Regn regn regn

Så sjukt trött på detta väder.. Gör ju inget annat än att regnar..
Tänkte försöka göra något vettigt idag innan jobbet men tappade lusten direkt när jag tittade ut..
Blir en snabbis ner till Ica innan jag bäddar ner mig i soffan framför en film...


10tim i snitt

Blev så att jag somnade om.. Nu har jag 3 dagar i rad legat nerbäddat till kl 13. Har varit riktigt skönt samtidigt som att jag får ångest över att jag sover kort dagen. Men men brukar ju vara duktig att gå upp tidigare i vanliga fall så kan ju faktiskt passa på att sova ut ordentligt dom få gångerna jag har stängning nu för tiden :)


Testar vi dom om nya bloggappen fungerar... Har iallafall lyckats logga in så det är ju något iallafall...

Ligger nerbäddad i sängen lite halvseg och funderar på om jag ska upp och ta tag i dagen eller jag ska somna om någon timme till ?? Båda skulle ju behövas. Hmm..
Ligger nog och drar mig lite till så får jag se vad som händer :)

Stängning idag igen sen är det lugnt en månad framöver :)


Usch usch segt att stänga.. Man är inte de...

img_5956 (MMS)

Usch usch segt att stänga.. Man är inte den piggaste direkt och ikväll och i morgon är samma sak.. Tar på krafterna... Känns lixom att precis när man vaknat så ska man i iväg och jobba igen.. Men men får väl vara nöjd att jag är ledig hela helgen :) funderar dock på att kanske ta något extrapass "PENGAR" men men det visar sig om jag orkar. Nu en skön dusch för att piggna till sen "of to work"


Blää* att sitta på en uteservering där all...

Blää* att sitta på en uteservering där alla i ditt sällskap röker förutom du själv är skit.. Känns som jag svalt en askopp.. Kan ju knappt andas..


Förra veckan va lite slapp med både mat oc...

img_8765 (MMS)

Förra veckan va lite slapp med både mat och motion så nu kör vi igen :) Börjar med en morgonrunda med TaraBanan... Finns inget dåligt väder, bara dåliga kläder :)


Nu blir det mys :)

img_7569 (MMS)

Nu blir det mys :)


Planerna ändras igen, jag slipper åka in o...

Planerna ändras igen, jag slipper åka in och stänga men åker in iallafall för att jag är så snäll och lämnar saker jag köpt till Sandra ;0) men sen blir det fan hem och mys i soffan :)


Ändrade planer.. Blir inget söndagsmys i s...

Ändrade planer.. Blir inget söndagsmys i soffan utan jag åker in till jobbet och stänger köket istället.. Hahaa*.. Får tänka pengarmässigt.. Ibland är jag för snäll...


Sjuk ?

Det slår aldrig fel... Varje gång jag är ledig 2-3dagar så blir jag sjuk och hängig av olika slag.
Jag har gått och försökt intala mig själv att det bara är allergi för jag vill verkligen inte bli sjuk men just nu tror jag att jag måste se mig som besegrad... Tjock i hela halsen och näsan går knappt att andas genom.. Börjar få stora sår för att jag snyter mig så ofta... Så idag har jag tagit en vilo dag nerbäddad i soffan och jag kan säga att det var riktigt skönt.. Höra regnet smattra utanför och massa ljus tända =) Massa mys.


Hade en trevlig kväll igår med Becca, Jennie och en kompis till dom. Indisk mat och sen massa skitsnack på Arken uteservering.
Hemresan var dock jobbig då det var en olycka vid Järva Krog så tog extratid att ta sig hem och det är ju inget man vill när man bara vill hem.

Strax blir det söndagsmiddag hos mamma.. =)

Blev inte mkt men en macka kan jag nog få ...

img_2099 (MMS)

Blev inte mkt men en macka kan jag nog få ihop till ;0) nu en dusch för att leta fästingar, redan hittat 2st :(


Va kanske inte det smartaste att äta som j...

Va kanske inte det smartaste att äta som jag gjorde igår.. Min mage som är van med nyttigare mat just nu uppskattade inte så pass fet och onyttig som det fick i sig igår.. Aj Aj.. Idag är offerkoftan på..


Carbonara

Försöker ju att hålla mig nyttig men idag när jag var påväg hem från jobbet så blev jag så himmla sugen på Spagetti Carbonara.. Och en sak har jag lovat mig och det är att blir jag sugen på något så ska jag unna mig det. Okej nu får det ju inte hända varje dag att jag unnar mig men ni förstår vad jag menar.. Kan säga att det var sjukt gott =)
Nu får jag väl vänta en vecka innan jag kan unna mig själv ;0) Hahaa*


Börjar piggna på mig lite och det är så typiskt nu när man strax ska hoppa ner i sängen =) Jaja jag tror nog inte att det blir några problem att somna när jag väl går in i sovrummet och lägger mig... ;0)

I morgon när kl ringer kan jag faktiskt vända mig om och somna om om jag vill.. Hahaa* Börjar inte förens vid 14.
Men tror nog att det blir en morgonpromis i morgonbitti... =)




P.s... Ett tips, slå inte pannan i ett ryggstöd det gör ont... Sjukt ont...D.S


Strax hemma :) måste säga att det var segt...

Strax hemma :) måste säga att det var segt i morse och är fortfarande lite halvseg.. Får bli ett bad och sen till att muffla ner mig i soffan :) Kanske ta en sväng förbi Ica och unna mig något ?? Hmm..


När kl ringde i morse var jag helt säker p...

När kl ringde i morse var jag helt säker på att jag ställt den för att jag skulle ut på promenad så jag stängde av den och vände på mig men som tur va så kom jag på att jag börjar 9 idag så lika bra att gå upp :( kan ju säga att jag inte haft något emot att ligga kvar i sängen :)


4.2 km blev det i morse, bättre än inget i...

img_0595 (MMS)

4.2 km blev det i morse, bättre än inget iallafall.. Nu en dusch innan det är  dax att åka till jobbet.


6,6km

6,6 km blev det idag =) Lagom sådär, men går bara att öka.. Hahaa*
Riktigt skönt var det och med sällskap blir det så mkt trevligare. I morgon gör vi troligen en repris (beroende på vädret) sen om det blir samma,kortare, lika lång eller kanske t o m längre det visar sig.

Nu en skön dusch sen dax att göra sig i ordning för att bege sig in till stan för en AW med grabbarna grus. =)

Måste bara visa mitt nya inköp idag ;0) så...

img_0751 (MMS)

Måste bara visa mitt nya inköp idag ;0) sååå nöjd.


En bit på vägen

Fick ett mail idag som jag fastnade för direkt. Så nu har jag tagit tag i saker och ting och väntar bara på en rättning innan det är dax att göra sak av det. =)
Kan bli spännande.. Hihii*

Nu sängen, i morgon långpromis med TaraBanan.. =)

Laddat upp i soffan framför Dallas ;0)

img_5202 (MMS)

Hemgjord guacamole och grönsaker. Mums


1 1/2 vecka utan en endaste värktablett ;0...

1 1/2 vecka utan en endaste värktablett ;0) (ni som känner mig vet ju hur jag brukar konsumera Treo), 1 vecka utan alkohol och socker samt ett nyttigt matschema och ett antal PWs = - 4kg ;0).. Det firar jag ikväll med Kinamat framför TVn och Dallas :) kan inte bli bättre :)


Usch nu är jag trött i kroppen, mest i ben...

Usch nu är jag trött i kroppen, mest i benen.. Har haft vikterna på under hela dagen idag och nu när jag satt mig ner känner jag hur benen pulserar. Ska bli skönt att komma hem och slänga mig i duschen och sen muffla ner mig i soffan ;0)


Gud så skönt.. Svettigare än svettigast......

img_8080 (MMS)

Gud så skönt.. Svettigare än svettigast... Nu en skön dusch ;0)


Börjar dagen med en liten PW ;0)

img_7140 (MMS)

Börjar dagen med en liten PW ;0)


Haft en bra dag på jobbet idag.. Allt har ...

img_9887 (MMS)

Haft en bra dag på jobbet idag.. Allt har flyktigt på bra ;0)  hann till och med få se lite "striptease" på min rast.. Hahaa* Kom hem fort efter jobbet oxå då brorsan varit inne och lämnat en bil :)  Nu slapp i soffan innan det är dax att bädda ner sig och försöka sova några timmar :)


Svettigt och varmt men ack så skönt ;0) en...

Svettigt och varmt men ack så skönt ;0) en PW på morgonen/förmiddagen är bara bäst ;0) Nu på tåget för att bege sig på 10 timmars jobb ;0)


Haft en heldag med min favoritkille. Varit...

img_9209 (MMS)

Haft en heldag med min favoritkille. Varit sååå mysigt och han har varit så snäll. Leendet på denna unge gör mig galen :)  När alla andra barnen kom så blev han jätteglad och dom busade för fullt.. Bada va nog det roligaste :)  När barnen sen väl satt och kolla film i soffan fick vi vuxna njuta av grillat och kräftor.. Mums... Nu är Elliott lämnad och jag ska ta och bädda ner mig.. 10 timmars pass väntar i morgon :)


Hahaa* missade visst bilden :)

img_4496 (MMS)

Hahaa* missade visst bilden :)


Det ser ju gott ut iallafall, frågan är ju...

Det ser ju gott ut iallafall, frågan är ju hur det smakar ?? Keso, kanel och nötter och till det ett uppfriskande glas Cocosvatten... Mmm mums ?? Hahaa*


Hade en polack inne på jobbet idag.. Han k...

img_4040 (MMS)

Hade en polack inne på jobbet idag.. Han kunde knappt ett ord engelska och dessto mindre svenska.. Han pratade med alla servitriser och ingen förstod riktigt vad det va han ville.. Det enda vi förstod va september-april.. Han bad mig om papper och penna och då stod det klart.. Han ville att vi skulle säsongsjobba i Polen som horor... Tack och Hej blev det för honom... Obehaglig typ som nästan försökt taffsa på vissa.. Usch...


Jag går på en massa dumt tjafs, det sista ...

img_7599 (MMS)

Jag går på en massa dumt tjafs, det sista i raden är detta... Cocosvatten... Det ska vara nyttigt etc etc... Det må vara så man satan i gatan vad äckligt.. Usch... Ingen god start på dagen..


Äntligen hittade jag ringen ( ringarna) ja...

img_5344 (MMS)

Äntligen hittade jag ringen ( ringarna) jag letat efter ;0)


Påväg hem från en lång dag. Har stått/prom...

Påväg hem från en lång dag. Har stått/promenerat/jobbat sen i stort sett kl 10.30.. Inte många minuter jag suttit ner och jag kan lova att det syns på mina fötter... Stora blåsor på tår och häl... AJ säger jag bara.. Benen bara pulserar nu när jag sitter på tåget.. Ska bli grymt skönt att bädda ner mig när jag kommer hem ;0) Men annars känns det som att livet leker :)


Efter en sista mysdag med Eva innan hon åk...

img_5581 (MMS)

Efter en sista mysdag med Eva innan hon åker hem igen är det dax att åka och jobba.. Stänger idag men tror det kommer gå fort idag då jag har en del annat jag ska fixa innan jag ska vara på golvet. Tiden går så fort, tänk att Eva redan varit här en vecka och nu tar det nästan ett år tills vi ses igen :( Om jag nu inte får ett ryck och bokar resa i höst :) Vi fick iallafall en god lunch ihop idag ;0)


På G

Suttit och letat och planerat men nu tror jag att jag hittat något bra =)
Känner mig motiverad till max... Får vi bara hoppas på att jag inte tappar den motivationen =)
Det finns inga ursäkter till varför det inte skulle hålla utan kommer bara att handla om lathet..

Dag ett har varit kanon så nu är det sängen som gäller så hoppas vi på att dag 2 blir lika bra =)

Natti Natti


Kärlek

img_9802 (MMS)

För första året på länge så har min blommor överlevt sommaren, visst har vädret spelat in men jag tror även att mitt engagemang har spelat in oxå. Jag har gett dom kärlek varannan dag, vattnat plockat, fixat och donat och dom växer som bara den. Älskar min balkong just nu.. Den känns sååå jäka mysig, trivs som bara den.. Och tänder man lite ljus blir den extra mysig =) Ska köpa lite mer blommor nu så det blir tipp topp =) Me Like Alot =)


Sådär då är jag redo och taggad för att jo...

img_0725 (MMS)

Sådär då är jag redo och taggad för att jobba :0)  Började morgonen med en liten morgonpromenad.. Det var lite segt att gå upp men tillslut gick det och det var definitivt värt det :) Får vi se om jag ökar sträckan om ett tag. Efter dusch och frukost sitter jag nu pigg och glad och väntar på tåget. Dax att ta på sig den "fina" västen ;0)


Mysdag

img_7191 (MMS)

Haft en toppendag med min fina vän Sara. Den bestod av grillning, fikapaus, kubb (där jag självklart vann) och sen handbollsfinal. Efter det söndagsmiddag hos mamma och nu sitter jag nerbäddad i soffan, nyduschad och spaad redo för att börja jobba i morgon. Haft en bra semester och jag har verkligen fått vila ut mig. Jag känner mig nu redo med ny energi för att ta tag i saker och ting =)


Avslutar semestern med lite picknick grill...

img_5604 (MMS)

Avslutar semestern med lite picknick grillning :)


Igår va det en ivrig kille med blommor i h...

img_6762 (MMS)

Igår va det en ivrig kille med blommor i handen som väntade på att Eva och Farmor skulle dyka upp ;0)


Får ångest av att tänka på att detta är mi...

Får ångest av att tänka på att detta är mina sista lediga dagar innan jag börjar jobba och speciellt när jag inte gör något utan bara sitter hemma.. Idag fick det bli en promenad med mamma, Eva och Elliott bara för att jag inte skulle sitta i soffan och slöa. Nu har jag bara varit hemma och bytt om och det är dax att ge sig av igen. Vart kvällen tar mig och hur den slutar vet bara ödet ;0)


Tapaskväll :)

img_4472 (MMS)

Tapaskväll :)


Första dagen på länge jag vaknar upp utan ...

img_8704 (MMS)

Första dagen på länge jag vaknar upp utan smärta :) jag är laddad för sista semesterdagen :)


Olika jag

Får beslutsångest.. vet inte vad jag vill och när jag ligger här hemma och tycker synd om mig själv funderar jag mer och mer...
Tycker om att vara mörk men att behöva färga var 3;dje vecka är inte lika kul..
Blond är ju jag men i längden blir det ganska tråkigt..
Kanske ska försöka mig på något mittemellan ??


21/5-2012

Usch vad jag mår illa... Nu har jag iallafall fått i mig lite mat så förhoppningsvis får jag lite energi och kraft.. Har inte kunnat sova något men är supertrött endå..

Påväg hem från tandläkaren så gick jag in på Ica för att köpa en soppa, tyckte det va lika bra att passa på när jag endå var ute, man vet ju aldrig hur jag skulle må senare.. När jag nu för en stund sen skulle värma soppan reagerade jag på att den såg konstig ut.. Kollade utgångsdatumet 2012-05-21.. Inte konstigt att den såg ut som den gjorde.. Dock luktade den inte konstigt.. Men var ju bara att sätta på sig skorna och ta sig ner till Ica och lämna in den och byta till en ny.. Dock var jag lite skeptiskt i början, allt för sugen kände jag mig inte. Men den var god när den väl åts =)

Nu blir det till att bädda ner sig i soffan och hoppas på att huvudvärken och illamående försvinner.

Det gick fort och kändes inte alls men det...

Det gick fort och kändes inte alls men det värsta är nog kvar och det är när bedövningen släpper... Hatar att ta bedövning för tycker inte om känslan att vara halvt bedövad i munnen, känns som att jag inte kan svälja ordentligt.. Men det va en stor rackare han drog ut och den var i väldigt dåligt skick och karies hela vägen ner till nerven, därav smärtan... Nu ingen mat och dryck på 4 timmar så lika bra att åka hem och sova lite.. Känner redan nu att bedövningen börjar släppa... AJ...


Ångest... Mot tandläkaren...

Ångest... Mot tandläkaren...


Redo för dagen ;0)

img_7292 (MMS)

Redo för dagen ;0)


3:dje natten nu som jag sover över 10 Tim ...

3:dje natten nu som jag sover över 10 Tim ( om man räknar bort alla småpauser när jag vaknar till ).. Uppenbarligen behöver min kropp det och det är väl ett tecken på att allt inte är 100.. Har lixom inte ens vaknat av att kl har ringt utan det har tagit ca 1 1/2 timme då jag omedvetet lyckats trycka på snooze så länge utan att reagera... Klarat mig ett tag utan värktablett men nu känns det som att det är dax igen...


Sover stötvis pga värken så vaknar av att ...

Sover stötvis pga värken så vaknar av att jag måste ta en värktablett.. Får se hur många timmar jag får sova nu innan det är dax för nästa gång... Va nog tur att jag ringt och bokat tid för detta börjar kännas mer och mer..


Collage

Laddat ner ett nytt fotoprogram på nätet så sitter och leker lite ;0) Kommer väl ta ett tag att lära sig men än så länge verkar det väldigt enkelt...

Gjorde en liten sammanfattning av våran resa till Tallinn för har ju inte direkt lagt upp några bilder därifrån =)



Bara för att man har semester behöver man ...

img_7889 (MMS)

Bara för att man har semester behöver man inte ligga hemma och slappa... Skorna på, vikterna på och bra musik i lurarna... Nu kör vi en runda :)


Bara tagit ungefär ett år men nu har jag t...

Bara tagit ungefär ett år men nu har jag tagit steget att äntligen ringa.. Usch kommer göra ont och bli sjukt dyrt men det är inte hållbart längre för smärtan som börjar smyga sig på mer och mer kommer bli outhärdlig... På torsdag 13.30 är det dax att dra ut tandskrället eller iallafall det lilla som är kvar av den ;0/


Direkt blir hela FB fullt ;0)

img_0830 (MMS)

Direkt blir hela FB fullt ;0)


Regnet smattrar

img_6463 (MMS)

Älskar att ligga nerbäddad med tända ljus runtomkring och höra regnet smattra utanför.. Sååå mysigt =) Haft en bra dag idag och har t o m hunnit vara nere i tvättstugan och tvättat undan alla mina sängkläder som legat ett tag =) Passar även på att lufta mina inomhusblommor nu när det regnar, tror dom behöver lite frisk luft och regn så kan man ju hoppas på att dom får nytt liv igen ;0) Ligger och kollar på Sundsvall-DIF och som vanligt leder DIF med 0-1 men kommer väl sluta 1-1 som det gjort dom senaste 8 matcherna.. Men håller tummen för att idag sker ett under =)


Jag har hittat min plats :) samma plats gä...

Jag har hittat min plats :) samma plats gäller i morgon om vädret tillåter.. Så jäkla underbart.. Detta är det sköna med att bo som jag gör :) Men idag får 2 1/2timme räcka, vill ju inte bränna sönder mig.. Tror solen tagit en hel del endå :) Dax att packa ihop och sätta sig på cyckeln för att bege sig hem :)


Inte en enda person i närheten bara Jag ja...

img_8996 (MMS)

Inte en enda person i närheten bara Jag jag jag :) här kan jag njuta länge ;0)


Mys och bus =)

Haft en kanonhelg med massa mys och bus.. ;0) Precis som det ska vara.. Och det bästa av allt är att jag är ledig 1 vecka till.. =) Wohoo*..

Nu sängen och drömma lite sött... ;0)



Gårdagen tillhör sånna där kvällar jag bar...

Gårdagen tillhör sånna där kvällar jag bara älskar :) Spontana och oplanerade... Man tar det som det kommer och oftast får man skitkul :) precis som igår :) Nu ska det ner och badas och solas ;0)


Fick precis känslan av tidsfördriv... Du v...

Fick precis känslan av tidsfördriv... Du var ärlig men missa en detalj... Den viktigaste av dom alla :(


Skönt det är med semester ;0) man kan best...

Skönt det är med semester ;0) man kan bestämma dagarna hir man vill.. Jag är en sån som hatar att sova bort dagarna så även om jag kommit hem sent så ringer kl vi 9... Men då är det så skönt att kunna bestämma själv om jag ska gå upp eller inte och i morse blev det inte ;0) låg och Snoozade i 2 1/2 timme och det var behövligt :) Nu in till stan för lite middag :)


Alltid är det något... Mitt bankomatkort b...

Alltid är det något... Mitt bankomatkort blev ju spärrat för ett tag sen och jag har ju nu fått ett nytt... Vad händer ?? Jo mitt Spotify konto är ju registrerad på det kortet så nu kommer jag inte åt Spotify på mobilen :( Bara att ta tag i sen när jag kommer hem och har tillgång till datorn... Typiskt..


;0)

Går till sängs med ett leende på läpparna.. ;0) Så roligt. Hahaa*







Nu håller vi tummarna för sol i morgon =)


Hahaa*

Ytterligare en dag som inte blev som planerad men det har varit en bra dag hur som =)

Avslutades med middag med mamsen och efter det tog vi en promenad hem =) Såå trevligt och så skönt.. Måste börja med mina promenader igen, blivit lite seg när det gäller det där.. ;0/

I morgon håller jag tummen för fint väder för då stundar det picnic ;0) Men vid regn får vi väl fixa en picnic innomhus...


Precis kommit upp från ett skönt bad så nu blir det slapp i soffan för hela slanten... Me like.. =)

Så fort jag skriver något blir det konsekv...

Så fort jag skriver något blir det konsekvenser av det.. När jag skrev att jag kommer in på blogg.se appen så slutade den fungera. När jag igår skrev att solen skiner för att jag har semester började det regna och vädret är fortfarande skit så nu ska jag inte skriva mer sånt för är trött på negativa saker... Hahaa* Kanske ska testa att skriva hur underbart det är med regn så kanske solen kommer fram :)


Dom är stora och läskiga men på något sätt...

img_4566 (MMS)

Dom är stora och läskiga men på något sätt tillhör dom för jag har sett hur dom växer ;0)