Gullunge ;0)

Fasters hjärta


Fina

Litet och lagom va bröllopet ;0) så fina.. Middag efteråt sen ville brudparet röra sig till hotellet ;0) wonder Why !! Hahaa*

Nu jobb 12-22... Jippi...



Bröllop

Idag är det dagen D... ;0)
Så vi börjar med lite slapp och bebismys innan vi ska göra oss vackrare..
Om några timmar umgås jag med Herr och Fru Carmerud ;0)


Livet leker

Det är mkt nu som ska fixas så jag kan inte ligga på latsidan..
Har idag fått iväg lite mail jag behöver så nu väntar jag bara på snabba svar (och positiva svar) så jag kan släppa dom jobbiga stora sakerna..

Började morgonen med en morgonpromis med Sara, men då jag börjat kl 10 fick det bli en kortare runda. Men 45min är helt ok start på dagen ;0)
Varupass 10-14 står på schemat och sen bär det hem till Becca för förberedelser inför bröllopet i morgon ;0)

Livet leker ;0)


Bröllop

Ska på bröllop på lördag och har i flera dagar sprungit runt och letat efter halsband med färg och har inte hittat ett skit..
Så det är tur att man är lite pysslig av sig ;0)

Bröllopet går i svart och lila så detta kommer bli kanon ;0)


Att bara lämna och dra

Blev en mysig dag igår med en eftermiddagspromis längst vattnet.. Kvällen slutade dock helt annorlunda mot vad jag trott..

I september sökte jag jobb uppe i Björkliden (Riksgränsen, Lappland) för att göra säsong där.. Va ju alltid där uppe 2ggr om året och åkte skidor när jag var liten så ville uppleva gamla barndomsminnen igen..
Har inte hört ett ord från dom så har ju släppt allt det där..
Nu ringer dom igårkväll och undrar om jag fortfrande är intresserad och jag svarar självklart JA... Bra då är jobbet ditt.. !!!?!!
Planen är att du börjar 22Feb...

PANIIIK... Jag har en månads uppsägning på mitt nuvarande jobb, jag måste hinna hyra ut lägenheten, tömma lägenheten på kläder och personliga saker, boka resa samt styra upp massor av annat runtomkring..
Måste ställa in mig på att bara lämna folk i min närhet hastigt ( när jag gjort det förut har det ju alltid varit planerat långt innan ).

Tur i oturen att jag varken hunnit köpa träningskort eller säsongsbiljett till fotbollen..

Tydligen öppnar dom inte för säsongen förens den 8:feb då det är typ kolsvart där uppe nu och därför dom inte riktigt hunnit höra av sig innan för det varit mycket annat att fixa..
Detta är något jag ser sjukt mycket fram emot och jag känner att jag behöver dethär nu.. Kom precis lagom samtidigt som jag funderar på om jag tackat JA för fort ?

1000 tankar snurrar


Ledig :)

Ledig idag och sov utan att ställa en klocka som skulle väcka mig... Vaknade för ett tag sen så behövde nog sova :)

Precis nyduschad så har bäddat ner mig i soffan..
Borde egentligen ta tag i dagen såsom med tvätt och liknande men det är mycket man borde här i livet så ligger kvar här ett tag till så får vi se vad dagen tar mig :)


30min

30min tidigare blev det idag trodde det skulle bli mer men icke sa nicke, men har varit lugnt så var ganska skönt endå :)
Kan iallafall lova att denna tjej kommer somna fort när jag väl lagt mig ner..
Men innan jag får lägga huvudet på kudden dansar jag vidare... Strax hemma..


Seg

Lite småseg är man allt men sova får man göra när man blir äldre.. Hahaa*
12-22 står på schemat idag men har en känsla av att jag kan gå hem tidigare :)

Grymt väder idag igen så lite bitter är jag allt att jag jobbar men man kan ju inte få allt här i livet..

Strax dax att göra sig redo för att kliva in på jobbet..


Bra start

En morgonpromenad och en skön varm dusch senare sitter jag nu i soffan med en tallrik baconomelett och ett glas färskpressad grapejuice och känner att detta va en bra start på dagen :)
Borde göras oftare.. Nu är jag pigg och laddad för ett 12-18 pass ;0)

Strax dax att klä på mig och bege mig mot jobbet.. Vad kvällen har att erbjuda visar sig senare ;0)


Snö snö och åter mer snö..

Jag gillar snön det gör jag men bara när jag får användning av den.. Som det är nu är den bara jobbig.. Dock är det väldigt vackert ute..
Jag vill kunna sätta på mig skidorna och slänga mig ut i backen och känna frihet inte ha problem att ta mig till jobbet på morgonen och hem från jobbet på kvällen..
En vinter ska innehålla snö annars är det ingen vinter men nu tycker jag nog att det räcker ;0) eller så kanske man ska ta sig en dag/helg och åka någonstans och åka lite... Hmm tåls att tänkas på..

Morgonen bestod av att jag låg lite för länge i sängen (sovit dåligt inatt) så när jag väl kom upp va jag lite stressad då jag hade lite ärenden att fixa med banken på datorn, så med sminket i ena handen och datorn i andra lyckades jag tillslut bli klar i tid ;0) tur man är tjej så man kan göra fler saker samtidigt.. Hahaa*

Nu väntar ett 10-15 pass :)


Smörjd

Nyduschad, insmord och med en färgad utväxt har jag myst ner mig i soffan men tror nog att jag ska fixa klart det sista och sen flytta in mig i sovrummet..

Är segt på jobbet just nu för vi har typ inga gäster, va likadant förra året i Januari men på något sätt känns det lite värre iår så dagarna går ju såååå sakta...
I morgon öppnar jag och då brukar dom första timmarna gå fort så får hoppas på att det blir likadant i morgon =)
Ons-tors är jag i köket och då blir det helt annorlunda så det är skönt.. =)

I morgon är det löning (äntligen) så då ska jag köpa gymkort.... Nu jä-lar....Dom öppnar ju ett stort precis bredvid jobbet så det blir kanon... Funderar även på att köra en ny Detox oxå så får se hur det blir med det.. =)

Nä nu smörja det sista och sen borsta tänderna innan det är dax att bädda ner sig under duntäcket och krama kudden... =)

Natti Natti

Nyckeln

Det tog sin lilla tid men äntligen har vi nyckeln i handen ;0)


Seg långpanna

Hemma och nerbäddad efter en sjukt lugn dag på jobbet. 10 timmar kändes som en evighet, men men ibland är det skönt med sånna dagar oxå :)

Precis smörjt in mig med chokladlotion som jag vann på jobbet så doftar som en chokladpralin hahaa*

I morgon fredag och långpanna och sen på lördag jobbar jag faktiskt inte 12-22 som jag gjort nu i 5 veckor... Kors i taket... Hahaa*

Nu dax att krama kudden i brist på annat ;0/

Sov Gott


Styra själv :)

Ibland älskar jag att jag jobbar som jag gör.. Jag älskar inte mitt jobb i sig utan möjligheten jag har att styra lite själv hur mkt samt hur lite jag vill jobba.. ;0)
Igår skulle jag varit ledig men valde att jobba 10timmar.. Idag hade jag oxå tagit ett extrapass 12-17 men valde att gå hem redan 13.30 då möjligheten fanns ;0)
Vet att jag ibland klagar på att jag jobbar så mkt men i stora helheten är det faktiskt självförvållat ;0)
Nu ska jag passa på att njuta av ledigheten enda fram tills i morgon ;0)


Bara jag, jag, jag

Är påväg till jobbet och när jag kommer till Jakobsberg står tåget inne på perrongen men på andra spåret går det omkring poliser och brandmän.
Ser hur några brandmän står och plockar något och stoppar i påsar så troligen har någon hoppat/trillat framför tåget.. En bit längre fram står ett snabbtåg och poliser och ambulanspersonal är påväg fram mot det.
Under tiden jag står där kommer det mer och mer poliser/brandmän/ambulanspersonal och vi får informationen att endast dom sin sett något får stanna kvar på stationen alla andra måste lämna.

Finns inte direkt någon information mer än att tågen är inställda mellan Kallhäll-Barkarby.
När jag kommer upp på busstationen är folk helt hysteriska och upprörda över att det inte finna någon information eller någon att prata med om hur, när,var ersättningsbussarna ska åka.. MEN SNÄLLA, NÅGON HAR PRECIS BLIVIT MOSAD OCH NI ÄR UPPRÖRD ÖVER ATT DET INTE FINNS NÅGON SOM KAN HJÄLPA ER ATT SÄGA HUR NI SKA TA ER TILL JOBBET.
Känns som att det kanske finns lite andra saker att prioritera och så lång tid har det inte gått med tanke på att dom flesta blåljuspersonal kom under tiden vi stod där, så andas 2sek innan du blir hysterisk.
Tänk att folk kan vara så jä-la själviska.
Hur ska JAG ta mig vidare ? Nu blir ju JAG sen till jobbet..
Bara JAG JAG JAG.. Kanske borde tänka på sina medmänniskor lite mer.. Usch...




2013 är igång

Sådär det har tagit några dagar in på 2013 men nu ska jag försöka att hålla mig aktiv.
Året har börjat bra och jag mår väldigt bra just nu. Känner mig positiv och glad.
Visst att jag har mina dåliga dagar oxå men inte alls lika ofta som förut och nu va det faktiskt ett tag sen jag hade det oxå =)
 
Många planer för 2013 och det är mkt nytt som kommer =)
Vill inte avslöja allt för mkt redan nu men kommer ta det pö om pö när det blir aktuellt.. =)
 
En sak blev klart igår och det känns så jäkla skönt =) Letat i många år och äntligen har vi hittat det. Kommer bli kanon. Bilder kommer sen... Hihii*
 
Ska även försöka mig på en skönhetsbehandling på bloggen, den har sett samma ut för länge nu.. Men måste först få tag på ett bra redigeringsprogram och sen måste jag även hitta tiden till att sätta mig och börja operationen ;0)
 
Började med ett test idag så nu håller vi tummen för att jag klarar det och att jag orkar hålla motivationen uppe. 6 veckor håller det på..  6 veckor känns som en evighet men vill man vara fin får man lida pin... Hahaa*
 
Nu ska jag ta och mysa ner mig i ett varmt bad innan det är dax för kudden.