Jag Hann

Blev inge shopping på lunchen..

Typ halvt ihjälstressad är jag nu men jag hann.. Så nu ska jag ta och springa iväg till bussen och sen bege mig till Norrköping.. =)



skämma bort mig ?

Varit en bra morgon idag.. Allt har bara flytit iväg.. =) Så nu kan jag nog åka till "Peking" utan dåligt samvete..=) T. o.m HON hade ett leende på läpparna idag.. Hahaaa*

Fredag 27/2

Biffstroganoff med ris  
Tomatöverbakad laxfilé med rödbet och kapris crème
Wokad kyckling med grönsaker på thailändsk vis   Thai







Hmm blir svårt det där.. Men tror nog att jag kör på fisken...

Sitter och funderar på om jag ska skämma bort mig på lunchen eller om jag ska vänta tills jag kommer till Sara.. Vet ju egentligen inte vad jag vill ha men endå... nått kanske... ;0)



mår illa

Nu har jag gjort mitt för idag så nu är det min sköna nybäddade säng som gäller... =) Mys...
I morgon blir det lite sovmorgon eftersom jag har bil.. Plockar upp Fia på vägen för hon börjar 7.30 och vi jobbar ju inte så långt ifrån varandra..

Nu mår jag illa... Inge bra att slänga i sig 2 chokladkakor.. :0(

Natti natti


dåliga jag

Jag är en dålig människa.. Springer runt i lägenheten och plockar, donar och packar för i morgon. Samtidigt har jag på "Du ÄR Vad Du Äter" och medans jag tittar på allt blir jag såååå sugen på något söt.. Kommer då ihåg att jag köpte 2 cokladkakor i morse som jag glömt så dom sitter jag och trycker i mig nu.. Snacka om att inte ta åt sig av programmet fast jag kanske borde..



_______________



slappa

Home sweet home.. =)
Kom ifrån jobbet ganska sent idag så det va skönt att jag kunde ta bilen hem.. =) + att det betyder lite sovmorgon i morgonbitti... =)

Nu har jag precis ätit middag, tvättmaskinen går för fullt och jag ligger och slappar i min kära vän soffan.. =)
Snart dax att börja packa för norrköping i morgon.. Kommer iväg tidigare från jobbet så jag och Anki inte kommer fram så sent..
Så passa er Peking here we come... Hahaa*


tröttsamt

Usch vad trött jag blir när saker inte blir som man tänkt sig... Skulle hjälpa chefen att uppdatera sitt certifikat på internetbanken och pjoff så va det borta... ringde då support för att få hjälp och pjoff så försvann nästa certifikat.. Kul att  bara ha ett fungerande certifikat när i stort sett allt jag gör måste godkännas..
Tur som va så kunde jag föra över ena certifikatet från min dator men det med mest behörigheter booooorta...
Efter någon timme kunde jag iallafall möta upp chefen i centrum för att hjälpa till att skaffa ett  nytt..
Men kl är mkt så installerar det i morgon i lugn och ro så inget  blir fel igen...


magsjuka

Fick ettt samtal idag 06.15, en arbetskamrat (som jag åker med på mornarna) han är hemma idag och är magsjuk... Kommer till jobbet och får reda på att det är några patienter som oxå ligger i magsjuka.. Usch.. jag vill INTE bli sjuk.. Speciellt inte nu när jag ska till Norrköping i morgon och inte i  magsjuka för det är sååå hemskt...
Gäller att passa sig nu..

_______________


skönhets sömn



Spontana kvällar är det bästa jag vet. .Oftast dom som blir trevligast.. Bra förslag gumman.. mera sånt.. =)
Nu ska lilla jag få min skönhets sömn.... Gammal och grå och behöver sova mkt.. =)
Gbg bokat.. =) Here we come.. Skulle väl bara vara det att matchen blir ändrad, men då får vi göra det bästa av det endå.. Kanske gå och leta efter the Big Love igen.. Hahaa*

_______________


Afterwork

Sagt det förut säger det igen.. Ibland blir det inte som man tänkt sig.. Hade tänkt att åka hem efter efter jobbet men min kära vän Becca frågade om jag hade lust att ta en afterwork ikväll och det sa jag JA till.. Kan vara trevligt.. =) Blir dock bara en Kleines eftersom jag jobbar i morgon.. =)
TREEEEEVLIGT !!

_______________


sej inte nej

Nu hoppas jag på att folket är på.. Blev ju ett kanonpris som jag inte tycker man kan säga nej till.. Och jag och Fia vet ju hur trevligt/kul vi hade sist.. =)
GBG nästa ?? hahaa*

_______________


JAG kan...

Det är lätt att förstora upp saker.. Som nu t ex.. Tror att allt detta görs för ingenting egentligen... Sätter folk i arbete som egentligen inte behövs.. Visst jag erkänner.. JAG kan ha fel men har en känsla av att jag inte har det.. Det visar sig väl i slutändan..

_______________


24 Feb 2009

En historiska dag som det kommer att stå om i historieböckerna

* Kronprinsessan och hennes Daniel gick ut med sin förlovning (inte för att jag bryr mig)
* Min kära vän Micke fyllde 25 idag.. Grattis mannen
* Dagen då jag vann "storvinsten" på Triss (plötsligt händer det)

Natti natti

________________


bra slut på dagen.. =)

När jag kom hem såg jag min trisslott med en vinst på 50:- som jag glömt att lämna in så jag bestämde mig för att gå ner till Ica och hämta ut en ny... Kan säga att jag är ganska nöjd med att jag gjorde det.. =)


75:- x 10 = 750:-
Tack för det televerket.. =)

_______________


är tiden kommen ?

Snart är det dags att få gå hem = ÄNTLIGEN... Finns inte så mkt att säga om dagen utan bara jävligt skönt att komma härifrån...
Om man stör sig på saker HELA tiden, stora som små, menas det då att man varit för mkt på ett ställe, att det är dax att börja röra på sig ?
Som det är nu/känns nu så blir det bara lättare och lättare att engagera sig på vissa saker.. Känner bara mer och mer motivation...
Bad om en bra dag förut och efter ett tag kom den.. Kan man få be om en bra vecka ? Det va länge sen...

_______________


Say hello to me and my friends


00.40, redo att gå till jobbet

Vaknade av att kl ringde, låg och drog mig lite sen gick jag upp och in i badrummet.. Skulle precis till att börja göra mig iordning för dagen då jag slängde en blick på klockan... Väckarklockan hade inte ringt utan det var inbillning.. Klockan va 00,40... Kul om man gjort sig i ordning och redo för att gå... ;0)

Känner mig iallafall lite bättre idag, dock väldigt hes men har inte ont som jag hade igår..
Ikväll blir det hem och storstäda..
Hoppas på att kunna få undan lite på jobbet idag, men har en känsla av att jag kommer få göra en del annat än vad jag tänkt mig...

_______________


3 mål

Varit dålig idag.. På det mesta.. Bl a att vara här, (det påpekade min kära vän fia för mig)
Har ganska ont i halsen nu och blir väldigt anfådd när jag pratar..
Skulle ha städat ikväll men det får vänta tills i morgon.. Vad har jag då gjort, jo jag har hjälpt min moster med en sak och måste faktiskt säga att jag blev väldigt nöjd faktiskt, får se vad hon tycker...sen har jag gjort en jättegod middag..räkor, lax, arlas skagenpanna, blomkål,broccoli och lite pasta, till det blev det en god och trevlig sallad...  Blir nog att jag gör den lite oftare... =) Mums...

Ibland kan man bli trött på allt och ingenting och jag måste nog erkänna att det är så jag känner nu.. Ingen lust med något direkt... Har dock bestämt mig för en sak... Har 3 mål nu som ska genomföras.. 2 är självklara och det 3:dje får man se vad som händer med...
Måste säga att dom 2 första har gått ganska bra idag men det kanske har sina förklaringar.. Men den här gången tänker jag behålla vissa saker för mig själv för jag vill inte att det ska bli som det brukar..

Nu är det sängen som gäller för mig är ganska trött och vill helst inte anstränga halsen.. Funderar dock på om jag kanske ska ta och koka en kopp te innan jag bäddar ner mig.. Sen blir det till att gurgla med jod...

Sov gott alla och håll tummen för att min hals är bättre i morgon..

_______________


Skämt ?

Säg att det är ett skämt ? För jag håller väl inte på att bli sjuk igen ?
Har såååå ont i halsen och känner mig tjock, när jag pratar med någon pratar jag som att jag har sprungit upp för 10 trappor..
Ska till centrum nu och hämta posten så ska passa på att springa in på apoteket och köpa något som kanske kan hjälpa...

_______________


natti natti

Nä nu ger jag upp för idag... Sååå trött.. Natti natti


_______________


natti natti

Nä nu ger jag upp för idag... Sååå trött.. Natti natti


_______________


Lasange, semla, balkong och bad

Nu är jag riktigt mätt.. Lasangen var utsökt och det va så bra att jag t o m fick med mig 2 lådor hem.. =) Gick ner till Ica innan jag gick till morsan och köpte semlor som vi nu oxå har tryckt i oss...=)

Kom ju på att fr o m i morgon så börjar dom ju med balkongerna så nu har jag precis tömt hela balkongen.. Kändes lite tråkigt att ta ner blommorna då dom har hållt sig så pass länge.. Men inte så mkt att göra av.. Står i valet och kvalet om jag ska slänga mina stolar och köpa nya sen, eller om jag ska behålla dom tills jag köpt nya så jag inte står utan ?? Måste isåfall bara försöka trolla lite så dom får plats i förrådet...

Nu är det dax för Gossip Girls och sen får jag äntligen min efterlängtade bad.. =)

_______________


snabb dusch

Det blev en film i soffan för min del, Inge städa här inte, inte  idag iallafall för det har jag ingen ork med, tänkte hoppa in i en snabbdusch nu innan jag beger mig till mamma och sen får jag ta ett långt, varmt och mysigt bad ikväll när jag kommer hem istället... =)

Bjuder på en bild jag, Sara och Nea skapade i fredags.. Kan säga att vi hade väldigt kul när vi gjorde den...



Saras min är fan bäst

_______________


sova ??

Jag har inte varit ute på länge därför har jag kört två kvällar i rad som slutat sent,.... =) Men lika glad är jag för det... ;0)
Va väl hemma strax efter 5 i natt oxå... Sånt som händer.. Kul hade jag iallafall och inte är jag bakis idag heller så det är skönt..
Först Oleary´s och kollade hockeyn vid fyra igår, sen hem till Fia och kolla Melodifestivalen.. Slutade som jag hoppats.. =), In til stan och Kellys, trevligt som vanligt.. Micke och Marios kom dit och vi satt och snacka massa skit om allt och ingenting...
Fia bestämde sig för att åka hem och jag och grabbarna begav oss till Pattan.. Trevligt men jävla skitmusik överallt...
Marios drog til Nacka och jag och Micke till centralen där vi märker att bussen precis  åker ifrån oss..
In i en taxi och vid Bagartorp kom vi ikapp...Ibland är det tur att man har kontakter..Hahaa*

Somnade ganska fort om man säger så men endå vaknade jag vid 10.30.. Vad hände med sömnen ?
Precis kollat klart på Patrik 1,5 och funderar nu på om jag ska sätta på en till film, om jag ska städa lite eller om jag ska lägga mig i ett varmt och skönt bad...


Middag hos mamma sen ikväll iallafall.. Lasange.. Mums...
 =) =)


- Skulle du kunna sätta på min vän så jag slipper höra
henne tjata om det hela tiden -
Hahaa*

________________


Kvällen

Hemma 05.30 i morse.. Vilken kväll... Inflyttningsfest, in till stan (vet att jag sa att jag inte va sugen på det) Kellys, (Lika trevligt som alltid), träffade Ida där, vilken chock, va inte riktigt beredd på det och blond va hon ju oxå... Efter Kellys taxi till Pattan, dock kom vi inte in för fröken TaraBanan hade drukigt lite för mkt, eller som vakten sa,
- Du är alldeles för berusad, välkommen en annan dag..
Så då va det bara att ta sig till centralen och till den otroligt roliga bussen som gick hem (förstår varför jag inte åkt den på hur länge som helst för den sööööög)
Nu sitter jag här med lite mat i magen och nyduschad och ska strax ner till Ica och hjälpa mamma att handla, sen bär det av till stan för att möta upp Sara och Dolken och kolla hockeyn, sen har jag inte riktigt bestämt mig om jag ska till Anki efter, möta upp Fia och sätta oss någonstans och kolla schlagern eller om jag helt enkelt  bara åker hem och sätter mig här och myser, visar sig, får komma med tiden...

Tralalalalaaa

Festen har börjat

Skratta eller gråta ?? Tror jag ska skratta.. Hahaaa* Det är såååå roligt och sååå patetiskt... ;0)

Nu är Tarabanan här.. Festen  har börjat.. Tjoooo



_______________


pills that kills

Du tror att du kan förstöra min dag men du kan ju fösöka lite till
 för jag har pills that kills.. =)
Jävla huvudvärk...

_______________

Låt ingen förstöra det

Har vaknat på helt RÄTT sida idag... Känner mig pigg och glad, på bra humör med andra ord... =) 
Då gör vi ett nytt försök idag... Låt ingen förstöra det (som sist)... Snälla...

Tror jag har det mesta under kontroll på jobbet även om jag inte kunde "jobba" så mycket igår..

Ikväll kommer Sara och det blir gamla NattisNöt och TaraBanan takter.. Hahaa* Kan sluta hur som...
Känns faktiskt ganska skönt att ha något "planerat" en fredag för en gångs skull.. Varit hemma så mycket sista tiden.. Dock tänker jag nog kanske inte köra fullt ut men nästan.. Hahaa*
Middag och förkrök hos mig, inflyttningsfest med Micke och sen får mans e vart kvällen tar oss...

Kanske ska jobba vidare ?? Japp

Tralalalalaaa SALSA

_______________


Nu blev det som jag tänkt mig..

Nu blev det som jag tänkt mig.. =)

Åkte hem, satte på maskin nr 1 med kläder, diskmaskinen, värmde min mat och satte mig i soffan och kollade tusenbröder.. =)
Nu är tvätt 1 klart och tvätt 2 är igång, disken är färdig och tysenbröder är färdig.. Jag själv är oxå snart färdig.. Nyduschad än så länge, lite kvar att fixa sen blir det sängen.. =) Kanske något att titta på...
I morgon är det fredag.. =) TaraBanan kommer på besök.. Treeeeevligt....

_______________


Min tavla är klar

Precis pratat med min mor och fått reda på att min bild fungerade så nu har jag fått en ny tavla hemma. 70x100.
Dock vet jag inte vart den ska sitta.. tror det blir i sovrummet eller övanför soffan i vardagsrummet..
Kul med något personligt... =)


Jag och Tim äter lunch i Sportgastein... =)

Ingenting

Har inte riktigt som jag tänkt mig idag på dan heller.. Förmiddagen gick åt till att åka till vårdcentralen med en av killarna här och det tog ju sin lilla tid och eftermiddagen personalmöte så har egentligen inte gjort någonting jag skulle (förutom personalmötet då) Så nu tänkte jag ta och sätta mig och arbeta lite med mitt... Få undan lite.. Kan vara skönt att ha det gjort tills helgen.. =)

_______________


Inte som jag tänkt mig

Blev inte riktigt som jag tänkt mig igår.. Fick ett samtal av min kära vän Becca som undrade om inte jag ville komma hem till henne igår och det ville jag.. Så efter jobbet bar det av till Söderhöjden..
Mötte upp henne och Andreas vid mataffären och sen lagade Becca jättegod kycklingröra med pasta..
Mamma Mia stod på schemat och det var väl en helt ok film, dock va vissa låtar ganska sega..
Becca började jobba idag kl 7 i Viksjö centrum så hon hängde på mig hem och sov där..
Jag vaknade till i natt av att hon pratade i sömnen.. Hahaa*, dock kommer jag inte ihåg vad hon sa, va ganska trött om man säger så... =)

Nu sitter man på jobbet igen och jag tror att den här dagen kommer att flyta på ganska bra då det är en del att göra eftersom vi har personalmöte på eftermiddagen..

Får se hur det blir ikväll om jag får se Tusenbröder eller inte.. Maten har jag kvar oxå så det är bara att värma.. Skönt.. =)

_______________


snart...

Vet faktiskt inte riktigt vad jag har gjort idag på jobbet för det har varit så mkt olika.. Frågan är om jag gjort någon nytta eller bara flamsat ?? Hahaa* Lite nytta vet jag iallafall, men eftersom jag knappt suttit på min stol vet jag att jag måste ha gjort en hel del.. =)

Nu är det iallafall inte långt kvar tills jag får gå hem och kolla på Tusenbröder... =) Skönt oxå att jag har mat kvar hemma som bara ör att värma.. =)


hem

Ny dag ny utmaningar, men jag vill hem och kolla Tusenbröder.. =)

_______________


spännande...

Usch jag blir så fast när jag kollar på vissa serier att jag bara vill fortsätta, men jag måste ju faktiskt tänka på att jag måste sova lite oxå så nu kan man verkligen säga att jag längtar tills jag kommer hem från jobbet i morgon... =)

Natti natti

_______________


Kul kul

Kul överraskning man fick när man kom hem idag...
Under v 9 startar ställningsmontage. Varefter ställningen är monterad "spärrar" vi balkongdörrarna från utsidan. Var vänlig plocka bort alla saker ni har på balkongen. Har ni något monterat ska det också plockas bort. Tänk också på att markiser måste tar bort.
Har vetat att detta skulle ske men kul att man blir varnad ungefär 1 vecka innan...
Måste ringa HSB i morgon och fråga. Kanske kan vara bra att spara markisen även om den inte passar till nya balkongen.. Kostar ju en del.. Men har jag tur kanske det är samma mått på nya..

Annars har jag haft trevligt ikväll.. Ätit gott och snackat skit med Fia.. Nu är det dax för Tusenbröder 3 som oxå låg i brevlådan när jag kom hem.. =)

_______________


Tjejer kan..

Ibland blir det inte riktigt som man planerat.. Min kära vän Fia skicka ett mess till mig och frågade om jag ville gå på bio ikväll och det lät ju trevligt.. Sen pratade vi om det och bestämmde oss för att gå på kina/mongolisk/sushi buffé istället.. Kan vara trevligt att  bara sitta och snacka skit.. =)

Har haft lite problem med skrivarna på jobbet några dagar  nu och idag kom våran datakille hit och kollade på felet.. Han klia sig i huvudet så som alla andra har gjort.. Efter några timmar så hade han fortfarande inte kunnat lösa problemet utan tog beslutet att åka tillbaka till kontoret för att rådfråga sina kollegor.. Men det funkar ju inte att det  bara går att skriva ut på 1 av 4 datorer här, så då tog lilla jag saken i egna händer och nu går det att skriva ut på 3 av 4.. =) Lite bättre.. =) Tur att det är datorn som anväds minst som fortfarande har fel..
TJEJER KAN... =) Hahaa*

Samma låt som tidigare kom för ett tag sen på radionigen och måste väl erkänna att det va liiite bättre nu än innan, men håller mig fortfarande till den akustiska.. =) Men vem vet, snart kanske jag diggar låten till Tusen...

_______________


Tåls att tänka på

Sitter här på jobbet och försöker beta av det ena efter det andra.. Känns bra...  =)
Har suttit och funderat en del och har bestämmt mig för att ta tag i en del saker jag pratat om länge.. Bara viktigt att se till att inte ta allt på en gång utan det viktigaste först.. Så till att börja med blir det till att skriva en lista i vilken ordning jag vill prioritera.. =)
Tror iofs att jag har en ganska bra bild på hur det kan se ut men tåls att tänka på.. =) Men är mkt runt omkring som måste fixas oxå...

Kom en låt på radion nu.. Undra om jag inte tyckte att det va bättre akustiskt... ??

Time to work

_______________


Sjuka drömmar

Efter lite TV tittande igår så somnade jag direkt.. Kändes som jag låg i samma ställning när jag vaknade.. Inte vaknat en enda gång under hela natten och det va evigheter sen det hände.. =)
Vet dock att jag haft riktigt sjuka drömmar.. Svårt att förklara vad det handlade om för det finns inte riktigt något sammanhang i det hela...Lite mord, lite kärlek, lite nerladdning, lite bussåkande m.m.. Ja ni fattar..

Nu är det en ny dag på jobbet.. Tisdag... ???...Inget speciellt med det.. Eller ??.. Skönt iallafall att jag har rester kvar hemma så slipper jag laga mat när jag kommer hem.. Funderar dock på att ta en promenad ikväll när jag kommer hem för kommer ni ihåg vad jag skrev igår.. Jag ÄR FET... Hahaa* Men känner jag mig själv så kommer jag bara sätta mig hemma och slappa i soffan som vanligt...

Den blå lagunen

Nu har Ida gått hem och jag ska ta och göra mig i ordning för sängen, men som vanligt har jag fastnat för något framför datorn.. =) Hahaa*
Blev att vi tog en av mina filmer.. Den blå lagunen.. =) Nostalgi.. Ida och jag satt jämt och kollade på den när vi va små...=)

Får vi se om jag vaknar på rätt sida i morgon.. Håll tummarna för mig.. =)
Just nu känner jag mig lite såhär...



_______________


FET

Oj ser att jag inte bloggat sen i morse, då betyder det att jag haft mkt på jobbet.. Annars brukar jag iallafall kunna sticka in med något men så va inte fallet idag.. Hela tiden något att göra.. =S
Tror nog att det inte  bara va jag som va irriterad på jobbet idag.. Kändes som att det va lite smått irriterat lite överallt.. Så kan det vara ibland...

Nu håller jag på att göra Chili con Carne och snart kommer Ida plinga på dörren.. Tänkt att vi ska kolla på film ikväll.. Va det blir har jag ingen aning om.. Om vi tar något av det jag har eller om vi springer ner till Ica och hyr, mig spelar det ingen roll, men skulle ju vara skönt att hyra en då jag sett allt här hemma.. Mesta avverkades när jag va sjuk..

Beställde säsong 3 av Tusenbröder idag så den lär nog dyka ner i brevlådan i morgon.. =)

Konstaterat idag iallafall att jag blivit FET... Dax att gör nått åt saken.. No More Svulla....

_______________


Irriterad

Vilken morgon säger jag bara... Vet inte om jag är irriterad för att bussen va 15min försenad i morse och jag fick stå och frysa.. och till råga på allt så verkar det inte finnas någon värme på bussarna nu för tiden så man sitter och fryser ihjäl...eller om det bara är så att jag vaknat på fel sida för jag känner mig lätt stött idag.. Hugger på allt...

Räkna får

Det blev hajen.. Helt ok, dock ganska dåligt gjort på sina håll... Just denna Hajenfilm har jag sett ett x antal gånger men vill gärna kolla på dom i ordning.. =)

Nu är det borttagning av sminket som gäller sen blir det att krypa ner i sängen och räkna får så att man somnar...


Natti Natti


_______________


Hajen eller Beck ?

Hemma från en god middag hos morsan.. .Passade även på att få  lite massage då jag är ganska stel i nacke och axlar.. Fick även med mig 8 st hemgjorda hamburgare.. Mumma... Älskar mammas mat...

Nu sitter jag i min sköna soffa igen nerbäddad och tänt ljus överallt.. fixat lite snaks att tugga på och lite cherry coke (älskar det).. Just nu är det Gossip Girl som gäller sen får jag se om jag sätter på en film (tror det blir Hajen 2 isåfall) eller om jag håller mig 1 timme och väntar tills Beck börjar.. Har ca 20 min att fundera på det.. =)



_______________


Samma ställning som för 1 timme sen

Jag är seg.. Har fortfarande inte kommit i badet.. Sitter i samma ställning som för över 1 timme sen med datorn i knät... Vad jag har gjort ?? det va en bra fråga...
Blev iallafall jätte sugen på grönsaker och dipp så ska nog springa ner till Ica (eller varför springa, jag kan ju  faktiskt gå) och införskaffa det innan jag går till mamma.. Måste även kolla om det går någon bra film på TV annars får jag hyra en..
Nä nu måste jag verkligen slita upp mig och putta mig fram till badrummet...

_______________


Slappar dag

Oj idag är en dag då jag verkligen inte gjort någonting... Vaknade runt 11-30-12.00 ungefär, gick upp plockade lite i köket och passade på att laga lite lunch.. Satte mig i soffan och kollade på Ciderhusreglerna.. Helt ok film måste jag säga.. Passade in en dag som denna..
Middag hos morsan vid halv sex, trevligt.. Hemgjord pizza, mums...


Hade en dröm inatt, vet inte varför det dök upp men kändes så verkligt på något sätt... Fattar inte varför.. Varför det aldrig försvinner utan ploppar upp med jämna mellanrum.. Svårt att förklara men det är jobbigt.. Jobbigt för jag reagerar som jag gör.. Jag blir ledsen och fundersam...


Nu tror jag faktiskt att det är ett varmt bad som gäller, måste mjuka upp musklerna i min rygg och nacke... Kanske göra en hårinpackning  och en liten bodyskrubb så man känner sig lite extra pigg och allert.. =)


_______________


Flängt hela dan

Nu är jag helt död... Tog mig ca 1 1/2 timme att ta mig hem från Fia.. Men jag åkte ju med SL så det är inte så konstigt kanske...

Fotboll på Stadshagen idag.. Mkt trevligt... Speciellt att se alla gamla ansikten igen.. =) Kallt kan man inte komma ifrån att det va, speciellt för stackars fötterna.. Matchen i sig va helt ok.. Såg bra ut mestadels.. nya "Tauer" va helt ok.. Får se vad som händer där.. Slutade 1-1 efter lite slarv... Efter matchen bar det av till Star Bar för att kolla hockey... Hur man man tappa en 0-3 ledning till 4-4 ?? Fattar inte så nog sagt om det..
Efter matchen begav jag mig hem till Fia för att få lite mat i magen och kolla schlagern.. Tyckte nog att det vart helt rätt där..
Nu har jag som sagt precis kommit hem efter en spännande resa från Fia och jag kan lätt säga att det är sängen som gäller.. Min kropp är inte riktigt van vid att hålla igång.. Har ju legat nerbäddad dom senaste veckorna och nu har jag varit ute och flängt heeeela dan.. = HELT SLUT !!


Föresten... Om man får höra, gumman du är som en flygande skinn kastrull, ska man ta det negativt eller positivt ? Och vad sjutton är det ??
_______________


...

Tycker inte om folk som ljuger..
Gör du det har vi INGETgemensamt...

__________________


Jag, Becca och Tanya

Sådär då är jag i stort sett klar.. Bara lite tvätt kvar i torkskåpet som behövde ca 30 min till... Själv är jag oxå klar.. nyduschad, påklädd och sminkad.. =)
Sitter här med mitt glas vin nu och andas lite..

Kom och tänka på en sak.. Tanya som fyller år, det är ju en gammal klasskompis till mig.. Vi gick i pararellklasser i högstadiet och sen när vi började i gymnasiet hamnade vi i samma klass.. Umgicks i stort sett varje dag, både i skolan och privat... Tillhörde det så kallade antigänget i skolan... Under tiden i gymnasiet lärde jag känna Becca, det va Tanyas barndomskompis klasskamrat och vi fyra hängde lite till och från.. När vi slutade gymnasiet tappade jag och Tanya kontakten och likaså jag och Becca.. Tog några år så får jag ett samtal från Becca där hon berättar att hon ska flytta in dörr i dörr med min mamma, och efter det har vi haft konstant kontakt.. Lite kul... Tanya tror jag att jag träffat max 5 gånger sen gymnasiet och det va endå 7 år sedan jag tog studenten så ska faktiskt bli lite kul och träffa henne idag..

Hmm undra om jag kanske ska gå ner i tvättstugan och kolla om tvätten är torr för snart lär väl Becca ringa och säga att hon slutat och då är det dax att gå... =)



Jag och Becca


________________


Duktig... =)

Jaha kanske inte blev som jag tänkt mig när jag kom hem.. hade tänkt att lägga mig och vila för att orka göra något ikväll men av någon konstig anledning så kände jag mig väldigt pigg och sprang ner i tvättstugan och hittade en tid så nu håller jag på att tvätta lakan och kläder för fullt.. =) Känner mig så duktig.. =)

Bestämt mig för att jag ska till Jakan och dricka lite öl med Becca för att fira Tanya som fyller år.. Sen får man se vad som händer om jag åker hem eller om jag drar till Micke..

Nä nu är det dax att äta lite så inte maten kallnar..

________________


Pain kill pill

Hunnit med en hel del på jobbet idag.. =) Har t o m hunnit med att få ännu mer ont i ryggen.. Inge bra.. får se hur det utvecklas under helgen annars får jag gå till nappe och kolla så att inget ligger snett.. Iallafall varit uppe i centrum nu och handlat och då passade jag på att gå till apoteket och handla lite värktabletter...

Nu är det inte många timmar kvar tills jag får gå hem... =) HEEEELG... =) endå har jag inte jobbat en hel vecka men längtar som f-n att komma härifrån.. få lite timeout.. Fortfarande oklart vad jag ska göra ikväll men har ingen brådska att bestämma mig..

Pratade med mamma innan lunch idag.. Håller tummarna för att det funkar.. Skulle bli så ballt.. Hahaa*


_______________


sugen på ?

Jaha äntligen är det fredag igen.. =) Men inte vilken fredag som helst utan fredagen den 13.. Men lika bra och vänja sig för om en månad är det fredagen den 13 igen.. =)
Idag likasom igår känns det som att det kan bli en bra dag.. Ingen som stormat in och förstört den än så länge iallafall.. Om jag måste ha något och klaga på (känns som en vana nu sista tiden) så är det att min rygg gör satans ont idag.. Men jag överlever.. Står ju på bena iallafall.. =)

Blev inte riktigt som jag tänkt mig ikväll så just nu har jag ingen aning om vad jag ska göra.. Har lite olika förslag men vet inte riktigt vad jag är sugen på.. Just nu tack vare ryggen så känns ju soffan ganska lockande med en bra film och lite smått och gott att snaska på men vem vet jag kanske ångrar mig framåt eftermiddagen..

I morgon är det iallafall dax för fotboll igen.. =) Längtat så.. Hoppas bara inte att det är alltför kallt..

 

_______________


Ikea, besiktning och mat

Det tog sin lilla tid att logga in här ikväll... Vet inte vad det va för fel..

Har iallafall varit på Ikea nu.. Blev 1 enkel billig spegel och en lite finare till hallen.. =) Doftljus, en skål och en påse med torkade blad/blommor/bark ?? som oxå luktade så nu är det fin fint på mitt vardagsrumsbord.. =)
Fick med mig Fikus oxå så det va jätte trevligt.. =)
Blev lite kebadrulle i spånga efter Ikea..

Besiktningen på bilen gick smidigt, nu får vi bara vänta på pappret från försäkringsbolaget..

Tror att jag ska hoppa in i en varm dusch och sen bädda ner mig i sängen.. får se och hoppas på att jag får sova inatt..

_______________


Ikea blir det

Sådär då är jag klar med det jag ska idag.. Ska sitta och småputsa lite nu bara på vissa saker sen bär det av till Bergshammra..
Bestämt mig för att åka till Ikea ikväll och har jag lite tur får jag med mig Fikus oxå, men eftersom hon är sjuk så va hon inte riktigt 100. Det visar sig.. Trevligt skulle det vara iallafall.. =)

_______________



Skadebesiktning

Fortfarande irriterad men kanske inte alls lika mkt som innan men visst finns det kvar..

Skrev ju för ett tag sen om att en kille hade backat in i bilen, Nu har den varit på service och dom kunde inte se något som va skadat så nu så  är det dags för att åka till skadebesiktningen i Bergshammra  och anmäla skadorna på lacken..Och eftersom det är påvägen hem så tyckte dom på jobbet att jag kunde ta och svänga förbi där.. Gör mig ingenting då jag drar från jobbet lite tidigare + att jag kan sova lite längre i morgon bitti.. =)

Funderar på om man kanske ska passa på att svänga förbi Ikea och kolla speglar och lite ljus ??


_______________


Nu är det slut

Jaha inte kan man få ha en bra dag..
Mådde så bra i morse när jag kom till jobbet, kände mig pigg och va på bra humör, men så fort du kliver innanför dörren så sprack det..
 Inte ofta jag hör vad jag gör som är bra utan ALLTID något som är fel... Fel fel fel... Ja jag gjorde inte exakt som du sa utan vi löste det på ett annat sätt som vi tyckte kändes enklare men det passade ju inte och då får man slängt i ansiktet,
 - Men om du endå inte gör som jag säger kan väl du ta över det här och driva det som du vill...
Är det sånt man ska behöva höra ? Och det är inte första gången tro mig...

Sitter och jobbar arslet av mig för att få detta företag att gå runt med det ena och det andra men vad får jag egentligen för det ?? Jo SKIT..
Sagt det förut men säger det igen.. Jag börjar allvarligt tröttna nu.. Speciellt när situationen är som den är...

Jag sitter själv på min post på jobbet och med tanke på att det är i stort sett fullt på alla tre ställen så är det en hel del att göra... Ibland hinner jag inte riktigt med det jag ska göra...
Är jag borta får jag jobba en vecka framåt för att det ska bli enkelt för dom andra, när jag sedan kommer tillbaka får jag ta igen en vecka som jag missat.. Finns ingen backup på mig som kan hjälpa mig när jag är borta..
Har t o m hänt att jag tagit hem saker och lagt in och jobbat med det hemma för att jag inte ska hamna alldeles för långt efter. Ställer jämt upp att jobba extra när det behövs...Men varför igentligen ??
Jag får INGENTING tillbaka för det...
Sitter på jobbet även fast jag är jättesjuk.. Allt för att inte hamna för mkt efter.. Är det normalt.. NEJ det är det inte..
Nu är det slut med att ge när man inte får något tillbaka....

Släppa

Inatt har jag verkligen inte sovit någonting..Kollade klockan ungefär 2-3 gånger i timmen.. Tror att det var för att jag var lite orolig att försova mig igen.. Men måste endå säga att idag är jag piggare än jag varit på länge. Kanske har jämnat ut det med allt jag har sovit när jag har varit sjuk.. =)

Tror att det mesta börjar att släppa nu för helt plötsligt hostar jag upp hur mkt slem som helst, näsan kan jag äntligen andas ur, tror t o m att jag börjar känna dofter.. =) Håll tummarna för mig nu...

Ny arbetsdag och nya uppgifter framför mig.. Tjohooo (känn ironin).. I morgon är det fredag igen..

________________


Nattis säger Natti Natti

Tyckte där ett tag att jag var lite pigg men så va tydligen inte fallet.. Nu sitter jag här i soffan skit trött så har bestämt mig för att det är sängen som gäller nu.. Måste bara byta signal på mitt larm så jag INTE försover mig i morgon.. =)

Natti Natti

_______________


Hon kan inte vara 27..

Sitter, ligger, står ?!? i soffan nu.. Gud så skönt.. Lag lite mat på tining ska bara kolla klart på Las Vegas (ja jag har fastnat för det) sen är det dax att laga lite middag.. =)

Pratade med Fia i telefonen påväg hem från jobbet (ovanligt ? NÄ) och vi hade lite kul.. Pratade om lite folk och så. Finns en blogg jag läser (Fia med) och jag vet inte har nog inte riktigt tänkt på det men en av tjejerna som skriver i bloggen är 27 år... Hallå ?? Jag trodde hon va 15 typ... För det första ser hon ganska barnslig ut, eller jag kanske ska säga JÄTTE barnslig ut men sen är det även sätter hon skriver på som gör det. Hon skriver som att folk vore helt dumma i huvudet och inte fattar någonting, till småbarn (tonåringar) Oki nu är det en sida som kanske riktar sig till folk i den ålder (hahaa och den läser jag oxå ja) men va inne på hennes privata blogg och läste och hon skriver exakt på samma sätt där.. Skrämmande..
Det är svårt att förklara men vet man vad jag menar förstår man.. =) Kul va det iallafall...

Nu är Las Vegas klart, dax att laga mat.. =)

_______________


...

Jag är trött och har ingen ork till någonting just nu..
Vet vad jag ska ägna mig åt ikväll.. Något måste hända nu..




_______________


Ta igen

Halva dagen har redan gått.. Förmiddagen har gått till att försöka få ordning på det som skett när jag varit borta.. Va en hel del och en del grejer förstår jag inte ens.. Måste försöka få mer insikt i vad som hänt.. Men det löser sig nog..
Sjukt trött är jag och endå kunde jag vila över 1 timme på lunchen idag.. Skumt det där..
Eftermiddagen skall jag ägna åt att lägga in leverantörsfakturor men det borde gå ganska fort då det bara är 2 dagars post som ligger... Sen är det dags för kundfakturorna och det tar nog lite längre tid då lite skett saker under tiden jag varit borta...

_______________


2 timmar

Mina 7 år med olycka började precis.. Försov mig 2 timmar i morse.. Stressar upp springer till bussen, vad händer.. Jo lilla klantiga jag trillar IGEN, dock gjorde jag mig inte illa vilket va skönt.. Så nu är jag på ganska dåligt humör. Haft mycket tankar i huvet på resan hit om både det ena och det andra och jag har väl kommit fram till att det måste ske lite förändring på vissa punkter då detta är ganska ohållbart i längden..

Funderar på om jag kanske gick till jobbet för tidigt, gick och la mig strax efter åtta igår och kollade lite på Nemo sen vaknade jag halv åtta i morse. Det är inte normalt att sova så länge om man är helt frisk.. Tur att det blir lugnt i helgen säger jag bara... =)

Alla säger God Morgon till mig nu på jobbet.. Det är FAN ingen God Morgon här inte...


_______________


Boring

Usch jag har tråkigt.. Känner mig sååå rastlös.. Funderar på om jag kanske ska ta och bädda ner mig i sängen och sätta på Hitta Nemo... Har ju kämpat med den...

Vet iallafall att nu är det dax att hänga tvätt..

Bjuder på en bild på manlig kärlek.. =) Hahaa*.. Kan vara upp piggande när man har tråkigt



7års olycka

Nu  sitter jag här nerbäddad och nyduschad i soffan med en tallrik mat och med 7 års olycka framför mig då min spegel i badrummet trillade ner i golvet och gick sönder..
Grattis Nattis du har vunnit en traktor...


_______________


knack knack ta i trä

Jobbet i alla ära, men visst va det nog skönt att ligga hemma i sin soffa oxå.. Blev lite långtråkigt efter ett tag men tänker jag efter riktigt noga så va det sååå skönt.. Så nu sitter jag här och verkligen läntar hem till min dusch, mina mjukiskläder och framför allt min soffa..
Mat fick jag över igår oxå så det är bara att värma när jag kommer hem.. Lyx...

Lite sugen är jag på att åka till Gävle den 21 men samtidigt vill jag vara hemma och kolla melodifestivalen.. Svårt val där.. Är ju hemma runt 21 och då har jag ju missat det jag vill se.. Tåls att tänka på..

Annars då ?? Jo känns väl som att jag är på bättringsvägen och det känns faktiskt väldigt skönt.. knack knack ta i trä..
Oj kl är redan halv fyra, dax att jobba undan det jag har... =)

_______________


sovit för mkt

Det va inte så farligt att komma tillbaka till jobbet som jag trott... Va lite orolig för att det skulle ligga hur mkt som helst och vänta på mig men så va icke fallet.. Lena hade hjälpt till att få undan en del så det kändes skönt..  Men shit vad trött jag är.. Hur kan man bli trött av att ligga hemma och sova ?? Sovit för mkt kanske ??

Stackars lilla Fia har fått ont i halsen IGEN.. Allt är det något med henne, stackarn...Får se vad läkaren säger..




_______________


jobbet igen

Då sitter man på jobbet igen.. Usch hade gärna legat kvar om man säger så.. Sovit jättedåligt inatt.. Flög ju i backen igår och slog i ryggen så har varit lite svårt att sova.. Men men det går över...
Dax att sätta sig och kolla vad det är som ligger och väntar på mig.. Ångest.. Vet iallafall att jag fått lite hjälp med fakturering och så, så det är skönt.. =)

_______________


Tändstickor nästa

Usch mina ögonlockar trillar i stort sett ner hela tiden..Tändstickor någon ?
Precis badat och funderar på att  bädda ner mig i sängen.. ska ju upp tidigt i morgon..
Kanske kolla på Hitta Nemo.. Va länge sen jag såg den.. =)
Oj nu började jag hosta dax att ta en sup hostmedicin..

_______________



Uppäten.. =)

Oj vad har denna dag tagit vägen ?? Är kl redan så  mkt.. Hahaa* Känner mig piggare idag så har bestämt mig för att gå till jobbet i morgon.. Det är jävligt skönt att vara hemma men är sååå långtråkigt..

Brorsan va på middag hos morsan igår och hade beställt spagetti o köttfärsås och jag blev så sugen när jag hörde det så idag har jag varit nere på ica och handlat det som behövs så nu står det en tallrik framför mig som bara väntar på att bli uppäten.. =)

Tralalalalaaaa SALSA

_______________


hemma

Nu är det bestämt, jag är hemma i morgon oxå.. Lika bra, så nu ska jag ta hand om mig själv så jag är fit for fight på tisdag.. =)

=(

Vilken pers... Helt slut.. Fortfarande feber så är nog ganska säker på att jag kommer att  vara hemma från jobbet i morgon oxå.. =( Usch får sån ångest men är man sjuk så är man, bara att inse.. Tänkte bädda ner mig i soffan framför TV nu och försöka sova lite så får jag se hur jag känner mig när jag vaknar...

God sömn

_______________


sovit gott

Gud så skönt jag har sovit i natt.. Somnade iofs inte förens 02.30 men när jag väl somna sov jag som en stock.. Vacknade runt 11... Nu har jag precis klätt på mig och nu är det Ica som gäller.. Måste ju se till att jag får lite mat i mig.. =)
Wish me luck !!!


_______________


Min lägenhet

Hahaa* det va ju nästan inget kvar på filmen. Då har jag ju varit ganska duktig och kollat på det mesta idag under dagen endå.. =)
Nä om jag kanske ska flytta över till sängen och bädda ner mig där, bättre om jag somnar där nu när kl är så mkt..

I morgon funderar jag på om jag kanske ska ta och försöka ta mig ner till Ica och handla lite, få lite luft kan vara skönt.. =)

Måste bara säga att jag verkligen har börjat uppskatta min lägenhet mer och mer. Märkt det nu när jag varit hemma så mkt.. Dom små sakerna som jag gjort har hjälp till att få den mkt mysigare.. =) Bara några saker kvar att fixa men det får ske när det sker..=)

Natti natti

När är det min tur

Idag har inte varit någon bra dag.. Varit däckad typ konstant.. somnade och vaknade precis till Melodifestivalen.. Kollade och somnade sen igen.. Nu sitter jag här, fortfarande trött och seg men ska försöka se klart en film jag började med i morse..
Hoppas att morgon dagen är bättre.. Tempen ligger fortfarande och pendlar mellan 37,5 och 38... det här är fan inte rättvist.. när får jag bli frisk ?? 

_______________


vildag

Idag har varit en seg dag,,, Typ sovit hela dagen.. Forfarande jätte trött.. Så nu blir det vila fram tills melodifestivalen börjar.. Kan vara kul att titta på..

=)

_______________



ovanligt va ?

Förstår inte att jag kan ha sovit så bra som jag gjort inatt då jag i stort sett låg hela dan igår.. Men men ingen idé att spekulera.. Jag har sovit gott iallafall... =)
 Vet inte om jag mår bättre eller inte, just nu känner jag mig precis som igår faktiskt..
Tänkte ta och göra mig lite gröt sen blir det en film i soffan... =) (ovanligt va ??) ;0)


_______________


37,7

Hahaa* seg jag är, tog mig ca 3 timmar att bli klar sen jag först skrev att jag skulle hoppa in i badet.. Men va nog ganska bra att jag inte stressade för nu är jag helt bombad.. Helt slut.. Visst det va skönt att få lite värme på kroppen men det tog på krafterna... Tog tempen innan jag hoppade i, 37,7grader så lite har det ju gått ner...
Nu är det dax att sätta på en film och bädda ner mig i soffan...


_______________


Frågor

Gud så seg jag är.. Inte kommit i badet än men nu är det f-n dax.. fastnade på bilddagboken.se och sparade ner gamla bilder (alla försvann ju när min data kraschade). Vilka minnen det väcker..  =)
Sen när jag va klar med det fastnade jag med Fia i telefonen och  alla frågor på facebook om sina vänner... Ganska kul att se vad folk har svarat om en själv..

Tror du att Natalie Sörqvist har haft sexuella fantasier om dig?Ja

Tror du att Natalie Sörqvist skulle ha sex med någon han eller hon aldrig träffat förut på fyllan?Ja

Tycker du att Natalie Sörqvist är snygg?Ja

Tror du att Natalie Sörqvist har haft telefonsex?Ja

Tror du att Natalie Sörqvist har haft en homosexuell erfarenhet? Nej

Tycker du att Natalie Sörqvist är en gold-digger?Ja


_______________


Bada

Fick ett sms från min vän Fia för ett tag sen om att hon låg i ett varmt bad och hade det skönt.. Måste säga att jag blev väldigt sugen på det.. Har ju typ fått sitt/ligg sår av att vara i denna soffa.. Så nu tror jag faktiskt att det blir badkaret för min del... Kan vara skönt att få lite värme och mjuka upp kroppen lite.. Sen blir det soffan igen och någon film.. =)


_______________


Min dom

Sådär nu har man fått sin dom.. Ingen halsfluss, ingen bihåleinflamation däremot har jag en kraftig svullnad i näsan och nu är det vila som gäller.. Vila tills jag mår bra.. Fått några tabletter och sen hostmedicin.. Kommer ligga tills jag är frisk.. Hellre 1 dag för mkt än 1 dag för lite...
Pratat med jobbet så dom vet om detta...
Nu är det mat som gäller.. Och dricka.. sååå torr i halsen nu. .Inte druckigt sen kl 13....

Klantig är jag oxå.. Va på apoteket och hämtade mina mediciner..
Kommer hem och ska öppna dörren, ställer ner min påse i trappen och poff den välter och jag har hostmedicin på hela golvet... =(
Bara att vända och gå ner till apoteket igen och fixa en ny... Inga problem.. men det sög då flaskan kostade 108:-  så min medicin gick totalt på 282:-..... :0(


_______________


inte äta eller dricka

Ungefär 1 timme kvar tills jag ska till vårdcentralen.. Nu får jag inte äta, dricka el typ röka och liknande förens jag varir där så dom kan ta bra prover.. Bir nog inga problem... Det svåraste blir att inte dricka, är ju torr i halsen och hostar mkt men det får helt enkelt lösa sig.. =)

Hörs efter jag fått min dom...

_______________


14.15

Vaknade vid åtta idag och ringde vårdcentralen...
- Knappa in ditt nr så återkommer vi runt ca 8.40... 
Har nu fått tid 14.15.. Suger.. Ville ju få det gjort... Så nu är det bara att ligga i soffan och kolla film.. Kan iofs vara skönt det oxå... Jätte mysigt ute är det oxå..  Stooora snöflingor som faller... ;0)
 

_______________


Vårdcentralen

Precis hemkommen från  mamma.. mmm vilken god mat jag fick.. Fiskgratäng.. Hemgjort... Mums...
Passade på att ta tempen när jag va där... 38grader... Jag brukar ha 36-36,5 så nu är jag i stort sett tvingad att gå till vårdcentralen.. Kanske inte en dag för tidigt då jag varit hängig i 3 veckor nu..


Säger bara.. Sängen nästa.. Bädda ner mig ordentligt med en kopp te och bara kolla TV...

Natti Natti

_______________


Inte 100

Snart är dagen äntligen över.. Ska hem till mamma och bli lite bortskämd med middag.. =) Gott*
Känner mig ganska hängig, sov hela lunchen, va sååå skönt.. Hostar värre än innan och halsen värker mer och mer.. =(
Försökt att vara/se pigg och allert  ut idag, men det känns nu när jag väl satte mig och tog det lugnt att jag inte är 100...
Jag fattar inte att jag bara blir sämre och sämre... =( Vad har jag gjort för att förtjäna detta ??

Nu är det dax att packa ihop så man kan börja röra sig hemmåt.. Mamma och sen sängen... =)

Jäger



Hittade bästa bilden idag... ;0)
Alla som känner mig vet att jag ÄLSKAR jäger.. =) Dock tror jag nog att det här skulle bli aningen för mkt..

_______________


Försov mig

Det värsta jag vet är att försova mig.. Blir på sååå dåligt humör.. Stressigt och dagen känns förstörd.. Och det va precis vad som hände i morse.. Vaknade 06.34 och min buss gick 06.30... =( Hann iallafall med den som gick 06.50 och jag kom bara 15 min försent till jobbet... Bra jobbat...
Det positiva med att jag försov mig va att Fia kom till centralen samtidigt som mig så fick sällskap på tunnelbanan till Gärdet.. =)

kontroll

Sådär nu är jag klar.. =) Skönt.. Lite kontroll... Känner mig så duktig att jag belönade mig själv med en delicatoboll.. =)
Ser att jag kan åka samma tid som vanligt i morgon.. Bara en annan väg.. Skönt.. Hade inte orkat gå upp tidigare... 05.20  är tidigt endå...
Nu är det dax att hänga tvätt sen är det sängen som gäller.. Kanske är något bra på TV man kan ligga och somna till...=)




Natti Natti

_______________


 


Hälften kvar

Hälften gjort.. =) Bara hälften kvar.. =) Borde inte men vad ska man göra när det är som det är.. =(
Sen är det sängen.. Bombad..
Måste börja kolla hur och när jag ska åka till jobbet i morgon då Jarmo inte kan hämta mig i Norrtull, men tror inte att jag behöver att åka allt för tidigt...
Torsdag i morgon.. Sen är det fredag och sen är det helg.. =) Längtar.. Då ska jag sooooova...

Dax att fortsätta med det jag håller på med...


_______________


Offerkofta

Idag måste jag göra något jag inte brukar göra men som det är just nu har jag inget val.. =( Men men kanske går lättare.. Lite lugn och ro.. =) försöker se det positivt.. =) Hahaa* Ingen offerkofta här inte..

_______________


Gyynter

Död men finurlig så kan man nog beskriva mig idag.. =) Hahaa*
 Är helt slut men känner mig endå lite busig.. Tur att jag har sånna arbetskamrater som jag har så man kan skämta om nästan vad som helst utan att någon tar illa upp..

Det har ju pratats mkt om att det är jag som smittat alla med förkylning, att jag hade med mig en "Gyynter" hem från Österrike som nu har hoppat på alla andra och smittat dom, och alla som känner min chef vet att ibland pratar hon i halva meningar och det kan vara ganska svårt att förstår vad hon menar. ;0) Man får lixom försöka slå ihop 1+2..
Idag på lunchen kom en patient fram till mig och frågade vem Gyynter va som jag hade träffat i Österrike och tagit med mig hem... Hahaa* och jag kan säga att han inte är den första som frågat..
Så jag undrar lite hur det låter på OH när hon pratar om "min" Gyynter eftersom folk tror att det är en snubbe jag träffat... =)
SLAMPA !?!




_______________


Ångest

Vet inte vad, men idag känns det konstigt.. Känner mig skum på så många sätt.. Det är mkt, det är väldigt mkt just nu.. Överallt... Rörigt kan man oxå säga.. Får ångest... Har ingen riktigt struktur på det jag gör då det händer så mkt runtomkring.. Är det inte det ena så är det det andra och känner man sig inte riktigt 100 så blir allt mkt värre..Nya saker dyker upp hela tiden...
Lite uppiggande är iallafall att det är en del som påpekat att jag är väldigt fin idag så det känns ju skönt när man mår som man gör.. =)

______________________


home sweet home

Äntligen hemma.. =) Tog sin lilla tid men så kan det vara när det är stopp i tågtrafiken mellan sumpan-jakobsberg.. Åkte en väldigt packad buss till Barkarby. Gick knappt att röra sig.. Men nu är jag som sagt hemma och nu är det duschen och sen sängen som gäller...
Är helt slut.. Inte van att vara ute på stan och springa... ;0)

Hmm undra om jag och Fia umgås lite för mkt. ??. Jag har haft en filofax i flera år men inte använt den på ett tag. Tog fram den igen förra veckan, (måste ha mer koll på vad som händer i mitt liv). Idag när jag va inne i stan med Fia tog jag fram min filofax och Fia började skratta.. Då visade det sig att hon har en exakt lika dan fast den större varianten. Hon köpte den för några dagar sen.. Lika barn umgås bäst eller vad säger man.. Vi har ju lika dana stövlar oxå...
 Som som folk säger.. Man frågar inte DU utan NI till oss...Hahaa* Love you Babe




Dax för en dusch

Natti natti

_________________________


Jag tycker om stooooooooora grejer

Som vanligt känns det som att förmiddagen har flygit förbi.. Fått undan en hel del.. Månadsrapporterna är nästan klara.. Bara upplupna intäckter kvar och det är det tråkigaste, men det löser jag lätt när jag fakturerar i eftermiddag.. =)


Råkade säga på jobbet idag :                      
- "Jag tycker om stooooooooora grejer"

Det va något som tydligen va jätte kul.. Jag pratade om stora Te koppar men dom andra associerade tydligen till något annat .... Då ska man endå tänka på att jag jobbar med 50+


Tisdag 3/2

Ugn grillad kycklingfilé med bearnaisesås
Pocherad fiskfilé med hummersås
Yakiniku (skivad entrecote med grönsaker)  Japanskt







Blir nog kycklingen eller Yakiniku..

Inte hem efter jobbet

Tisdag och jag sitter på jobbet igen.. Första gången på länge jag vaknade med ont i halsen.. =( Trodde verkligen att det va påväg åt rätt håll men icke sa nicke..
Ska iallafall försöka att inte åka hem direkt efter jobbet, (gjort det nu varje dag dom senaste 3 veckorna). Idag tänkte jag nämligen skämma bort mig själv lite och shoppa.. =)
Vet precis vad jag ska ha så lär nog gå ganska fort.. =) Vem vet, kanske får sällskap av Fia idag oxå och det skulle vara trevligt.. Har ju inte setts så mkt på sista tiden då båda inte mått 100.. Man blir väl som man umgås.. ;0)

Idag på jobbet ska jag försöka få bort allt som ligger... Ligger inte efter på så sätt men skulle ju kunnat ligga lite före... Hahaa* Ny månad = många månadsrapporter...

Dax att byta dator då min inte alls vill spara läkarintygen jag skriver... =(

____________________


Zzz

Nä nu ger jag upp.. Sängen nästa.. Sov gott

Natti natti




_______________________

Mörk el Blond ?

Svårt att bestämma mig, tröttnar ganska fort.. Vad säger ni ?


 
Mörk eller...Blond ??


Jag är gammal

Nu är jag trött och seg och vill bara hem.. Hem till min soffa... fattar inte.. Allt känns så bra men så fort jag rör mig och gör något kommer allt tillbaka.. =(
Fan annat va det för några år sen när man va ung och pigg.. Kunde vara ute hela nätterna, eller som när man hade varit på bortamatch och åkt buss hela natten och fick åka direkt från centralen till jobbet... Vad har hänt med den tiden ? Tror att även om jag varit helt frisk nu så skulle jag inte palla det..
Bara att inse.. JAG ÄR GAMMAL


_______________________


ärlighet varar längst

Ibland funderar jag på på om man kanske är för ärlig ibland ?
Om jag t ex hittar en plånbok med pengar i så lämnar jag in den UTAN att ta pengarna.
Men när jag tänker på allt runtomkring så känns det som att i längden tjänar man på att vara ärlig. Man får tillbaka det på något sätt.

Kommer ihåg för ett x antal år sedan när jag och min far hittade ett säsongskort på SL (det va på den tiden dom va personliga och man va tvungen att ha ett "legg" med), Pappa ville behålla det men liten och envis som jag va gick vi och lämnade in det på tågstationen. Några veckor senare kunde man läsa i tidningen "Dagens ros vill jag ge till den man med sin lilla flicka som hittade och lämnade in mitt säsongskort på stationen i Älvsjö" och då blir man glad, pappa kände sig oxå väldigt nöjd efter det.

Tappade bort min "plånbok" på en studentskiva en gång och i den hade jag mitt b-kort, bankomatkort, VIP kort till en krog  och lite pengar. Legget låg som tur va i jackfickan.
Några veckor senare kommer en tjej fram till mig i skolan och frågar om det är jag som är Natalie och så ger hon fram min plånbok till mig.. ALLT låg kvar.. Varenda krona, b-kortet och bankomatkortet och VIP kortet. Hon berättade att hon hittat det på studentskivan och då det nästan bara va folk från skolan som va där valde hon att behålla det och kolla vems det va för hon förstod att det va någon från skolan. B-kort hade jag köpt nytt, bankomatkortet va spärrat men det är själva grejen som gör att man blir glad.

Hittade en mobiltelefon på bussen en gång. Istället för att lämna in den till busschaufören gick jag till polisen med den. Fick en utskällning av polisen för att jag inte lämnat den till chaufören men det sket jag i för jag va nöjd över mig själv som hade lämnat in den.

Idag efter lunchen fanns det ett meddelande på telefonsvararen. Va från en dam som sa att när hon kom ut från Friskis och Svettis (ligger mitt emot oss) så ser hon hur en mörk volvo backar in i våran firmabil och sen bara åker därifrån. Så var det något som hade gått sönder på bilen eller så så kunde vi ringa henne för att få ett vittne. Hon hade tagit både vårat och volvons regnr.
Det är märken på bilen och den va lite upptryckt (gick att trycka tillbaka) men absolut ingen fara. Ska endå ringa verstan och boka tid för 5000mila service så ska be dom kolla så inget är skadat innuti.
Ringde upp damen och tackade så mkt.

Så va ärlig, det kommer tillbaka på ett eller annat sätt


______________________________


Helikopter

Jag hör en helikopter utanför fönstret och direkt tänker jag.. NU ÄR DET NÅGON SOM SKADAT SIG.. Sen kommer jag på att jag är inte i Alperna.. För där va det så att så fort man hörde en helikopter visste man att någon trillat och skadat sig..(helikopterförbud) Men nu är jag ju inte där utan jag sitter på jobbet i stockholm..
Men frågan är om det inte hänt något endå för nu har den åkt runt här ovanför i nästan 10 min och jag tycker nog att det ser ut som en polishelikopter..





__________________________


klantig.se

Hade gärna legat kvar under mitt täcke i morse när kl ringde.. Sååå varmt och skönt.. Till skillnad från ute då det va svinkallt.. Brr*
Ont i knät har jag oxå efter jag slog i det i en dörrkarm igår...klantig.se...

Tror att jag kanske mår lite bättre idag men vågar inte riktigt känna efter för då kanske jag känner något som inte känns nu.. Läskigt va det i morse iallafall, när jag stod och väntade på Jarmo så högg det till i vänsta bröstet, och varje gång jag andades in högg det ännu mer... Försvann efter ett tag men va riktigt obehagligt..

Annars är jag ganska tom.. eller tom och tom.. Har många tankar i huvudet just nu.. Om både bra och dåliga saker.. Men med tom menar jag att jag inte direkt har någon vilja eller lust med något.. Vill bara vara, dra täcker över huvudet och bara försvinna för ett tag..


Barn på nytt

Då har man sett den då.. Va väl inte den bästa filmen jag sett men tror endå att jag och Fia hade kul när vi såg det.. Man kan ju se saker på sätt som inte många kan... ;0).. ööhöhh... Den här är för min farfar...  Hahaa*
Det va jag och Fia och massa små... Fast tror nog endå att jag och Fia va dom som skratta mest.. Vi blev barn på  nytt.. =)
Hahaa*


Inte världens snyggaste bild men ni förstår poängen (barn på nytt)
Het tomte va ? hahaa*


Sitter nu här i min soffa, den som har varit min enda vän under helgen.. Sitter och funderar på om jag kanske ska ta och hoppa ner i ett varmt bad..  Kan ju faktiskt vara skönt..


______________________



 

Disco-daggarna

Igår¨kväll  kollade jag upp på bokhyllam ovanför TVn. Har inte tänk på det förut men igår slog det mig..Dom är ju från dig.. Varför har jag dom kvar ?? 
Jag började kolla igenom gamla bilder och hamnade i en liten svacka.. =(
Fattar inte varför du finns kvar..  Du kom väl helt enkelt in rätt i mitt liv och fick mig att må riktigt bra efter allt som hänt...
Att du sen försvann är en annan historia..

Nu har vi iallafall resarverat biljetter till bion ikväll.. Bättre sent än aldrig.. Hahaaa* Jag, Fia och massa småbarn ??
Först ska jag bara möta upp morsan och gå ner och handla med henne.





____________________________________________