inte som man tänkt sig...

Ibland blir det inte riktigt som man tänkt sig men jag har hunnit göra en hel del idag så känns riktigt skönt =) Och jag har ju faktiskt hela kvällen kvar :0)

Har precis gjort klart en potatisgratäng och nu står den inbakade fläskfilén i ugnen... kommer nog bli smarrigt.

Nu blir det slapp i soffan innan gästerna dyker upp.. Får vi se vilka det blir och hur många det blir, det vet man aldrig.. ;0)


Sol

Idag ska jag försöka ta vara på dagen och solen till fullo. Blir till att åka och bada så fort tvätten är klar.. =)

Sagt det från början, det fina vädret kommer när jag har semester och än så länge stämmer det ju =)

image description


I vissa lägen kan man verkligen bli arg oc...

I vissa lägen kan man verkligen bli arg och egentligen ska jag inte bry mig men när en människa som inte gör annat än att bry sig och bara engagerar sig men bara får ta emot skit då reagerar jag.. Undra egentligen vem det är som inte bryr sig om det bästa utan bara om sig själv..


Hemma efter en kanon minisemester :) 27gra...

img_4525 (MMS)

Hemma efter en kanon minisemester :) 27grader och strålande sol hela tiden. Att sitta på soldäck med en kall GT va ju inte helt fel. Nu väntar 10 timmar på dårhuset sen är det 2v semester  som väntar :)


Sitter på torget i solen i Tallinn och har...

Sitter på torget i solen i Tallinn och har det riktigt skönt :) precis vad jag behövde ;0)


En annan gång

Det blev inget experiment, såg att det skulle gå åt skogen direkt så la ner... Får helt enkelt ta tag i det en annan gång då jag även kan få lite hjälp.. =)

Nu lite mat i magen efter det ett varmt skönt bad och sen bara slapp i soffan.. =)
I morgon har jag ett 3 timmars pass sen bär det av till Tallinn med Mamma, Bror, Linda och Favoritkillen.. Mini semester innan semestern som börjar på lördag =)


Påväg hem efter ett mkt trevligt dygn hos ...

Påväg hem efter ett mkt trevligt dygn hos Becca, Mini och Robin ;0) Blivit massa bebismys, några glas rosé, tjejsnack och ögonbrynsplock ;0) Nu blir det hem för att experimentera lite... Får vi se hur det blir ;0)


Att man kan vara så liten ;0)

img_8741 (MMS)

Att man kan vara så liten ;0)


Kvällsmys ;0)

img_1731 (MMS)

Kvällsmys ;0)


Idag är det jag som fixar biffen ;0)

img_8665 (MMS)

Idag är det jag som fixar biffen ;0)


Känns som att kroppen är inställd på att v...

img_1962 (MMS)

Känns som att kroppen är inställd på att vakna trött när det är dax att jobba... Slår aldrig fel..


Helg

Har haft en kanonhelg och för första gången på länge så känns det som att jag verkligen har haft en ledig helg.

Fick sluta redan kl 18 i fredags =) Så just nu känner jag mig pigg och utvilad =)

En hel del har jag hunnit med oxå och den avslutades på bästa sätt med en heldag med mamsen inne i stan. Promenad från Centralen till Kungsholmen och sen från Kungsholmen till Gamla Stan.. =)
I gamla stan så gick vi upp till StorTorget där vi satte oss på "De Svarta Fåren".. Sjukt god mat och mysigt att sitta ute vid torget och kolla på alla människor.

Förrätt: Halloumi med rödlök, tomat basilika och balsamico.. MUMS


Varmrätten blev Black Angys Biff med Chili Bea

Efter middagen tog vi en runda i gamla stan sen avslutade vi det hela med att unna oss en "liten" glass ;0)
Sjukt god men kan säga att jag hamnade i matkoma efter  (Tror mamma hamnade där oxå)

 

Nu sitter jag i soffan och känner mig som en riktig soffpotatis.. Tänkte försöka mig på lite ork till att gå och ta en dusch och sen får det faktiskt bli sängen.. Ny dag och ny vecka i morgon och då kallar plickten igen..


Morgon stund har guld i mun

Same same idag igen, redan slagit upp mina blå medans kl är inställd på att rings 09.30..
Känner dock att jag borde försöka somna om, jobbar ju endå till 00.30 inatt. Får se hur det går med det..
En morgon promenad skulle ju oxå vara trevligt men hoppar det idag då min hals inte känns helt 100, vill verklige. Inte riskera att bli sjuk då jag för första gången på väldigt länge har en ledig helg :)
Nä om jag skulle göra ett försök innan Mr Charming plingar på dörren ;0)
Solen skinner så kommer bli massa bus ute ;0)

Lovely

Denna lediga dag va precis vad jag behövde.. =)

Somnade redan vid 23 igår så kl 06,30 i morse slog jag upp mina blå pigg och utvilad... gick upp och startade en maskin tvätt sen gick jag och bäddade ner mig i sängen igen och låg och halvsov fram till kl 10.... Lovely.. ;0)


Lunch hos lilla familjen och häng med bästa killen =) Bror följde med mig hem och hjälpte mig med boxen så nu fyngerar alla kanaler igen.. =)

Middag med TaraBanan ute på balkongen och nu sitter jag med en stor skål godis bredvid mig i soffan och mår ganska illa efter att ha smällt i mig för mkt på för kort tid... =)


Tror det får bli ett varmt bad innan det är dax att bädda ner sig i sängen igen, i morgon bitti vid 10 tiden plingar finaste killen på dörren och då blir det massa bus och mys innan det är dax att åka och jobba igen..




Det går inte att inte älska denna sötnos =)


Leedig =)

WhoppWhoop jag är ledig i morgon =)
Tänkte inte ta och sova bort dagen så funderar på att gå och lägga mig snart så jag kan njuta till fullo av dagen i morgon..

Har fått en liten tankeställare och självklart kommer det inte kunna bli ändring direkt men ska försöka det bästa jag kan.. =) Tror det kan vara bra för alla.. ;0)

Hoppas på att det blir lunch med lilla familjen i morgon.. Har ju inte sett dom på två veckor.. Saknar min lilla älskling ;0)

Kollektivt

Hela förra veckan var bara ett stort kaos, och jag insåg mer än någonsin varför jag sagt upp min ledartjänst.. Har iallafall fått betalt för varje timme jag gjort nu ;0) alltid något.. Igår pratade vi t o m om kollektivt självmord men ingen av oss har Buss körkort så vet inte vem som ska hjälpa oss att hyra och köra över kanten... Nä usch är inget att skämta om men så kändes det igår..
Men men idag är en ny dag, ny vecka och nya tag...
Endast 4 timmars pass idag och jag har sagt att jag stannar inte en sekund över...
Fotboll ikväll och förhoppningsvis håller det fina vädret i sig ;0)
Nu lite shopping innan jobbet kallar..

Taxi

Usch nu börjar jag bli trött, känns att jag jobbar mycket..
Idag ställde jag upp och tog en öppning IGEN men eftersom det inte går några pendeltåg på söndagsmornar så betalar jobbet taxi :)  blev iallafall 30min längre att sova :)
Får vi se hur denna dag utvecklas..

Funkar ej

Hahaa* bara för att jag skrev att min blogg.se app fungerade slutade den att göra det... Går inte att logga in och jag har ominstallerat flera gånger.. Jaja men det löser sig då småningom..
In till stan för frukost med finaste Angelica innan det är dax för jobba :)
Livet fortsätter att leka ;0)

Nöjd

Måste säga att jag är mkt nöjd över en del beslut jag tagit sista tiden. Känns så rätt. Nu har jag bara en del saker kvar att ta tag i så ska vi se att det blir en människa av mig igen... =)

Skickat in en ansökan idag till något jag velat göra länge så nu får vi hålla tummarna för att det går bra men har en känsla av att jag kanske skickat in det lite för sent. Får helt enkelt se om och när jag får svar =)
Annars tar jag och gör det endå fast själv =) Hihii*

Har haft en myskväll idag med en väldigt söt liten tjej.  Så söt =) Ville knappt släppa taget och åka hem. Tänk att Elliott oxå varit så liten.




Annars är jag för tillfället en glad tjej som tar dagarna som dom kommer och gör det bästa av situationerna =)

Nu dax att försöka få några timmars sömn innan det är dax att bege sig till jobbet igen =)


Snälla Människa

Läst att det är många som har fel på blogg.se appen.. Jag har inga problem alls med min.. skumt...
Vet att jag hade det förut och då avinstallerade jag den bara och sen installerade jag om den och sen dess har det funkat felfritt =)


Igår va jag på middag hos Sandra och Amanda och efter det bestämde vi oss för att åka in till stan..Skulle ta ut pengar och när jag stoppade in kortet i bankomatem så snodde den det och sa att kortet var spärrat, fick inte ens slå in min kod.
Ringer kundtjänst som säger att mitt kort varit spärrat sen i Tisdags ??? Att jag ska ha slagit fel kod 3ggr.. (borde inte bankomaten tagit kortet redan då ? och jag tog aldrig ut pengar i tisdags).. Kommer förbi en kille som har Handelsbanken och jag frågar om jag får föra över pengar till hans konto för att jag ska kunna få ut pengar, ringer kundtjänst för att få hjälp att regga ett nytt överföringskonto, blir ombedd att slå in min telesvarskod och när jag gör det säger dom att telesvar inte är aktiverat och att koden är fel ?? Så får ingen mer hjälp där...
Då ställer denna snälla kille upp på att låna ut 500:- till mig.. En person som han inte känner... TACK SNÄLLA DU...
Idag har jag varit på banken och pratat med dom och dom tycker att allt låter jättekonstigt och reagerar precis som jag på att kortet borde blivit taget redan i tisdags om det va då jag slagit fel kod, så nu gäller det att ha koll på kontot så inte massa med skumma saker händer..
Att telesvar inte heller hade fungerat tyckte dom oxå va konstigt då det stog aktivt och att det fungerade i mobilen..
Nytt kort är iallafall beställt och jag har för över 500:- till den snälla killen som lånade ut igår.. =)

Nu väntar slapp i soffan med godis och läsk, synd bara att det är skit på TVn..




1+1=3

När 2 blir 3 ;0)
Grattis mina älskade vänner ;0)


Tiggare

Senaste veckorna när jag tagit tåget till jobbet så har det kommit tiggare som lägger lappar på sätena... Inte en enda gång har jag kunnat åka utan att udom kommer..
Är det bara jag men har det inte ökat med tiggerier senaste året ??
Dom är ju överallt.. Sitter i vart enda hörn ute på gatorna..
Har t o m några som gått omkring bland gästerna på jobbet.. Inte Ok...
Dom som sitter är väl ingen större fara dom stör ju inte men dom jä-larna som är så på och blir sura om man inte ger pengar känner jag ofta för att ge en snyting..

Tänk om man skulle lämna en slant till varje tiggare då skulle det ju sluts med att jag blir den som går runt och tigger...


Solen strålar

Underbar morgon :)

Kl ringde 5.45.. Gick upp och gjorde mig iordning .. Mixade ihop en smootie av ProViva Granatäpple, Kesella och färska jordgubbar... Mums säger jag bara...

Körde Sara till jobbet och nu sitter jag och väntar på bussen för att själv ta mig till jobbet.. Kortpass idag sen är det FOTBOLL ;0)
Kanonväder så hoppas verkligen att det håller i sig ;0)

Pigg och utvilad är jag oxå ;0)


Levande död

Det var en trött tjej som vaknade i morse.. Helgen har tagit död på mig så var riktigt skönt att vara ledig.. Frågan är bara hur pigg jag kommer vara i morgon ???
Upp 06.00 för att som den snälla vän jag är köra lilla Sara till jobbet ( sen att det gör att hon kan åka direkt in till stan efter hon slutat i morgon så att jag slipper sitta och vänta behöver vi ju inte ta upp.. ;0) )...

Ska försöka ta mig i kragen och ta mig ut på en liten runda nu innan det är dax att bädda ner mig men som det känns nu är det ett "Mission Imposible"... Vi får se hur det slutar..


Vägen till nya livet

1 juli, ny månad, ny tjänst och dax att hitta tillbaka till det liv jag en gång hade med familj och vänner..

Dax för en nystart helt enkelt..

Välkommen på en ny resa...