Påväg till jobbet.. Skulle ju stå påväg FR...

Påväg till jobbet.. Skulle ju stå påväg FRÅN jobbet, men tror dom flesta förstod det ;0) På vägen hem stannade jag till på Vasa och lämnade lite skor och kläder sen blev det lite öl med Danne och Robban men nu är jag hemma :) sängen är efterlängtad och i morgon kan jag åka hemifrån ca 1 timme innan jag börjar ;0)


Jaha då var man påväg till jobbet igen då....

Jaha då var man påväg till jobbet igen då.. Skillnaden idag är dock att det är sista gången för nu jag åker till Västerås.. I morgon blir det Stockholm igen... Blandade känslor.. Samtidigt som det ska bli grymt skönt att slippa detta pendlande kommer jag sakna alla jag jobbat med.. Trivts jätte bra... Men som sagt ska bli skönt att kunna ha ett liv på sidan om ;0) hahaa*


Första gången jag varit med om att dom har...

Första gången jag varit med om att dom har extra biljettkontroll på ett SJ tåg.. Jag som sov så skönt...


Får bli en Latte i väntan ;0)

img_5266 (MMS)

Får bli en Latte i väntan ;0)


Vet inte vad jag tänkte i gårkväll/morse ...

Vet inte vad jag tänkte i gårkväll/morse men är ju på plats på centralen redan nu = 30min innan tåget ska gå.. Vad ska jag göra nu då ?? kunde jag ju sovit lite till..


Oj oj oj vad seg jag är idag.. Inge kul al...

Oj oj oj vad seg jag är idag.. Inge kul alls när klockan ringde.. Men nu är jag redo att sätta mig på cykeln och bege mig mot pendeln..


Middag hos Sara ;0)

img_1342 (MMS)

Middag hos Sara ;0)


Efter en skön och lagom cykeltur i solen s...

img_3373 (MMS)

Efter en skön och lagom cykeltur i solen svalkar jag mig med en Ice Chai Latte innan det är dax för nagelvård ;0)


Ledig idag och hade tänkt att sova ut lite...

Ledig idag och hade tänkt att sova ut lite men vaknade vid åtta av att Bredbandsbolaget hörde av sig och bekräftade att mitt internet nu fungerar som det ska och gjort det i 6 dagar nu.. Har ju märkt att det varit mkt bättre sista tiden men routern lyser ju fortfarande rött vilket dom tyckte va konstigt så ärendet fortsätter att ligga öppet ett tag till ifallatt.. Nu ska jag ner och ge min kropp lite värme sen blir det att ta cykeln till Jakan för att få fina naglar ;0)


Ledig, ledig :) dagen flöt på hyffsat bra ...

Ledig, ledig :) dagen flöt på hyffsat bra idag även fast vi hade mkt folk.. Och som vanligt kommer alla samtidigt.. Hade iallafall tur och hade bra gäster.. Men som vanligt när detär såhär så kommer jag inte hem som jag ska, men men lika bra att vänja sig.. Blev en sväng förbi mamsen sen en tur till TaraBanan för att lämna lite frukost till henne.. Hon kommer ju hem inatt.. I morgon blir det till att skämma bort mig igen..solning och fixa naglarna ;0) Nu sängen och kudden ;0)


Underbara SJ.. Vagn 2 obokad.. Kul att dom...

Underbara SJ.. Vagn 2 obokad.. Kul att dom då bara har vagn 4 och 6.. Tur att jag valde att åka till centralen och gå på tåget här istället för i Sumpan för tror att det kan bli väldigt trångt.. Resterande vagnar står tydligen i Västerås efter gårkvällens stopp..


Tröttis efter för få timmar sömn... Mot Vä...

img_3931 (MMS)

Tröttis efter för få timmar sömn... Mot Västerås..


Lite fortare hem blir det än jag trott men...

Lite fortare hem blir det än jag trott men då unnade jag mig att lägga 30kr på att åka pendeltåget från Bålsta ( tydligen stod det ett SJ tåg i Bålsta och väntade på oss) för SJ och SL har tydligen inget samarbete när trafiken strular så blir en tilläggs avgift eftersom jag är i en annan komun.. Men nu slipper jag iallafall att åka till Sumpan och missa pendeltåget hem, sitta 30min och vänta på nästa :) 30:- kan det vara värt att få vara hemma innan man ens skulle lämnat Sumpan om man åkt SJ tåget ;0)


Dagen idag har flytit på kanon.. Värre ble...

Dagen idag har flytit på kanon.. Värre blev det med resan hem.. Fel på stoppsignalerna vilket gjorde att efter ca 30 min stopp i Enköping blev vi hänvisade till bussar.. Bussarna kör dock endast till Bålsta så därifrån blir det pendeltåg.. = jag kommer komma hem sent inatt.. Kul att jag ska upp 6.30 igen i morgon då det är jag som har öppning.. Zzzz..


I tell you to END your life = Jag ber dig ...

img_6173 (MMS)

I tell you to END your life = Jag ber dig att ÄNDA ditt liv , översättarens anmärkning... Undra vart dom hittade den översättaren..


Sol och varmt och självklart jobbar jag :(...

img_3948 (MMS)

Sol och varmt och självklart jobbar jag :(  har iallafall sovit bra inatt vilket är skönt..  Hoppas dagen och kvällen flyter på bra och att jag slipper komma in i samma kaos som igår ;0)


Tycker dom säger samma sak varje år....

img_2110 (MMS)

Tycker dom säger samma sak varje år....


Frukost

img_8981 (MMS)

Frukost


Oj, vaknade nu.. Verkar som att jag behövd...

Oj, vaknade nu.. Verkar som att jag behövde sova.. Får vi se vart dagen tar mig..


Vet inte vad jag ska säga om dagen.. Har v...

Vet inte vad jag ska säga om dagen.. Har varit helt konstig.. Känt mig jätteskum.. Skakig, yr, kallsvettig samtidigt som jag känt mig ok.. Kvällen va dock betydligt bättre men nu känner jag mig hängig igen och helt off.. Ska bli skönt att komma hem och få bädda ner sig.. Sen om jag kan sova är en annan sak..


Va faktiskt över förväntan hemma så kändes...

Va faktiskt över förväntan hemma så kändes bra att komma hem :) Nu är det verkligen jag hemma.. BARA jag.. ;0).. Sååå skönt.. Det är mkt nu som händer och det är inte roliga saker.. Är det inte det ena så är det det andra och det är inte bara mig det handlar om.. Bästa sättet för mig att hantera sånt här och få fundera i lugn och ro är att vara ute och promenera.. Så i morse blev det en promenad till tåget.. Det är inte jättelångt men tar endå ca 30 min så alltid något.. Har en jobbig dag idag.. Börjar 11.30 men går inget tåg som passar till det så får åka nu vilket gör att jag är framme vid 10.. Jättekul.. Sen slutar jag 21.00 men då går inget tåg förens 21.53.. Kul att åka hemifrån kl 8 och komma hem 23.45... Men men bara några dagar kvar sen blir det Stockholm..


Haft en bra dag idag och känner mig pigg f...

Haft en bra dag idag och känner mig pigg fräsch och utvilad :0) Sitter hemma hos TaraBanan nu och väntar på att min lägenhet ska bli färdigstädad ;0) Får se hur det blir... Hahaa* Jag brukar ha sifferminne men just nu står det helt still så jag kommer inte ut på nätet på Saras dator :( typiskt.. Måste verkligen köpa en ny snart.. Ska fortsätta kolla på TV nu och har jag inte hört något inom en timme får jag höra av mig och se hur det går hemma.. Måste ju hem och sova..


Bus med Knådd ;0)

img_0026 (MMS)

Bus med Knådd ;0)


Blev ju perfekt ;0) nästa inköp blir en ny...

img_6406 (MMS)

Blev ju perfekt ;0) nästa inköp blir en ny sadel eller ett skumöverdrag sen ska det cyklas för fullt :)


Hårinpackning och ansiktsmask ;0)

img_8572 (MMS)

Hårinpackning och ansiktsmask ;0)


Kommit en liten bit på min Nattisdag :0) d...

img_9120 (MMS)

Kommit en liten bit på min Nattisdag :0) det sista gör jag i samband med att jag tvättar ut färgen i håret :) Promenaden blev fram och tillbaka till Jakan där jag handlade lite träningskläder och ett lås till cykeln så nu kan jag använda den lite mer då den kommer att gå att låsa ;0) Nu lite mat medans färgen verkar :)


Frågan är ju om jag ska ta och bädda ner m...

Frågan är ju om jag ska ta och bädda ner mig i SÄNGEN ganska snart så att jag vaknar någorlunda tidigt i morgon för att ge mig ut på en runda, eller om jag ska försöka hålla mig vaken ett tag till och sova tills jag vaknar i morgon ?? Lutar ju faktiskt åt alternativ 1.. Får ju även lite tidspress i morgon då jag ska hämta lillKnådd på dagis i morgon..


Ledig i morgon så planerat att ha en Natti...

img_4985 (MMS)

Ledig i morgon så planerat att ha en Nattisdag ;0)


Vet inte riktigt vad jag tycker och känner...

Vet inte riktigt vad jag tycker och känner.. Vet inte riktigt vad som händer .. Är det slutet ?? Bra ? Dåligt ? Ledsen ? Glad ?.. Jag vet inte.. Känner mig bara off !!


Mot ytterligare en arbetsdag.. Långpanna i...

img_4121 (MMS)

Mot ytterligare en arbetsdag.. Långpanna idag igen...


Stövlarna fick invigas direkt ;)

img_1750 (MMS)

Stövlarna fick invigas direkt ;)


Mitt kvällsnöje :0)

img_9432 (MMS)

Mitt kvällsnöje :0)


Blev lite nytt idag :)

img_1295 (MMS)

Blev lite nytt idag :)


Vatten

img_8263 (MMS)

Vatten


Blev lite spontant sådär ;0)

img_7460 (MMS)

Blev lite spontant sådär ;0)


Som vanligt vid denna tid sitter jag på tå...

Som vanligt vid denna tid sitter jag på tåget mot Västerås och precis som igår är jag typ ensam på tåget.. Då jag inte har någon platsbiljett gick jag på första vagnen och tog första bästa plats där jag kunde sitta och åka framåt.. När konduktören kommer säger hon. Ursäkta men du vet att du sitter i 1:A klass va ?? Ser du inte att det är heltäckningsmatta på golvet ?! Åååå vad dum jag är som inte tänkte på det.. Heltäckningsmatta... Så var tvungen att backa 3 stolsrader.. Löjligt.. Okej om tåget hade varit fullt.. Jaja, jag sitter lika skönt förutom att jag har en plastmatta under fötterna..


Första dagen avklarad ;0) var väl som vanl...

Första dagen avklarad ;0) var väl som vanligt när vi är en för lite.. Tur att vi kommer så bra överens så alla är på bra humör ;0) Fick idag veta att jag blir en av dom "nya" vilket känns kanon :) blir allt lite mer spännande och precis det jag ville ;0) Nu sova och i morgon är det dax för en ny dag... Sov Gott


Påväg mot en ny arbetsvecka ;0) trodde det...

img_8562 (MMS)

Påväg mot en ny arbetsvecka ;0) trodde det skulle vara fullt på tåget idag så jag bokade en biljett men måste säga att jag känner mig lite ensam ;0) hahaa* idag är det lite ruggigt ute så hade inte tackat nej till att ligga kvar under täcket..


Årets första hittade ;0)

img_1273 (MMS)

Årets första hittade ;0)


Idag har jag skämt bort mig själv lite ;0)...

img_1144 (MMS)

Idag har jag skämt bort mig själv lite ;0) Lite nya kläder och även snygga naglar...tyckte jag va värd det :0) Nu hem till Sara för middag och sen ut på svampjakt ;0)


Tror han mår ganska bra ;0)

img_2503 (MMS)

Tror han mår ganska bra ;0)


Eftermatch ;0)

img_9432 (MMS)

Eftermatch ;0)


Torskar

img_0799 (MMS)

Torskar


Idag ser jag från andra sidan ;0)

img_5116 (MMS)

Idag ser jag från andra sidan ;0)


O'learys ;0)

img_9641 (MMS)

O'learys ;0)


Uppladdning ;0)

img_4895 (MMS)

Uppladdning ;0)


Bad, Mora Träska och mys i soffan med lite...

Bad, Mora Träska och mys i soffan med lite popcorn ;) Bestämde mig för att sova kvar för va såå trött igår,, precis när jag skulle somna vaknade Elliott och ville krypa ner i sängen så jag har haft en sprattelgubbe bredvid mig inatt men endå har jag sovit huffsat.. Vaknade vid 7.20 av att jag får en smäll på axeln, sen världens leende och sen skulle det mysas ;0) Nu sitter vi och äter frukost och kollar Nicke Nyfiken :) Bror får passa på att ta sovmorgon ;0)


Barnvakt ikväll ;0) Börjar med att Knådd f...

img_0085 (MMS)

Barnvakt ikväll ;0) Börjar med att Knådd får bada sen blir det mys i soffan ;0)


Måste säga att jag faktiskt är betydligt p...

Måste säga att jag faktiskt är betydligt piggare idag än jag förväntat mig.. Tror att dom där 2 extratimmarna gjorde susen ;0) ca 8 timmar kvar sen är jag ledig i 2 dagar ;0)


Vet ni, jag tror han kunde läsa mina tanka...

Vet ni, jag tror han kunde läsa mina tankar för det hjälpte att bara titta på han så satte han på sig jackan och gick ;0) JAG KAN ANDAS IGEN !!!


Inte så trött idag som jag trodde jag skul...

Inte så trött idag som jag trodde jag skulle vara.. Får se hur jag är i morgon.. Fick iallafall komma vid 10 så då kan jag ta 9 tåget istället för 7 vilket ger mig 2 extra timmar att sova ;) Precis satt mig på tåget påväg hem.. Men usch vad han framför mig luktar svett.. Blir ju typ helt tårögd.. Kul resa detta kommer blir..


En tung dag blev det idag, helt slut både ...

En tung dag blev det idag, helt slut både fysiskt och psykiskt när jag väl kom hem och satte mig i soffan.. Dock slutade det lite bättre ;0) Nu Natti Natti.. 2 timmar extra sömn i morgon ;0)


En skitstart på dagen direkt när jag slog ...

En skitstart på dagen direkt när jag slog upp ögonen och efter det har det fortsatt.. Sen va även tåget till Västerås försenat och när det väl kom va det 2 vagnar kort så det blir till att stå hela vägen... Kommer nog bli en tung dag...


Jag behärskar mig verkligen.. Jag vill, tr...

Jag behärskar mig verkligen.. Jag vill, tro mig men två säger emot... Give me a sign..


Ledig ;0) jobbar inte förens på torsdag :)

img_2036 (MMS)

Ledig ;0) jobbar inte förens på torsdag :)


Hoppsan den gick av..

img_1667 (MMS)

Hoppsan den gick av..


Ibland är det dom små sakerna som betyder ...

Ibland är det dom små sakerna som betyder nått ;0) Ler lite idag :)


Helg

Haft en kanonhelg med bröllop och allt.. =)

Herr och Fru Löf... Såååå fina dom va och vilket trevligt bröllop och fest det va.. =) Måste säga att det va mitt första och troligen sista bröllop jag varit på som jag fått klättra in i buskarna på för att posa för bröllopsfotografen... Möhippe och Svensexe gänget skulle ta en bild och den skedde i buskarna så där satt vi med solen i ansiktet med finkläningar och kostymer och posade.. hahaa*
Måste verkligen se dom bilderna sen.. =)

Bus med Elliott har det blivit oxå.. Både idag och igår... Han är sååå jä-la underbar den ungen.. Han utvecklas bara mer och mer för varje gång vi ses.. Nu hade vi ju inte setts på nästan 3veckor och han blev sååå glad när han såg mig... =)
Idag satt han och mamma och kollade kort från Spanien och där fanns en bild på mig och Daniel när vi har stoppat in våra huvuden i två hål och blev roliga figurer.. Detta fick Elliott att bli väldigt fundersam och han såg så himla rolig ut när han kollade på bilden att vi alla började skratta.. Detta gjorde honom arg och helt plötsligt säger han.. DET ÄR INGE LOLIGT... och så en jätte missnöjd min... ;0) Sötnosen då..

Nu ska jag ta och bädda ner mig för i morgon är det dax för en ny arbetsvecka..
Tror det kommer bli en tuff vecka.. Både arbetsmässigt och privat..

Natti nattis

Regnar lite ;0)

img_9255 (MMS)

Regnar lite ;0)


Efterfest

img_2656 (MMS)

Efterfest


;0)

img_0357 (MMS)

;0)


Presenter gästerna fick.. Ciggarer till he...

img_7586 (MMS)

Presenter gästerna fick.. Ciggarer till herrarna, solfjädrar till damerna ;0)


Herr och Fru Löf ;0)

img_2475 (MMS)

Herr och Fru Löf ;0)


Steg 1 klart ;0)

img_9237 (MMS)

Steg 1 klart ;0)


Tanken för dagen.. Frågan är.. Vågar jag ???

img_6915 (MMS)

Tanken för dagen.. Frågan är.. Vågar jag ???


Wihoo ledig i 2 dagar nu ;0) Vilken dag sä...

Wihoo ledig i 2 dagar nu ;0) Vilken dag säger jag bara.. Helt sjuk.. Får vi se hur det blir nu då.. Hahaa* Nu blir det iallafall hem och sängen ;0) den är efterlängtad säger jag bara..


Påväg mot sista arbetsdagen för denna veck...

img_9168 (MMS)

Påväg mot sista arbetsdagen för denna vecka ;0)


...........

Vad skönt att komma hem när det inte är mitt i natten typ... Nu har  jag ju hela kvällen ledig nästan känns det som.. Hahaa*.. Dock är kl redan halv nio så blir väl sängen snart... ;0) Fortfarande sjukt trött.. Men dagen har gått betydligt bättre än förväntat...
Har även hunnit varit uppe hos Bananen och vattnat hennes blommor... Duktig jag är...

I morgon är det dax för långpanna igen vilket gör att det blir sent hem.. =(.. Men men sen är jag ledig Lördag-Söndag och då är det bröllop för hela slanten.. ;0)... Myyyys...

Nä nu ska jag slappa lite i soffan framför TVn innan jag förflyttar mig in i sovrummet... Har unnat mig lite godis ikväll... ;0)

Här va det skuret ;0)

img_3055 (MMS)

Här va det skuret ;0)


Alltså jag känner mig helt jävla förstörd ...

Alltså jag känner mig helt jävla förstörd idag.. Tror min kropp börjar säga ifrån lite..


Självklart är tåget mot Västerås ca 30 min...

Självklart är tåget mot Västerås ca 30 min försenat.. Just en dag som denna då jag gjort vad som helst för att få sova lite till...


Idag är jag TRÖTT.. Kommer bli en intressa...

img_7722 (MMS)

Idag är jag TRÖTT.. Kommer bli en intressant dag..


Hahaa* bilden hade inget med förra inlägge...

Hahaa* bilden hade inget med förra inlägget att göra utan skulle testa en ny funktion på telefonen bara ;0)


Äntligen snart hemma :0) hade räknat med a...

img_1348 (MMS)

Äntligen snart hemma :0) hade räknat med att vara hemma för en timme sen men hade kollat fel på tågtabellen :( I morgon upp vid fem igen :0( Men men...


Oj oj vilken tur att jag tog en tur in til...

Oj oj vilken tur att jag tog en tur in till stan för att skriva under mina timsedlar... 67 timmar som inte fanns med.. Det är en del pengar.. Hahaa* lite ledsen i ögat hade jag nog blivit när lönen kom om jag inte upptäckt detta innan.. ;0) Nu påväg mot en ny dag.. Hoppas lite på att dem blir lite som igår :)


Spamåndag ;0)

img_8866 (MMS)

Spamåndag ;0)


Kolli

Igår va ingen bra dag.. Då låg jag mest som ett kolli.. Men idag är jag fit for fight igen.. =)

Skönt att få varit ledig några dagar men i morgon är det dax igen.. Me don´t like.. Men jobbar bara 4 dagar denna vecka.. =)

Nu blir det till att åka och vattna blommor och lämna bilar.. =)

See ya later !!!