Nu är...

3c4a2151a6eb1e16ae5d60a509828dde.png

Nu är det dax för mig att sova. I morgon är det 1 sep (redan) då börjar det. Nu kör jag. :) Natti natti


halvlek. Nu...

5b211628f09be1158c309835507b4c94.png

halvlek. Nu håller vi tummarna och hoppas det inte slutar som första började. :)


Sista veckan

Oj hade tydligen missat att skriva igår.. Måste kommit något i vägen för jag vet att jag satt framför datorn och började på ett inlägg iallafall.. Men men shit happends..

Måndag och tillbax på jobbet men känns endå ganska bra eftersom det är sista veckan nu innan jag har SEMESTER !!
Har ingen aning om vad jag ska göra men något hittar jag på.. Vet iallafall att jag kommer att soooova massor..

Har oxå insett att idag är sista dagen.. ooups.. Trodde verkligen att jag förberett mig bra men känns endå lite konstigt... Men jag har bestämt mig.. JAG SKA... Har massor av saker som jag ska fixa idag/kväll så att det bara är att köra på.. ;0)




4 dagar kvar till semester
1 dag kvar sen är det slut


Från oss till er

Nä nu är kl alldeles för mycket och det är dax för mig och djuren och lägga oss (Matte och Liza ligger nog redan och sover).. Har haft en trevlig kväll med god grillad mat och trevligt sällskap.. Patrik åkte hem ganska tidigt så han skulle komma upp tidigt i morgon för att tvätta så han kunde åka till Lukas någorlunda.
Liza har halvsovit i fotöljen hela kvällen och jag, Matte, hundarna och katten har kollat på massa skit på TV..
Så från oss alla till er alla, GOD NATT


Tequila och...

6163923cf6b798bf0ae4457a6aa24d9e.png

Tequila och hennes nya vän myser. :)


Såhär ser...

0efb21bd77342f5ac6cf71e6f8fde598.png

Såhär ser min lördagskväll ut. Händer ju inte allt för ofta. ;) Hahaa


Bortförklaring

Oj kl är ju bara efter fyra.. Jag som hunnit med så mkt idag...  Promenerat varav en långpromenad, tittat på film, sovit lite, färgat håret och duschat.. trodde kl va efter sex eller någor sånt...Hmm kanske kan bero på att jag gick upp tidigare än vad jag brukar på helgerna.. Hahaa*

Jag älskar katter och hundar men pga allergi fungerar det ju inte... Men hundar är bra att ha IBLAND (tror inte jag skulle palla att ha det även om jag inte va allergisk) för det finns INGA ursäkter till varför man inte kan gå på den där promenaden.. Jag är expert på bortförklaringar.. Jag älskar att vara ute och promenara men händer ju inte allt för ofta då jag oftast har en anledning till att inte gå.. Men när man har hund, då MÅSTE man.. Så att ha det som jag har det att ha hund ibland passar perfekt... Men jag måste även börja träna på att INTE får några bortförklaringar utan bara sätta på mig rätt skor och gå ut och knalla för jag vet ju hur skönt det är när jag väl gör det och hur bra man känner sig efter..

Nu sitter jag och tittar på AIK-Trelleborg, varför vet jag inte riktigt utan det  bara blev så.. Snart kommer nog Patrik, Matte och Liza hit.. Whii jag får trevligt sällskap och slipper vara själv i mörkret... ;0)


Långpromenader är...

656f6026b1e1b9fe935cc3b31dbea5bf.png

Långpromenader är verkligen underbara. :)


Jag, Tequila...

0-197d4320faabca08dbeedf61b866b7ad.png

Jag, Tequila och Donkis ligger i soffan och kollar film. Tror att det är så våran dag kommer se ut. Förutom alla promenader vi kommer att ta :) lugnt och skön helg med andra ord.


Hmm

Man vill inte misstänka folk men ibland så gör man ju det, samtidigt som man själv känner sig skylldig...


Fredag

Whiii* Det är FREDAG.. =) Älskar dessa dagar.. En del att få undan på jobbet men det kommer gå fort.. Kommer ju få vara själv hela eftermiddagen då mina kollegor sitter i handledning... Nu är det centrum som hägrar.. Ikväll efter jobbet bär det av ut till Kopparmora... Har lite små ångest över att jag kommer få sitta i köer men what t o do lixom... Funderar även på att kanske svänga förbi Liza och Matte på Ingarö (är ju typ på vägen) och säga hej till folket som har kräftskiva..
Jaja vi får se vad som händer.. .Hej hej så¨länge


Besviken

Hmm måste faktiskt säga att jag blev liiite besviken av filmen.. Inte så att den va dålig men jag hade högre förväntningar.. Boken är garanterat bättre. Saknade en hel del (vilket iofs är förstårligt för annars skulle den vara hur lång som helst)  och mkt tyckte jag inte riktigt stämmde in, dock kanske bara smådetaljer, Men som sagt, boken är MYCKET bättre..
Nu kanske jag ska ta och börja packa min overnight bag för helgen och sen är det  nog dax att bädda ner mig i sängen.. Får INTE försova mig i morgon... Hahaa*


Beach vintern 2009

Då va man hemma efter en liten shoppingtur inne i stan.. Blev ett par leggins, en tjocktröja och lite annat smått och gått.. Köpte även "Män som hatar kvinnor" så nu har man något och kolla på ikväll.. =)
Gjorde wokgrönsaker och lax till middag.. Mums så gott och lite nyttigt... ;0) Satsar ju på Beach vintern 2009.. hahaa*


Vanlig dag

Den här dagen blir nog inte så tung endå.. =) Jobbar som vanligt och det känns faktiskt väldigt skönt.. =) Ska försöka få tag på en bra film ikväll och kolla på tror jag.. Får väl köpa i värsta fall.. Hahaa* Sååå trött på att titta på allt skit på TV..

Borden är iallafall tillbakalämnade nu.. En skratta och en surpelle..

Nä om jag kanske skulle ta och göra någon nytta nu, har ju inte varit här så mkt idag...


Tung dag ?

Tror att detta kan bli en ganska tung dag på jobbet, kommer troligen att jobba fram tills kl 08.00 i morgon bitti.. Måste bara lösa lite saker innan det blir helt klart..


hur ska man göra ?

Hade tänkt att hyra en film ikväll men eftersom den jag ville se va uthyrd, (vilket inte är konstigt eftersom den kom ut idag) så blev det TVn.. Har precis börjat en film på 6.an som verkar vara helt ok som man kanske ska se, kanske läge att göra sig i ordning, bädda ner sig och kolla klart på filmen i sängen ??


usch

Usch, ibland blir jag så ledsen när jag hör vissa saker. Hur kan man ?? Om det endå fanns något man kunde göra... Det är för jävligt..
Hoppas verkligen att det inte är som man tror...


Jä-la

Det är skönt att komma bort från jobbet ibland, men all denna jä-la trafik som uppstår pga alla dessa jä-la vägarbeten gör mig tokig... Det ska inte ta nästan 1 timme och ta sig till Söder...


;0)

Ska få åka iväg på ett ärende in till stan, Skönt att få komma bort lite... ;0)


Jag vill HEM

Nu Nu, gärna igår...

FEEEEEL, gör om... Det där får du fixa..

När ska man lära sig att tänka igenom saker helt och hållet INNAN man fixar och trixar






Som sagt, bädda ner sih hemma lockar VÄLDIGT mkt just nu

Måste hålla det

Usch jag måste verkligen börja komma i säng tidigare.. Visst nu somnade jag vanlig tid igår, men just det där att ligga nerbäddad innan man somnar..
Mår fortfarande inte 100 men det är ju bara att stå ut.. Ingen lust eller ork med någonting men endå har jag en hel del som måste göras.. Inte tid att vara sjuk nu...
Ikväll måste jag verkligen hålla mitt "Åka hem och bädda ner mig i soffan", känns som att det behövs.. Kanske t o m ska stänga av mobilen och bara vara, laga lite god mat, tända ljus och sätta på någon bra film.. Gud så skönt det låter, längtar..



_______________


I did it.. Next..

Jag lyckades, men det tog sin lilla tid, nu är det dax för nästa projekt.. Ta sig till sängen.. Får vi se hur lång tid det tar..


seg

Fortfarande inte kommit in i duschen.. Nu måste jag verkligen ta tag i dethär... Wish me luck !!!


Inte helt 100

Blev inte riktigt som jag tänkt mig efter jobbet, hade ju tänkt åka hem och bädda ner mig men istället mötte jag upp mamma och gick och åt middag istället.. Nu är jag iallafall hemma och bara sitter här i soffan, orkar inte ens hoppa in i duschen.. Men snart så.. Hoppas jag att jag få lite enegi... Ljusen är tända  och jag har det riktigt varmt och skönt här.. Kom och tänka på det, nu går det mot mörkare tider och snart (eller kanske inte så snart) är det ljustider.. Man får gå och handla fina ljus som doftar.. ;0) Ha massor av ljus tända runt sig... På ett sätt längtar jag till den tiden men samtidigt vill jag helst att det ska vara ljust och varmt ute.. Är iallafall väldigt glad  över att jag slipper lite av snö och slask...=)

Känner mig fortfarande inte helt 100, ont lite här och där och på så sätt känns det väldigt skönt att jag ska sitta ute i skogen i helgen och ta det lugnt.. ;0) Får hoppas att jag kanske kan få med mig någon, kan man ta långa promenader med Tequila och samtidigt göra sig av med lite fett.. Hahaa*

Nä om jag kanske skulle skaffa mig lite energi och röra mig från soffan till duschen..


Offerkofta

Nu har jag sjukt ont i huvet och känner mig allmänt konstig i kroppen.. Vill bara hem och bädda ner mig....
Vet att jag måste ner och handla (ekar i kylskåpet) och det känns ju inte så kul när man mår såhär... Har jag någon bra film att titta på då ?? inte det heller, suck, stön osv osv... Offerkofta ?? ja kanske men känns lite som att jag har rätt till det.. Det är min tur idag...





Vanlig dag endå

Jag har enda sen det här kom frågat mig VAD SKA JAG GÖRA ?? Nu fick jag svaret... INGENTING... =) Jag klarar mig med andra ord..Då är det helt plötsligt en helt vanlig dag för mig på jobbet..




Nötskal

Idag gick det bättre att komma till jobbet.. =) Whiii*
Kommer att vara lite speciellt på jobbet idag och även fast man vet vad som hända skall så tror jag endå att man inte riktigt vet.
Tror iallafall att det kommer att bli till det bättre efter.. Även fast jag inte är speciellt orolig för hur det är nu.
Hmm lite rörigt inlägg kanske men Hey that´s me i ett nötskal..


Det är...

041956d22621f677b25145f3e30f34b4.png

Det är fan inte rättvist. Det här va våran match. Hur mkt otur kan man ha egentligen?


Bra jobbat SL

Bra start på dagen, not.. Över 2 timmar att ta sig till jobbet...  Bra jobbat SL....



Slapp

Idag har varit en riktig slapp dag.. Har varit riktigt skönt.. =)  Nu är jag nybadad vilket va riktigt skönt så nu tänkte jag ta och sätta på en film på TVn och sen bara slappa mer...
I morgon är det måndag igen.. =( Har haft en kanonhelg som gärna kunde varit längre.. men men snart är det semester igen..=)
Nä ska nog ta och koka mig en kopp Te...


Mitt uppdrag.

0-69f383939d3a9bac8fe36b58e464d868.png

Mitt uppdrag. ;) Hahaa.


Jag råkar...

0-4e9516f9d541e56a89ff5248b08067be.png

Jag råkar ha rak skärt så mig går det inte att äta. :(


Det jag...

757fd68a6e4f65b72497c33895704cdf.png

Det jag skulle äta va gammalt så jag va tvungen att äta det här ;) det funka ganska bra.


home sweet...

0-20ed85a99586846fd5f1f629358c87f3.png

home sweet home, Harietta som varit med är nöjd efter sin spanska omellett. ;)


Vi är...

7dfe0e5a36a77215109d15df04d09cea.png

Vi är på gång, vi är laddade vi är tända. ;)


Då va...

0-14db750d4137654e04bc1fc65ba37ca7.png

Då va man på plats. :)


Taggad

Snart snart snart är det helg.. =) Jag är taggad... Dagen i sig har flytit på bra.. Väldigt skönt hos nappe va det.. Tror att det mesta har släppt nu. Inte tagit någon voltaren idag heller och eftersom jag inte känner något lär det ju vara ok nu... ;0) Så nu kan jag dansa hela natten utan problem.. Hahaa*
Dock börjar jag få ont i huvudet men jag tror att det har att göra med vädret.. jaja får se hur det går...

Nä om man kanske ska ta och avsluta det man håller på med så man  kan börja röra sig mot terminalen..

Tjing pling


Strålande humör

Då är det fredag.. =) Vaknade i morse på strålande humör.. =) Känns som att inget kan förstöra det (håll tummarna nu för att det blir så) dock blev jag lite fundersam när jag kom till bussen. Jag va den enda där.. vi brukar endå vara 6-7 pers som står och väntar.. Började direkt tänka, nu har jag sett fel på kl osv osv, men det hade jag ju inte. Antingen har dom andra sovmorgon på fredagar eller så är dom helt enkelt lediga, tänk vilken lyx.. Så vill jag oxå ha det.

Vad står på schemat idag ? Inget speciellt tror jag, bara det vanliga med fakturor och fakturering, sen kl 13.40 är det dax att besöka nappe igen. Ryggen känns mycket bättre men jag känner fortfarande av det.. Hoppas det försvinner efter idag..


Det går fort

Jag hann =) Städat, tvättat, badat osv osv.. =) Känner mig som en ny fräsch människa.. ;0) Nu är det bara packa väskan som gäller men det går fort, behöver ju inte ha med mig så mkt och det mesta ligger redan framme, lite hänger på tork så jag hoppas verkligen inte att jag glömmer dom i morgon hahaa* Största problemet jag har nu är nog vilken väska jag ska ta och det är ju inte något jätteproblem.. Tänkte kolla lite på Tv sen bäddar jag ner mig i sängen..

I morgon är det redan fredag igen.. Veckorna går verkligen fort.. Hihii*


Hur ska jag hinna

Home sweet home,
Vad jag helst av allt skulle vilja göra nu är att bädda ner mig i sängen men icke sa nicke.. Här ska städas, tvättas, badas, skrubbas, rakas osv osv.. ;0)
Kl är 19 och jag har inte varit hemma länge alls, det suuuuger.. snart är ju kl jätte mkt... hur ska jag hinna ?? Hahaa*
I morgon bär det av ut på havet, ska bli skoj, länge sen sist..

Nä kanske inte ska sitta här och slöa utan börja ta tag i saker..


What to do ?

Huvudet håller fortfarande på att explodera, what to do ? what to do ?, får hoppas det går över när jag får bort allt skit i ryggen..

Rensa, rensa, rensa har gått väldigt bra.. Laga laga laga lite sämre eller kanske kan säga att det oxå gått bra eftersom jag inte förstår vad som ska lagas. Fungerar ju när jag använder maskinen.. =)


Nu är det dax för veckliga centrumtiden.. Skönt att få komma ut och röra lite på sig.. =)



Dessa jä-la vägarbeten

Sitter och funderar på vad det är för en idiot (ursäkta uttrycket) som har bestämt att i stortsätt ALLA gator/vägar i Stockholm och med omnejd ska fixas samtidigt. Vägarbeten hit, vägarbeten dit. Totalkaos överallt. Nej här kan du inte åka för det är vägarbeten, där kan du inte heller åka etc. etc. Resultatet blir att ALLA billister åker samma väg = KÖ, eller så får man åka där det är vägarbeten och framkomligheten är = 0.

Det ska inte ta 45min från Ropsten till Universitetet, väljer jag en annan väg är det längre köer.

Men det som egentligen stör mig mest med det här är att dom har mage att ta ut trängselskatt. Snacka om att vi stockholmare blir blåsta på pengar.

Förlorar ca 1 ½ timme varje dag på att sitta i köer och dessutom får jag betala för det. Finns det någon logik ? NEJ.

Va nog inte det här folket räknade med när dom röstade fram trängselskatten.



Åk kommunalt kanske vissa säger, visst kan jag det och jag gör det också, men jag åker buss och min buss startar inne i stan = att den blir försenad pga. alla vägarbeten. Tänk även  på alla stackare som bor på blåa linjen, den bygger dom ju också om. Fulla ersättningsbussar i rusningstrafiken, har du tur kommer du på annars är det bara att stå snällt och vänta på nästa.


Ibland är det verkligen underbart att bo i Stockholm (eller inte)


ont, rensa, laga

Idag är en tung dag, ont i rygg och huvud.. Sovit ganska bra men har haft en Becca som pratat i sömnen bredvid mig... Mkt som står på schemat har jag oxå, rensa rensa rensa, laga laga laga... =(


Typiskt :->...

0-613bf369c6b8426784f42036de489587.png

Typiskt :->


En typiskt...

0-2a004a732513eb34a26a03ec73073a58.png

En typiskt kväll hemma hos mig med Becca, Hahaa eller inte. Vi är iallafall klara nu och det blev väl sådär. Bevis kommer sen. ;)


Muskelinflamation

Då har man varit hos naprapaten, en lätt liten muskelinflamation har jag fått så nu är det voltaren, långsamma lite längre promenader sen tillbax på fredag som gäller..
Just nu känns det ganska bra men  troligen kommer jag få ganska ont om ett tag.. får se vad som händer..


Naprapaten nästa

Nu går det inte längre, ryggen blir bara värre och värre så nu har jag bokat en tid hos naprapaten.. =) 11.40 är det dax och då hoppas jag verkligen att jag får ordning på den... =) Hur kul är det att knappt kunna sätta på sig skorna ??
Wish me luck !!!



_______________

Påväg till...

2db4dae3003b5241ee0f811ca2093985.png

Påväg till jobbet och insåg precis att den som sa att värmen är påväg tillbaka ljög. Idag är det möss och vant väder. Brr Brr


Småpyssel

 Suttit och småpysslat lite ikväll, f-n vad kul det är.. =) Barnet inom sig kommer fram på nytt.. Hihii*.. I morgon blir det mer pyssel.. ;0)
Nu ska jag och min onda rygg  bädda ner oss i den sköna sängen..



Grattis Patrik och Angelica, eran lilla Lucas är äntligen här.. =)

Bad Gastein

Satt precis och kolla på ett avsnitt av Greys på TV.. Vilka minnen det gav.. Kommer ihåg när jag såg det första gången.. Va på Camelas dator nere i BG.. Satt/låg i sängarna i sovrummet i Kinahuset.. Slutade väldigt spännande och vi kämpade verkligen för att få ner fortsättningen utan resultat.. Gud ibland tänker jag tillbaka på den tiden, allt roligt  man gjorde, alla jobbiga stunder man hade, all fin skidåkning man fick vara med om, alla roliga/trevliga människor man lärde känna, Herr och Fru Wang, Kinan osv osv.. Jag saknar det, samtidigt som jag tyckte det va väldigt skönt att bara vara nere 1 vecka i år.. Får man uppleva något sådant igen tro ??

  
 


_______________

:)

-9c228412b1de1fcf6c79dc5fee39ebe.png

:)


Hem och slappa

Fortfarande sjukt ont i ryggen.. =( Hoppas verkligen att det går över tills helgen. Kan bli lite jobbigt annars.. Längtar faktiskt, så sjukt länge sen sist.. Hehee*

Fick meddelande av Patrik idag påväg till bussen, han och Angelica är inne nu.. Så snart har dom sin älskade Lucas i famnen. Lycka till vänner... =) Håller tummen.

Annars är det nog bara en vanlig dag som alla andra för mig. För första gången på evigheter (känns det som) så ska jag hem direkt efter jobbet, äta god mat och slappa i soffan... =) Längtar

Nä nu är det dax att ta tag i dagens bestyr..


Bortskämd

Precis hemkommer från middag hos mamma med fam Von Reis.. Trevligt och  mkt gott, sen kom även bror, Linda och Elliott förbi.. Känns som jag är lite bortskämd nu.. 3:dje dagen i rad jag får gosa lite med Knådden.. =)
Har fortfarande sjukt ont i ryggen så nu är det spikmattan och voltarensalva som gäller..

Föresten, nu är det helt klart.. 28 nov bär det av till Meixco... =) Whiii*.. Längtar




_______________


Aj, ont, synd om mig

Here we go again, börjar närma sig och jag kan säga att det suger, rejält...Ångest... Men what to do lixom... Bara att acceptera...

Har sjukt ont i ryggen idag, vete f-n vad som hänt.. Jag som har mått så bra sen jag började med spikmattan, men i natt för första gången på länge vaknade jag upp vid kvart i 5 sen va jag sjukt trött när kl ringde 40 min senare och hade sjukt ont i ryggen.. Nu efter lunchen är det ännu värre... =( Så det är faktiskt liet synd om mig idag..
Inte alls sugen på att sitta på jobbet..
Det är lite halvtråkigt väder ute idag oxå så skulle vara perfekt att vara hemma, nerbäddad i soffan med tända ljus runtokring och titta TV.. Men det är bara att drömma vidare...


Bra förslag Sara

Oj nu är jag trött.. Igår när jag va påväg hem så hör Sara av sig och undrar ifall vi kan mötas upp... ca halv fem kliver hon och Dolken på nattbussen men en kartong öl.. Sen satt vi och snackade och drack lite bärs till kl åtta i morse.. =) Väldigt trevligt förslag av Sara... ;0)  Jobbigt bara va att ingen av oss hade cigg.. men men det gick bra endå... I övrigt va det en väldigt trevlilg kväll och kul att se grabbarna grus man inte sett på ett tag..

Precis hemkommen nu från en otroligt god söndagsmiddag hos mamma.. funderar på att hoppa in i duschen och sen bädda ner mig i sängen och titta film.. I morgon måndag igen och dax att jobba.. =(


kul att...

0-366eb72e3e4095689dee409780637ec8.png

kul att man blev lämnad med dom handikappade. I have no legs, I have no legs.


Hos faster...

0-35870018b073f37796fa7e0641a0094d.png

Hos faster känner man sig trött ;)


mammor är bra ibland

Vaknade vid kvart i nio när Becca gick upp och skulle till jobbet, la mig i sängen för att kolla på film, tvärsomnade och vaknade av att mamma ringde vid halv tolv.. tack för det, annars hade jag säkert fortfarande sovit.. Ibland är mammor bra att ha... Hahaa*
Idag bär det av hem till bror för att träffa Knådd.. Se om han vuxit under dessa två veckor han varit borta.. ;0)
Nä nu ska jag sätta mig och knåpa ihop ett mail, så får vi se vad som händer efter det.. ;0)


Doktorn nästa

Gud så skönt det är att inte ha gjort någonting ikväll.. Har inte ens kollat på film som va tänkt från början.. Sitter bara och snackar skit med Becca och dricker ett glass rött.. =)
Vad är det som händer... Bakar paj och dricker rött.. Doktorn nästa... ;0)


Vad händer med mig?

Ibland vet jag inte riktigt vad som händer med mig, hur ofta händer det att jag gör något sånt här ?? Speciellt en freda kväll

 
Mums, kantareller... =)

 
Dock ser det så  lite ut när dom är fördigstekta =(

 
Kötfärsås

 
Blanda ihop och dekorera och in i ugnen


40 min senare
Min första hemgjorda paj är klar.. =)
Dax för middag.. =) Mums

_______________


bra men kort

Hoppsan, vad hände ? Glömde helt bort att gå och göra mig en macka..Kanske
därför magen knorrar sig... Hahaa* Minnet är bra men kort... ;0)



Gnissel, gnissel

Sovit som en stock inatt igen.. =) Börjar gilla det här med spikmattan innan jag släcker.. =) Har även kommit på hur jag ska sova så inte sängen knisslar allt för mkt.. ;0).. Ska försöka skruva åt stomen lite ikväll bara så kanske jag slipper knislet helt...
Fredag idag och har en del på jobbet som MÅSTE bli klart idag.. Usch hatar måsten, men måste man så måste man... Hahaa*
Funderar på att kanske gå ner i köket och fixa mig en macka innan jag kör igång helt... Ja så får det blir...


Ny människa

Precis kommit ur ett långt varmt bad.. =) Tända ljus runt omkring, inpackning i håret och färg på ögonbrynen.. Nu känner jag mig som en ny människa.. Bara spikmattan som saknas och den tänkte jag ta och lägga mig på snart när jag bäddar ner mig i sängen för att kolla lite film.. =) I morgon är det FREDAG... =)



Ska man våga chansa ?

Trodde verkligen att jag skulle vara helt död idag eftersom jag va på Arlanda inatt och hämtade Ewa, men tack vare att jag sov 4 timmar när jag kom hem från jobbet igår så känner jag mig faktiskt piggare än vanligt.. =) Utvilad..
Kanske så man ska göra ? sova några timmar när man kommer hem, sen gå upp, vara vaken några timmar för att sen gå och lägga sig igen.. Hmm...Nä är nog inge bra för då är man ju vaken när alla andra sover.. ;0)

Har lite beslutsångest.. Vet inte riktigt hur jag ska göra.. Jag vill ju, har ju väntat på ett sånt här tillfälle/möjlighet hur länge som helst, men endå.. Som sagt, vet ju hur det blev förra gången... Men handlar inte livet lite om att våga chansa ??
Ska rådfråga lite med Becca under helgen oxå, men hon sa i förrgår.. DO IT.... Tänkte iallafall höra av mig under dagen/kvällen...

Nä om jag ska gå ut och ta lite "frisk" luft och sen fortsätta med det jag höll på med... =)



... ... 3#%/&¤"

...Nu är det nära.. Riktigt nära...


Försov mig

Gick inge bra att komma upp i morse...1 klocka fungerar inte, bara att inse.. Men min mobil fungerar nu iallafall efter den har fått torka.. =) Happy... Så i morgon är det 2 klockor som ringer... Dock tror jag att jag kommer vara sjukt trött eftersom jag ska hämta Ewa på Arlanda i kväll/natt..
Får passa på att sova på lunchen...

Nä dax att sätta igång och jobba lite



_______________


Om exakt...

60f83fb53f6a6c280d7672180c65c1b1.png

Om exakt ett dygn landar min kära mamma nr 2. Längtar. :)


Diskat mobilen

Jag är SÅÅÅÅ KLANTIG... Hur dum får man bli... Tappa mobilen i diskvattnet.. Jippi vad bra jag är...Not*...Försökt och torka den med hårfönen lite och nu ligger den isärplockad och ska få torka över natten... Hoppas bara att jag klarar mig med 1 klocka i morgon och att mobilen inte dör helt..

Undrar egentligen vad som hände ikväll.. Vart kom han ifrån lixom ??, inte sett karl på 4 år pratat lite då och då på nätet men va ett tag sen sist och här dyker han upp och frågar om inte jag kan komma till Las Vegas och träffa honom.. Las Vegas lixom, det är ju inte direkt så att man bara tar tåget...
Men men får se vad som händer...Något att fundera över.. Vet ju hur det va för några år sen..



_______________


Idag bitts jag

Så sjukt irriterad idag, på allt och ingenting..Va påväg och göra en sak idag och jag fick veta att jag inte va den enda... Varför gjorde jag det inte ??.. Tror det skulle behövas.. Man kan inte ta hur mkt som helst..
Ska hem efter jobbet och bara bädda ner mig framför TVn, så på ett sätt va det faktiskt bra att Fia inte kunde idag igen..
Vet inte om jag orkar laga någon mat men man kan ju inte springa och handla ute/färdigt hela tiden heller..
Är det något bra på TV tro ??
Nä det verkar inte som det.. Visst "Paris my new BFF" skulle man ju kunna titta på men jag vet ju redan vem som vinner och hur det tillslut slutar så känns ju inte så kul faktiskt..
Kanske blir "Skyskrapan brinner" (nostalgi från nyårsafton när man va liten) eller "Baksmällan" ?? jaja jag har några timmar på mig att bestämma mig..
Nä nu ska jag fortsätta vara irriterad så passa er.. Kom inte för nära för idag bitts jag...



_______________


Han kunde köra

Hahaa*, Hade sällskap med mamma i morse och vi satt och pratade om en sak, och det blev EXAKT så som vi sa.. What to say, what to do... Hehee*

Förresten, idag när jag va i centrum så kom det faktiskt en bil som visste hur man kör.. Han blinkade OCH han kunde högerregeln.. Det ni.. Inte varje dag man ser det här ute på ön.. ;0)


Snipp snapp snut, nu va denna arbetsdag slut

Sådär då är denna dag över på jobbet =) Nu bär det av till Tyresö för att kolla film.. Aldrig varit i Tyresö så Patrik får köra före så jag hittar.. =)
Får man se, är nog sista gången man se "
Tjockisen".. Hahaa*.. Vem vet, kanske inte ens hinner titta klart på filmen, eller ens hinner fram.. ;0)


Sug

Fick ett otroligt stort sug efter något, vet bara inte vad.. Smörgåstårta ? Nej, Pizza ? Nej, Grönsaker ? Nej spagetti m köttf'ärsås ? Nej, Godis Nej osv.. Något är det iallafall men VAD ??


Guld värd

Då va det måndag igen och man är tillbaka på jobbet.. Vanlig vecka nu...
Kände mig pigg och utvilad när jag vaknade men när jag sedan gick upp efter ha legat och dragit mig så kände jag mig jätte trött.. Känner mig lite si sådär nu..
Vet inte riktigt vad jag gjorde i helgen men har ont i hela kroppen, speciellt i rygg och nacke.. Kan säga att min sprikmatta är guld värd nu.. ;0)
Annars är väl detta en vanlig dag som alla andra.. Får man se om något spännande händer....


Orättvist

F-N, det gick ju inte så bra idag.. Vi ägde 1:a halvlek men tappar i 2:dra... Vi kan INTE göra mål, och när vi äntligen lyckas få in bolljäveln så är det ju självklart i fel mål.. Inte rättvist för 5 öre... Det suger... Men är endå nöjd att jag gick för fick se ett lag som kämpade, ett lag jag inte sett tidigare..

Nu är jag hemkommer från att varit hos mamma och käkat, funderar på om jag ska hoppa in i en kall dusch och sen bädda ner mig i sängen, funderar även på om jag kanske ska ta en promenad till tågstationen i morgonbitti.. Beach vintern 2009 hägrar... =) hahaa*


Derby

Efter mycket velande fram och tillbaka slutade det med att det blir Derby OCH middag hos mamma.. =) Så nu är jag strax klar för att bege mig mot Råttsunda... Hjälp mig hålla tummen nu då.. Skulle vara SÅÅÅÅÅ skönt med en vinst men är tyvärr inte så säker på det.. =S



Derby, inte derby, derby ...

Väldigt trevlig kväll igår måste jag säga, tråkigt bara att Nattis inte kom in på MP och att  Becca drog, men Sara dök ju upp istället så va lugnt.. =)

Har sån beslutsångest just nu.. Ska jag eller ska jag inte gå på Derbyt ?? Vill ju men samtidigt vill jag inte då jag hatar derbyn.. Eller jag hatar inte derbyn i sig utan det som händer utanför arenan..Sen suger det iofs att förlora ett derby (börjar bli en vana) men tänk att vara där idag om vi mot förmodan skulle lyckas att vinna... Usch hatar sånt här..

Derby, Inte Derby, Derby, Inte Derby, Derby, Middag hos mamma, Derby, Inte Derby.......


Minnen. Det...

2619a2aefe4ded135c33466d4d3db1ad.png

Minnen. Länge sen sist.. =)


Tror att...

39dc49a5d5eff24a3255b993488d63d1.png

Tror att något har hamnat väldigt fel i min lägenhet just nu. ;) Hahaa


Redo för 80 års kalas

Sådär då är jag redo för att gå på 80års kalas.. =) hahaa*.. Sitter och väntar på att Micke ska ringa och säga att bussen lämnar Barkarby..
Inte alls speciellt sugen på att åka iväg men ibland måste man ställa upp..
Vet iallafall att jag kommer få en trevlig kväll då Lill Nattis och Becca kommer förbi.. Massa tjejsnack sen blir det Emils för att kolla på Peter och co... =) Länge sen sist..

Nä nu hörde han av sig... Dax att gå iväg till bussen.. Hej hej


Jag och...

-7c6a1a0070c22fef448e3d1eb2043e2.png

Jag och min kottepalm säger God Natt :)


Resultatet. :)...

3fc3211146b2c5d58b231c82bb068e78.png

Resultatet. :) patrik vann 1 gång och jag 1 gång. ;)


Dax för...

6ccaf5a6218ab08cc5656050bb8c2a72.png

Dax för minigolf :)


Hem

Usch vad länge jag har varit här nu så nu vill jag bara HEM... Har sovit skitdåligt inatt så blir nog hem och vila för min del, men först ca 1 timme kvar att jobba...


Varför det heter Avokadosallad när avokado är det man får minst av ??

Då sitter jag här igen i min ensamhet i det stora toma huset.. =(, Folket borde väl börja dyka upp snart (hoppas på sällskap).. Denna kväll har endå gått ganska fort hittills.. Haft en del ärenden att göra, sen lyckades jag få  med mig Janne ( va iofs inte så svårt) upp hit för att sällskapa med middag.. En god Avokadosallad blev det.. =) Undrar bara varför det heter Avokadosallad när avokado är det man får minst av ??...Hmmm

Fick en jätte trevlig fråga idag som man inte kunde säga nej till.. =) Whiii*.. Längtar.. Va så länge sen... Men endå vill jag inte hoppas för mycket förns det är helt klart... Så nu får ni alla hålla tummarna för mig.. =)

Nä nu är det dax att sätta sig och fortsätta rulla tummarna... =)


back again

Jaha 3 timmar blev det hemma, nu är det dax att åka och jobba igen... ;0(


Har jag ??

Usch jag har verkligen inte sovit bra inatt.. Legat och funderat på om jag stängt alla dörrar ? Har jag gjort allt jag ska ?? Kommer jag vakna av att larmet går igång för att jag glömt något ??? etc etc..
Kändes som att jag precis somnade när kl ringde... men men jobbar ju bara ca 1 1/2timme till så då kan jag åka hem och vila lite... ;0)


snart

Nu är nästan alla hemma.. =) och snart får jag gå och sova.. Tiden gick lite fortare när det folket började trilla in.. =)
Måste bara påpeka att det är väldigt kvavt här inne på kontoret där jag sitter... Phu.. En dusch skulle ju inte sitta helt fel...


Långtråkigt

Jag har verkligen glömt hur segt det är att jobba natt... Långtråkigt.. Endå har jag en del att göra nu då jag även gör mina dag uppgifter oxå men endå.. Huset är ´helt tomt och tyst.. SEEEEGT.. Men ska väl inte klaga, jag kommer ju att ha hela dagen i morgon ledig så man kan ju hoppas på att solen skiner då med... =)

Snälla folket börja trilla in nu.. Jag vill ha sällskap..


Lycklig

Jag är lycklig.. =) Nästa säsong av Dallas går att boka nu... Whiii*.. (har jag gjort)... Visst det är ett tag kvar tills den kommer men endå, nu vet jag att det är pågång... ;0)


Klar (nästan)

Sådär då har jag i stort sett städat klart.. Lite småputs kvar men det tar jag i morgon för så kul är det inte att städa när solen skiner ute..
7 maskiner blev det och känns väldigt skönt att alla sängkläder och handdukar är rena.. =)
Sitter och funderar på hur jag  ska göra med mat.. om jag kanske ska ta något enkelt nu innan jag åker, eller om jag ska köpa något på vägen eller om jag helt enkelt skiter i det och löser det ikväll ??
Nu är jag iallafall nyduschad, påklädd och färdigpackad så tror jag ska börja röra mig mot jobbet redan nu...


=)

Sådär då är jag igång efter jag lyckats somna om.. Kl ringde iofs för lite över en timme sen men har gjort en del saker.. 4 maskiner är igång, persienen är nerplockad, kartongen står nere i förrådet.. =) Ska snart ner och plocka ut tvätten i tvättstugan och fylla nästa omgång, men först lite mat... ?=


Visst att...

47eb2bfe215df765c1389e4148d35443.png

Visst att jag skulle ställa kl någorlunda tidigt, men det var kanske inte riktigt såhär jag menade. Bara att ställa om kl och försöka somna om. :)


Lugnt

Nä nu tror jag att det är dax för sängen. Har haft en jätte skön kväll hemma där jag höll mitt löfte med att inte göra någonting.. =)
Funderar på att ställa kl i morgon någorlunda tidigt, börja städa lite hemma, få tid i tvättstugan, kanske börja rensa lite i förrådet så jag kan få ner kartongen till TV, den är lite otymplig att ha i lägenheten om man säger så, kanske även ska försöka palla mig ut på en promenad, det vore skönt.. ;0)
I morgon är det natt på OH som gäller..

Natti Natti


Dax för...

03750cd24b3abed88e3b302785331b87.png

Dax för fruktsallad. Vindruvor, melon och annanas. Mums.


Inpackning i...

0-3a0b25c73c273275d1876a080749b91d.png

Inpackning i håret, masken på ansiktet :) Vacker är man dock inte men det bjuder jag på. ;)


Jätteskön dag

Hemma igen efter en jätteskön och trevlig dag i Vaxholm. Kanonväder och kul att träffa folk man inte sett på länge.. =) Hade gärna stannat lite längre men när man blir erbjuden skjuts hem så va det lite svårt att tacka nej.. =)
Får ta igen det nästa gång och då även ha badkläderna med.. =)

Nu har jag precis gjort iordning middag, bänkat mig i soffan. Ikväll blir en riktig myspyskväll där jag inte alls kommer göra många knop. Hårinpackning, ansiktsmask står på schemat.., sen film i soffan.


Framme i...

-e59e2591705e2f7aeba813253fbb1d7.png

Framme i Vaxholm. :) varmt, skönt och massa barn. ;)


påväg till...

0-2937785d43666ba33164a49b37566656.png

påväg till vaxholm :)


Home sweet...

61e0d82c719e2407c294ac1987ef4d39.png

Home sweet home. :) i morgon åker detta lakan bort och nya rullgardinen kommer på plats. :) natti natti


Kisspause :)...

13304de65b04d75586ee95e701d8b9c9.png

Kisspause :)


Hemfärd. :)...

38ff15f3818be2bfb44e756e30b5809b.png

Hemfärd. :) lika glada är vi för det. ;)


Vem sa...

0-48f764163db17c16e1857a5f7109bba8.png

Vem sa att vi åkte till gävle för att titta fotboll ;)


Påväg till...

23168aabbf5273e76e61068ad81d760a.png

Påväg till gävle. ;)


2 timmar

2 timmar kvar att jobba.. =) Whiiii* Nu dax för centrum.. Månads redovisningen klar... =)


måndag och kort dag

Då va det måndag igen och jag sitter på jobbet igen.. Fast denna vecka kommer att vara helt ok, jobbar bara till kl 14 idag sen jobbar natt ons, tors.. =) Whiii*
Så därför ska jag börja ta tag i dagens bestyr så att jag kan gå utan problem.. ;0)



ordentligt vädrade

Nu är jag hemma.. =) Filmkväll.. Twilight.. Inte alls så bra som jag trodde den skulle  vara, väldigt seg, men samtidigt väldigt fin..
Blev lite jobbigt när jag kom hem och insåg att mina sängkläder ligger på balkongen så nu måste jag ställa mig och bädda sängen... Men dom är iallafall ordentligt vädrade.. Hahaa*

I morgon bär det av till Gävle.. Håller tummarna nu.. Nångång måste vi få ha lite tur tycker jag... ;0)

Nä om jag skulle börja röra mig ut på balkongen och hämta mina saker så jag kan bädda ner mig någon gång.. Men innan jag bäddar ner mig blir det spikmattan... =)


Bara är

Sitter här i min soffa och myser, egentligen borde jag väl vara ute och göra något men det är så himla skönt att bara göra ingenting.. =) Känns som evigheter sen jag gjorde det... Borde även städa men det är ju sååå tråkigt,,,
Kanske blir en sväng på IKEA sen, behöver en rullgardin bl a ... ;0)
Känner mig lite si och så idag, mkt att tänka på, irriterad men samtidigt är jag glad..Vill bara vara själv, samtidigt som jag vill umgås.. Svårt att förklara  men det är så  jag känner mig idag... Jag bara är...









Du som hatar skitsnack är den som snackar mest...
Det är lätt att klaga på andra hela tiden, men kanske dax
 att kolla lite på sig själv ??? 

Stan nästa...

3fedd47c3294d76834b1cc34f3f2b4f0.png

Stan nästa :)


Here we...

-b1f6ba600177a8af68c44bfd517d5b8.png

Here we go again. Blir sååå trött på skiten. Fuck


Dagens outfit...

0-6d2fec6e64e98dbab132f8cc9b046cf2.png

Dagens outfit ;) Dax för pride. :)