Sinnesro

Befinner mig just nu i Alfta och bara gör ingenting. . Bara tar det lugnt..
Passar på att njuta och vila upp mig.
Ska strax åka in till Bollnäs och ikväll ska vi på Sinnesro.. Ska bli spännande för har aldrig varit på det men hört så mkt om det ; 0)
Vem vet jag kanske är en ny människa när jag kommer hem ; 0) hahaa*Gårkvällen blev mysig med frukt, nötter, te och en massa snack ; 0)
Bara lördag helt enkelt.

bort

blev inget bloggande i torsdag pga jobb och derby och då prioriteras inte bloggen. . igår måde jag skit (sjuk inte pga derbyt) och så jobbade jag 11-21.30 så var ganska trött.. Dagen började inte så bra heller för hade tagit fel på mitt läkarbesök.. Skulle varit där i torsdags men jag stod där kl 9 igår.. :0 (
men kan inte irritera mig själv för mkt för det för har blivit ett missförstånd. Jag har skrivit 27: de överallt men tydligen va det den 26: e..

Nu påväg till jobb igen och sen kl 17 tar jag bussen till Bollnäs för att hälsa på Sus.. Ska bli skönt att komma bort några dagar ; 0)

Våga Vägra Bli Sjuk

Det här med att gå och träna igår kändes som en bra idé då men just nu vet  jag inte om jag tycker det var så bra.
 Usch vad jag mår just nu.. Men lever på hoppet att jag bara känner mig hängig efter natten och när väl kroppen kommer igång så mår jag bättre.. Dock känns det en bit bort just nu..
Kul.. Nästan så det känns som att jag inte kommer palla gå på matchen idag.. Jaja får se hur jag mår om några timmar och speciellt hur det känns på eftermiddagen.
Börjar iallfall dagen med en varm kopp Ducoral.. =)
 
Blir till att åka till jobbet lite tidigare idag då det inte går några pendeltåg mellan Bålsta-Spånga.. Åker jag direktbussen 09.09 är jag på jobbet strax efter 10, åker jag 09,26 är jag på jobbet strax innan halv 11 så känns som att det är smidigast att ta direktbussen istället för att göra 3 byten.. Tar jag direktbussen kan jag sova lite extra också.. ;0)
 
 

Positivt tänkande

Vilken härlig känsla det är att sitta nyduschad i soffan och känna sig helt slut i kroppen.. =) Kommer garanterat sova gott inatt.. =)
Hade en plan på vad jag skulle äta till middag men när jag kom hem insåg jag att jag va lite kort om vissa ingredienser och eftersom Ica var stängt fick jag ta det som fanns och det blev faktiskt riktigt gott.. =) En het räksoppa.. Mumma...
 
Hade tänkt att jag skulle ta och bädda ner mig och kolla på en film men har insett att jag har en del jag behöver göra inför mitt läkarbesök på fredag.. I morgon finns det ju inte riktigt någon tid för det ( Derby) .. Ska inte börja slarva med mina uppgifter bara för att måendet är bättre.. =)
 
Det är faktiskt ganska skönt att leva och försöka vända allt negativt till positivt... Att stanna till och fundera en gång extra gång om det verkligen är så illa som man från början tänkt =)
 
 
 
 
 
Samtidigt får man ju inte ta och överdriva allt och tro att det är livets glada dagar bara för att man börjar må bra och börjar få rätsida på saker och ting. Det gäller att hitta en balanserad nivå och ibland går det och ibland går det inte.
EN DAG I TAGET !!

Mör

Bra dag idag. . jobb 10-17 som avslutades med ett pass på gymmet... ; 0) kan säga att jag är rätt mör just nu så ska bli skönt att komma hem, slänga sig i duschen och sen få lite mat i magen :0)
Hur jag kommer må i morgon är en annan fråga. . Hahaa*.. blir jag och Fanny som knappt kan gå... men då vet man att man gjort bra ifrån sig ; 0)


God Natt

Avslutar denna dag med några minuter på spikmattan för att komma ner i lugnet för att kunna somna fort ; 0) känns som en bra avslutning på en dag som egentligen inte har innehållit så mkt.

Hoppas på lite mer energi i morgon och att det bara är ett falsklarm att jag känner mig hängig.

Natti natti !!Livet

Oj vad länge sen det va jag höll på med sånt här.. Kommer ju knappt ihåg hur man gjorde... Suttit och lekt lite så får duga för stunden.. Får leka lite mer sen..
 
Annars så flyter livet på.. Hänt en hel del saker i mitt liv. Både bra och dåliga men mestadels bra saker.. Jag mår bra just nu och tar tag i saker för att jag ska må ännu bättre.. =)
Att rannsaka sitt liv och gå igenom allt som hänt är tufft men det kommer något bra ut av det.
Det jag gör just nu är något jag borde gjort för flera år sen.
Det värsta jag kunnat gjort mot mig själv är det jag gjort genom att stänga in allt och behållit det för mig själv istället för att prata om det och bearbetat det. 
Varje dag kämpar jag med mitt mående och mitt beteende och det känns som att jag gör framsteg varje dag.
Visst har jag mina dåliga dagar också men dom är inte alls lika många som dom va förut och jag försöker lägga min energi på dom positiva sakerna istället för dom negativa.
 
 

Nystart

Tänkte att jag kanske ska ta och ge det här ett  nytt försök. Göra en liten makover och börja om från början.. Känns som att jag har haft en paus nu och är redo att skriva av mig igen.
Kan inte lova något men jag kan inte mer än att ge det ett försök.
Är ju ledig idag och känner mig lite småhängig så har ju lite tid över till att sitta och smålek lite.. ;0)
 
Som sagt lovar inget men känner mig motiverad =)