Öppna sig

Snacka om att man hade tur.. Åkte till Jakan en snabbis för att handla lite och när jag gick av bussen hemma igen tänkte jag gå in lite på Ica för att handla men bestämde mig i sista sekund för att gå hem innan.. Vad händer när jag kommer innanför dörren ?? Jo himlens portar öppnar sig..  Hade jag gått till Ica hade jag kommit hem som en dränkt kanin och mina matvaror hade legat och flytit i påsen..
Nu har det iallafall slutat regna så nu kan jag gå ner till Ica i lugn och ro.. =)

sola ?

Jaha jag som tänkt åka och bada idag men hur skönt kan det vara i detta väder ??.. typiskt...
Jag som kände att jag hade kommit in i att bara ligga och slappa och sola och ta ett dopp då och då men icke sa nicke.. Samtidigt kan det kanske var lite skönt att vila kroppen en dag..

Jaha ja vad ska man då hitta på idag mån tro ?? Sitter och kollar på en film nu så får vi se vad som hittas på efter det...

Första riktiga

201006301193 (MMS)

frukosten jag äter på lääänge..


Sååå skönt

Har inte blivit så mkt bloggande idag då jag hade mobilen inlåst medans vi var och badade.. =)

Har iallafall haft en kanondag idag och den gör jag gärna om... ;0)
Ska absolut försöka ta mig iväg och bada i morgon för det va verkligen såååå skönt... ;0)
Men nu känns det att man varit i solen en hel dag + inte fått så många timmars sömn innan så nu lockar min säng ordentligt.. =)

Tjejkväll

201006291192 (MMS)

Mys mys


Segt

201006291188 (MMS)

Väldigt segt va det


Första doppet

Sådär då har man varit och tagit årets första dopp... Shit det är slutet av juni och jag har inte badat förens idag.. Illa.. Hahaa*
Jag och TaraBanan åkte till Jakan och köpte oss en sallad och sen begav vi oss till Lillsjön.. Tror vi valde helt rätt badplats så dit ska man nog ta sig fler gånger.. =)

Nu tänkte jag att jag skulle ta och duscha av mig sen blir det till att bädda ner sig i soffan och sätta mig och kolla på en film..
I morgon tänkte jag och Becca bege oss till Eriksdalsbadet.. Får vi se hur det är.. Inte varit där på flera år... ;0)

Ska man eller ska man inte vara med ? Hmm

201006281187 (MMS)

Ska man eller ska man inte vara med ? Hmm


Snart dax

201006281186 (MMS)

för årets första dopp..


Myggbiten

Det va skönt att sova ut  men samtidigt känns det som om att man missar en hel del av en fin dag...

Nu har jag precis betalt mina räkningar och fört över pengar till dom som skulle ha.. Får vi se hur mkt som blir över när allt är klart.. Hahaa*

Sitter nu här och funderar på vad dagen ska göra med mig... Vill ju inte sitta här hela tiden men eftersom typ alla mina vänner jobbar så vet jag inte vad jag ska göra.. Är ju inte så kul att åka ner till stranden själv.. Men men nått kommer jag nog på för jag klagar verkligen inte på att jag är ledig.. Hur bra väder har jag inte haft dessa två månader ?? Hahaa*

Shit, har precis insett att det ser ut som att jag har vattkoppor, är helt prickig... Trodde jag hade klarat mig men icke sa nicke.. Jä-la Åländska mygg.. Är ju helt sönderbiten.. Trodde att jag bara fått något enstaka men så va det ju tydligen inte.. ;0)


Midsommar

Hemma igen efter en grym helg på Åland.. ;0) Blev inget bloggande då ett mms kostar 29kr.. ;0)

Vädret ska vi ju definitivt inte klaga på... Efter första dan hade alla snygga linjer på kroppen.. hahaa*
Lekarna på midsommar gick kanon.. Killarna mot tjejerna och kan säga att killarna krossade totalt fram tills sista grenen som va klädstrecket  ;0) Vi tjejer va grymma på att klä av oss och det va den grenen som gav flest poäng så vi vann med 12-11.. ;0)

Det sköna med sånna här tillställningar är folket.. Alla är olika och det är en salig blandning på åldrarna.. Yngsta född -91 och äldsta -60 men f-n vad kul vi har ihop och för en stund är vi alla lika gamla.. ;0)

Nu är man lite småseg och jag är rätt nöjd med att inte behöva gå upp tidigt i morgon.. ;0)
Nu är det ett skönt bad som väntar sen blir det till att bädda ner mig i sängen.. =)

 


SMS-inlägg

201006241095 (MMS)


Duschar

201006241094 (MMS)

Då det är så sjukt varmt på min balkong så får mina blommor sig en dusch... Så snäll är jag mot dom.. =)


mms

F-n ibland är jag grym.. (har fått lite hjälp av Fikus dock)..Jag har sökt, letat, testat mig fram och nu så ska mina mms bilder vara stora igen.. =)
Det gäller bara att inte ge sig.. ;0)
Får man bara hoppas att det funkar bättre med texten nu oxå.. ;0)

Sötis

Blev inte så tidigt isäng som jag tänkt mig men jag känner mig iallafall pigg och utvilad.. =) Sovit som en stock..
Har lite framför mig idag innan det är dax att börja röra sig mot båten och jag tänkte försöka passa på att vara ute i solen en del innan oxå.. ;0)

Här har vi en riktig liten sötnos.. ;0) Blev typ kär direkt.. Jag vill ha..


Ryck

Precis när jag tänkt göra mig iordning för natten så fick jag något ryck så nu är i stort sett all packning klar för i morgon.. =)
Tvätten upphängd och allt jag ska ha med mig (förutom det som fortfarande är blött) ligger på soffan och är redo för att packas ner i väskan.. Måste bara komma på vilken väska jag ska ha med mig..

Så nu känner jag mig bra så jag kan lägga mig nöjd i sängen.. =)


Trött av att göra ingenting

Home sweet home.. =)
Hur kan man bli så trött av att göra ingenting ?? Hahaa* blev iallafall två kalla innan hemfärd.. ;0)

Tänkte att jag skulle börja packa väskan inför helgen men vet inte riktigt om jag orkar, har ju hela dan på mig i morgon.. Kanske ska ta och lägga fram lite iallafall så har man kommit en bit på vägen..

Har lite saker jag måste fixa i morgon så är det någon snäll människa som har lust att påminna mig och apoteket och sladden i morgon så blir jag glad.. ;0)

nä tror faktiskt att jag kanske ska ta och unna mig sängen just nu..


promenad

Morgonen började med en promenad med TaraBanan.. riktigt skönt även om vi gick lite vilse och hamnade helt galet i skogen och sen rakt ut på golfbanan.. kan säga att vi fick en del blickar.. hahaa*

Efter det hem till Fam Eriksson för att grilla hamburgare innan sara behövde bege sig till jobbet..
Nu sitter jag här helt nyduschad och ska börja röra mig inåt staden..  Har lite saker att fixa sen kanske man avslutar med en kall på någon uteservering, men det visar sig.. så länge jag får vara ute är jag nöjd..  ;0)

Känns faktiskt som att jag fått lite färg.. =) Och kollade precis vad det ska vara för väder på midsommar och det stod SOL SOL SOL.. =)


Vaknade precis av att det ringde på telef...

Vaknade precis av att det ringde på telefonen. Skyddat nummer = jag orkar inte svara kl är ju fan över tolv. Får ett sms... Hej du har inte tappat något? ... Jag flyger upp ur sängen och kollar plånboken. Allt är där... Svarar... Nä det tror jag inte, vad skulle det vara?... En väska, hittat den på after bar i gamla stan och den tillhör en Natalie Sörqvist... Aldrig varit där men tror jag vet vem den tillhör då vi bara är 2 Natalie S i sverige. Vill du att jag kontaktar henne (vi har varandra på facebook, hahaa)... Nä det behöver du inte göra, kan göra det själv men hon va skriven på västkusten därför jag hörde av mig till dig.... Nu fick jag precis ett nytt meddelande att personen fått tag på rätt Natalie och bad om ursäkt för att dom stört. Svarade ... Tack för att det finns ärliga människor. :)


Sol sol sol

Haft en kanondag idag ute i solen.
Jag, Daniel och Elliott åkte ut till Bro och farsans kolonilott och där va vi hela förmiddagen och bara njöt.. =) Sol och varmt så passade på att sola lite.. Mys mys.. + att det blev en hel del jordgubbar från jordgubbslandet... ;0)

När jag kom hem blev jag lite rastlös och satt på balkongen och hade tråkigt när Tezz från SRF hörde av sig och undrade om vi kunde mötas upp så det va bara att bege sig till Jakan där hon och jag tog två kalla i solen.. =) Trevligt trevligt.. ;0)

Funderar på om jag kanske ska ta och komma i säng i lagom tid idag, hmm.. ja ja vi får se hur det blir med det..

I morgon upp till Fam Eriksson på förmiddagen för att kolla på det nymålade huset och sen äta lite lunch och sen på eftermiddagen blir det in till stan för att fixa lite.. ;0)


Hos pappa

201006221073 (MMS)

bus i poolen


"Se upp för dårarna"

Haft ett trevligt dygn i Västerhaninge som avskutades med mkt god mat.. =) Nu är jag iallafall hemma och det första jag ser när jag sätter på TV är min kära bror.. Hahaa* Dom visar "Se upp för Dårarna" på SF-kanalen.. =)

I morgon ska jag iväg med Bror och Knådd för att äta lunch med pappa.. Inte sett honom sen i julas så ska bli trevligt..Får man bara hoppas på fint väder så kanske man kan sola lite.. =) Skulle ju vara trevligt med lite färg innan midsommar.. ;0)

Nä nu ska jag fortsätta och kolla om bror syns något mer.. =)


Leka

Varför är det alltid så att när man ställt in sig på att sola så blir det dåligt väder ??
Jag och Becca va verkligen inställda på att ligga i trädgården och få färg.. Typiskt.. Men men planeringen för midsommar är klar nu.. Tror det kan bli ganska bra faktiskt och som det ser ut nu så får faktiskt jag vara med och leka för en gångs skull, brukar ju alltid vara jag som är lekledare annars.. ;0)

Nu promis till Ica sen grillning.. =)

Helgen

Haft en bra helg med trevligt sällskap...
Fredag hemma hos Fia och Mange, trevligt trevligt, då dom bor som dom gör blev det så att man blev kvar över natten...
Gårdagskvällen blev inte som det va tänkt men vi hade det trevligt endå.. ;0) löste saker ganska bra.. hahaa*
Nu sitter jag ute i Västerhaninge hos Robins föräldrar med han och Becca... Becca och jag ska planera lite inför midsommar i morgon och sen blir det grillning på kvällen.. =)

Har en del saker att ta tag i under veckan så får se hur jag hinner få tid till allt men det löser sig nog.. Vet ju hur det va innan jag åkte till Sweden Rock.. Hade hur mkt som helst att göra en hade hur mkt tid som helst kvar innan.. Hahaa*

Nu ska jag vara lite social...


SMS-inlägg

201006191070 (MMS)


Minigolf :)

201006181069 (MMS)

Minigolf :)


Bada ?

Planen idag va att åka och bada men det ser ut som att vi får lägga ner den tanken så nu blir det till att börja fundera på annat.. =)

Ska iallafall hoppa in i duschen nu sen får vi se vart dagen tar oss.. =)

Knådd sover

Knådd ligger och sover och här sitter jag och har tråkigt... Hahaa* På nått sätt är det inte samma sak som att sitta hemma hos sig själv..
Har iallafall bokat resan nu för midsommar så då är vi en liten bit till på vägen och på söndag/måndag ska jag och Becca sitta och planera det sista.. =)
Tror det kan bli kanon faktiskt.. ;0)

Veckorna går verkligen jättefort, för exakt en vecka sen så hade jag precis kollat klart på Sabaton, känns f-n som igår, inte en hel vecka sen.
I morgon är det fredag igen, inte för att jag bryr mig då jag är ledig varje dag men kul att lite fler folk kommer vara lediga.. ;0)

Fasters älskling

201006171068 (MMS)

busar i lekparken.. =)


Gårdagen

Oj vad jag va dålig på att blogga igår.. Hahaa*

Dagen såg iallafall ut så att jag och Becca vaknade upp vid 10, åkte med bilen till Micke och sen åkte vi allihopa till Jakan för lunch på Tastys.. Mums.. Blev en sväng till City Gross innan Micke skulle börja jobba så han släppte oss hemma Camilla där vi satt och snackade ute i solen.. =)

Blev middag på ballkongen med mamma och sen åkte jag hem till Micke och Johanna där vi satt och snackade och lekte med iphonarna.. Hahaa* (kan säga att jag lätt har drömt om dom inatt, telefonen alltså)..

Nu har jag precis vaknat och ska strax bege mig in till stan för ett möte på TRR.. får vi se hur det går och efter det bär det av hem till brorsan för ikväll är det jag som ska passa lillknådden (har saknat såå mkt den veckan jag varit borta) och jag har sån tur att jag får passa honom även i morgonkväll, dock blir det bara ca 2 tim då men det är alltid något.. ;0)

Nu är det duschen och sen blir det till att fixa lite mat.. =)


p.s Vart va detta väder förra veckan ?? d.s


Rosé

Kvällen kanske inte blev som jag tänkt mig men trevligt har jag.. =) Sitter på balkongen och dricker rosé och pratar skit med Becca och Micke samtidigt som vi planerar midsommar.. Blir nog bra det här.. Hahaa*

Midsommar

Idag när det är fint väder ute DÅ sover jag länge.. Typiskt, men tydligen behövde jag det.. ;0)

Nu lite mat i magen och sen blir det en sväng till Ikea..

F-n insåg igår att det är ju midsommarafton nästa vecka, shit och vi som inte planerat någonting.. Hahaa*
Vet vart vi ska vara men inte mer än så, men tror det blir kanon hur som helst.. ;0) Hittade en hel del  bra lekar igår så något lär man ju kunna använda. ;0)

 


fartfylld dag

När man är borta ett tag så inser man en del saker.. Både bra och dåliga men den enda som kan göra något åt det är jag själv...

Har iallafall haft en bra dag idag och har hunnit med en hel del.. Tvättat, tittat på Dallas, fixat med ansökan, varit på middag hos mamma som fick hjälpa mig med det sista och sen varit hemma hos Patrik och kollat fotboll med han och Matte.. Trevlig, trevligt...

Nu sitter jag i min soffa igen och kollar Dallas och jag insåg precis att jag bara har 3 avsnitt kvar på denna säsong.. =( sen får jag vänta tills i september innan nästa kommer... =(


sönderspelat.se

Spellistan för Sweden Rock veckan





And that´s it
Lite uttjatat ??
 nja kan man nog säga.. ;0)


Men Pelle fick önska låt ibland.. ;0)



Liten sammanfattning

Även fast jag haft en kanonvecka så måste jag säga att det är skönt att vara hemma...

* Jag får sova i MIN säng
* Jag kan duscha när jag vill, hur länge jag vill
* Jag har en fräsch toa att gå på (fast dom flesta har iofs varit helt ok förutom doften)

Hade tänkt att verkligen sova ut idag men har fått nya grannar under veckan som håller på att renovera i lägenheten så det gick ju sådär för samtidigt klippte dom gräset utanför mitt fönster.. Skönt uppvaknande man fick.. =)

Vet inte riktigt hur jag ska sammanfatta denna vecka men tror att det räcker med KANON.

* Bra sällskap
* Bra musik
* Mkt skratt
* Kanongrannar

Ska definitivt dit nästa år igen.. ;0)

Tänkte skriva en liten sammanfattning av allt roligt som hänt sen.. Finns en hel del om man säger så... ;0)

Nu håller jag på att tvätta upp allt för även om jag inte använt det så luktar det sunkigt, ska även ta tag i och fixa lite saker.. Redan kommit en bit men har kört fast.

Kanske ska ta och fixa lite mat, hmm ravioli ?, vita bönor ? eller kanske nudlar ??
Nä jag tror jag går ner till Ica och handlar något istället.. ;0)

Sådär då sitter man äntligen på tåge...

Sådär då sitter man äntligen på tåget påväg hem. Varit ute och rest sen kl tio i morse med ett livet stopp hos Pelle för att tömma husvagnen och äta lite. Kan säga att duschen och soffan är efterlängtade just nu. ;) ca 1 timme kvar sen får jag njuta av båda två. ;)


Middag i solen :) bra musik samtidigt. ;)

201006121019 (MMS)

Middag i solen :) bra musik samtidigt. ;)


Äntligen Sol.. =)

201006121018 (MMS)

Gryma Brudar


När det regnar..

201006121015 (MMS)

.. går man in till grannen och spelar gitarr


Bra inköp

201006121010 (MMS)

tror det gick åt totalt 1 burk vita bönonr, 2 burka ravioli, 1 burk chili com carne och ett pkt nublar..


Cinderella

201006111006 (MMS)

Nästan så man känner sig hemma.. hahaa*


Mys med gitarrspel ;)

201006111005 (MMS)

Mys med gitarrspel ;)


It's back ;)

201006111004 (MMS)

It's back ;)


Visar vem som tillhör vem ;)

20100610971 (MMS)

Visar vem som tillhör vem ;)


Bäst hittills, Sabaton. Tyvärr låg min mob...

Bäst hittills, Sabaton. Tyvärr låg min mobil på laddning så inga bilder :(


regnar bara lite ;)

20100610970 (MMS)

regnar bara lite ;)


Vi har det bra ;)

20100610968 (MMS)

Vi har det bra ;)


Kjelle

20100610966 (MMS)

är en jä-el på att dricka.. hahaa*


. . .

20100610965 (MMS)

. . .


Yeah

20100610964 (MMS)

Yeah


Stone sour

20100610963 (MMS)

Stone sour


God Morgon :)

20100610962 (MMS)

God Morgon :)


Hahaa*

20100610961 (MMS)

Sova eller icke sova ?


Grabbarna rockar ;)

20100610957 (MMS)

Grabbarna rockar ;)


Äntligen framme

20100609956 (MMS)

Hörde jag skål


Snart framme. PissePause

20100609955 (MMS)

Snart framme. PissePause


Då rullar vi

20100609954 (MMS)

änligen dax att åka


bra väder

Jaha det här såg ju bra ut eller inte

http://www.klart.se/väder-sölvesborg.html

Kul, verkligen


Hoppsan

20100609952 (MMS)

Pelle glömde gå och slänga soporna igår.. ;0)


Handlat

20100608951 (MMS)

För mkt ? För lite ? Det visar sig.. =)


Nu Kör vi segelbåten

20100608950 (MMS)

Brum brum


In the Boat ;)

20100608948 (MMS)

In the Boat ;)


Vi har candles ;) så vi chillar :)

20100607946 (MMS)

Vi har candles ;) så vi chillar :)


Den tänkta barrundan blev bara 1 ställe....

Den tänkta barrundan blev bara 1 ställe. Hahaa Vi valde att åka hem och fixa mat istället, lyssna på musik och ta någon kall. Dock är jag lite off idag så det är mest killarna som tar dom kalla. Hahaa Men jag mår sjukt bra här och njuter hela tiden. Tror jag kommer ha magrutor på söndag när jag kommer hem efter allt skratt.


Barrundan har startat ;)

20100607945 (MMS)

Barrundan har startat ;)


Det är tydligen

20100607944 (MMS)

såhär det fungerar i Kungsbacka


God Morgon ;)

20100607942 (MMS)

God Morgon ;)


Grym låt

20100606938 (MMS)

Eller inte


Landet

Vi skulle gå till "Grannen" och hämta en till gitarr, 30 min senare är vi hemma igen (då förstår ni vart Pelle bor) så nu sitter grabbarna och spelar för fullt... Grymt bra... Så jag klagar inte på att vi är på landet.. ;0)

* Vi måste hitta en snygging
* Vi har Cola i Bilen
* Flygande V
* Det är så vi gör i Stockholm
* Kubbvin Is the shit
* Är dom små får man ta två





Skönt

Säger bara såhär... Fan va skönt jag har det ...

Har fortfarande en del att tänka på men tror det kommer lösa sig ganska enkelt under veckan då man verkligen märker skillnaden direkt...

Grabbarna spelar kubb (jag har redan utklassat flera gånger, hahaa*) och vi väntar bara på att lägga köttet på grillen...
Husvagnen är inspekterad och godkänd men den behöver lite pimping innnan.. hahaa
I morgon blir det troligen segelbåten, men lite shopping oxå...

Nä nu blire sol, kubbvin och fortsatt njutning... ;0)

Vi kubbar :)

20100606937 (MMS)

Vi kubbar :)


njuter på altanen

20100606936 (MMS)

ibland har man det jävligt bra ;)


fotboll i solen ;)

20100606928 (MMS)

fotboll i solen ;)


Från igår



Det blev några timmar i denna... =) Fötterna helt ruttna efter.. hahaa*


................

Så skönt att vara borta.., Tråkiga är att min bild inte kommer in... =(
Jag är arg och irriterad så tror att  det är bra att jag är borta en vecka.. En del att tänka på..

Ett Dallas hinner man... ;0)

Nu är jag helt klar och sitter bara och väntar så jag passar på att kolla ett sista avsnitt av Dallas innan det är dax att bege sig.. =) Danne borde vara här vilken sekund som helst.. ;0)

Pratade precis med Pelle i telefonen och han är påväg hem nu och ska vid två börja elda i badtunnan så att den är fit for fight ikväll.. ;0)

Sådär nu ringde Danne precis så nu bär det av vilken minut som helst... ;0)

 


Klar

Hoppsan, jag är typ redan klar och kl är bara 9.30.. Kunde jag ju sovit lite till.. Hahaa*
Men det är skönt, slipper jag stressa...

Glömde gummistövlarna hos Sara igår så måste förbi där och hämta dom

Nu bär det av ner till Ica för att handla lite sen upp till mamsen för att lämna busskort och få lite lunch.. ;0)

Hörs och störs när vi gör det..


Ej packat

Haft en jätte bra dag idag med både Elliott och studentfirande.. =)
Men nu är jag hemma och har fortfarande inte packat väskan utan allt ligger på golvet istället så nu är det  sängen som gälller för mig för i morgon åker vi..

GBG
Pelle
Badtunna
Öl
Bra Musik
Troligen Sol

Kan det bli bättre ??
Tror inte det va..

Min nya vän

20100604924 (MMS)

Säg Hej.. =)


Grattis

20100604914 (MMS)

Grattis


Leker med Smurfarna i coola frisyren som f...

20100604913 (MMS)

Leker med Smurfarna i coola frisyren som faster gjort ;)


Bus i lekparken

20100604910 (MMS)

Sandlådan är bäst


Packning

20100603905 (MMS)

Har jag allt eller ?


Avsnitt 16

Hemma igen och som vanligt sitter jag i soffan och kollar på Dallas.. =)
Är uppe i avsnitt 16 nu.. Hahaa* Vilket liv..

I morgon ska jag försöka komma upp någorlunda i tid så jag kan njuta av solen lite innan jag måste packa och fixa lite innan jag ska jobba för på fredag lär jag ju inte hinna med speciellt mkt.. =)

Nä nu ska jag koncentrera mig på Dallas lite.. ;0)

Duktig

Kom faktiskt på påväg från lunchen hos mamma att jag kan kombinera nytta med nöje så jag tog ut datan på ballkongen och har nu suttit och fixat och donat med massor av saker  medans jag njutit av solen så känner mig faktiskt ganska nöjd just nu.. =) Får vi se hur detta blir... ;0)
I morgon blir det till att fortsätta men nu är jag igång.. =)

Måste faktiskt säga att jag är lite nervös inför morgondagen.. känns som att det va ett tag sen jag serverade.. Hahaa* men det va som sist jag gjorde det, då va jag oxå nervös och det gick hur bra som helst.. =)

Nä men allt känns bra nu, har i stort sett allt under kontroll inför resan.. =) SÄkert något jag glömt men då får det blir så.. har iallafall det viktigaste... ;0)

Nä nu ska jag ta och göra mig i ordning för att bege mig och vara bärhjälp..

Jobbigt liv

Usch jag har det verkligen jobbigt... I morse när klockan ringde så tänkte jag HELL NO att jag ska upp så sov jag lite till och nu sitter jag ute på ballkongen i solen och njuter.. Tufft liv man har.. Hahaa*
Snart dax att bege sig upp till mamsen för lite lunch.. ;0)

 


Dax att slänga kanske ??

20100601903 (MMS)

Japp jag tror att det är dax.. =)


Några avsnitt

Sådär då va det klart.. En lättnad men samtidigt en tomhet.. Men nu är det över och jag kan gå vidare till 100%

Nu blir det till att kolla några avsnitt av Dallas innan det är dax att bädda ner sig i sängen.. I morgon står vika kläder och packa på schemat sen på eftermiddan blir det till att agera hjälpare.. ;0)

 


Hej då

20100601902 (MMS)

Sista gången jag fick se detta då.. =(


Farväl

Oj oj vad har tiden tagit ivägen idag ?? Vad har jag gjort egentligen ?? Hahaa*

Sitter nu och samlar tankarna för det sista farvälet.. Får vi se hur detta kommer kännas då.. Tungt, jävligt tungt tror jag men tyvärr va det såhär det blev.. Så lika bra att få det överstökat..
FAN nu blir jag sådär jä-la förbannad/lessen igen när jag tänker på allt... Ska bli sååå skönt att lägga allt/alla bakom sig efter ikväll..

Kvar på att göra listan:

* Jobba (tors)

* Emil och Filips studen (fredag)

* Packa

* Titta mer Dallas, blev bara 10st igår.. Hahaa*

Nä dax att åka.. Wish me luck !!!


Nea

Haft en bra morgon hittills.. Har t o m hunnit vara hos fam Eriksson och hämtat bilen för nu bär det av in till staden för att hämta Nea som kommer hem från Östersund.. =)
Sen får man se vad resten av dagen har att erbjuda men som sagt, har en hel del att ta tag i..