Varm igen

Sådär då var jag mätt och belåten.. =) Även tagit en varm dusch, dock verkar det vara något problem med mitt varmvatten då det inte va någon fart på vattnet (påminnde lite om duschen i BG) men efter ett tag hade jag iallafal lyckats få ut allt jag hade i håret.. =)

Nu kan jag säga att sängen är väldigt efterlängtat.. =)

Premiären va väl hmmm sådär.. Det är fan inte kul att kolla fotboll när det är sådär kallt, och att vi spela skit gjorde ju inte saken bättre.. men men, nya tag nästa match..

Natti Natti


Tältet och...

0-75a6f0bbfc0edb096301845a562cc16a.png

Tältet och dom flesta är här :)


En kall...

0-5d47ff3728a161f8971d3e79d59457b8.png

En kall kväll på stadion och spelet värmer ju inte speciellt mkt.


Blev ett...

0630cd57612797b2319d002682055a3b.png

Blev ett snabbt hej till Knådd på lunchen då jag lämnade tillbaka gpsen :)


Stadionpremiär

Tog ett tag innan jag somnade igår men när jag väl somnade sov jag som en stock och jag hade gärna legat kvar i sängen när kl ringde.. Nu är jag uppe, vaken och på jobbet och nu känns det endå helt ok att ha klivit upp.. =)

Idag hoppas jag verkligen att dagen går fort för ikväll är det äntligen dax för Stadionpremiär... =) (ett pucko såg till att jag + många andra missade riktiga premiären)
Som jag har längtat.. Dock är min vapendragare TaraBanan inte på plats =( men alla andra är ju det så det ska nog gå bra endå..Hahaaa*
=) Samlingen innan, själva stämningen inne på arenan, medlemstältet i pausen, matchen osv osv =)
Förhoppningsvis blir det ju vinst oxå.. =)




Sådär då...

0-29018902fe03fb4ea3d761a2f3d948b4.png

Sådär då har man biljetten till Sweden Rock utskriven. :) 70 dagar kvar. Hahaa


Dax att sova

Jag har inte kommit i säng än för jag har inte kännt mig trött men nu börjar tröttheten smyga sig på och det är stor tid att jag måste lägga mig så att jag kommer upp i morgon...
Så önska mig lycka till att somna nu..

Natti natti


Åååååååååååååååå

Nu blir jag ju förbannad.. Här sitter jag och skiter i att sätta på en film för att jag inte kommer hinna se klart den innan Desperata husfruarna börjar och vad händer då ?? DET ÄR INGA HUSFRUAR IDAG !!!! Åååååååååååå... Va faaaaaaaaaan...
Och nu är det ju för sent att titta på filmen...
Vad händer nu då ?


Len och fin

Då va man hemma len och fin.. =) Det gick jätte bra med den nya tjejen så nu har jag 2st jag kan gå till om det är ont om tider.. =) Kanon..

Känner mig lite rastlös just nu men vad ska man hitta på ?? Kl är ju endå snart åtta, är ju inte så att man orkar göra värsta grejen.. Hmm kanske ska STÄDA ?... TITTA PÅ FILM ?... Eller helt enkelt sätta på mig bomullstrosorna, hämta duntäcket och fortsätta sitta i soffan och göra ingenting.. HMMM...

Jaja, nått kommer jag väl på..


Ritch Ratch

Då var ytterligare en arbetsdag snart till enda.. =)

Det blir ritch ratch idag men jag är endå lite nervös nu för "min" tjej är sjuk så det är någon annan som ska göra det och jag har ju precis blivit lugn med den andra.. men men det kommer nog gå bra..
Önska mig lycka till.. =)



Si sådär

Sovit bra inatt oxå men känner mig lite si sådär idag endå... Jag har börjat få tillbaka min huvudvärk som sitter i konstant och jag blir tokig.. Vet inte riktigt vad det är men den är där iallafall.. =(
Har en hel del att göra idag så förhoppningsvis går dagen fort, sen får vi se ifall jag kan bli len och fin ikväll eller om hon fortfarande är sjuk..

Nä jag har f-n inte tid att sitta här.. måste jobba..


Sweden Rock

Blev inge ritch ratch idag pga sjukdom, får se om jag har bättre tur i morgon.. =)
Har iallafall unnat mig en biljett till Sweden Rock, svider lite i plånboken just nu men det är ju ett måste så inte så mkt att göra.. =)

Har även unnat mig lite kläder och ett par nya skor idag så nu är månadens inköp klara.. =)

 


No more snow please

Nu känner jag att våren är påväg så nu håller jag tummen för att det inte blir någon jäkla mer snö. Visst jag älskar snö men då ska man kunna utnyttja den oxå. Som det har varit denna vinter så har den bara ställt till med problem när man ska till och från jobbet + att det har hållt i sig alldeles för länge.. =) Ska det va snö ska man kunna åka skidor eller njuta på annat sätt... =)
Så jag önska härmed.. NO MORE SNOW...amen...

Ikävll är det dax för lite smärta igen men det kan jag stå ut med för man blir så len och fin efter.. ;0) Hahaa*


God morgon...

53d5cd8b95dbaf20b15c1315d9a7e925.png

God morgon denna vackra sköna måndag :) sovit som en stock inatt och känner mig pigg och utvilad :) Nu är jag och mr termos påväg mot ön, får vi se när vi kommer fram eftersom det är lite förseningar.


Trött ??

Hur kan man vara så trött när man i stort sett inte gjort annat än att sovit hela dagen..
Gick upp strax efter 14 idag och sen dess har det inte hänt mkt.. Har iallafall hunnit fixa mitt hår, ögonbrynen och nu sitter jag med mina naglar.. usch dom måste jag verkligen gå och göra iordning för nu är dom inte alls snygga längre men men ska se vad jag kan göra för nått åt dom för tillfället...=)

Nu är det Johan Falk och dennq vecka tänkte jag inte somna.. =)


Söndagspyssel. Färgning...

3800eec935430cff9c7585750c27eea8.png

Söndagspyssel. Färgning ;)


Nu avslutar...

0939166c6e1a377310d5bedec24d2f19.png

Nu avslutar vi kvällen :)


Skåpet is...

3af1dcc09886ae6081e61c20e1af5b1e.png

Skåpet is the Shit ;) hahaa


1 korv på 24 timmar

Jag vet inte riktigt vad det är med mig men jag kan inte sova när jag kommer isäng sent... Somnade väl vid strax efter 4 i natt och vaknade vid 9 och kunde inte somna om.. Kul när man skulle iväg och dansa.. kan ju säga att jag inte kände mig så speciellt taggad men när jag väl kom dit och dansen började så ångrar jag absolut inte att jag åkte.. =) Skit kul och jävligt skönt.. Men kondissen ska vi inte prata om.. hahaa*, men måste faktiskt säga att jag klarade av det bättre än jag trodde. Gick bara iväg 1 gång för att ta lite luft.. undra hur jag hade klarat det om jag inte varit ute igår.. hahaa*

Nu sitter jag i min soffa och kolla på fotboll KFF-IFE och NU känner jag att tröttheten börjar komma.. Börjar även bli lite hungrig.. Kom på precis när jag skulle gå hemifrån att jag inte ätit något sen lunchen på jobbet igår och det känndes ju ganska onödigt att äta precis innan man skulle dansa så det blev en varmkorv efter istället så jag kan säga att Kinamaten jag ska äta snart kommer sitta kanon i magen.. =)
Det är fan inte bra.. En varmkorv på över 24 timmar.. illa illa, ska inte hända igen...

Nä om man kanske ska ta och börja göra sig i ordning, Micke och Johanna kommer snart och sen bär det av på 25års fest... =)


Afrikansk dans.

0-695827d32288d6838bafa09f38e76e6a.png

Afrikansk dans. :) Fan vad jobbigt men är riktigt skönt nu efter. Kanske dax att börja träna regelbundet. :)


Vitlöks baren.

0-51be55aaf5fe2a9cc63c865469d9bbe2.png

Vitlöks baren. Det vita i ölen = Vitlök. Usch för mig men mina vänner gillar.


3 min...

0-4facfd56a6b3777b642272a76af46c88.png

3 min kvar 3-1 till DIF. Detta kommer att gå bra. Semi nästa :)


Nu börjar...

0-28f2eeab4689363a07d377b9ec38fb41.png

Nu börjar det. Spännande.


Natalie Grym

Oj oj denna dag har verkligen gått fort fram tills nu och jag tror att den kommer att gå minst lika fort resterande tiden.. =)

Ibland är det bra med en GPS... Skulle till Storboda Anstalten i morse och hämta en kille och hade dragit ut kartor från Eniro. Igårkväll lånade jag Brosans GPS och han hjälpte mig att ställa in den och jag kan säga att den och Eniro kartan INTE vissade samma körväg. Med GPSen kom jag rakt på..=) Eller njae, eftersom det inte riktigt står någon adress till en anstalt så tog jag bara och slog in själva vägen men inget nr så mitt ute i skogen vid ett ridhus sa GPSen att jag va framme men eftersom jag är så jävla bra så antog jag att det bara va att köra lite längre och jag hade rätt.. :0), Natalie Grym är mitt namn... Hahaa*

Nä nu ska jag ta och jobba vidare har en del som ligger eftersom jag varit borta i stort sett halva dagen...


Grymt drag

Sådär då va man hemma och nyduschad redo för att hoppa ner i sängen.. No more barnspya här mer.. =)

Laddad för i morgon som börjar med lite sovmorgon och avslutas med lite hockey... =) Tror man kommer hinna med någon öl i stan efter den oxå.. =)
Känns som att det kommer bli ett grymt drag på globen i morgon.. =)

Nä nu är det natti natti för mig.. =)


Trött kille

Sådär då har charmtrollet somnat. Tror det va en trött kille ikväll.. Somnade i stort sett direkt när jag la honom i sängen, men 2 korta böcker och lite "vacker" sång hann det bli.. ;0)
Nu blir det till att kolla Sveriges värsta bilförare... Helt sanslöst, jag hoppas verkligen att det är fejk... <
Får vi se när Daniel och Lind kommer hem, tur att jag får lite sovmorgon i morgon... =)


Det är...

1d161383311411e7a6366c61d1850f6a.png

Det är bra skit man får se :-)


Faster och...

0-1385f71b327d0b9e65cf89994e5bd45e.png

Faster och Elliott tittar på TV :)


Massa bus

Jag var pigg när jag vaknade i morse så det måste betyda att jag sovit bra inatt.. =) Dock känner jag mig lite snorig och att halsen börjar kännas men det ska jag nog se till att det går över lika fort som det kom... Jag har min superkur.. ;0) hahaa*

Idag vill jag att dagen ska gå superfort för ikväll så är det jag och Knådd för hela slanten.. =) Whii* Massa bus..


Bättre än inget

Haft en bra dag idag som jag hoppas slutar ännu bättre.. Just nu ser det bra ut 2-1 till DIF men är 15min kvar att spela så allt kan hända..?

Efter jobbet idag mötte jag upp mamma i Kista för att äta middag och jag kan säga att det blev lite mer än mat. Kom hem med hårfärg, 2st nagelack och 3st linnen.. =) Alltid något...

Precis suttit och gått igenom alla mina papper som jag behöver för deklarationen och jag tror jag har hittat det jag behöver, men f-n vilken oordning jag har. Måste verkligen sätta mig och ta tag i det där någon dag..
Trevligt iallafall att man får tillbaka lite men hade förväntat mig lite mer.. men men bättre än inget iallafall... =)

Nä om man kanske ska ta och koncentrera sig på matchen lite nu... 10 min kvar... =)


Fullbokad

Idag känns det som en bra dag, solen skiner och jag känner mig utvilad.. =)
Hoppas på att denna dag går fort inte för att jag ska göra något speciellt utan för att då är man ett steg närmre helgen som kommer vara fullbokad.. =)
Troligtvis hockey på fredag sen efter det ngn öl med Pelle, lördag Afrikansk dans sen fira Tessan 25år, söndag slappa och städa och sen avslutas helgen förhoppningsvis med middag hos mamsen.. =)
Känns som att denna månad kommer det gå åt en del pengar, biljetten till Sweden Rock ska införskaffas, kryssning, sen ska troligen biljetten till Banditkryssningen bokas oxå.. Hmmm.. Jaja det får funka...=)

Time to work


Håller tummen...

0-1ee302cd9e9728e5b97caa2b76803293.png

Håller tummen för att detta fina väder håller i sig några dagar/veckor. No more snow tack.


...

Mått lite si och så hela dagen idag men känns lite bättre nu.. Dock har jag världens huvudvärk så blir mat, bad och sen sängen för mig..
Är inte så pratglad just nu...


???

Vilken dag, vet inte riktigt vad jag ska säga men det är iallafall mkt tankar som går runt i huvudet just nu..
Vad händer ? Vad händer inte ?
Annars mår jag bra.. =) Hahaa*


Som jag sa

Som jag sa jag kommer fastna framför datorn och det va precis vad jag gjorde, men nu såg jag via mål för mål att Dif vann sin match så nu kan jag gå och lägga mig med ett leende på läpparna.. En bra dag avslutades på ett mkt bra sätt.. ;0)
Får vi hoppas på att jag får en minst lika bra dag i morgon


Orken försvann

Hemma efter en helt ok dag.. Har kännt mig otroligt pigg hela dagen.. =)
Nu är det som vanligt jag i soffan framför TVn...Skönt på sitt sätt men man blir lite halvseg.. Hade tänkt att städa lite men den orken försvann så fort jag steg innanför dörren.. har iallafall plockat lite och nu går första maskinen tvätt..
Ska försöka mysa ner mig i sängen tills Hollywoodfruarna börjar men man vet ju aldrig när det gäller mig då jag ofta har en tendens till att fastna framför datorn.. Hahaa*


Piggilin

Meningen va att jag skulle kolla på Johan Falk nerbäddad i sängen igår men efter ca 30 min va det någon som låg och snarkade så det va bara att stänga av TVn och fortsätta sova. Typisk, jag som ville se men orkar man inte så orkar man inte.. Hahaa*

Idag känns det som en bra dag faktisk, känner mig pigg och utvilad även fast det inte blev så mkt sömn i helgen (kanske sov igen det i natt), solen skiner, dagen i sig har gått väldigt fort känns det som..
Får se vad kvällen har att erbjuda, meningen är att jag ska möte Ida men hon svarar inte så man vet aldrig vad som händer. Har hon inte svarat innan jag kommer in till stan får hon max 10min på sig att komma sen går jag till bussen... =)

Nä dax att göra lite nytta


Mys

Supergod mat hos mamma och nu är det jag, soffan, mjukiskläderna, tända ljus, tvn och mitt täcke som gäller.l =)
Hörs och störs i morgon.


Bra dag

Måste faktiskt säga att det känns som en bra dag idag, känner mig pigg och glad, Sen att  den här jävla snön förstör lite orkar jag väl inte direkt bry mig om men jag vill faktiskt ha sol och vår NU..

Fick en trevlig överraskning nere på Ica iallafall.. =) Så nu har faster och Knådd busat i ungefär en timme innan han däckade i vagnen.. =) Kunde Brorsan och Linda kolla på hus i lugn och ro.. =)

Gårkvällen var mkt trevligt men kände mig lite off till och från. Blidde en taxi hem sen va det jag som fick ställa mig och laga fyllekäk till 2 ganska tankade pojkar.. Mamma Nattis..Hahaa* Dom va väldigt nöjda iallafall så det va skönt..

Nu ska jag ta och hänga min tvätt som jag har glömt bort...sen blir det middag hos mamma...


Går man...

4670ac5a1428b95ffe335a968f0fbcf9.png

Går man ner på Ica kan man ha tur att komma hem med en sån här :)


WTF.? Våren...

55e1de2c8c9effe5ee34612b0fb3a1fc.png

WTF.? Våren hålla?


Idag testar...

0edd57251e8423c0643bf858bf2dfe93.png

Idag testar vi olika typer av sånna här. :)


Inge bra

Det där slutade ju inge bra.. så nu skiter jag i dethär och loggar ut och fixar det sista innan det är dax att åka iväg på middag. Skjutsen borde vara här ganska snart.. =)
GLÖM INTE GLASSEN...


spännande

Sitter och tittar på hockeyn och det är fan spännande...Hoppas dom får in en puck i målet nu.. 3 min av ordinarie kvar..
Snart är det dax att göra sig iorning för middagen hos Fia och Mange.. FÅR INTE GLÖMMA GLASSEN...
Vad f-n ska man ha på sig ?? Hmmm kanske borde ta och kolla upp det för matchen kommer väl endå gå till förlängning..


R.I.P

Haft en kanondag idag. Sov ganska länge sen åkte jag till Jakan och mötte upp mamma och fixade till mina naglar. Åt lunch, shoppade lite och att solen lyser gör ju inte saken värre.. =) Men blev helt slut och tom när jag kom hem och ringde pappa.
Fy fan alltså. Skulle ju bara ringa och fråga om vi skulle träffas i veckan och käka middag eftersom jag fyllt år så får jag ett sånt här besked.
Va inte riktigt vad jag hade räknat med och nu vet jag att jag har ett tufft samtal framför mig. Hoppas att hon redan har fått veta så jag slipper ta det.
Fy fan, är nog fortfarande i chock.. R.I.P....
(Pappa mår bra så det är inget som har hänt honom och ingen i vår familj heller men någon som är mkt nära)
Nä jag ska nog ta och lägga mig i soffan ett tag och kolla lite hockey..Tänka på annat..


Uttråkad

Home sweet home.. =) Sååå skönt att bara göra ingenting men samtidigt är jag såå uttråkad.. Jag vill göra något och det NUUU..
Har precis ätit så ska iallafall börja med att ta en dusch sen får vi se hur kvällen utvecklar sig.. =)


Fredags stämning

Som jag sa, dagen kommer gå fort idag och vips är det bara ca 2 timmar kvar.. ;0) Whiii*
Jag känner lite fredags stämning tror jag, jag vill hem och bara vara samtidigt som det skulle vara väldigt trevligt att hitta på något, frågan är bara VAD isåfall...
Har några timmar på mig att fundera.. ;0)


Så klart

Det är ju självklart att Nappe har stängt just idag för att dom är på kurs.. Jippi*


Nappe

I morse va det svårt att ta sig ur sängen så idag blir det till att ringa nappe och hoppas på att han har tid för mig... =)
Annars känns det väldigt skönt att det är fredag idag.. =) Kvällen ikväll ser ut att bli lugn. Hemma och mysa i soffan... ;0) Mat tänker jag inte laga iallafall så tog fram en av mina lådor med lasange så det blir nog kanon..
Hoppas på att dagen går fort så det är väl lika bra att sätta igång och arbeta med en gång... =)


På torsdag...

0b13d659a3bfa1943b1ab0131eabcc23.png

På torsdag är det jag och Knådd hela kvällen. ;)


nja

Badet va väldigt skönt men om det blev bättre efteråt tycker jag nog inte.
Nu är det iallafall sängen som gäller för mig så håller vi tummen för att jag vaknar utan ryggvärk i morgon för börjar känna mig lite tjatig nu... ;0)
Natti natti


Mätt

Nu är jag mätt och belåten.. =) Blev super gott, dock ingen vitlök i då vitlök inte tillhör mina favoriter.. ;0)

Nu är det ett varmt varmt bad som står på schemat sen får vi se vad som händer efter det, troligen blir det nog sängen för jag är helt slut..


Korvstroganoff

I morse va jag inne och läste Angelicas blogg och där visade hon en bild på att hon åt korvstroganoff igår.
Shit vad sugen jag blev på det då.. Känns som år och dar sen jag åt det.
När jag sedan hoppade in i bilen och lyssnade på Bandit så pratade dom om att BollnäsMartin vill införa korvstroganoffs torsdagar istället för ärtsoppa och pannkakor och det gjorde ju inte saken bättre så nu är det jag som ska hem och laga korvstroganoff... ;0) Hahaa*
Tack för tipset !!


Idag bits jag

Idag är en såndär dag då jag är irriterad. Har fortfarande sjukt ont i ryggen och jag märker att det påverkar mitt mående.. Värme,  tabletter och Zonsalva fungerar inte.
Idag efter jobbet ska jag hem och denna gång ska jag inte ta ett bad och sen smörja in mig utan denna gång ska jag tömma hela Zonsalvan i det varma vattnet för att se om det fungerar, måste ju testa mig fram vad som fungerar och vad som inte fungerar.. Hahaa*
Så för allas trevnad så kommer jag att vara tyst idag för idag bits jag...


I´m so Good

Om någon bara kunde förstå hur ont i ryggen/nacken jag har.. AJ aj aj..

Mitt äventyr idag gick iallafall bra... =) Hittade fram direkt... ;0) I`m sooooo Gooood... Hahaa*

Snart är denna dag över och då bär det av till min vän Patrik som fyller år...
Ingen ro ingen vila och i morgon är det redan torsdag...


Wish me luck

Sovit ganska dåligt i natt, vaknat till och från pga nacken..Men jag står upp på benen idag iallafall..

Nu ska jag ut på äventyr.. Ska åka till Frivården i Sollentuna och jag kan säga att Sollentuna är inget ställe jag hittar på, fått förklarat för mig hur jag ska köra (hittar dit men hittar inte där) och alla säger att det är så enkelt att hitta så nu är det upp till bevis.. ÄR DET ENKELT ??
Wish me luck... ;0)


Bättre

Det har gått bättre och smidigare idag än jag trodde men visst är det alltid skönt att vara ledig.. ;0)
ca 30 min kvar att jobba sen bär det av in till stan för att träffa fam Lundqvist.. =) Ska bli trevligt..
Huvudet och nacken värker fortfarande så vi får se om det inte är bättre i morgon får jag nog ta kontakt med någon som kan knäcka till mig... ;0)


Alltid något

Jag känner mig faktiskt pigg och utvilad idag.. =) Så dumt bara att nacken fortfarande värker och jag tror det påverkar att jag har huvudvärk.. =( Alltid ska det vara något, och VART ÄR ZONSALVAN när man behöver den ?? =(
Idag är man tillbaka på jobbet och det är ångest kan jag lova, va ju sååååå skönt att vara ledig...


Aj aj aj aj

I morse när jag gjorde mig i ordning inne i badrummet så small det till i min nacke, kunde knappt röra armen efter det..har haft stickningar i vänster arm lite till och från och nu kan jag röra mig men jävlar vad sjukt ont jag har... Känner mig helt stel... Får hoppas på att det varma badet gör sitt.. Smärtan går från vänster skuldra upp till precis under vänster öra... Aj aj...


Home =)

Sådär då va man hemma igen efter en kanon helg i Götet.. =)
Började lite jobbigt då jag fick världens migrän anfall och gick och la mig vid halv nio i fredag, i lördags satt huvudvären fortfarande i men det blev aldrig den där jobbiga och sen efter ett tag gick det över helt.. =) Va lite orolig där att det skulle förstöra helgen men icke sa nicke....

Det va första gången på ganska länge som jag såg alla tre perioderna i hockeyn, hahaa* dock missade jag några mål då man stod och babblade en hel del, men men..
Fotbollen va helt ok trots förlust och jag tror nog att detta kan bli en bra säsong...

Efter matchen igår blev det middag på Hard Rock Café och efter det blev det slapp på Hotellet..

Dagen idag började men en ordentlig hotellfrukost och sen en promenad till Centralstationen.. =)

ikväll ska jag inte göra ett skit utan bara vara.. =)
ett varmt bad är nästa att stå på schemat... :0)


På tåget...

7df3070b4e887db5f901c50dc919ebf2.png

På tåget påväg hem ;) borta bra men hemma bäst :)


Gbg by...

0-31a44a0d6adcbe8bd7d35ed0825c8077.png

Gbg by night. :) från heaven 23


Matchen gick...

6e3d150caf055635c45805dc857b0807.png

Matchen gick inge bra men lika glada är vi endå. :) Nu påväg till gbg igen för middag och massa god dricka. :)


Det här...

0-3d776bfe969cf47533946615797208d2.png

Det här går ju inte så bra.


Vi har...

0-2581c4e2986b5a3b3fa4b7269133a639.png

Vi har det bra ;)


Mot Borås...

2d9a80e2005b56d3f616c2c5aedccec8.png

Mot Borås ;)


God Morgon...

32f338d14369fddcd019158e7c551a15.png

God Morgon ;)


:) whii.

0-2608c93498d76b77369e089c9584ac9b.png

:) whii. Tack tack .


27 år,...

0-5b54f5d1682d9e90ae8a9ae95bf615d2.png

27 år, ser ni rynkoroa?


Ååå en...

069bfbdaf114e9ebe62032d11d2b68b9.png

Ååå en sådan härlig dag ;)


Trevligt :)...

0-36e52e121c51e617dc7f90485e58877d.png

Trevligt :)


Nu kör...

1156f19347342bf1a6337c07bd31e3a9.png

Nu kör vi :)


Förar :)...

188e35de65b89ec5474c26e898882271.png

Förar :)


:) en...

0-6472a729cdca7be4146decca8a7b5df9.png

:) en dag på stan. :)


Då rullar...

09040d6c31f3726dfa72ddbdbd8d2491.png

Då rullar vi mot göteborg :)


Jag är...

0-74f64e17ae1910ac15eb7e0a45c6c1be.png

Jag är ledig :)


Farligt gott.

0-2b8cbeb90bb7935fcce75847652bae62.png

Farligt gott. :) (ja jag vet att kl bara är 8.20)


Fortare

Oj det va länge sen jag flög upp ur sängen och skyndade mig att göra mig iordning för att åka till jobbet... Tror det beror på att jag vill komma till jobbet så fort som möjligt så jag får gå hem fortare.. Hahaa* Känns lite som att om jag börjar jobba direkt så går förmiddagen fortare... ;0)
Tror att den kommer att flyta på ganska bra och vipps så slutar jag.. =)
3 1/2 timme kvar... ;0)
Känns som att jag har det mesta under kontroll samtidigt som det är en del som ska göras, men men det får bli som det blir... =)


som vanligt

Som vanligt fastnar jag i soffan, denna gången va det datorn och telefonen som hindrade mig från ett bad så nu har jag tagit en/ett bad/dusch och är redo för sängen, lite senare än tänkt men det är lugnt kl är ju inte så mkt.. =) och har ju inte direkt en buss att passa i morgon... ;0)

natti natti


Gotti gott

Jag är proppmätt och helt slut.. Gott va det oxå.. =)
Tack mamma.. =)
Precis varit nere i förrådet och hämtat en väska så nu ska allt ner sen blir det ett efterlängtat bad och efter det SÄNGEN.. =)


För mycket?...

16dc45df8fad1ad9ea817d098209d548.png

För mycket? För lite? Har jag missat något? Sminket och sånna saker lägger jag ner i morgon. Hmm vilken väska ska jag packa i? Nä nya tag efter middan får det bli :)


Sååå grym

Då är det bara ca 1 timme kvar av denna arbetsdag och det har varit fullt upp från morgon till kväll men eftersom jag är sååå grym så har jag det mesta under kontroll.. =) Men det känns i kroppen måste jag säga.
Ska bli helt underbart att slippa laga middag ikväll då jag och mamsen ska gå ner på Kinan och äta.. =)

Men nu har jag inte tid att sitta här mer utan måste fortsätta med leverantörsfaturorna... Jiiippi...*


Redan

Oj är det redan eftermiddag ?? Hahaa*
Dax att bege sig upp till centrum för ett antal ärenden, jag hoppas att det flyter på bra och att det inte är allt för många pensionärer uppe och snurrar... ;0)


Så rätt så..

Vad säger man ? Som jag sa i Tisdags..Tänk vad rätt man kan ha ibland...

Denna dag kommer nog gå fort, har massor att göra så jag kan gå på ledighet med gott samvete, fast iofs missar jag något så skiter jag faktiskt i det...


OmvägsHarry

Idag va det inte RallyHarry som körde bussen hem utan det va OmvägsHarry.. Tror att jag sett varenda gata i Kista och Akalla nu... ;0), men hem kom jag tillslut.. =)


tom i bollen

Idag har varit en sån här si sådär dag och just nu vill jag bara hem. Hem till min lägenhet, hem till min soffa, lägga mig i ett varmt bad och BARA ta det lugnt.
Jag kan säga att jag verkligen längtar tills helgen då jag får vara lite långledig (fre ef-mån), jag känner att jag verkligen behöver det just nu. Skönt att komma bort lite och tänka på annat.

Nä usch nu känner jag mig helt tom i bollen och sitter bara och stirrar på våra nya vänner, kanske ska ta och göra någon nytta... ;0)


Vi har...

3338da90fbf8372d4103a530863eb4fe.png

Vi har fått nya vänner idag på jobbet. :)


Äckligt

Usch ikväll har jag gjort något jag verkligen tycker är äckligt.. Rensat avloppet i badrummet... Bläääää*.. men det behövdes måste jag säga.. Hahaa*..
Jag är ganska kräsen av mig som dom flest jag känner vet så det blev några hullkningar men nu är det rent och fint och jag slipper förhoppningsvis massa vatten på golvet  när jag badar/duschar... =)

Dax för Desperata fruarna... Tjiiing*


Det går...

24905fbbb3ea068da9b464e8d2736696.png

Det går åt en del ljus på kvällarna. ;)


Mår bra

Idag känns det som en såndär bra dag igen.. =)
Det sjuka är bara att när jag känner att jag är pigg och glad så reagerar folk på att jag ser så trött ut.. Vad beror det på ?
Jag måste alltså vara trött för att se pigg ut ?? Hmm..
Men men skit samma, jag vet att jag är pigg och på bra humör så det är det enda som betyder något... ;0)
Kan det bero på att man börjar få lite vårkänslor eller ??
Eller varför ska jag annalysera det ? Jag mår bra helt enkelt, That´s it...


Typiskt mig

Så typiskt mig.. Efter jag kom ut ur duschen så tyckte jag att det skulle vara gott med en kopp Te.. Brukar alltid låta koppen stå ett tag så det får svalna lite. Nu när jag skulle dricka mitt Te så va det kallt, helt glömt bort det så har stått lite för länge.. =(
Jaja bara till att koka upp nytt vatten då...


Min kväll

Ingen lasange och inget besök men jag är ganska nöjd endå för kan vara ganska skönt att bara vara hemma själv och Gulaschsoppa är aldrig fel det heller... ;0)

Min kväll ser ut på följande

  • 17:55 Navy CIS
  • 19:00 2 1/2 män
  • 19:30 2 1/2 män
  • 20:00 Stjärnkockarna
  • 21:00 Svenska Hollywoodfruar
  • Tänkte  nog försöka ligga i sängen till Hollywoodfruarna och sen ska jag försöka klämma in en dusch oxå men tror inte det blir några problem då jag antar att 2 1/2 män är repriser.. ;0)


    Snart över

    Whihoo, då är denna arbetsdag snart över.. =)

    Tänkte åka hem och laga lite lasange, sen får jag se om jag får sällskap eller inte.
    Känns som att det har varit en bra dag idag men kommer att vara helt utmattad när kvällen börjar smyga sig på. Tänkte ta och kolla på Svenska Hollywood fruarna oxå och se vad det är för stjärnor vi får bekanta oss med denna säsong.. ;0)

    Nu ska jag ta och avsluta mitt arbete för idag och sätta mig och vänta in nattpersonalen.. =)


    Trött

    Jag förstår inte hur man kan vara så trött på måndagar när man vaknar, har man inte varit ledig hela helgen ? ;0)
    Helgen är till för att vila men oftast är man ju 10 gånger tröttare på måndagar är vad man är när man går hem från jobbet på fredan. ;0) Hahaa*

    Jobbar iallafall bara 4 1/2 dag denna vecka sen har jag 4 dagar nere i Gbg framför mig.. Nice...

    Nä om jag ska ta och göra något vettigt här på jobbet nu, 2 st sjuka så är en hel del att göra idag...
    See ya later...


    Skön dag

    Vilken skön dag jag har haft idag.. =) legat i soffan och kollat TV, plockat och fixat hemma lite,  promenad med en busig knådd som inte alls ville sova, supergod middag hos mamma och nu sitter jag här i soffan och tänkte kolla på lite Gossip Girls och njuta av min Ben och Jerry Glass.. =)


    En pigg...

    0-34cb034d48020da2e8e9e01d259be614.png

    En pigg liten flicka som står och väntar på knådden. ;)


    Kanonkväll

    Måste faktiskt säga att jag mår oförskämt bra idag.. =)
    En kanonkväll hade jag igår.. Länge sen sist jag va på Patricia. Det är så skönt för man kan verkligen göra det man känner för där. Själv stod jag mest på Live-golvet och lyssnade och dansade men det blev även en liten sväng ner till Techno golvet för lilla Lizas skulle. =) Det va kul att se henne igår, länge sen sist... ;0)
    Blev första tåget hem och jag är evigt tacksam att jag inte va för full eftersom jag fick åka hem själv.

    Nu sitter jag i soffan och slöar och kollar One Tree Hill... Hade tänkt att gå på Dif-Vasalund idag men matchen började redan 13.15 så kände att jag inte vill stressa när jag vaknade vid 11.. =0)

    Ikväll middag hos mamma och massa bus med Lillknådd... ;0)

    Hmm undra om jag kanske skulle ta och städa lite, eller kanske ta en promenad ??




    Man har vänner och så har man "vänner", ibland märks saker så tydligt

     


    Idag vaknar...

    0-660a0b50bc2f9044c4a53bb1483fcab0.png

    Idag vaknar jag inte vid denna tid utan jag säger GOD NATT ;)


    vi kör...

    0-79b9339de081740a667bb46c1b1609bf.png

    vi kör på :)


    Det går...

    0-230fc58b473f02735bccbde1ba5fea0e.png

    Det går bra nu ;)


    Tjejkvällen har...

    -cea851206ab39258997cc29b0d9f1a8.png

    Tjejkvällen har startat. :)


    Jaha här...

    37d6db5b21b5bc8e1d35927d3fde9438.png

    Jaha här ska det spelas fotboll om några veckor? Hmm


    Sådär då...

    5dd5df70ceebcf7edb66367f68ffa034.png

    Sådär då har man gjort sig lite fin. :) Nu bär det av till stan för att hämta säsongsbiljetterna. :)


    Me like alot

    Jag lyckades somna om, iallafall lite till.. =) Men hur sjukt är det inte att vakna och ha solen i ansiktet trängandes in bakom gardinerna ?? När hände det senast lixom ?? Me like alot.. ;0)

    Jag kunde ha sovit lite till men ville inte tvinga mig har nog sovit dom timmarna jag behöver så nu kan jag göra mig i ordning utan att stressa alls =) Perfekt..

    Fullspäckat schema idag, först Jakan med mamma och fixa mina naglar, sen in till stan för att möta upp Sara, Dolken och Marcus för att då bege oss till Stadion för att hämta ut våra säsongsbiljetter.. ;0)
    Efter det drar jag och Sara hem till Becca för middag och tjejkväll med utgång... =)
    Tror det kommer bli kanon..

    Nu ska jag försöka göra lite nytta så jag inte sitter här om 1 timme och är jättestressad... =)




    Gick och...

    0-41125887aeb7197cbe3383fa8cf3da38.png

    Gick och la mig tidigt igår för att ha chansen att sova ut idag och vakna utan att väckarklockan ringde. Men detta va kanske lite för tidigt att vakna? Jag ska ju inte upp förens om 4 tim ungefär. Hoppas jag lyckas somna om.


    Perfekt kväll

    Oj oj nu har jag tryckt i mig så mkt att jag har ont i magen.. Hahaa* Men gott va det...
    Precis kommit upp ur ett varmt bad så nu är jag nyskrubbad, tvättad och insmord. =) Skönt..
    Är sjukt trött så ska faktiskt ta och flytta in mig i sovrummet..
    En perfekt kväll i ensamhet helt enkelt, precis vad jag behövde... ;0)


    Njuter

    Gud så skönt det är att vara hemma.. =)
    Sitter och njuter av min mat men måste ta lite pauser, undrar verkligen hur den hade varit om jag inte sagt att den inte fick vara så stark.. Hahaa*
    Ja jag är lite mesig när det gäller stark mat och detta va på gränsen för mig men det är gott endå... ;0)
    Efter maten blir det massa gott.. Köpt en ny smak på glassen idag, får vi se hur den smakar...
    Nä nu har jag pausat ett tag så nu är det dax att äta lite till... =)


    En trött...

    299a0b1f71186f492f2e4fe9c7a8a8ce.png

    En trött fröken sitter på bussen påväg hem nu. :) Nu är det helg. ;)


    Fort

    Förmiddagen gick fort och jag hoppas verkligen att eftermiddagen går ännu fortare.
    Mina planer på att få gå tidigare idag tror jag att jag kan glömma.. =(
    Men men det kommer fler chanser men ibland skulle det vara skönt att komma hem i bra tid en fredag..

    Tänkte bjuda på en bild från i midsommras... Man längtar lite nu...

     

    Dagen efter och alla har begett sig ner till vattnet. En del fiskar, en del pratar, en del dricker, en del röker, en del är ute och ror men alla njuter och skrattar.. =)


    Skämma bort mig

    Ikväll ska jag bara vara hemma och ta hand om mig själv. Känns som att det behövs. Har räknat ut att jag har varit hemma 2 kvällar på 2 veckor. Så ikväll är det ALL ABOUT ME som gäller...
    Men vad ska jag göra ? Vill ju skämma bort mig lite..Men samtidigt så är det ju inte så kul att stå och laga värsta middagen till sig själv.. Litet dilemma där men tror nog att jag ska komma på en lösning, annars blir det väl till att springa ner på kinan och köpa något...

    Hmm där sa jag något.. Kan ju faktiskt vara riktigt skönt att slippa laga mat överhuvudtaget ikväll..
    Japp så får det bli.. en Scampi sechuan mums...

    Så då blir det jag, mina mjukiskläder,soffan, duntäcket, scampin, lite godis, nötter och läsk ikväll... tror nog att vi kommer komma bra överens... ;0)


    Sovmorgon

    Det verkar som att dom andra på jobbet har bestämt sig för att ta sovmorgon idag eftersom han som jobbade natt har föreläsning men ingen sa något till mig så nu är det ju inte mer än rätt att jag får gå tidigare.. Visst ??... ;0)


    Dagen idag

    Än så länge har det väl varit en helt ok dag och jag känner att jag fortfarande är på bra humör.. Trodde ett tag där att det skulle ändras men så blev inte fallet och det är jag glad över.. =)

    Fått en hel del gjort idag men som vanligt vet jag inte riktigt vad det är jag gjort bara att något är gjort, hahaa*.. ;0)

    Nä snart är det dax att gå hem... Whiii*

    Bra dag

    Idag känns det som en bra dag hoppas bara att ingen/inget förstör det.. Är lite trött men det känns som att det inte gör så mkt... ;0)
    Solen skiner och det är  riktigt friskt ute, lovely, men skulle vara skönt om det kunnde bli lite varmare.. ;0)

    Dax att ta tag i saker och se vad dagen har att erbjuda.. ;0)


    Alltid ska det vara något

    Sådär då ska allt med resa och boende vara klart tills nästa helg. Måndag 10.42 går tåget hem...
    Nästa grej att lösa är: Att ta sig till Borås och tillbaka

    Djurgårdens premiärmatch i Allsvenskan spelas borta mot BK Häcken den 14 mars klockan 14:00. Men det ihållande vintervädret gör att Häckens hemmaarena Rambergsvallen inte går att få spelklar till den 14 mars. Matchen kommer därför att spelas på Borås Arena.

    Alltid ska det vara något.. Hahaa* men just nu känns det som ett ganska litet bekymmer.. såg att den går 1ggr/timmen och kostar bara 55kr-65kr..


    Inte hem

    Efter si sådär över dryga 90 min i kö totalt kom jag äntligen fram och tror ni inte att SJ datasystem krånglade då.. Fick iallafall tjejen i luren att ringa upp mig när hon fått igång det igen..
    Efter mkt om och men hittade vi även bokningen då jag fått fel bokningsnr av Sara..
    Visade sig att vi kommer ner till Gbg utan problem men tåget hem går inte så nu har jag lyckats fixa en extra natt på hotellet... ;0)
    Kan ju vara ganska trevligt det oxå då det är min födelsedag.. =)
    Så idag efter jobbet blir det till att slåss på SJs resecentrum för tänker inte sätta mig i telefonkö igen.. Får vi se hur det går.. Önska mig lycka till.. =)


    Bortkopplad

    Igår satt jag och surfade runt lite och insåg då att nästan alla x2000 tåg till Göteborg är inställda.. Hallå jag ska till GBG nästa fredag..
    Som det ser ut så ska vi klara oss från inställda tåg men vill endå dubbelkolla..
    Har nu ringt SJ 3ggr på morgonen.
    Första gången gav jag upp efter 8 min för va tvungen att göra annat...
    Testade sen att ringa lite senare och satt då i kö i 25min innan jag gav upp igen...
    Nu testade jag för ett tag sen igen och satt då i kö i 31 min men denna gång gav jag inte upp utan jag blev BORTKOPPLAD...
    WTF*
    Har alltså spenderat 64min i den där jä-la kön.. dvs 1 timme och 4 min.. Som att jag inte skulle ha annat att göra.. Passade iallafall på att dammtorka båda skrivborden och dess saker under tiden så jag gjorde lite nytta iallafall.. ;0)

    Får vi se när jag orkar ge mig på kön igen.. Hahaa*


    Ihjälgasad

    Resan hem gick bra, höll dock på att bli ihjälgasad ute på parkeringen.. Snäll som man är ska man hjälpa en stackars man som sitter fast med bilen att putta på den och jag kan säga att det va allt annat än hälsosamma avgaser som kom från den bilen (inte för att det finns så hälsosamma avgaser men ni förstår). Där stod jag kvar med snö upp till knäna i ett svart rökmoln när bilen väl släppte.. Hostar ganska fint nu måste jag säga.. :S

    Nu ska jag se till att få i mig lite mat sen blir det spa, har fått tillbaka mina ansiktsmasker och bodyskrubben som jag lämnat hos Micke och Johanna... ;0) Köpt lite nya saker idag oxå som jag ska testa.. Hoppas på att känna mig pigg och fräsch när jag är klar.. =)
    Idag börjar Desperata Husfruarna oxå.. Treeevligt..


    En ny...

    216fe86174b38e87fad8c7648efd2e7e.png

    En ny medlem till samlingen har hittat hem. 1,75 liter. :)


    Rofylld stämning

    Får man gå hem nu ?? Hahaa*

    Det har varit kanonväder idag men nu snöar det igen.. Hmm hur kommer det bli när man ska ta sig hem idag då ? Ska bli spännande.
    Sitter och funderar på vad man ska äta till middag och det står verkligen still.. Tomt.. Ingen idé alls... Tips önskas..Tack...

    Tror att jag ska lägga mig i ett bad idag, göra en hårinpackning, skrubba kroppen och sen smörja in.. Lite tända ljus kanske oxå.. Allt för att bara komma i en rofylld stämning.. ;0)


    Lite bättre.. =)

    Idag mår jag lite bättre men huvudet spökar fortfarande med mig och jag håller på att bli galen men tyvärr går det inte att göra så mkt av det.. Inga värktabletter alls hjälper.. =(
    Örat blev mkt bättre efter jag hade i lite revaxör... ;0) Alltid något...
    Sov inte så bra inatt och vaknade med jämna mellanrum men kom upp som jag skulle iallafall.. =)
    Nu är det dax för lunch..


    Fi f-n...

    29909bd750d677821c1f15909f686cd9.png

    Fi f-n vad kallt det är idag :(


    inge ork att vara trevlig

    Skulle ha haft Ida på besök idag här hemma men kan säga att jag är ganska tacksam över att hon blev tvungen att jobba för jag har verkligen inte ork till att vara trevlig just nu.. Jag är helt slut, ont i stort sett överallt i kroppen.. =(
    Tänkte försöka pigga upp mig med lite Häagen Dazs annars kan jag säga att det kommer att bli en tidig kväll för min del ikväll så får vi hoppas på att jag mår bättre i morgon..


    Vill inte bli sjuk

    Usch idag är ingen bra dag. Påväg till jobbet i morse fick jag världens huvudvärk och halsen började värka.. =(  Jag vill INTE bli sjuk... Känner mig helt sänkt.. =( Buuu

    Annars känns det som en bra dag.. =)