sista veckan

Precis hemkommen efter min sista helg på jobbet. . det har varit sisådär och det är skönt att det är över samtidigt dom det är vemodigt att lämna något man känner trygghet i...
Nu är det bara 3 pass kvar..

Nu lite sömn och jag börjar min sista vecka med att vara ledig ; 0)

Bandit

 
Helt mörbultad sitter jag i soffan och varvar ner.. Haft en grymt rolig helg men det känns i kroppen och det syns,, Hahaa* Har blåmärken överallt... Men det va det värt... Nu blir det rehab ett tag framöver ;0)
 
Bandit är alltid Bandit men på något sätt kändes det som att det var en lägre nivå på denna kryssning mot va det brukar... Va även fler som kände samma sak.. Men kul hade jag hur som och det är ju huvudsaken ;0)
 
 

A trip down memorylane blev det också, på ett bra sätt och det känns faktiskt väldigt skönt ;0)  Inga konstigheter men endå känslor.
 
Nu är det sängen som gäller och förhoppningsvis är kroppen utvilad i morgon så jag kan ta mig till gymmet..Alldeles för länge sen sist...
 
 

Seg dag med skönt slut

Idag har varit en riktigt seg dag på jobbet.. Typ inget att göra... Får ju panik när det är sådär.. Jag vill ju iallfall ha något att göra... Blir ju knäpp av att stå och göra ingenting...
Lyckades iallafall med att få gå hem kl 17 istället för 21 så det va skönt... Så nu har jag hunnit varit hemma hos mamma på middag, tvättat, slappat i soffan och tagit ett varmt bad med skrubbning och rakning och nu sitter jag i soffan igen och slappar med nymålade tånaglar och hela kroppen insmord.. Såååå skönt och sååå behövligt =)
 
I morgon hoppas jag dom löser det så att jag får ett springpass så jag hinner ta mig till gymmet.. Va ju ett tag sen sist och nu känner jag verkligen att jag behöver det =) Det sjuka är att jag fortsätter att minska i vikt men jag känner på min kropp att den börjar slappa till sig..Hahaa*
 
Nu dags att hänga tvätt och sen blir det nog till att förslytta sig till sovrummet och kolla tv där tills jag somnar =)
 
 
 

Utskriven

Då var man klar och utskriven från läkaren.. Han tror på mig.. hahaa*
Gått från 22 till 11 för att sluta på 5, en ganska stor förändring på några månader. . Nu gäller det bara att leva som jag lärt mig ; 0)
Men just nu känns allt väldigt bra så måste bara se till att det inte blir för mkt av det goda så jag faller rakt ner i marken vid en motgång. Gäller att hitta en lagom nivå ; 0)

Gjorde iallafall rätt val att stanna hemma igår. . känner mig pigg och utvilad och det var precis vad jag behövde ; 0) Skönt att bara få vara sig själv ensam för en stund.
Just nu

Hemma nernäddad i soffan framför TV... Det hände inte igår... Vet nog faktiskt inte själv när jag gjorde det sist.. Satt i valet och kvalet hur jag skulle göra idag för folk från både nya och gamla jobbet ska ut ikväll så va ju lite sugen men som sagt att sitta hemma och ta det lugnt vann.. =) Tror jag gjorde rätt val.. =)
Ska även upp till läkaren i morgon vid 9 så känns skönt att kunna vara utvilad =)
 
Konserten i fredags va grym.. Bästa på länge men hade nog hoppats på att FFDP hade spelat längre =) Träffade folk jag inte sett på länge och det var kul.. Får inte gå så länge mellan varje gång.
Kändes även skönt att träffa dig, skumt men på något sätt hade jag haft det på känn att du skulle dyka upp ;0)
 
Annars flyter allt på, en hel del jobb just nu eftersom jag jobbar dubbelt men funkar än så länge... Nästa helg har jag ju tre-dagars ledighet så ska inte klaga =)
 
Nu lite Johan Falk innan sängen kallar
 
 

Avenged Sevenfold 5FDP ; 0)

Åhh i morgon är äntligen dagen jag längtat efter här ; 0) Avenged Sevenfold och 5FDP.. Är så sjukt taggad.. Så nu blir det hem och sova sen 5timmars jobb innan det är dax ; 0) whiii*


Försova mig

Tänk att för 15min sen låg jag i sängen och nu sitter jag på bussen ; 0)
Hatar att försova mig, hatar att stressa på morgonen men jag hann iallafall med bussen jag skulle så jag kommer komma i tid till mötet ; 0)

Hade en skum dröm inatt.. Samtidigt som den va lite udda var den väldigt mysig.. ; 0) Undra varför jag drömmer om "det" med jämna mellanrum.. Saknar lite fortfarande kanske.

Hoppas jag hinner åka hem någon timme innan jag börjar jobba igen. . skulle verkligen behöva sova lite till ; 0)

Så kul och så bra

Oj oj vad jag är dålig.. skäms nästan men har så fullt upp hela tiden... Är det inte det ena så är det det andra.. Men kul har jag och det är ju det som är huvudsaken... =)
 
Har bara jobbat 3 gånger på nya stället men jag trivs redan.. Känns superkul och känns som att jag har kommit in i det fort.. Visst att jag har en del frågor ibland men gick själv redan förra gången...Är man lättlärd så är man =) Och tänk vilket jobb att få betalt för att kolla på det jag gillar.
 
Börjar dock kännas i kroppen att man jobbar dubbelt så måste nog tänka mig lite för när jag tar extrapass men samtidigt är det ju så kul.. och vilken lön jag kommer få ut i Dec... ;0) Vanliga månadslönen + slutlön den 15: de från Jensen och det 23: dje lönen från nya jobbet... =) Ska sätta upp lite mål som jag ska spara till och denna gång ska jag SPARA för jag vill göra något kul... Har en hel del tankar om vad jag ska göra måste bara sätta mig ner och planera.. =)
 
Nu dags att bädda ner sig under duntäcket för kl ringer om ca 5 tim och då är det dags att bege sig iväg på ett personalmöte.
 
 

Mkt jobb

slarvar igen men jobbar på 2 jobb just nu så är fullt upp.. men kul är det ; 0)

återkommer strax !!!