Över förväntan

Måste faktiskt säga att hela helgen har gått över förväntan... Har haft ångest över detta enda sen jag tackade ja men nu i efterhand måste jag säga att det har varit kul faktiskt.. =)
Skulle inte vilja göra det för jämnan men nångång då och då kanske jag kan tänka mig och ställa upp.. =)
 
Öppning i morgon igen men då är det servis öppning.. Dock har jag ingen aning om vad jag ska göra då det redan är 2st som öppnar... Men blir väl kanske att plocka in uteserveringen ??? Vad vet jag..
Ska iallafall bli skönt att få sova några timmar längre i morgon =)
 
Tänkte ta och slänga in mig i duschen innan det är dax att bädda ner sig i sängen.. =) Finns väl något skit på TV man kan somna till..
 
 
Humor på jobbet kl 9 en söndagsmorgon... ;0) Inte bara jag som tröttnat..

Ligga kvar

Hade gärna legat kvar i sängen lite till.. Så varmt och skönt :) har endå fått en del timmars sömn för gick och la mig innan elva..
Nu håller vi tummen för att denna dag går lika bra som gården ;0)


Tröööööt

Trött och hungrig som en gnu.. Blir till att åka hemåt, beställa kinamat och sen bädda ner sig framför en film innan det är dax att släcka dom blå..
Dagen idag har gått över förväntan bra får hoppas på liknande i morgon :)


Nu kör vi

Jag har inte haft helgöppning sen i Juni och vad hände då ??? Jo mina grannar hade fest... Vad hände igårkväll ?? Jo mina grannar hade fest.. Varför ska dom ha fest när jag har öppningshelg när det alltid annars är så tyst.. ??
Har sovit gott inatt men inte så gott som jag skulle kunnat... Detta är även ytterligare ett bevis på att jag gjort rätt och lämnat ledarpositionen... Slippa gå upp denna tid på helgerna :) eller överhuvudtaget kanske man ska säga.. Och nu har dom ändrar servis öppningen till kl 10 ;0)

Men jag är inte bitter, kul att komma in och gästspela lite ;0)


Herr Bus

En heldag med mr bus börjar lida mot sitt slut.. Eller OK Elliott lämnade jag för några timmar sen men ja ni förstår.. Varit inne i stan nästan hela dagen.

Kändes som att Elliott var mkt nöjd med dagen :) vi gick in på Buttericks och han fick välja vad han ville ha.. Han valde 2st saker för totalt 60:- sen sa han.. Natalie, jag är klar nu vill inte ha något mer.. ;0) han är billig i drift... Hahaa*

Nu väntar sängen för i morgon är det ledaröppning som står på schemat..

Natti natti


Paket

Fick hem ett paket precis ;0)nu är kvällarna räddade ;0)


Morgonpromis = check

Trotsade regnet och tog en morgonpromenad ;0) skönt skönt.. Hittade något fint på vägen ;0)

Nu blir det Musse Pigg innan det är dax att ta tag i dagen :)


Överlevt än så länge

Än så länge lever jag :) men kan säga att dagen varit tuff :) varit så trött och seg så har gått på överskottsenergi hela dagen och bara gått runt och fjantat mig ;0) så i det stora hela så har det varit en bra dag och jag har haft det grymt kul :)

Nu har jag bäddat ner mig i sängen och tänkte kolla gårdagens Dallas :)

Mys

I morgon ledig och då blir det mys med Elliott :)


Överleva

Vet inte varför men har verkligen fått för mig att det är torsdag idag... Igår trodde jag att det var onsdag... Jag har jobbat två dagar och har två dagar kvar och jag är redan helt slut.. Och till råga på det har jag ledaröppning hela helgen... Suck... Hur ska jag överleva ??


Svårt val ??

Tanken var en morgonpromenad men med tanke på vädret (regn och rusk) valde vi att hoppa det.. En dålig ursäkt kanske då det sägs att det inte finns dåligt väder utan bara dåliga kläder...Men varmt och skönt under duntäcket eller gå ut i regnet ?? Inte så svårt att välja ;0)
Så nu vänder jag mig om och somnar om några timmar :)


Alla fyller år

Precis varit och hämtat en present (dock inte till mig utan till en vän)som jag hoppas kommer uppskattas ;0) men jag är egentligen inte oroad.. Hahaa*

Nu påväg till Becca och Mini :)
Mys mys.. En present där oxå ska lämnas då Becca fyllt år i veckan :)
På lördag är det nästa ( 2st) som ska firas.. Varför ska alla fylla år samtidigt ?? Hahaa* blir ju fattig ;0)

Rock On !!!


11-14

Inatt har jag sovit riktigt bra :) hade lite svårt att somna men när jag gjorde det så somnade jag som en stock :)
Skön dag idag, jobb endast 11-14.. Sen iväg för lite ärenden.. Bl a gosa med mini ;0)
Nu en liten powernap på bussen


;0)


Klockan

Känner att jag inte riktigt har koll på kl.. Känns som att kl bara är strax efter fem men hon är redan över 18.. Är iallafall strax hemma så det är skönt :) vad kvällen har att erbjuda får vi se, lär ju bara vara skit på TV.. En sak som är säkert iallafall är att Kinamat ska inhandlas ;0)


Brrr*

Hade ju inte gjort något om man fick ligga kvar i sängen under täcket ett tag till.. Inte för att jag är trött utan för att det var så varmt och skönt... Brrr* svinkallt..


Veckan lider mot sitt slut

Då börjar denna vecka lida mot sitt slut och även om jag jobbade igår så tycker jag nog att jag har haft en bra helg =) Nu står 4 tuffa (långa) dagar på jobbet framför mig och jag känner endå att jag är utvilad och redo.
 
Söndagsmiddag hos mamsen som alltid när jag är ledig på söndagar och nu sitter jag och småfixar lite saker och strax tänkte jag skölja ur min inpackning i håret som jag haft sen kl 13 idag. Verkar som att det bara är skit på TV idag så får se om jag hittar något att underhålla mig med men tror nog inte att det kommer bli några problem =)
 
Har iallafall tänt upp med massor av ljus i vardagsrummet så nu börjar värmen smyga sig på sakta men säkert..
 

Varför så trött ??

Vet inte vad det är men jag sover i snitt 9/10 Tim per natt men endå är jag så sjukt trött.
Kan det vara så att jag sover för mkt ?
Tycker endå att jag försöker komma upp i tid genom att ställa klockan men eftersom jag är så trött när den ringer somnar jag om.

Söndag och jag är ledig och just nu känns det som att jag ska fortsätta ligga nerbäddad under duntäcket hela dagen ;0)


Samlar vuxenpoäng ;0)

Börjar likna något hemma i köket nu ;) får vi bara se hur länge det håller..


Rätt val

Känns verkligen som att jag tog rätt beslut igår och åkte hem efter matchen =) Pigg och utvilad och mår toppen.. ;0)
Av vad jag ser på Facebook och Instagram så tror jag att jag har en del vänner som inte mår så bra idag.. Hahaa*
 
Ligger fortfarande nerbäddad under duntäcket men ska strax röra mig uppåt för lite lunch med mamsen.. Sen får vi se vad dagen har att erbjuda innan det är dax att bege sig på jobb.. Vädret är ju inte det bästa så tror att det blir så att jag bäddar ner mig i soffan framför en film =) Det är dagar som denna som gör sånt som bäst =)
 
Nu hör jag att regnet börjar smattra på fönsterbläcket igen.. Usch.. brrr... Kallt..

Frusen tjej påväg hem


All in


Matchdag och nykter :)

Även fast jag skulle ta sovmorgon idag ställde jag kl för hade en del saker jag skulle göra.. Snoozade till strax efter 10 och det betyder att jag helt enkelt fick lägga mina planer åt sidan. Får ta tag i det i morgon innan jobbet helt enkelt.

Precis avslutat en lunch hos Sara så nu får vi se vad vi hittar på. Matchen börjar ju inte förens kl 19. Vi har bestämt oss för att köra nyktert idag så behöver ju inte stressa in till stan för en öl innan match :) dock tänkte vi endå möta upp folket innan match endå vara för trevlighetens skull :)
Sara går på detox därför hon inte dricker och jag ska ha en lugn period så passar perfekt att vi är två ;)

Men visst kommer det bli ett test :) hahaa* kanske vi ser en del av matchen idag ;0)


What a day, what a day

Vilken dag säger jag bara. Sjuka ledare så fick frågan om jag kunde ta dörren under lunchen.. Ångrar det i efterhand och jag undrar vad jag gett mig in på nästa helg.. Hahaa*

Nu är jag iallafall hemma och i morgon är jag ledig :)

Har i stort sett bara ätit kycklingsallad och shakes under denna vecka och ikväll när jag kom hem var jag så sugen på något men vill endå tänka på vad jag stoppar i mig så det hela slutade med att det blev en het tomatsoppa med linser och bacon ;0)
Tänk för nått år sen hatade jag tomat och starkmat men nu smakade det helt underbart :)
Kan säga att näsan började rinna.

I morgon ledig som sagt och då blir det sovmorgon och sen är det matchdag :)


6km

Då var morgonens runda avklarad :) nästan 6km blev det idag oxå.. Känns så skönt att komma upp och ut såhär innan jobbet.. Kan dock lova att jag legat kvar i sängen och sovit om jag inte haft Sara som sällskap. Då hade jag hittat många förklaringar till varför jag inte skulle gå upp..

Nu väntar frukost och en dusch innan det är dax att bege sig till jobbet för ett 12-21 pass ;0)


Servis/disk

Blev en bra dag på jobbet idag :) servis på lunchen och köket på kvällen :) I LOVE IT.. Skönt med variation, dagen går så mkt fortare ;0)

Väl hemma blev det till att bädda ner sig i soffan framför TV4play och Dallas :) nu har jag förflyttat mig in till sängen.
I morgon upp vid 7 igen för en PW med TaraBanan igen :)


Big misstake

Efter dusch och frukost gick jag och tog en powernap på 40min... BIG MISSTAKE.. Nu sitter jag här Påväg mot jobbet och känner att jag skulle kunna somna vilken sekund som helst.. :(

Då vet jag vad jag inte ska göra i morgon.. Hahaa*


Lagom sådär :)


1,2 dax att gå

God Morgon onsdag :)

Då kör vi en PW såhär på morgonkvisten :)


Vara tyst !!

Var mer att göra idag än igår men det hela slutade med att jag kände att nu får det räcka.. Så lämnat in nycklar och kort och fr o m nu ska jag vara tyst ( får vi se hur det går ).. Blir en prövning men måste klara det.. ;0)

Strax hemma och kan bädda ner mig i sängen för ett avsnitt av Svenska Hollywoodfruar sen någon timmes sömn innan det är dax för en PW med Sara :)


Lugnt

Gårkvällen var snäppet för lugnt.. Kan gärna komma lite mer folk idag :)

Så sjukt seg på att komma upp idag men nu är jag uppe och påväg, måste in och köpa nya arbetsskor.

Pissväder ute så troligen är det mindre att göra idag än igår :( håller tummen för motsatsen.


Projekt

Måndag och ny vecka.. Sitter och förbereder mig för att strax åka och jobba.
Har redan hunnit med en hel del idag så det känns skönt =)
Får vi hoppas på att det blir en lugn kväll idag, sådär lagom att göra så att det inte blir allt för långtråkigt =)

Har lite nya projekt jag ska påbörja så får hoppas på att jag inte tappar sugen nu som jag brukar göra.. Säger som alltid att nu är jag motiverad så får vi se hur länge jag är det ;0)

Gårdagen behöver vi inte ens prata om därför jag inte kommer skriva något om det.. Hahaa*

Nu ner till Ica för att handla matlåda ;0)

Piss

Vilken jävla dag.. Länge sen jag mådde såhär piss..
Va en pärs att jobba kan jag lova..
Nu är jag iallafall hemma och nerbäddad i sängen så ska försöka sova och hoppas på att må bättre i morgon då det är DERBY ;0)

Natti natt


Arg som ett bi

Hur svårt ska det vara att göra rätt ?? 2:dra månaden i rad nu dom gör fel.
Inkompetenta danskar.


Snyggo


Redo för dagen


Sovmorgon va det ja

Gick sådär med den sovmorgonen... Men så är det väl alltid.. När du väl kan och får så går det inte och man slår upp sina blå tidigare än vanligt..

Ska försöka ta och somna om men inte lyckats dom senaste 30min..


Ledig

Whoop whoop ledig i två dagar :) såååå skönt..
Börjar det hela med en sovmorgon tror jag ;0)

Nu mys i soffan :)


Latmask

Usch känner mig lite dålig.. Ställde kl för att gå ut på en PW innan jobbet men när klockan väl ringde ställde jag om den och somnade om.. Tänkte då att jag skulle ta en promenad till tåget istället men det skedde inte heller :(

Visst jag springer mkt på jobbet, mkt upp och ner i trappor men känns inte riktigt som samma sak..
Får köra lite slapp nu innan produkterna kommer hem och sen på söndag är det derby så får väl försöka bli grym nästa vecka.. Hahaa*
Har ju iallafall skärpt mig grymt mkt när det gäller mat och alkohol.. Alltid något :)
Har ju gått ner 5 kilo av att ändra kost och ligger fortfarande kvar där utan att riktigt röra på mig så nu går det bara att bli bättre ;0)

12-22 står på schemat idag så blir en del spring .


Allt som tillkommer vid ett bad

Vilket bök det är att bada egentligen.. Har ju hur mkt produkter som helst som ska användas..
Shampoo, inpackning, hudskrubb, duschtvål, tuttvål och muttvål... Efter man är klar är det keratin och silkesdroppar till håret, ansiktsvatten, hudkräm, fotkräm, ansiktskrä, och sen krämen till magen.. Man kan ju säga att det är ju inte billigt att bada heller.. Hahaa*
Men shit vad skönt det är när man väl är klar ;0)

Segt

Usch vilken seg dag.. Har typ inte haft några gäster alls så allt har gått sjukt sakta :(

Men men nu är jag hemma iallafall och njuter av ett varmt bad :)

Blev middag hemma hos bästa mamsen oxå :)

Strax dax att bädda ner sig under ett varmt täcke :)


Duntäcke

Ikväll/inatt blir det till att ta fram duntäcket.. Brrr*

Hade inte haft något emot att ligga kvar i sängen lite till, samtidigt som det är skönt att kunna komma hem och sluta tidigt.

Nu sova lite på bussen.


Söndagsmiddag

Fick sluta tidigare på jobbet idag vilket var skönt :) passade då på att unna mig en söndagsmiddag med Sandra :)

Nu hem och bädda ner mig i soffan ;0)


Seeeeeeg

Idag är jag seg.. Det känns att man jobbat flera dagar i rad.. Fixade iallafall till mig 1timmes sovmorgon i morse och det var skönt så nu blir det en stor kopp kaffe när jag kommer till jobbet så blir man säkert människa igen :)
Känns iallafall skönt att jag troligen är en av dom som mår bäst idag..hahaa*


Bröllop

Ligger i sängen efter en lång dag som inte alls har känts speciellt jobbig.. Snacka om skillnad på jobb och jobb..
Idag har varit en kul dag och sen att jag typ kände/kände igen mer än hälften gjorde ju att det blev lite roligare ;0)

Nu sömn några timmar innan det är dax att återvända till dårhuset..


Annorlunda

Varit en bra kväll idag.. Lagom mycket att göra... Nu väntar sängen och ladda för morgondagen.. Tror det kan bli en lång dag men samtidigt en rolig dag/kväll :)
Sköter jag mig bra så kanske det kan vara till användning senare.. ;0)
Skönt att få göra något annorlunda och slippa gnälliga gäster :)


Segis

Hade ställt kl på 9.30 i dag men när kl väl ringde hade jag ingen som helst lust att gå upp så ställde om kl, drog täcket över huvudet och somnade om ;0)
Har fortfarande ingen större lust att gå upp men nu känns det mer som att jag måste, har en del jag behöver göra idag innan det är dax att åka till jobbet.


Natti natt


Lyckad

Kvällen igår flöt på utan större dispyter så måste säga att det blev en lyckad kväll.. Kändes som att alla hade kul iallafall och lekarna verkade uppskattas ;0) många härliga skratt blev det under dom..
Men måste allt erkänna att jag är lite trött idag.. Hahaa*
Skönt att jag fick sluta 18 istället för 22 ;0)
Så nu blir det till att bädda ner sig i soffan och kolla gårdagens Dallas ;0)
Inte ätit på hela dagen (svårt att äta dan efter) så ska försöka få i mig något.. Vet bara inte vad jag är sugen på.. hmm


Ledarfest :)

Då var det dax för festen vi blivit lovade länge.. Inte en dag för sent.. Frågan är bara hur det kommer sluta för finns ju en hel del irritation som ligger och med alkohol i kroppen kan allt hända..
Jag har iallafall blivit utnämnd till lekledare ( är inte förvånad ) och en sak jag har planerat är att försöka få bort jobbsnacket helt så varje gång någon pratar jobb ska det förhoppningsvis hända något som byter samtalsämne.. Håller tummarna för att det fungerar..

Ryggen känns bättre men i vissa lägen gör det fortfarande sjukt ont.. Skönt att vara lekledare så sliper jag anstränga mig allt för mkt ;0)

Nu in till stan för att handla det som behövs till lekarna.. Måste faktiskt berömma mig själv att jag sparat alla lekar från midsommar och t o m sparat inköpslistan till alla oxå så bara att ta med sig och handla utan att slippa anstränga sig... Hahaa*


Hoppsan...

.... Så det kan gå...
Åkte till jobbet 7.45 i morse och NU sitter jag på bussen hem..
Dock har jag fått lite paus emellan med Testmiddag på nya resturangen i Kista..
Så idag har jag både öppnat och stängt resturangen... Servis öppning och Ledarstängning.. Kan säga att sängen lockar..
Och redan i morse när jag öppnade uteserveringen så small det i ryggen så jobbat hela dagen med ryggskott..
Ibland är man en idiot.. Hahaa*

Ska bli spännande att se om jag kommer upp från sätet i bussen nu eller hur det är i morgonbitti när jag vaknar om jag kommer upp ur sängen

Jaja det visar sig, får iallafall vara ledig i morgon :)


8,5 Tim

Pigg och utvilad idag oxå ;0) sovit ca 8,5 Tim inatt igen :) såååå skönt.

Laddad för en ny arbetsdag som kommer avslutas med en premiärmiddag :) hahaa*

Rock On....


Måndagsnöje

I brist på annat ;0)


5,2

5.2km blev det :) lagom sådär efter en arbetsdag. Nu kan jag känna mig duktig.
Får ta och bli ett varmt skönt bad strax :) skönt att mjuka upp kroppen med lite värme :)


PW

Dagen idag har väl gått helt ok och jag känner mig inte allt för trött :)

Sitter på bussen nu och när jag kommer hem är det dax att svira på sig gympaskorna för en PW med Sara :) känns som att det kan vara ett bra avslut på dagen :) 


Ny jobbvecka

Då var det dax för en ny arbetsvecka.. Öppning, öppning, kortpass, långpanna och stängning.. Man får ju inte direkt några rutiner på hur man lever.. Hahaa*

Tror att jag förra veckan sov i snitt 10 timmar/natt vilket gör att jag känner mig pigg och utvilad idag.. Se hur länge det håller i sig... Säkert helt slut redan ikväll.. Hahaa*


Trosa

Haft en kanonhelg. Den har varit perfekt och jag har haft sååå kul..
Igår blev det en snabbis till Trosa med familjen och efterdet hem till Lena på jobbet för vin och middag sedan blev det utgång på Garbo =)

Tog en välförtjänt sovmorgon i morse men har endå hunnit med en hel del som att tvättat, städad, lagat mat och haft Bror, Linda och Elliott över på middag.
Nu sitter jag nedsjunken i soffan och försöker samla kraft för att orka ta mig in i badrummet för ett bad.

En spännande vecka framför mig som börjar med öppning i morgon =)