Uppklätt

Påväg till Danne och Tessan nu och vilken skillnad det är att gå på tåget idag jämfört med andra dagar... Alla är så uppklädda ;0)


Inte ens 12

Två maskiner tvättade, varit på Ica och fikat med Bror och Elliott och, även hunnit med att gå på bolaget och klockan är inte ens 12.. =) Jag är fan Grym... Då va jag endå hemma vi halv fyra i morse.. =)
Får man se hur pigg jag är ikväll då.. hahaa*

Tänkte iallafall ta en tur med dammsugaren och sen blir det nog att slappa någon timme i soffan innan det är dax att göra sig i ordning för kvällen...
Eller så kanske jag gör så att jag slappar redan nu när jag endå sitter så skönt i soffan så får jag ta städningen sen.. Hinner jag inte så hinner jag inte men då får jag helt enkelt ta det i morgon.. Är ju ledig tills på tisdag ... =)

Ja så får det faktiskt bli...


Förvånad ??

Inte alls



Dålig uppdatering

Haft en jobbig vecka... Sjukt mkt att göra så har varit helt slut när jag väl varit ledig :0/ inte för att jag varit ledig så mkt...

Idag va jag iallafall på helkroppsmassage innan jobbet och jag kan säga att det var såååå skönt :) behövdes verkligen ;0)

Nu sängen nästa och i morgon långpanna ...


Tråååååååkigt

Usch jag har tråkigt.... Jag är inte gjord för att ta det lugnt... Visst kan det vara skönt ibland men oftas blir jag rastlös... Haft en bra ledig dag idag som innehöll lunch med Sara och sen massa bus med Elliott.. =) Gårkvällen var mycket trevlig, middag med Danne och Tessan och sen en lite krogrunda.. =) Funderar på om jag kanske skulle ta och slänga mig i duschen och sen ta och bädda ner mig i sängen.. Har en långpanna framför mig i morgon.. men hur kul är det att bädda ner sig redan vid nio ?? Jaja vi får se hur det blir..

Morgonstund har guld i mun

Tycket faktiskt att det kan vara ganska mysigt att gå upp vid denna tid och åka till jobbet :)
Speciellt en dag som denna då det verkligen inte är några folk ute :)

Får vi se hur denna dag blir då.. Har en känsla av att det kan bli en hel del folk..
Efteråt blir det iallafall middag och skitsnack med Danne och Tessan :) länge sen sist jag såg dom så ska bli trevligt :)

Nu på tåget mot jobbet !!



Mmm

Äntligen riktigt gott kaffe hemma ;0)


GOD JUL

Sådär allt klart ;0)


Jag klarade det ;0) sååå skönt...

img_0586 (MMS)

Jag klarade det ;0) sååå skönt...


Lovely

Nu börjar det likna något :)


dålig

Usch denna vecka har jag varit dålig på att blogga men har väl helt enkelt haft annat för mig (jobba t e x).. Har iallafall varit ledig idag så handlat julklappar, städat badrummet, satt upp granen (ej klätt den än), handlat och småpysslat lite.. Hunnit med massor känns det som.. =) Nu har jag satt mig i soffan och dukat upp för lite fredagsmys.. Jobb hela helgen står på schemat.. =(

Kär

Lämnat in min telefon på lagning och har lånat brorsans under tiden. På telefonen finns det massor av bilder och ca 95% av dom är på Elliott ;0) hittade denna och blev helt kär ;0)


Lucia

Det är lucia idag och jag har inte sett ett enda luciatåg... Julstämning vad är det..

I morgon och på torsdag har jag stängning på jobbet och jag har lite ångest för det är såååå tråkigt... Hatar det.. Men men det måste göras... Skönt med lite variation ibland så man inte gör samma sak hela tiden.. Förut tyckte jag att öppningar var jobbiga men nu tycker jag faktiskt om dom =)

 Funderar på om jag ska ta och krypa ner i sängen kanske jag kommer upp för att träna lite i morgon bitti... Kan ju kanske vara skönt..

Jo så får det nog bli.. =)

Vackuuurt !!!


Redo för kvällen



Nu är denna cooling redo för att bege sig in till stan ;0)


Leeeeedig

Va ett tag sen jag skrev men har haft full upp med att bara vara ledig.. =) Och det bästa av allt är att jag faktiskt är ledig idag och i morgon oxå.. =) Julbords kryssning tor-fre och det var kul men f-n vad jag mådde på morgonen.. Allt gick bra tills vi lämnade Mariehamn och vågorna kom... Blåste 27m/s och jag blev riktigt sjösjuk... =( Gick över direkt när vi kom i i skärgården och allt la sig... Blev lussebullsbak hos Jessica efter båten men sen valde jag att åka hem tidigt vilket jag är glad över idag.. =) Nu ska jag fixa och dona lite hemma sen blir det in till stan för middag och Motorhead med Kjelle och Ben.. ;0)

Inge bus

Blev inget bus inne i stan idag utan det blev lunch med Becca och Robin istället.. =) MKT trevligare.. =) Precis avklarat en soppa med lax, torsk och räkor tillsammans med Sara och den var mycket god.. =) Nu vankas det hockey och fruktsallad.. =) Ska försöka komma isäng någorlunda tidigt idag så jag kanske är en aning pigg i morgon när det bär av på böljan den blå i goda vänner lag och julbord.. =) Nu börjar det !!!!

På tiden

Kände att det va dax... Ett tag sen sist ;0)


...sovmorgon...

Oj oj vad skönt jag sov när klockan ringde i morse.. Det som gör det lite jobbigare är ju att jag är ledig idag och det skulle varit sovmorgon för mig om det inte vore för personalmöte..
Jaja sova får man göra nät man blir gammal ;0)



Seeeeeeeeeeeegt

Varit en riktigt seg dag idag på jobbet.. Vi stod och pratade i morse om att det är så skönt på jobbet för att dagarna går så fort så är vi med om världens långsammaste dag idag... Trodde aldrig kl skulle bli 16:30... Nu sitter jag iallafall hemma i soffan och bara är.. Funderar på om jag ska ta en dusch och sen bädda ner mig i sängen till Desperata Fruarna... Ledig i morgon men som vanligt har vi Ledarmöte.. =(... Slår aldrig fel på mina lediga dagar... Men tänkte att jag skulle passa på att fixa lite ärenden när jag endå va inne i stan tidigt.. ;0) Funderar på lite bus... ;0)

Mot staden

Och Mamas o Tapas


Pigg

Igår va jag på jobbet 07.30-00.00 och efter det gick vi och tog några öl då Sara fyller år.. Kom hem vid 04.15 så har nästan varit vaken ett dygns ;0) men endå känner jag mig grymt pigg idag.. Redan fått igång både en maskin disk och tvätt ;0) Vad resten av dagen har att erbjuda vet jag inte riktigt men blir till att småplocka lite och om jag har tur så hör TaraBanan av sig och vill shoppa med mig.... Men sån tur hade jag inte för hon skicka precis mess att att hon jobba extra :( Jajaa få får vi se vad jag hittar på då...

Dagen par :) me like... :)

img_8459 (MMS)

Dagen par :) me like... :)


???

Vet inte vad det är men precis innan jag ska lägga mig på kvällarna så börjar ögonen klia som satan och näsan rinna som bara den.. Är jag allergisk mot sömn eller vad ??? Hahaa*

Trött tjej

Bra dag på jobbet men nu är denna tjej trött och tänkte ta och bädda ner mig.. Ska upp tidigt i morgon... Öppning hela helgen.. =( Fast det är iofs skönare än stängning.. Natti Natti...

Skumt

Vad skumt det känns att sitta framför en dator... Inte haft någon på flera månader... Men tror detta blir kanon.. Redan supernöjd och den känns jävligt skön oxå.. =) Måste bara installera alla program och sånt.. Just nu tar det dock lite tid då mitt internet verkar vilja jävlas med mig.. Hahaa* Alltid ska det väl vara något.. =) Nu ska jag fortsätta att fixa och trixa med datorn.. Hörs och störs sen.. =)

Äntligen

Idag köpte jag en julklapp till mig själv :) en ny dator :) äntligen.. Tagit sin lilla stund..

Bäst av allt.. Detta kom upp när jag startade upp den ;0)
Vilken tur jag har va ??