Home Sweet Home

Home sweet home.. =)

Resan hem gick bra men så fort jag landat så fick jag världens migrän anfall.. =(

Knådd blev iallafall jätteglad att se mig och kom springande med öppna armar när han såg mig.. =)
Trevlig middag hos Bror och Linda..

Nu har jag precis kommit ut ur en skön dusch.. Vilken skillnad på trycket på vattnet.. Hahaa*
Natten kommer spenderas hos mamma då Sarah har betalt t o m i morgon.. =)

I morgon till Jakan för lite ärenden bl a köpa en ny telefon då den spanska inte fungerar med mitt Svenska kort.. =(
Tele2 öppnar en ny butik i Jakobsberg i morgon så då kanske man kan hitta något bra erbjudande.. ;0)
Efter det blir det lunch med Micke, Johanna och lilla Alva.. =) Även Sara kanske hakar på oxå...

Måste säga att det kändes riktigt konstigt att komma hem... Allt känns så annorlunda på något sätt...
Men det fina vädret tog jag med migaiallafall.. ;0)

Knådd 2 år

Kvällen igår blev verkligen inte som planerad.. Dansken hade stängt så jag hamna på Engelska Puben... F-N att jag inte gått dit oftare... Du känner dig sååå välkommen även om du är själv.. Så jag fick ut maximum av min sista kväll... Nu är det bara packning kvar.... Ansiktsmasken sitter på nu istället för igår... ;0)

8 tim kvar så är jag hemma.. helt sjukt... Saknar redan...

Idag fyller min älskling år.. =)
Bästa presenten.. Faster kommer hem...


10kg

Då är allt med lägenheten klar då.. Ska bara lägga nycklarna i brevlådan i morgon när jag åker..

Har även passat på att väga mina proppfulla väskor... 1 vägde 13kg nånting och den andra 14,5... Detta gör ju att jag har ca 10kg till som jag kan ta med mig.. Hmmm*.. hahaa*
Kanske ska ut och shoppa lite i eftermiddag..

Blir ingen strand idag för det blåser så sjukt mycket där nere så jag tar och lägger mig på gräsmattan nere vid poolen ett tag för att fixa den sista brännan... Har jag inte så långt hem sen när det är dax att duscha...

Köpte en Grön Te Peel Off mask som jag ska använda i kväll...

Nu är det dax för denna brutta att komma hem till Svedala igen.. Men det är absolut inte samma brutta som åkte utan denna mår sjukt mycket bättre.. ;0)


Inne på sista dan

Jaha då är man inne på sista dagen... SISTA DAGEN... Det har verkligen redan gått 3 månader.. Sjukt...
I morgon vid denna tid är jag på flygplatsen.. =(

Samtidigt som det ska bli väldigt skönt att komma hem kommer jag sakna detta sjukt mkt.. Speciellt nu när vädret bara blir bättre och bättre...

Idag är det strålande sol igen så kan ju inte ha en bättre  sista dag..
Nu på morgonen har jag redan hunnit skura ur kylskåpet och tömt lite mat...
Även lagat lyxmat åt kissarna... Stekt kyckling och räkor.. ;0)
Lika bra att katterna får det än att det slängs... Har även gjort en gazpacho som jag ska äta ikväll..
Det sista är nerpackat och nu har jag bara sminket kvar tills i morgon... Kläderna jag ska flyga hem i hänger på kroken... Allt är under kontroll med andra ord.. ;0)

Ska ut på stan och fixa det sista, men köper inte hem så mkt.. BÅDA min resväskor är proppfulla... hahaa* Tänk om jag inte bokat in mig på en extra väska.. Hade blivit dyrt..

Det är helt sjukt.. När Becca va här och hälsade på (Början av april) då började dom göra rent poolen... Den är fortfarande inte klar och öppen.. Men det börjar närma sig nu.. Lagom tills jag åker hem... Hahaa*
Antingen lär dom väl öppna i eftermiddag eller så blir det i morgon... Idag håller dom på att måla runt kanterna + staketet... Varför stressa lixom... Hahaa*


See ya later


SPA

Nu är jag klar med min SPAsöndag.. =) Känner mig sååå fräsch.. Funderar på att göra en enklare variation i morgon så man känner sig extra pigg och fräsch när man kommer hem till Sverige.. =)

Natti Natti

Ont om tid

Oj vad jag har varit dålig på att uppdatera men har så mkt att göra nu innan det är dax att åka hem.. Städat, Packat, Bjudit Eva och Norberto på lunch och SOLAT...
Måste ju passa på dom sista dagarna..
Känns som att jag börjar få en ganska bra färg.. ;0)
I morgon är det sista dan så hoppas verkligen att det är sol då med...
Klockan 12 kommer gubben jag hyr lägenheten av så ska vi göra upp med pengar och han ska godkänna städningen (men med tanke på hur han lämnade ifrån sig den så kan han inte säga mkt negativt om den).. Eftermiddagen kommer förhoppningsvis spenderas nere på stranden.. Sista brännare innan hemfärd..

Idag tänkte jag ta och köra en liten SPAsöndag.. rakning, hårinpackning, ansiktsmask, fixa naglarna etc etc... Varit dålig på SPAsöndagar här nere.. Inte bra...

Igår medans vi (jag och Eva) städade lägenheten så drack vi vin.. när vi va klara och vinet va slut så gick vi ner till den Engelska puben... Kan säga att det blev inga inlines i morse men 8.45 mötes vi endå upp och tog oss en promenad.. ;0)

Jag är verkligen som en inställd klocka här nere.. vaknar alltid innan kl ringer.. I morse hade jag tydligen ställt kl på 9.50 (fråga mig inte varför) men kl 7.27 slog jag upp mina ljusblå (7.30 va det meningen att alarmet skulle vara inställt på) så då va det  bara att stiga upp, dock måste jag säga att jag va ganska trött.. ;0)

Nu ska jag ta och äta min soppa som jag kokat ihop... Kyckling, räkor, maj, sparris och ägg... =) Mums

Churros

Under hela min vistelse här nere har det pratats om Churros (ett bakverk)... Churros hit och Churros dit... Jag har aldrig sett hur en Churros ser ut eller hur en Churros smakade och jag tyckte väl inte att jag kunnde åka hem utan att ha testat.. Så idag va jag och Eva och käkade traditionell Churros med Chocklad.. ;0)
Helt Ok faktiskt...

När vi kom till konditoriet så va det mkt folk där men det såg endå ganska stängt ut... Frågade då om det va öppet men det vissade sig att det va stängt för en födelsedagsfest... Men tjejen frågade endå vad det va vi va ute efter och när Eva sa att jag bara ville testa Churros så sa hon.. Inga problem.. Välkomna in.. =) (tror inte man skulle gjort så hemma i Sverige).. Så där satt jag och Eva och käkade Churros medans familjem som ägde konditoriet hade födelsedagsfest.. =)

Så nu kan jag åka hem till Sverige och säga att jag käkat Churros... =)



Väska

Det blidde sâ att jag bokade in en väska till =) Sâ nu har jag även inhandlat en skrikrosa váska.. =) Totalt = 190:- Sâ nu har har jag alltsâ 20Kg extra att packa för samma pris som 3Kg extra hadde kostat pâ flygplatsen.. ;0) Ibland gäller det att tänka till... Och vet ni vad detta betyder ?? JAG KAN SHOPPA MED MIG MER SAKER HEM... =) Hahaa*

Svårt att somna

Hade jättesvårt att somna igår.. Vet inte vad det va... kanske tänker mkt på att jag faktiskt ska åka hem...
Hade halvsomnat när jag vaknar till av ett ryck och kommer på att mina räkningar ska  betalas idag men att pengarna sitter på fel konto så jag har ingen täckning till det..
Så kl 02,15 satt jag och förde över pengar =) Självklart fastnade jag framför annat oxå ;0) När jag väl gick och la mig sen somnade jag ganska fort...

Har fått lite idéer som jag ska ta och ordna med idag..
Bl a tror jag faktiskt att det är bättre om jag bokar in mig på en väska till.. Kostar 90:- och då får jag ha 20Kg extra.. Har ju inlines och data nu vilket jag inte hade när jag åkte ner, och skicka hem saker lär ju bli dyrare än 90:- plus det väskan kostar som jag  köper och även billigare om jag får betala överskottsKG som är på 70:-/KG..
Ska bara dubbelkolla så det blir rätt...

Mot staden...

Båda hämtade

Sådär då va alla papper för hemresan fixade...  =) Så nu ska det inte bli något strul...
Har även handlat lite som jag ska ha med mig hem...
Nu bara det tråkiga kvar.. Packa och städa... =(

I förmiddags så kom dom och hämtade ena katten... Förstod jag direkt vilken dom hämtat så jag tyckte så synd om Lillen som satt nere hos veterinären själv så under lunchen när jag och Eva tog en promenad så gick vi och köpte en gosehund så Lillen inte skulle behöva känna sig ensam.. =) Vilka djurvänner vi är..
När jag sedan skulle springa ner efter siestan så va det fortfarande stängt... När jag sedan kom tillbaka senare så visade det sig att Lillen oxå hade blivit hämtad.. =)
Så nu har båda en kärleksfull familj..
Det vissade sig att kompisen till den som hämtade första katten hade blivit så avundsjuk när hon såg hur söt den va att när kompisen sa att det finns en till så hade hon skyndat sig och hämtat Lillen.. =) Så han slapp vara ensam så länge.. =)

Sen så är det så typiskt.. Den danska pubben som finns här har ju inte kunnat visa några Allsvenska matcher för han har inte tillgång till svenska kanalerna.. Vad såg jag idag ?? JO NU HAR HAN FIXAT DET... är det inte typiskt när man precis ska åka hem..


Nä nu är det sängen för mig så får vi hoppas på sol i morgon.. =)
Bränna bränna.. ;0)

Praktiskt

Sådär då är jag redo för dagen.. =)

Nu mot affären för att bl a hälsa på kissemissarna och sen ska jag iväg och fixa lite praktiskt inför min hemfärd..
Skulle väl bara vara det att någon ringer nu ang ett jobb när jag bokat och betalt min biljett.. hahaa*

Verkar bli skitväder idag.. =(.. Tur att det är varmt iallafall..

See ya later

Stel

Då har man bokat biljetten hem till Svedala.. Samtidigt som det känns väldigt skönt måste jag säga att det känns jävligt tråkigt.. Börjar ju trivas så bra här nu..
3 månader har f-n gått fort... Speciellt sista tiden... =(

Katterna blev kvar båda två så det känns skönt.. =) Gud så dom gosade när jag va och hälsade på..

När man solar mkt så kan man lätt känna sig lite stel i spec ansiktet eftersåt så därför har jag nu gjort en lermask.. =)



Om jag kände mig stel innan så är det inget mot vad jag gör just nu.. hahaa*
Men ack så len och fräsch jag kommer bli efter.. ;0)

Snabbtur

Varit på stan och fixat lite idag.. Handlat det jag ska.. Sen ner till kissarna för lite kel... Tydligen så kommer någon och hämtar ena katten idag =(.. Stackar liten som blir kvar ensam.. Vem vet jag kanske har sällskap med mig hem ikväll.. Hahaa*
Känns så taskigt att den som blir kvar ska få sitta där helt själv.. samtidigt som jag förstår veterinären att har man en gång lämnat ifrån sig katten kan man inte bara komma och hämta tillbaka den.. jaja får se vad som händer.. =)

Blir en snabbtur ner på stranden för lite sol och bad sen till affären för att boka biljett... Strulade lite i morse..
Sjukt.. om en vecka vid denna tid är jag hemma.. =(


Typiskt

Igår fick jag ett meddelande som gjorde att jag sovit skitdåligt inatt...
Nu har jag fått klartecken i allt och det visade sig att jag varit orolig i onödan.. Va absolut inga problem
utan detta skulle ha skett redan från början...
Typiskt... jaja blir väl till att somna under parasolet i solstolen idag igen då.. =)


Strålande sol idag oxå.. =)

4 supersöta ögon

Inte blivit något bloggande idag för har varit upptagen..

I morse när jag vaknade hade jag 4 supersöta ögon som tittade på mig.. =) Så släppte ut dom små på golvet så fick dom springa runt och busa... Den minsta av dom, den som är sjuk va mest kelig och satt under mig och jamade tills jag plockade upp honom i famnen... Då började han sprinna för fullt... ;0)
Efter ett tag blev det in i buren igen för att bege sig till Juan, Vetrinären...
Där konstaterades det att det va två killar (vilket jag redan insett), den ena fullt frisk och hur fin som helst medans den lilla va undernärd och hade en ögonsjukdom (jag hade ju själv spolat rent ögonen 4 gånger).. En spruta och kortisondroppar i ögonen så snart ska väl lillen vara pigg och kry...

Det som smärtar mest är att jag nu har lämnat dom till Juan och dom bor nu i en bur hos vetrinären.. Helt ensamma stackarna.. Dom kunde ju få vara hos mig tills nya ägare funnits.. Men som sagt det hade ju varit jobbigare att lämna ifrån sig dom då...

Va nere nu på eftermiddagen och sa hej och lillen kom fram direkt till mig och bökade ner sig i min famn.. Sötnosen då...

Efter lunchen idag blev det stranden för mig men låg inte så mkt i solen för höll på att somna så la mig i skuggan istället och sov en timme.. ;0) skönt att somna till vågornas brus...
28grader hade vi idag...
23 vid 20.30... Inte helt fel...

Nu sängen..

Dagens gärning

Eftermiddagen tillbringades nere på stranden.. Såååå skönt... =) Efter det gick jag till affären och dit kom det en klient till Eva och Norberto som pratade och pratade.. När klockan va kvart i nio frågade han om vi skulle ta en öl så vi begav oss till stället mittemot för en öl och lite tilltugg...

När vi väl begav oss hem så stod jag och Eva och pratade medans Norberto parkerade bilen.. Och som dom flesta vet så brukar Eva mata utekatterna.. 3 av katterna har fått ungar men vi har inte sett skymten av några ungar.. Norberto kommer upp från garaget och säger att det sitter en liten ensam grå kattunge där dom brukar matas och hans öga ser inge bra ut...
Jag och Eva beger oss ner för att kolla på katten och där sitter den lilla ensamma stackaren med fullt med myror runt omkring sig och med ett öga som är helt igenklibbat...'
Hem med katten till Eva och Norberto för rengöring...
När vi kommer ut igen vill inte mamman veta av katten (och har väl troligen inte brytt sig på ett tag heller med tanke på hur den såg ut) så då bestämmer vi oss för att jag ska ta hem katten och i morgon så ska jag gå med den till Vetrinären som tar hand om den och sen säljer den till någon som vill ha en katt...
Medans Eva håller på att fixa med maten upptäcker jag 2 kattungar till.. Efter ett tag har vi bara fått tag på den ena så nu har jag alltså två katter hemma som ska få ett kärleksfullt hem istället för att vara ensamma i skogen och troligen inte överleva.. Dock tycker jag lite synd om Svartis som blev ensam kvar men honom går vi och letar efter i morgon..
Rätt eller fel ?? Ja svårt att säga men känns endå väldigt bra.. Nu har jag två små söta kattungar här hemma som käkar som att dom aldrig har sett mat förut.. =)
Dagens gärning enligt mig.. =)

Inatt har jag sällskap :)

bild061 (MMS)

Inatt har jag sällskap :)


Tur i oturen

Oj oj det där kunde ha gått illa... Precis tvättat en maskin med rött och nu när jag skulle hänga upp tvätten insåg jag att jag glömt bort att jag redan lagt in vitt i maskinen... Allt klarade sig.. =)

Träningsvärk

Idag har jag träningsvärk.. Sjukt.. Visste inte att det va så jobbigt att ligga nere på stranden och sola... hahaa*
Kanske ska göra det oftare... ;0)

Idag skiner solen igen =) Underbart..
Blir nog inlines idag och sen en tur ner till stranden för lite bad... Lika bra att passa på, vet ju inte hur länge jag blir kvar..
Än så länge är det ingen som har hört av sig...
Sen är det ju det där jä-la askmonet som stör oxå.. Hmm...

Nu en kopp kaffe och lite frukost.. =)

Frusna jordgubbar

Mmm precis fått i mig en supergod Milkshake.. =) Blåbär, jorgubbar, banan och vaniljglass... Mums*

Men blir lite irriterad på mitt jä-la kylskåp.. Antingen är det för varmt i det eller så är det för kallt.. Finns inget mellanläge och nu va det för kallt så alla min jordgubbar jag köpte igår va helt frusna... =(
Lovar att det är det som gör att min elräkning är så sjukt hög.. Grrr*

Nu är det Nya Beverly Hills på TV (självklart dubbat på spanska) så blir till att bädda upp sig i soffan...

Heldag på stranden

Haft en heldag på stranden så nu kan jag nog säga att jag kanske har fått lite färg... ;0)

 



Varit hur skönt som helst och jag har badat massor... Hur ska jag klara mig utan detta ?? hahaa*
Blidde en gazpacho till lunch och sen unnade jag mig en Calippo jordgubb.. =)
Nu är jag nyduschad och insmörjd och känner mig riktigt pigg.. Strax blir det till att prata med Knådd, mamma och Linda sen ska jag nog försöka få i mig lite mat... Har så svårt att äta när det är såhär varmt..
Ikväll blir det nog lugnt framför TVn..


Mot stranden

Precis innan jag gick och la mig igår så bestämde jag mig för att jag inte skulle ställa någon klocka utan att jag skulle sova tills jag vaknade.. Vad händer... 8.15 slår jag upp min blå och är hur pigg som helst.. (bara för att jag sa att jag skulle ställa kl på 8-8.30)
Nu har jag tagit det extremt lugnt på morgonen och är nu redo för en Heldag på stranden.. =) Time to become a nigger... hahaa*




Gårdagens middag... =)


Blekfis

Några timmar på stranden blev det... Såååå skönt men känns f-n inte som att det händer något.. Lika blek som innan och då har jag endå övergått till morotsolja.. Hmmm... det får vi ta tag i i morgon..
I morgon kommer jag vara själv, helt själv för Eva och Norberto åker till Granada..
Tror faktiskt att jag kommer ta sovmorgon i morgon och ställa klockan på 8.... kanske 8.30 t o m... ;0)
Nu blir det ett glas vin i solen i soffan sen en dusch och lite mat i magen.. =)


Prickig

Nyduschad och hårinpackad.. =) Sååå skönt...
Dock kom jag på att jag inte alls va speciellt smart för rakade benen och det är ju inte det smartaste när man ska ut och lägga sig i solen.. Hmmm*... Jajaa* Kommer väl vara helt prickig när jag kommmer hem ikväll.. hahaa*
Inlinesturen i morse va kanon... grymt skönt...
Nu blir det lite tvätt och städ ungefär en timme innan det är dax att bege sig ut... (hinner benen vila lite)..
Det är verkligen kanonväder idag.. =) typiskt att man måste städa och tvätta...

Inlines

Hur ofta har det hänt att jag ställt kl friviligt på 7.30 en lördag ?? Inte ofta men idag har det hänt...

Nu bär det av ner mot stranden för lite inlines och sen frukost och om solen håller i sig så blir det nog en liten Nattis som går ner och lägger sig och steker idag.. ;0)

Over and out

Aj aj mina fötter

Oj oj vad jag har ont i mina fötter.. Vet inte hur många timmar jag har vandrat omkring idag..
Nu får vi se vad som händer..Några CV fattigare är jag iallafall...
En sak kan jag säga iallafall att Holländare är riktigt otrevliga och tycker du är dum i huvudet om du inte pratar holländska..

Precis fått i mig lite mat så nu ska jag bädda ner mig i sängen med en kopp Te och lite cashewnötter och kolla på Sex and the City på spanska.. =)
Vilken fredag...

I morgon blir det upp tidigt för lite inlines (om det inte regnar nu då )

Smart va ??

Köpte en liten sak förra veckan till BHn...



Smart va ??



Syns inte banden när man har ett sånt här linne.. =)


Ut på stan

Klockan ringde men precis som igår låg jag och drog mig ett tag men eftersom klockan ringde tidigare kom jag iväg tidigare.. =)
Idag gick det inte alls bra.. Mina fötter ville inte riktigt och andningen måste jag ha lämnat hemma.. men men ute och rörde på mig en timme va jag iallafall och det är bättre än ingenting...

Dusch, frukost, ögonbrynsfärgning och en tvättmaskin har jag hunnit med så nu ska jag bara klä på mig sen bär det ut på stan..


Wish me luck

Idag har jag varit duktig.. =) Fått en hel del gjort och även fått iväg en del ansökningar.. I morgon blir det ytterligare en tur på stan så får vi se vad det ger... Har ju BARA några få dagar på mig innan jag måste bestämma mig... PANIIIIK...
Varför kommer man på saker i sista stund ??

Sitter nu med en kopp te framför mig och när den är uppdrucken blir det sängen för tänkte ställa kl lite tidigare i morgon för att försöka komma iväg på min morgontur tidigare än idag... Wish me luck...

Jag + Helvetestrappan = sant

Det va nog morgonhänget som kändes i morse för gick betydligt bättre än vad jag trott... Det är fortfarande inte bra men någonstans måste man ju börja.. =) Blir lite småintervaller med gång/jogging och så småningom lär det ju bara bli jogging.. =)
Sen verkar det som att jag och helvetestrapporna har blivit riktiga vänner.. Går ju gallant att ta sig uppför... Idag joggade jag upp för hela etapp 1 och nästan upp för etapp 2... ;0).. Mjölksyra vad är det.. Hahaa*


  


Nu är jag nyduschad och har precis fått i mig en smoothie.. =) Har en hel del att göra idag så tänkte förbereda lite nu sen är eftermiddagen uppbokad.. =)
En inlinestur med Eva efter lunchen hinner jag oxå med..

Det börjar bli stressigt nu...


Morgontur

Klockan ringde 7,30 för att jag skulle ta mig upp och bege mig ut på en promenad/joggingtur... Klockan är nu 8,50 och jag sitter fortfarande kvar hemma.. Hmmm.. Går lite segt...
Men vad ska jag stressa till egentligen ???

Har iallafall fått på mig träningskläderna så ska bara dricka upp mitt te sen beger jag mig... Får vi se hur det går.. Tror det kommer bli ganska segt för känner mig lite halvhängig.. eller så går det helt enkelt skitbra och att det bara är morgonhänget som känns som försvinner såfort jag kommer ut...

Strandpromenaden + helvetestrapporna här kommer jag...

Mums

Sådär då sitter jag och avnjuter min gazpacho och den va faktiskt helt OK för att vara första gången.. Dock har jag råkat ha i något väldigt starkt.. sen blir den nog bättre om man får till en mjukare konsistens men den går absolut i.. Smaken (förutom det starka) är perfekt... =)

 
Ingredienser

skär upp fint och mixtra sen ihop allt
 
Låt stå och låt dra ihop sig, servera sedan med finhakade grönsaker =)



Har iallafall äntligen fått klart ett engelskt CV så nu är det utprintat i 15 ex så i morgon blir det en tur i stan, fiskebyn och i hamnen


gazpacho

Sitter hemma och fixar och donar lite när jag tycker att det börjar låta konstigt utanför... SPÖREGN... Vilken tur att jag va hemma då eftersom all min tvätt hängde ute på tork...
Ska vänta ut regnet nu bara sen blir det nog en tur nere på stranden.. Får panik och känner att jag verkligen måste röra på mig..

Har gjort en gazpacho (kall grönsakssoppa) för första gången och den står nu i kylskåpet och drar till sig.. får vi hålla tummen sen ikväll att den smakar bra.. =) men den doftade gott och smakade helt ok när jag gjorde ett provsmak.. =)


Tyngre

Om man nu ska hitta något negativt med alla besök jag haft är det väl att jag typ känner mig 10kg tyngre nu efter.. Hahaa*
Vi har ju haft det så trevligt och varit ute och käkat gott både till lunch och middag och visst att jag äter både lunch och middag men inte i den mängden som det blivit nu.. Jag är van med en sallad och sånt typ och det kan man ju säga att det va det inte på matsedeln förra veckan.. Hahaa*
Så nu är det hårda tag som gäller och massor av inlines och annan motion (undra hur jag hade känt mig om jag och sara inte hade varit ute och åkte inlines, ännu tyngre).. No more candy och sånt skit..

Så nu blir det till att sätta på sig träningskläderna och bege sig till affären för efter lunch blir det en tur med Eva.. =)

2v kvar

Har längtat så sjukt mkt efter denna vecka som varit och nu är den redan över.. =(

Sara kom och jag fick äntligen ha en nära vän hos mig igen.. Någon att snacka skit med, någon att festa med, någon att umgås med 24/7..
Vi hann med en hel del som marknad, inlines, sol, lite bad, shopping, tapas, isbar, vara i malaga, bara sitta och dricka öl och snacka skit, åkte till hamnen som va grymt mkt mysigare än jag komihåg.. och nu har det redan gått 4 dagar sen hon åkte hem.. =(

Daniel, Linda och ÄlsklingsKnådd kom och dom precis som Becca va bara här tors-sön och tiden gick sjukt fort.. Vi hann endå göra mkt och jag badade t o m i havet för att Elliott ville..
Då vi inte va uppe i stan eller satt och åt mat så va det "Bala Olen" (bada poolen) som gällde så blev en hel del badande. Elliott va helt blå om läpparna men OJ så kul han hade.. Ett riktigt busfrö som har vuxit en hel del sen jag åkte och snacka det gör han gärna.. =)

Även mamma har hunnit vara här nere, hon kom med det planet Sara åkte hem med och vi har haft det jättetrevligt med god mat, goda drinkar, lite shopping och helt enkelt bara umgåtts och i morse va jag på flygplatsen och vinkade av även henne.. =(

Så nu är jag helt själv igen (Eva och Norberto är ju här) och börjar få panik på att jag troligen bara har två veckor kvar här..
Även fast jag verkligen vill hem till allt och alla (har blivit påmind om vad jag saknar när jag haft besök här nere) så vill jag verkligen stanna.. Det är nu sommaren verkligen har kommit, det är nu jag verkligen kommit in i detta levene, alla människor, allt tänkande, ingen stress etc etc..
Jag har nu 1v på mig att göra nått så nu ska jag verkligen gå ut och leta, fråga, prata.. Jag ska ta denna vecka och ge gärnet..
Steg 1... CV:t...

Still busy

Som sagt är jag ganska busy just nu...

Sara, Bror, Linda och Knådd har redan åkte hem =( men jag har mamma kvar.. Hon åker hem i morgon..
Så efter i morgon blir det mer uppdateringar med bilder och sånt.. =)

Busy

Oj vad jag har varit dålig på att uppdatera men det är bara för att jag har Sara här och vi har fullt upp...

Åkt massa inlines, solat, ätit gott, druckigt gott, varit på marknad, varit ute och festat, varit i malaga, varit på en isbar,  ja vi har helt enkelt varit busy... =)

I morgon kommer min älsklings Knådd.. Puss puss... =)

Längtar sååå... Blir fullt upp i morgon med andra ord... Först ska jag och sara sola och åka inlines, sen ska vi äta Paella med Eva och Norberto... Sen åker vi och hämtar Daniel, Linda och Knådd.. jag och Sara tar Knådd på tåget och Eva kör dom andra till Hotellet och på Kvällen blir det Grill.. ;0)
Massa folk runt omkring mig.. =)

Sol, sol och åter sol...

Nu ska vi göra oss i ordning för att gå ut käka tapas.. sen får vi se vart kvällen tar oss..


Hej hej från sara och mig..


Hämta sara

Nä då är det dax för mig att bege mig mot flygplatsen för att hämta TaraBanan...
Kommer komma lite tidigt pga av tågen inte passar men hellre att jag får vänta än hon.. =)

Idag är det sol sol sol och varmt.. =)

Sara ville ha frukt när hon kom så det ska...

bild059 (MMS)

Sara ville ha frukt när hon kom så det ska om få :) + lite räkor och seranoskinka. Ser väl gott ut?


God Natt

Kl är ju inte ens 22... Har ju hunnit gör hur mkt som helst...
Men om jag går och lägger mig redan nu borde det ju kännas som att morgondagen kommer fortare eller hur ??

Ja så få det bli...


Klar/redo

Sådär då är all handling inför saras besök klart.. =)
Det mesta är ordningfixat oxå, bara frukten som ska skäras men det kan jag inte ta förens i morgon..

Nu tänkte jag ta mig ner mot stranden för att förhoppningsvis få lite färg... Är någon strandvolleyboll tävling oxå som man kan titta på...

Nyklippt

Sådär då va man hemma igen.. =)
Tog sin lilla tid.. 3 personer innan mig...
Blev lite kortare än jag hade velat från början men nu i slutändan gör det ingenting för är supernöjd.. ;0)
Känns som ett helt nytt hår.. ;0)
Hon fick klippa det hon tyckte behövdes men endå försöka behålla längden så gott det gick...det va en hel del hår som föll... Ca 1 år sen jag va hos frisören sist.. Hahaa*

Unnade mig även en olja till håret som friskörskan rekomenderade eftersom mitt hår är så tort..
Totalt, allt som allt 46 Euro... Det är ju ingenting med tanke på att oljan kostade 23 euro.. ;0)




Idag hoppas vi på dom första 3 poängen


Tvätt

Sådär då är frukosten avklarad...Bara kaffet kvar.. ;0)
Härlig morgon..

Hade sån jäkla tur inatt... Vaknade till av att det blåste som sjutton och tänkte, nog lika bra att plocka in sängkläderna som hänger ute på tork annars kommer dom nog blåsa bort (nä troligtvis kommer dom inte det men jag känner alltid så, grannarna plockar aldrig in sina kläder när det blåser och dom har alltid kvar sina), så jag upp vid 03.15 för att hänga in dom.. Vad hände ?? Jo efter 2 min öppnade himlens portar sig med blixtrar och dunder och världens regnskur.. =)
Så jag klarade mig precis och kan säga att jag har en del grannar som kommer få tvätta om sin tvätt ikväll.. =)

Jag är inte lättväckt av mig men ibland så vaknar jag av minsta lilla och inatt va det ju tur att jagvaknade till.. =)

Nu fixa det sista innan det är dax att begemig till frisören..

Frisören

Ett glas mjölk och en mini dounut har jag precis unnat mig (att jag ätit flera innan struntar vi i) och nu har jag hällt upp en kopp te som jag tänkte dricka ur medans jag gör mig i ordning för natten...
I morgon är det till att gå upp tidigt... Kl 06.45 ringer klockan och då är det dax att bege sig till frisören.. Japp ni läste rätt.. Frisören...
Vill man va fin får man gå upp tidigt i detta land.. ;0)

Så jag säger god natt för denna fredagskväll...

Smart

Tänkte att jag skulle vara lite smart idag och gå och handla lite inför Saras besök...
Vanligtvis storhandlar vi ju på lördagar men eftersom det ska handlas lite mer nu så tyckte jag att jag kunde ju handla lite idag och lite i morgon för annars skulle det bli ganska tungt i morgon... Öl,Vin, Vatten, Läsk och sen det vanliga med grönsaker, frukt, kött etc etc...
Vad gjorde jag ??
Jo, istället för att dela upp det hälften hälften så tog jag ALLT drickbart jag skulle ha idag = Svintungt...
Hur smart var det ??? Inte alls...
I morgon kommer handlingen bli kanonenkel då det bara är lätta saker som skall inhandlas..
Ska inte tänka att jag ska vara smart igen... ;0)

Dammsugare

Precis när jag postat mitt förra inlägg fick jag ett telefonsamtal ang dammsugaren så nu är det klar... =) Kan jag njuta ikväll med andra ord... =)

Nu blir det till att handla lite inför Saras besök.. =)


Jaha

Hemma igen då...

Inga inlines blidde det idag vilket jag iofs inte riktigt förstår.. Hmmm*...
Dammsugaren har jag inte heller fått tag på..så ingen ordentligen städning just nu heller... =(
Svårt att få tag på två personer som knappt tittar på sin mobil.. ;0)

Jaha vad ska jag göra nu då ??

Kanske ska ta en liten powernap eftersom jag kommer få städa in på sena natten istället.. Hahaa*.. Har så grymt stor yta att rengöra..

Vädret idag är sjukt kvavt och klippigt.. Vet inte riktigt hur jag ska klä mig...

Hmm frågan är om jag kanske ska iväg och förhandla lite istället så slipper det bli så mkt i morgon..

Jag gör så att jag tar en liten powernap nu och sen påväg till affären i eftermiddag tar jag svängen förbi affären.. =)

Två flugor i en smäll... =)

Kall sommarmorgon

Vet inte om jag sovit gott eller inte inatt.. Har nog varit till och från.. Legat vaken en del samtidigt som jag sovit som bara den..
Utvilad känner jag mig iallafall så det är väl huvudsaken..

Börjat förbereda städningen redan, lyft upp det mesta från golvet så det bara är att tuta och köra när jag kommer hem...
Ska även försöka tvätta en maskin med sängkläder så vi får hoppas på att det inte regnar...
Tittar man ut skulle man kunna tro att det är en riktigt tidig kall sommarmorgon...

Nu lite smink på sen mot Funkan...

2 Dagar kvar... =)

God Natt / Buenas noches

Nu säger denna fröken god natt.. =)
Buenas noches

I morgon är det Spanska, inlines och städning som står på schemat... ;0)


Soppa

Då mattiderna i detta land inte riktigt är som hemma va jag igår och köpte lite pulversoppor som jag ska ha på kvällarna istället för att äta mat runt 20.30-21.00..(inge bra att äta direkt innan man ska lägga sig) Soppan jag valde idag, Yoghurt va sjukt tjock och endå hade jag i mer vatten än man skulle... Så nu känns det som att min mage ska explodera vilken sekund som helst.. Är proppmätt.. Så nästa gång blir det ännu mer vatten... ;0)

Nu blir det till att plugga.. =)

Decathlon

Blev inge plugg på stranden idag för har blivit världens konstigaste väder...
Dimmigt som satan och på vissa ställen är det sjukt varmt och på andra sjukt kallt...
Blev inga inlines heller för nere på stranden är det som kallast...

Blev till att åka till Decathlon istället för att handla en helkroppsdräckt till Elliott.. Men nu efter jag pratat med bror tror jag att jag har tänkt helt fel... Den ser ju så liten ut men tror den kommer vara grymt stor..
Måste ta mig till en annan sportaffär för att jämföra.. Hahaa*

Ikväll blir det till att plugga för har spanska i morgon eftersom Sara är på besök här nästa vecka... =)
Men nu, titta klart på Serien sen bege mig till affären.. =)


El 2

Helt sjukt... Fick elräkningen för min lägenhet hemma i Sverige..194:-... Som sagt, elen i Spanien är GRYMT DYR... Hahaa*
Fick även min telefonräkning på det svenska nr och den va endast på 430:- och då har jag endå haft ett ca 20 min långt samtal med Sverige.. Va ju inte så farligt.. =)

Solen skiner så idag blir det till att plugga på stranden.. =)


Tummen

Nyduschad, nyskrubbad, insmord och allt det andra som hör till så nu känner jag mig fräsch.. =) Lagom till man ska gå och lägga sig.. =)

Nu håller vi tummen för att jag kan somna ikväll oxå... har ingen bok jag kan läsa nu heller.. Hahaa*
Men känns som att jag är ganska trött ögonlocken börjar gå ihop...

Natti Natti

Sol och blås

Idag va det grymt skönt att åka inline... =) blåste men sådär lagom så man endå fick ta i lite men endå inte för mkt.. Hahaa*.. ;0)

Solen strålar och det är varmt men blåser lite för mkt för att ta picket och packet ner till stranden för att plugga så tänkte plugga nu medans jag kollar serien sen kan jag gå ner till stranden och lägga mig och bara njuta istället.. =) 

Kan ju inte se ut som en blekfis när TaraBanan kommer.. ;0)
4 dagar kvar.. =)
Även bara 8 dagar kvar tills jag får puss på min Knådd..

Sovmorgon

Vet inte vad det är men kunde inte somna igår heller...
Gick och la min innan tolv sen låg jag och läste till efter två...
I morse vaknade jag med världens huvudvärk så blev sovmorgon...

solen skiner iallafall idag så ska ut och njuta lite nu... Förhoppningsvis blir det inlines efter lunch... =)
Sen plugga.. Om vädret håller i sig tar jag mitt pick och pack och lägger mig på stranden och pluggar.. =)

El

Helt sjukt... Fick min elräkning idag... 59 Euro... 59 jävla Euro.. Förstår ni hur sjukt det är (Becca är den enda som egentligen kan förstå hur sjukt det är eftersom hon vet hur lägenheten ser ut)..Kommer aldrig klaga på att det är dyl el i Sverige...
Förra månaden låg min elräkning på 24 Euro och nu 59 Euro.. En ökning på 35 Euro... Det är typ vad jag haft i maxräkning hemma i Sverige...
Så lessen Sara, vi kommer inte kunna ha några lampor tända, vi kommer inte kunna laga någon mat, duscha får vi göra nere på stranden, ingen dator och ingen TV för här ska vi inte slösa på elen.. ;0)
Visst en kopp kaffe kan vi nog unna oss på morgonen... ;0)


Sitter och kollar på Barcelona-Madrid och jag måste bara säga att det börjar bli lite patetiskt nu.. Barcelonaspelarna trillar ju så fort man tittar på dom och dom har ju domaren på sin sida största delen.. Likadant matchen innan.. För det kan ju inte bara vara på min TV dom slänger sig, ligger och vrider och vänder på sig utan att knappt blivit rörda.. ??



Sen kan jag inte släppa en sak.. Känner mig lite elak.. Men läste om kvinnan som drunknade i gödselbassängen (troligen när hon skulle rädda sin hund) och allt jag får fram i huvudet är.. VILKEN JÄ-LA SKIT DÖD..


Arbetsförmedlingen

Va ju på arbetsförmedlingen idag och egentligen har jag ingen aning om vad jag gjorde där..
Verkar inte riktigt som dom har koll på saker och ting..
Det va sååå viktigt att jag kom idag för att registrera mitt ID-nr för man har endast 15 dagar på sig men när jag kom dit kollade killen på mig som att han inte hade någon aning om vad han skulle göra.. Efter ett tag kom vi fram till att jag blivit inbokad på fel avdelning, så va bara att ställa sig snällt och vänta igen.. Gick ganska fort innan dom kallade fram mig igen.. Tjejen tog mina papper och gjorde iordning mitt "Gröna Kort" som dom sen kommer att skicka hem till mig då dom hade strul med datorerna...

Jag har gjort det dom krävt av mig hittills men nu när jag verkligen är inskriven på riktigt frågar vi om det är några speciella regler jag måste följa etc etc... Hon hänvisar till telefonen och vi får ett papper där det står vad jag ska fråga efter..
Samtalet resulterar i att jag får en ny tid i morgon kl 12 på SAMMA AVDELNING jag började på idag..
Eva går då fram till tjejen igen för att fråga vad det är för något jag egentligen ska göra i morgon för jag har ju redan varit på avdelningen och dom kunde ju inte hjälpa mig idag så vad ska dom kunna göra i morgon ??

Det visar sig att jag ska ansöka om ett tillstånd att få åka hem till Sverige under 14 dagar i Juni och sen kunna komma tillbaka ???
Det är något som blivit lite fel här.. För har jag inte fått ett jobb innan sista maj MÅSTE jag åka hem till Sverige och då kan jag inte återvända hit om jag inte fått ett jobb.. För då förlorar jag min ersättning..För Spanien tänker inte ta över mina utbetalningar..
Så nu måste jag sätta mig ner och läsa igenom alla papper jag har för att inget ska gå fel..Sen får vi ringa arbetsförmedlingen i eftermiddag och kolla vad det är som verkligen gäller och vad som händer..
En U2 är ju en U2 tycker man..

Måste säga att jag tycker att systemet i Spanien när det gäller arbetslösa är väldigt invecklat.. Boka tid hit, boka tid dit.. Man kan inte få allt klart på en gång utan allt har sin egen avdelning..
Man kan inte boka tid på självaste arbetsförmedlingen utan man måste ringa ett telefonnr till ett huvudkontor som sköter allt..
Men när man väl är där är dom hur trevliga som helst och dom gör det dom kan för att hjälpa till men allt går inte att lösa.. Man måste som sagt ringa och boka tid...

Nu blir det till att ta en huvudvärkstablett sen lägag sig i sängen och kolla serien..  =)


Sova

Usch, vet inte vad det är men jag kan inte sova på nätterna...
Gick och la mig i sängen strax innan tolv, sen låg jag och vred och vände mig... Kl 01.10 tände jag lampan och tog fram en bok.. 02.55 la jag ifrån mig boken och släckte.. Tog ett tag sen somnade jag..
Kan säga att jag är ganska trött just nu..
3:dje natten irad med dålig sömn... Hmm...

Till frukost idag blev det iallafall Leksandsknäcke med olivolja, seranoskinka, gurkskivor och Aromat... Hur gott va inte det lixom... Bästa frukosten på länge... Mums... Det gör vi om i morgon... ;0)

Nu ska jag dricka upp mitt kaffe sen bär det av mot affären... Senare ska jag iväg till Arbetsförmedlingen.. Får vi se vad dom har att säga..

Bin Ladin

Bin Ladin är död...
Visst, men så fort jag såg bilden som skulle föreställa han "död" så kände jag att det va något som inte stämde..

Vad rätt jag hade... ;0)




Klicka på bilden för större format
KÄNSLIGA PERSONER VARNAS !!!


Naglar

Gick bra idag på spanskan och jag överraskade mig själv lite... I´m Good.. ;0)

Efter så bar det av hem till Eva och Norberto för lite lunch/middag (Röd dag här idag eftersom 1:a maj va en söndag, så det mesta är stängt) dom va så snälla och väntade med att äta tills jag va klar.. =)
Efter vi ätit kom det världens regnskur så blev kvar där ett tag och kollade på en Serie jag följer så gott som..
Kom precis hem och fick lite tråkigt så har målat mina naglar.. =)


Stock

Somna som en stock ???
Jo tjena... Har sovit skitdåligt hela natten... Är ju nästan tröttare idag än igår....

Pelo, Frente, Garganta, hombro, mano, Pie, boca m,m har rullat i huvudet på mig..

Idag har jag spanska = Dåligt väder.. Hahaa*. Så operation Pepparkaka får vänta..

Cola

Trodde att jag redan skulle ligga och sova vid denna tid men icke sa nicke... fastnade på skypen med Sara.. =) 1 vecka kvar.. ;0)

Nu tänkte jag iallafall göra mig iordning för natten, har en känsla av att jag kommer somna som en stock...

Blev precis så himla sugen på Coca Cola.. Typiskt... Får bli vatten istället..


Redan klar

Ibland blir jag faktiskt lite imponerad av mig själv.. =) Gick ju hur bra som helst med översättningen... Då va det endå från svenska till spanska...
Nu ska jag bara börja öppna käften och prata.... fattar inte varför det ska vara så svårt..
Men men förhoppningsvis får jag lite andra uppgifter nu i fortsättningen som gör att jag börjar prata mer... ;0)

Jaha vad ska jag göra nu då ??? detta gick ju fortare än jag räknat med...



Såg nu på skypen att jag tydligen tagit kort när jag pratat med Daniel och Elliott...
Såhär glad blir Knådd när han ser faster.. ;0)
Snart, snart få jag pussa på han..


Spanska

När jag väl sätter mig med spanskan flyter det på ganska bra.. Har bara en sak kvar att översätta sen ska jag försöka få in alla kroppsdelar i huvudet, eller nja inte försöka trycka in dom för tror inte hela min kropp får plats i mitt huvud men iallafall försöka lära mig alla kroppsdelar så gott som... ;0)

Känner att nu börjar min trötthet komma.. Så blir tidigt isäng ikväll.. =) Sova, sova, sova...

Match idag och egentligen ska jag väl inte nämna eländet.. 5:e raka nu... Time to wake up...
Appropå match.. Är nog ganska nöjd över att jag inte kunde se hockeyn igår.. Elände där med... hahaa*

Nu nu ska jag ta tag i det sista pappret..

Smoothie och morotsjuice

Piggnade till direkt när jag kom ut =)
Va sjukt skönt att åka idag.. Blir en bra start på dagen helt enkelt.. Precis fått i mig en vitaminbomd i form av en Smoothie =) Mums.. Att jag aldrig har gjort det lika ofta förut.. Nu blir det minst en om dan.. =)

Strax bär det av till Eva och Norberto för söndags lunch/middagen sen ikväll blir det till att plugga... Gjorde ju inte det igår så har en hel del att göra idag..Ooops...

Ska ha med mig morötter till Eva idag för hon har en maskin som gör juice av frukter/grönsaker så tänkte göra lite morotsjuice.. =) Är ju bra för brännan.. hahaa*
Operation pepparkaka startar i morgon.. ;0)

Fest

Oj oj... Det va fest igår...
Becca och Robin flyttade ju igår så dom hade lite folk hemma hos sig igårkväll..Bl a TaraBanan (som om 1 v sitter på planet påväg till mig vid denna tid) Även jag va med... Dock via Skypen... Så idag är lilla jag trött..
Men vad stoppar det mig... Solen skiner så nu blir det inlines..
Sova får jag gör efter.. =)