoppas på att jag kan sova ut lite i morgon.. =) (men det lär väl vara som vanligt att jag vaknar runt 7-8)
Är det fint väder i morgon tror jag att jag kan få en toppendag.. =)
Bus, grilla, umgås och sola.. ;0)



På måndag.. =)

_______________



Dra något gammal över mig..

Blev raka vägen hem för mig.. Ingen som ville/kunde ta en öl med mig i solen, men lika bra är väl det.
För det första skiner inte solen längre och för det andra kan det vara både skönt och nyttigt att vara hemma..
Nu har jag precis fått i mig lite middag så nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra.. Min DVD verkar inte vilja vara med i leken längre.. =( (den har lagt av efter jag lyssnade på min E.M.D skiva, kanske är ett tecken..hahaa*) och på TV lär det väl inte vara något att titta på...
Jaja något hittar jag väl på, annars är det väl bara att gå och dra något gammalt över mig...
Kan hända att jag får lite besök senare men det visar sig efter deras bio är klar...


Ut i solen

Innan ville jag bara hem efter jobbet, men nu är jag inte sugen för 5 öre att åka hem.. Jag vill sätta mig någonstans i solen och bara njuta.. Får se hur det blir med det. Kommer väl sluta med att jag åker hem endå.
Hann inte till Stadion på lunchen så får ta det efter jobbet endå.

Nu är det dax att bege sig upp till centrum och hämta posten.. Hej hej


Kan man annat än att må bra en dag som denna ??

Kan man annat än att må bra en dag som denna ??
Solen skiner.. Värmen börjar komma mer och mer...Jag ska ta en promenad med grabbarna i huset till den nya restaurangen så dom hittar, funderar på om jag kanske ska ta och åka till Stadion på lunchen och hämta mina biljetter (sista dan i morgon)... Verkar som att saker och ting kommer att lösa sig av sig själv.. =)
Nästa vecka jobbar jag bara mån-tors sen bär det av till Gbg... Får dessutom nära till jobbet under nästa vecka då jag ska vara hundvakt.. =)
Vissa saker som händer är så komiska så man inte vet om man ska skratta eller gråta.. =) Hahaa*
En bra dag helt enkelt...


Tokig

Ny månad = mkt som ska redovisas. Jag blir tokig på det..
Alla dessa saker man ska räkna och skriva upp.

*Kassan
*Beläggningsrapporten
*Upplupna intäckter
*Lunchkuponger
*Kassaboken
 m.m

Och just nu funkar INGENTING och jag blir tokig.. Detta jä-la excel.


Orkeslös

Känner mig orkeslös och är trött på det/dom flesta just nu.. Ingen lust med någonting... Så nu ska jag varva ner lite i soffan sen blir det in i badrummet för att göra mig klar för natten sen är det duntäcket över huvudet som gäller..
Hörs i morgon


bra/dåligt, varmt/kallt

Ibland tycker jag bra om mitt jobb, ibland tycker jag mindre bra om det. En dag som denna kan jag uppskatta det. Det är fint väder och jag har en hel del ärenden ute att göra så jag slipper sitta instängd på kontoret.. =) När det är snöstorm och regnar så vill jag helst inte vara ute och springa..
Dock blir det på vintern väldigt kallt där jag sitter och på sommaren väldigt varmt när det är som idag är det helt lagom.. Nu får man bara hoppas på att detta väder håller i sig för nu vill jag ha lite värme.. =)


Ändring

Blev verkligen en liten en igår.. När jag kom till Kellys för att möta upp grabbarna så satt Micke i telefonen. Det visade sig att han satt med Viking Line och bokade en kryssning för honom och Pepsi.. Så vi käkade lite mat, satt och snacka sen vid 19.15 va det dax för dom att börja röra sig till terminalen och då åkte jag hem.
När jag sedan va i Jakan ringer Becca mig och frågar ifall vi kan mötas upp så vi hamnar på PG.
Öl för Becca, lingondricka och minneralvatten för mig (supergott).. Mycket snack om allt och ingenting. Åkte hem sen vid tjugo i tio och kl tio låg jag i sängen.. =) Skönt..

Har iallafall fått veta att jag inte är den enda som känner som jag och det gjorde mig på något sätt glad.. =)
Fick även höra lite om mig själv som jag inte gillar att höra och det måste verkligen bli ändring på det fort. Jag är inte den typen av människa och det är det fler som håller med om.
Så från och med nu är det slut med det där beteendet. =)

Nu är det dax att sätta igång att arbeta.


AW

Då va denna underbara arbetsdag över.. =) Jihoo.. Nu bär det av in till den stora staden för en kleines AW med Micke och Pepsi..
Kanske så att man kanske kan sitta ute.. 1 april får man väl sätta igång uteserveringarna ??


Pigg och glá

Oj hoppsan.. Va sååå nära på att glömma hämta min tvätt i tvättstugan igår.. Kom på det i sista sekund så det va ju skönt.. =)

Idag är det onsdag och jag känner mig riktigt pigg och allert.. Sovit riktigt bra inatt och jag att jag fick sova 30 min längre det känns...
Har en hel del att göra på jobbet idag men det är så jag gillar det.. Hur kul är det att bara sitta och glo ??
Just nu är jag lite irriterad bara för att faktureringsprogrammet vill inte riktigt som jag vill så jag har lite svårt att få ut mina fakturor, men det gäller att ha tålamod.. ;0)
Får väl fixa något annat under tiden tills programmet har vaknat till liv...