Då va...

4e270e76de8acb4b99473f1f6d69296f.png

Då va man hemma efter en kväll som innehållit, slit, släp, irritation, god mat och en hel del skratt. :) är helt slut så blir en dusch och sedan sängen. ;)


Ett steg närmre

Nu är det inte många minuter kvar tills jag får gå hem.. =) Whii* Ytterligare ett steg närmre semestern.. =) Känns jävligt skönt måste jag säga.. =)
Dags att bege sig till Västberga för att hjälpa Beccas mamma med att hämta ett skrivbord.. Ska se om jag sen kan åka förbi Brorsan och Linda med paketet till Elliott som Kusin Anna köpt.. =) Allt beror helt på när jag är klar med det jag ska, och om dom är hemma.. =)

Föresten.. Har löst ett av mina problem så nu är jag lite glad igen.. Whiii*

Nä dax att logga ur..


Som om...

0-6c2d4fbc589d91db2dc29e721603b968.png

Som om man inte har tillräckligt att göra?


Ibland blir...

0-5bce83b6daa4575f4fe296a72c790791.png

Ibland blir det inte som man tänkt sig. Va inne i värsta flowet när det gällde fakturering tills jag insåg att det inte gick och göra mer då vi inte hade förlängt räkenskapsåret :( jag som måste göra för 2v framåt. Bara att hitta ny inspiration när det är förlängt.


BARA

Jag lever på... tisdag, onsdag, torsdag, fredag kvar...BARA tisdag, onsdag, torsdag, fredag kvar... ;0)


Ytterligare en...

33c6fcfe7de11107355e6e85d027d614.png

Ytterligare en solig dag. :)


Home sweet...

0-5a130cc0bfbb8b6c675fe0957cb551af.png

Home sweet bed. :) trevlig kväll. En fråga bara. Varför är det dyrare med alkoholfritt än t ex öl? Blir ju ruinerad efter några timmar.


Någon är...

dd769d0c21ba3f73954eb6b624afbb.png

Någon är bränd och inte är det jag iallafall. :)


Är det...

0-10944c985f7c85cb6f037db303dd714e.png

Är det varmt så är det. :)


Middag i...

0-66ccc0921a05eb7ef2f14e9009ef929b.png

Middag i solen. Fan vad varmt det är. Men man ska inte klaga. Vad gör man inte när det är mickes sista kväll. :)


Äntligen påväg...

-2e9a30d2999ea027ef47f78eb421dcd.png

Äntligen påväg hem. :) middag i Jakan ikväll. ;)


Tips tack..

Det va väl sådär... Maten va det absolut inge fel på men tempot, Zzz Zzz, undra hur det ska gå när alla vi 30 kommer samtidigt.. jaja det löser sig nog.. =)

Inge vila på lunchen idag inte utan jag begav mig till centrum för att handla lite, bl a ett par solglasögon eftersom mina bara sprack när jag satt och åt lunch (??).. Köpte även lite ögonbrynsfärg och lite pulver (skönt att ha på sommaren då man inte alltid vill ha mat)...
Har även småkollat lite på en ny kamera, känner mig lite tom utan min... Vet dock inte alls vad jag ska köpa för någon.. Funderar även på om jag kanske ska köpa Fias, som hon bara använt 3 ggr..
Någon som har något bra tips ??

Nä dax att ta tag i nästa hög...


Dax för...

0-50104ec07ea7370ac214a763102701dd.png

Dax för lunch. Nytt ställe idag då det vanliga är stängt. Får vi se hur detta blir. ;)


Mycket papper...

2f009942b53e94bf9f4bed63f634c820.png

Mycket papper att gå igenom. Tur att jag är så jävla bra så det går fort. ;)


Sista veckan

Sådär då har sista veckan innan semester startat.. Känns som att jag har det mesta under kontroll.. En del genomgångar ska jag ha i veckan men tror inte att det blir några problem... Ska även försöka beställa upp lite saker så att det finns i lager.. =)

Kl 06.15 idag gick jag upp till busshållsplatsen där mamma stod och väntade med en taxi... 06.40 va vi framme på centralen.. Lämnade mamma på perongen 07.03 och gick ner till tunnelbanan för att åka till jobbet.. Den där kvarten tidigare jag åkte kändes det faktiskt som att jag hann med en hel del.. Hann t o m vakna till liv.. =) Inte för att jag va så trött men endå.. =)

Nä kanske ska försöka få undan lite innan första genomgången börjar.. =)


Det funkar igen.. =)

=) Oj verkar som att det går att mms blogga nu igen.. =) ÄNTLIGEN..

Nu är jag iallafall nyduschad och nyinsmörjd.. =) Sååå skönt.. Funderar på om jag kanske ska ta och bädda ner mig i sängen och kolla på TV där.. Somnar jag så somnar jag men då ligger jag ju iallafall på rätt plats.. =)

I morgon blir det upp lite tidigare då jag ska hjälpa mamma in till stan med stora väskan..

Nä  jag säger nog Natti Natti


fått en...

0819d758f23829e99a944904604a78b4.png

fått en spikmatta av mamma. :) dock tänker jag inte testa den ikväll då jag är lite bränd på ryggen. :)


Underbart

Jag mår så jä-la bra just nu.. Pigg och utvilad.. =) Perfekt.. =)
Det va mkt varmare ute idag än igår så 2 1/2 timme räckte gott och väl.. Så nu sitter jag här i min soffa röd och fin.. Hahaa*
Dammsugaren nästa är det som gäller sen ska jag lägga mig i ett kallt bad.. Sen är det bara att smörja, smörja smörja.. =)


lugn och skön...

Skittrevlig kväll igår.. Blev bjudna på mat och efterrätt... =) Mkt sång och gitarrspel.. Allmänt trevligt med andra ord.. =)
Patrik och jag hade tänkt att dra till Pattan efter men när vi satt på tunnelbanan bestämde vi oss för att åka hem istället och det kändes jävligt skönt ska jag säga.. =)

Idag upp vid 11, ner till Ica för att handla lite och nu sitter vi och väntar på att Micke ska komma och hämta oss så ska vi iväg och bada.. =)

En toppen helg med andra ord.. Lugn, skön, sol, bad och väldigt trevligt sällskap.. =) Känns som att man har massa energi för sista veckan på jobbet innan semestern.. =)



Brand, sol och Bad

Hatar att man inte kan mms blogga.. Finns så mkt jag vill lägga upp.. Ska iallafall försöka göra en sammanfattning...

Tog bussen hem från Sara och dom vid 23 igår.. Bäddade ner mig i sängen och börjar kolla på TV när jag efter ett tag hör världens smäll ute och fönstrena börjar skaka... Tänker bara att det är  några ungar som är ute och leker.. Efter ett tag börjar en bil tuta.. Efter ca 5 min tutar bilen fortfarande och jag går då ut på balkongen för att kolla vad som händer.. Ser då värsta eldsvådan på parkeringen.. Ringer 112 som redan fått in samtal..
Går ut och tittar.. Då är det några som har tänt eld på 2 bilar.. Börjar bli väldigt mkt och ofta nu det brinner i området..
Gick in efter ett tag och la mig i sängen och luktade in all brandrök...

Vaknade lite senare än jag tänkt mig idag men möte iallafall upp Nea och Dolken vid 12 och vi åkte ner till Koffsan och la oss på klipporna och solade och badade.. Det va så jä.-la skönt..  ;0) Tror jag fått en hel del färg idag.. =)
Nu är det duschen som gäller sen bär det av till Danne och Tessan för grillmiddag.. =)



Ibland har man det bra... =)

Hur bra har man det inte när man får ligga på en badstrand under arbetstid.. =) Ibland hatar jag mitt jobb och ibland bara älskar jag det... =)

Hem till Fam Eriksson efter jobbet för att kolla fotboll och äta middag.. Första halvlek va verkligen inte bra och precis när jag va påväg att ge upp kom grabbarna igång och det blev riktigt spännande.. =) Jävla otur att det blev straffar och att det va det vi föll på.. Men dom ska ha en stor stjärna för vad dom åstakommit under detta EM... Svenska landslaget kan hoppa upp och ta sig.. Ett gäng överskattade divor...Här kommer nya landslaget.. =)

Middagen är precis avklarad och jag ska nog snart ta och bege mig hem då min kära vän Sara ska upp tidigt i morgon och jobba..
Försöka komma upp tidigt i morgon så man kan njuta av solen i sin helhet.. =)



She´s alive

Tillslut ringde Becca.. Tog sisådär ett dygn.. Grrr*.. Började bli ganska orolig där ett tag...
Huvudsaken är iallafall att hon inte blivit skadad..  =)

puss på dig gumman, skönt att höra att inget hänt.. =)

_______________


mycket nu...

Hahaa* det händer mkt nu..

Igår blev det inte alls som jag tänkt mig.. Hamnade på Gröna Lund efter jobbet.. =) Säger  bara ÅK INSANE... =) Så jävla skön.. ;0)
Hade en väldigt trevlig kväll med Sara, Karin och Jonte..=) Kände mig som ett barn igen.. =)



När jag kom hem igår låg det ett brev innanför dörren från Handelsbanken..

Handelsbanken har fått information om att ditt kortnummer kan ha hamnat i orätta händer och kan komma att utnyttjas obehörigt. Vi vill därför att du snarast spärrar ditt kort och beställer ett nytt..

Kul när man precis fått lön.. Utan kort nu tills mitten av nästa vecka.. Positiva i det är att jag inte gör av med så mkt.. =)

När jag va i Norrköping för några veckor sedan och hälsade på Sara så deltog vi i en tävlig där man skulle gissa hur många ärtor det va i en glasburk.. Man kunde då vinna tillbaka pengarna som man handlat för.. Nu ringde dom från Coop i Norrköping och sa att jag gissat rätt och har vunnit tillbaka mina 179:-.. Alltid något, synd bara att jag inte hade storhandlat.. =)
Frågan är ju bara när man kommer till Norrköping nästa gång för att hämta ut "priset"



_______________


Usch och Nej Tack

Har tänkt på en sak... Doftsprej som man använder bl a efter man varit på toaletten.. Luktar dom verkligen gott ?? Dom går varma på mitt jobb och vissa gånger man går in håller man på att dö.. Det luktar inte fräscht, utan konstigt/förjävligt/äckligt... Kemikaliskt på något sätt.. Visst finns det vissa som luktar bättre än andra men helheten är inte bra..
Usch och Nej tack....


_______________


Repris tack

Hade en perfekt dag igår..  =) Sååå skönt att vara ute på eftermiddagen och spelade kubb..

Efter jobbet mötte jag upp Danne vid Karlaplan åkte till Mariatorget där Tessan och Daryl va sen va det  bara att börja sin vandring upp mot berget.. =)

Där satt Sara, Micke, Anki och Jesper.. =) Satt uppe på klipporna ett bra tag och njöt av sällskapet och solen.. Nettan, Robban, Patrik och Dolken kom oxå förbi så vi blev ett gäng.. =)

Sen va vi några st som gick iväg och käkade och efter det va det bara att bege sig hem eftersom jag skulle upp och jobba idag.. Hade dock gärna stannat kvar för det va så mysigt och trevligt.. Tror större delen av gänget fortsatte ut sen...


Tror att det kommer att bli en bra dag idag oxå.. solen skiner fortfarande och jag njuter... =)



Perfekt =)

Ibland är mitt jobb väldigt bra.. Som idag t ex.. Eftersom det är så fint väder ute så får jag gå iväg med folket i huset och spela kubb.. Hur kul är inte det.. =).. Alla som  va me på midsommar vet ju hur grym jag är... ;0) hahaa*
Nä men jag älskar iallafall att spela kubb.. =) Så för tillfället är jag hur nöjd som helst.. =)

Sol, kubb och bort från kontoret = PERFEKT =)



______________


Killar kan inte grilla

Sol idag igen.. =) Njuter..

Igårkväll grillning med grabbarna.. Säger bara... KILLAR KAN INTE GRILLA... Samma sak på midsommar.... Häller ut kolen, på med tändvätskan och sen tänd på direkt... 
Låt tändvätskan sugas in i kolen INNAN ni tänder på..
Tålamod... Vänta...
Blev iallafall jävligt gott tillslut.. =)

Fotboll va det igår oxå... Missade dom första 15 min så känns lite som att man missade hela matchen... 2.dra halvlek va ju värsta sömnpillret.. Inte kunde man se att Serbien hade 2 man utvisade... Men vi vann ju iallafall och det är ju huvudsaken.. ;0)

Idag en ny dag med nya plickter. Måste se till att jag kommer in i mina rutiner på jobbet, känner att jag tappat dom lite...Men så länge jag får allt gjort är det ju bra men känns lite rörigt som det är just nu..




_______________


Ett tips...

Denna dag har som sagt flygit iväg.. Synd bara att det bara är den som flyger iväg och inte måsarna.. Hahaa*
Gjort massor idag fast endå känns det som att jag inte gjort någonting...

Ett tips på vägen:

Va försiktig när du/ni pratar med folk på Eniro.. Du får en faktura... Dom hävdar att du beställt något fast du inte har det, finns inga bevis på att det är beställt förutom "säljarens" ord.. Dom har muntliga avtal som ej går att bevisa..Muntliga avtal för mig är när man spelar in samtalet och beställningen, men icke på Eniro...Och att någon som inte har beställningsrätt ska ha gjort det verkar dom inte bry sig om..

Vet att det inte är tjejen jag pratade meds fel, men ibland kan man bara inte vara trevlig.. Tror hon hörde själv hur dumt allt lät...
Så nu är det bara att sätta sig och knåpa ihop ett brev där man bestrider beställningen och på vilka grunder man gör det...


Skjut dom..

Tycker inte om att det inte går att mmsblogga... =( Blir lixom inte lika mycket uppdatering..

I morse så var bussen (för en gångs skull) alldeles för tidig.. =( Så det blev till att åka Pendeltåg för min del.. Kom precis i tid till jobbet..Här är det fullt ös både på ont och gott.. Dagen kommer iallafall att gå fort (hoppas)..

En dag som denna vill jag verkligen inte jobba..Vill hellre vara ute i solen och njuta.. Men tyvärr blir det så att jag måste sitta inne framför en dator... =(

Föresten, är det någon som har ett hagelgevär eller nått liknande ?? för dessa jä-la fiskmåsar gör mig tokig på mornarna.. Kl 5 börjar dom skrika... och det är ju inte lite.. Likaså på kvällarna håller dom på oxå...
Det ska inte finnas fiskmåsar i ett bostadsområde ganska långt från vattnet.. ARG*



_______________


svanarna flyger

Jag är verkligen dålig.. Nu har jag gjort samma sak igen.. Fastnat i soffan... Vad gör jag egentligen ?? INGENTING.. Bara sitter och slöar...
Tvätten är iallafall upphängd...

Vet ni att man kan se om det ska bli bra eller dåligt väder ??
Bara att kolla på hur högt/lågt svanarna flyger... ;0)


Döden

Nu är jag trött.. Ska bara hänga min tvätt (2 maskiner) sen är det sängen som gäller.. Middag hos mamma ikväll och sen kom Micke och Patrik över med glass och lite smått och gott.. =) Suttit på balkongen och fikat och nu gick dom precis.. =)

Gjorde ett test idag på FB, låter väl helt ok.. 84 år, då kommer man hinna med mkt.. ;0)...


Lite komiskt är det endå.. Min morfar föddes den 13 mars och om jag inte har helt fel så dog han den 17 aug.. Jag föddes den 14 mars och ska enligt detta test dö 18 aug.. Dan efter varanndra hela tiden..

Nä nog pratat om döden, tvätten kallar...


sjuk ??

Usch, något hände under lunchen med mig.. Helt plötsligt började jag kallsvettas och må illa.. Blää.. Hoppas det går över, hatar att vara sjuk...



_______________


Hem

Då sitter man på jobbet igen och jag är verkligen inte taggad för det.. Usch vill bara hem och göra ingenting...
Har även insett att jag måste köpa en ny säng... Aj min rygg..
Jaja nu är det dax att ta tag i dagens bestyr även fast jag inte har någon lust, men måste man så måste man...


Oj oj

Shit är så trött att jag helt fastnade i soffan... Va så skönt att bara sitta och inte göra någonting att jag helt glömde tiden..
Nu är jag iallafall nyduschad så det är dax att bädda ner sig i sängen.. =)
Ska bli sååååå skön...

I morgon måndag igen och dax att gå till jobbet... =(.. Det suger...


Midsommar

Usch vad tråkigt.. Har mobilbloggat massor och bara 1 bild har kommit fram.. =(

Vi har iallafall haft en kanonhelg med kanonväder.. =)
17st blev vi och större delen va ute under hela helgen.. Leken jag och Sara hade verkade uppskattad så det va ju skönt med lite variation.. =)

 

Igår hade Dolken och Kjelle varit och köpt  metspö så vi tre gick ner för att fiska och större delen av folket följde med så alla va utspridda i trappan, på berget, i båten och på bryggan.. =) Där satt vi i solen allihopa och bara njöt, och jag kan ju stolt säga att jag va den som fick flest och störst fiskar.. Hahaa* Fam Erikssons middag är räddad idag..
;0)
 

Vi har spelar kubb, badad, ätit gott, dansat, och skrattat. Allt har varit kanon.. Känns lite extra skönt då  man hör att dom flesta har haft regn..
Torsdan när vi kom ut regnade det sen hade vi en 5 min skur på midsommarafton.. That´s it.. ;0)
När vi kom ut va det 17 grader i vattnet och idag innan vi åkte hem va det 22.. =) Jag och Nea bestämde oss för att stanna kvar lite längre när dom andra åkt för att ta oss ett dopp och sen finputsa det sista.. =)

 

TACK ALLA SOM VA DÄR !!!

Nu är jag hemma och ska snart hoppa in i duschen och leta fästingar.. 1 har jag hittat än så längre..

Det är jä-ligt skönt oxå att vi har fått hem ALLT från landet.. Bord, stolar, tält m,m.. Inget kvar som behöver hämtas..

Tror att min pasta är klar...


Vi har...

241ce51f00803275cb4fa4220665cf90.png

Vi har det så bra. :)


=)

Allt är på plats, det mesta av folket är på plats.. Nu kör vi.. =)



T.G.I.T =

 Thank god it´s Thursday... ;0)


Ja så kan man iallafall säga denna vecka.. =) Ska bli så skönt med en extra ledig dag..=)
Känns som att det mesta är under kontroll då lite har strulat på vägen..
Halv fem idag bär det av.. Sen får man se när man kommer fram.. Har på känn att det kommer vara en hel del köer.. Tur att man inte är ensam i bilen, sen är det ju ganska bra för Sara om det är mkt kö för då kan hon sova lite extra... ;0)  Placerar henne i baksätet så att hon kan sova i lugn och ro sen får Kjelle hålla mig sällskap där fram..

Tror att det kommer bli en toppen helg.. Mkt skönt folk som kommer... Mkt blandat.. =) Får bara hålla tummen för att vädret är på våran sida.. =)


Midsommar 07

_______________


 


Sådär då...

2513eaf560e6243bcfa2f9f8105251f3.png

Sådär då är det mesta på plats. Bara lite smått och gott kvar. :) påväg hem nu.


Blir en...

0-6ea329d84effbcdfa88353945c852cdf.png

Blir en snabbis ut till landet ikväll med tält, madrasser, sovsäck m.m :)


Solen skiner (igen)

Ytterligare en solig dag.. =) Håller verkligen tummen för att det håller i sig.. ;0)
Har en hel del att göra idag oxå då jag inte riktigt hann med allt mitt vanliga igår..
Nä kanske lika bra att börja direkt.. =)


Fullt ös

Oj vilken dag.. Ingen lugn stund alls känns det som.. Jo lite när jag mötte upp Fia och fikade.. Annars har det varit fullt ös från morgon till kväll..
Trevlit att träffa Fikus, va allt för länge sen senast.. Får vi hoppas att det inte dröjer till nästa gång.. =)

Hemma hos bror och Linda oxå, ute och åt  med dom, mamma och lilla Elliott... Ingen glad pojke idag inte... Mamma och jag tog en liten promis med vagnen så Daniel och Linda fick lite tid för sig själva, dock blev det inte så länge då vi va tvungna att bege oss hemåt innan det blev för sent..

Nu verkar det som att det mesta är löst tills på fredag och det känns riktigt sjönt.. Lite smått som måste ordnas men det tar vi då.. =)

Nu ska lilla jag ta och hoppa in i duschen sen blir det bums i säng.. =)

Natti Natti



Är och...

0-3ddd03349de2ae0a760e70306724a667.png

Är och hälsar på Knådden :)


Åå åka pendeltåg..

För första gången på ett bra tag åkte jag pendeltåg/tunnelbana till jobbet och jag måste säga att det gick ganska smidigt faktiskt.. Tror jag ska göra det i fortsättningen när Jarmo inte jobbar eller har bil.. =)

Dax att förbereda sig så man kan åka och storhandla.. =)


Känns som...

0-7d86e9c765656d5a14ce94eb06ad5eb7.png

Känns som att det va ett tag sen man vaknade till sånt här väder. Vågar man hoppas tro? ;)


Löst

Problemet har löst sig så nu är allt frid och fröjd igen.. =) Whiii*

Kom hem för ett tag sen från Micke som bjöd på middag i utbyte mot att jag rakade honom.. Gick ganska bra måste jag säga.. =)
Nu är det dax för mig att hoppa ner i sängen och jag håller tummen för att plasten inte låter i natt.. Snälla gör det ni med för mig för jag behöver verkligen få sova...

I morgon är det storhandling som står på schemat på jobbet, men tror det går ganska lätt då det bara än så länge är 1 anhörig anmäld... =)

Natti Natti


vackert väder

Läste precis på Expressen " Faran över, nu blir det vackert väder"... =) Man kan ju hoppas för som det är nu är det bara kvavt och jävligt.. Aldrig är man nöjd.. hahaa*


Det suger

Jamen det här va ju kul.. Det suger... Förstår inte problemet...
Vad gör man då da...
Alltid ska det vara något...


trött

Usch, jag är så sjukt trött.. Ont i huvudet och verkligen ingen lust att sitta på jobbet.. Men tyvärr är det så min dag ser ut...
Bara att hålla ut fram till lunch sen blir det en liten vila iallafall


Inte sovit...

0c7bdaaead68f8979e984fc98cd3cd42.png

Inte sovit ett piss i natt. Plasten på byggställningen har låtit så in i helvete. Nu måste dom fan bli helt klara och ta bort den. Sen när det äntligen började lugna ner sig, då började fågeljävlarna att låta. Så nu är jag trött och irriterad.


Natti

Nä tycker att jag har varit duktig som  har hållit mig vaken såhär länge.. Nu ska jag förflytta mig mot sängen. I morgon är det måndag igen, skönt att man bara jobbar 4 dagar denna vecka..

Sov Gott


värdelös dag

En ganska värdelös dag.. Var har jag gjort egentligen ?? Vaknade vid halv 12, gjorde lite mat, la mig i soffan för att kolla film men somnade.. Vaknade av att mamma ringde och ändrade tiden på middagen så då gick jag upp och klädde på mig... Har alltså sovit bort hela dagen.. Fast  känns ju endå som att det inte gör så mkt då det regnar, regnar och åter regnar ute..
Nu har jag ätit middag hos mamma, varit och handlat, tagit ett skönt bad tvättat 2 maskiner.. =)
Sitter i soffan igen, får bara hoppas att jag inte somnar igen.. =)


Laddat med...

2784eddb88857714550f3fdc55614184.png

Laddat med fruktsallad, choklad och te. ;) nu blir det till att bädda ner sig i soffan och göra ingenting. :)


Ordning och reda

Blir alltid så glad när jag vaknar på morgonen efter jag haft folk hemma och det är undanplockat och klart.. =) Älskar att jag småplockar hela tiden.. det ger resultat.. ;0)
Hade en riktigt trevlig kväll igår.. Kul att se alla.. Några va tjocka runt magen ;0), några hade flyttat från stockholm, några flyttat in till stockholm och en del bodde kvar. Ingen hade väll direkt ändrat på sig så mkt. Får man se om man får med sig fler i klassen nästa gång..

Nu ska jag bädda ner mig i soffan och bara mysa hela dagen.. Vilket jävla väder vi har...men just idag är det perfekt då man är ledig.. =)


Gitarr nördar...

6eac2ee89e3adbb6e885271d976eba11.png

Gitarr nördar :) trevlig kväll. ;)


Testar igen:)...

6bdbdab33c14992faae6cccf22dd0d85.png

Testar igen:) 10 år sen sist :)


flyttar

Min bild vill inte komma fram..  Har iallafall haft trevligt ikväll.. Nu flyttar "festen".. Just över parkeringen.. ;0)


;0)

Sådär då är jag nästan helt klar.. Det enda som jag inte hunnit med är att sova, men jag tror det löser sig.. ;0)




Tur i oturen

Nu börjar tröttheten komma efter mina 4 timmars sömn.. Men på ett sätt blev det kanon att jag fick en tidigare klipptid.. Annars hade jag ju sovit tills det va dax att åka, varit påväg hem nu, ha MASSOR att fixa... Nu är jag i stort sett klar med allt.. Ska bara dammsuga av lägenheten och tilltugget är fixat så när på.. Så funderar på om jag kanske ska lägga mig någon timme och vila för hur kul är det att somna när alla människor kommer.. 10 år sen sist och värdinnan sover.. Hahaa*


Hos frissan...

7b831645867a87e0acdf6bb5899e0396.png

Hos frissan :)


Snabba ryck...

Frisören hörde av sig för ca 30 min sen och undrade om jag kunnde komma 10.45 istället för 13.30.. Passar mig bättre men oj vad bråttom jag fick.. Låg ju och sov.. Hemma vid 04.30.. = Trött...

Dax att bli fin i håret.. Hej hej...



Vad?

0-49ec939f5b27f501373599825adc1322.png

Vad?


Micke kör.

0-1fb48b59ae048f14e09b6055da6b68d1.png

Micke kör. :)


Nea är...

0-1d6d41c923e886a80bbdf0946d1146dd.png

Nea är trött. :)


patrik och...

6a843b3a6c145b13f60ca7ffdd188f78.png

patrik och ingen. :)


enklare

Det löste sig.. =) Precis på håret så nu gör det inget att jag missade det igår.. .Tjohoo.. Känns på något sätt enklare att det blev såhär.. ;0)
En mening med allt..


Fredag

Sovit som en stock i natt.. =) Kanske beror på att  irritationen är över... ;0)

Äntligen fredag...  Ikväll blir det middag hos familjen Eriksson och jag och Sara ska fixa dom sista detaljerna..

Blir nog kanon..

Nä dax att jobba vidare..



Oj oj

Oj tiden har bara flygit iväg ikväll.. Legat i soffan och läst min bok, inte haft någon koll på vad klockan varit... Har lite kvar att läsa men tror nog att jag ger mig för idag.. Måste ju sova..
Kvällen blev inte som jag tänkt mig och jag missade mitt besök jag skulle varit på vid sex.. =( Får försöka lösa det i morgon på något sätt...

På lördag är det dax för återträff med gamla klassen (10år sen sist) och jag tror jag har det mesta under kontroll.. Bara en sak... Vad kan man bjuda på för lätt och enkelt tilltugg ??

I  morgon är det redan fredag igen.. =) Måndagen va tung men annars har veckan flytit på bra..
Många bra saker har hänt...Det jag har strävat efter har blivit verklighet.... =) Bra jobbat Nattis.. ;0)

Natti Natti


Dagen är...

0-5cf490219bf3893ba9fc20fd119068d9.png

Dagen är räddad. :)


Det blir bara bättre

Hahaa* upptäckte precis en sak.. kan inte mer än skratta.. Det är så DU....
Svårt att säga något ??
Vet vad nästa steg är......
Hahaa*




Grrr*

Ibland kan jag bli lite lätt irriterad när jag har saker planerat så går det åt skogen för att folk gör annat utan att säga till osv.. Grrr*


=) =) =)

I think it´s over.. =) Men vem bryr sig.. Varit så ett tag nu endå..
No more, No more
** Skuttar fram**


Har alltid...

0-136d9ff52594f47f4a395bd5f475210b.png

Har alltid tyckt illa om att läsa böcker men har på senaste tiden blivit mer och mer av ett fan :)


balkongen blev...

6a95fa0ddc6fc1fe6a75103bb5275c4d.png

balkongen blev klar för flera veckor sen. När ska denna jävla ställning tas bort?


Nära nära...

Har gjort en hel del idag med men egentligen har jag ingen aning om vad det är jag gjort... Nu ska jag iallafall sätta mig med min favoritsyssla (ironi) kvitton... Suck... Me don´t like...

Annars känns allt bra.. =).. Såååå nära nu.... Det bara döööör....


Ytterligare en...

7be8d71f42304aab55c7d8fec1212ae0.png

Ytterligare en grå och regnigdag dag. Perfekt för att avsluta......


Dutti flicka..=)

Oj jag har verkligen varit effektiv hela dagen.. =)
Nu när jag kom hem har jag suttit och fixat massa.. =) Tror det kommer att bli kanon.. Det vill säga om folk bjuder till lite oxå.. =)
Sängen nästa...


Treeeevligt

Vilken trevlig kväll det blev.. =)
Kom hem, började laga lite mat, satte mig vid datorn (medans fisken va i ugnen och potatisen kokade) och läste lite bloggar och tittade runt på nätet och upptäckte att många har fått sin skatteåterbäring, så det va ju bara att logga in på banken och visst hade jag fått det med.. =) Alltid trevligt.. Dock fick jag inte så mkt som jag hoppats på men en del blev det iallafall och man får vara nöjd för det lilla man får.. =)


Hahaa*

Förvånad ??
...Inte ett dugg...
Blivit en vana nu sista tiden



Effektiv dag

What a day.. Ingen ro och ingen vila, men det är så jag vill ha det.. =)

Dagen kanske inte började så jättebra, först gick min låda sönder när jag skulle dra ut den... Bara tömma, rensa och limma.. Efter det fastnar jag i gardinen och drar ner hela gardinstången och den går oxå sönder...  SUCK...Bara att köpa en ny..

Fick jag något ryck så har rensat hela min bokhylla och gjort fint nu.. Så nu har jag saker som BARA jag behöver där.. Slipper jag ha massa spring bakom mig.. =)

Har även gjort lite beställningsblad så att det ska bli lättare att veta om något tar slut (dock vet man aldrig om det riktigt kommer fungera på detta ställe), känner att andra på företaget måste kunna beställa saker även fast jag är borta..

Nu är det dax att ta tag i nästa projekt.. Tror det kommer att bli bra det här.. ;0)


Kryss

Då min kamera som sagt är borta och jag inte hunnit köpa någon ny så tar jag inte så mkt bilder längre så nu har Patrik skickat över lite bilder från kryssen.. =) (snodde även några från Micke)


Festen kan börja =)


Daryl vill vara kvinna för en stund, Fick Patrik på kroken direkt.. =)


Han är sjukt stolt över rumpan han får i mina leggins


Men nu vill jag faktiskt ha tillbaka min kläder


Nu har festen kommit igång lite mer (syns nog, dock ser det värre ut än vad det är)


Sen va festen slut, men vi ser lika glada ut endå när vi går från båten


Trots att det blev som det blev hade vi sjukt kul, fick en halv kryssning, en heldag i stockholm med lunch på min balkong, Resturangernas dag, fotboll och Kellys.. =)


Ananas

Blev ingen Ica.. Upptäckte att det va ganska kallt och jag hade det så varmt och skönt här hemma så fick nöja mig med bara ananas.. Men det va jä-ligt gott det oxå.. Passade perfekt.. =)
Ska jag köpa oftare och äta..


sugen, men på vad ?

Precis ätit middag och sitter nu och bara slappar.. Blev så otroligt sugen på något men jag vet inte riktigt vad jag är sugen på.. Jobbigt... Funderar på att kanske gå till Ica och kolla ifall jag hittar något...
Har ju en annanas liggandes hemma så kanske ska göra mig en fruktsallad..
Får helt enkelt gå ner och se vad jag hittar...


Bac to work

Blev en tuff start på första arbetsdagen efter semestern, fick höra att en gammal patient avlidit av en överdos.. Det är alltid tufft att höra sånt för det handlar ju om människor som man ungåtts med under en längre period.. Sen att han va så ung gör ju saken lite jobbigare..

Annars var det ganska lugnt att komma tillbaka.. Inte så mycket som låg och väntade, Det sjuka är endå att jag alltid känner mig dålig när jag ska jobba.. Tror att det sitter mycket psykiskt... Inte sovit många timmar inatt och jag har världens huvudvärk..

jaja


osocial

Då va man hemma igen efter ett besök hos lillKnådd.. =) Så söt men måste han sova så mycket ?? Hahaa* Vara osocial när man har finbesök av faster och farmor..=)

Sitter och funderar på att ta mig en dusch och sen bädda ner mig framför en bra film.. =)

I morgon är det dax att gå tillbaka till jobbet.. =(


rösta ??

Känns som att jag har sovit hur bra som helst i natt.. =)

Nu ska jag försöka få lite mat i magen, sen bara mys i soffan innan det är dax att gå och rösta och sen bege sig till Brorsan på middag..

Förstår mig inte på folk som INTE röstar.. Why lixom ?? Det handlar ju om vår framtid, våra barns framtid.. Att säga att man inte orkar kan göra mig så förbannad.. Vadå inte orka ?? Hur jobbigt är det ??.. Men men kom inte och klaga sen, och vad fan är Piratpartiet ?? är det verkligen prio1 i dagens samhälle ?? Skrattretande..
Jag är verkligen inte alls insatt i politik och skit men tycker att det är en skylldighet att rösta...

nä nu börjar maten bli klar..


Påväg hem...

0738b4992d245e1885170bf9dac2c9df.png

Påväg hem nu. Fullt på bussen.


Sara försöker...

0-2fa7d2a9d6e2f69e1a4ff37ed650b81f.png

Sara försöker lära sig något nytt. :)


Sitter i...

-d6b61289abc8d5d3c0b8bb1e2ebf06a.png

Sitter i huvudsta och kollar matchen. :)


danmarks uppladdning.

1d74fc8dd20af68dd27cbc2b70b0946c.png

danmarks uppladdning. :)


såhär ser...

0-5e0e5d4e755c78352417c35fb97867fe.png

såhär ser det ut på varenda busshållsplats i hela viksjö. Blir så irriterad. Hur kul är det? Skaffa er ett liv för fan.


utslagen hjälte.

023e26aa75e2544edfb6ca331b3b9321.png

utslagen hjälte. :) Hahaa


Resumé av kvällen/natten

Ja vad ska man säga.. Blev kanske inte riktigt som vi tänkt oss... Hade iallafall jävligt trevligt innan vakterna gick in i hytten och plockade med sig en sovande P. Påstod att han sparkat sönder en dörr ??.. Och tack vara att han nekade till det från början men tydligen erkännde när han fått sett filmen (som dom inte ens visade honom) så ljög han och blev då avslängd i Mariehamn för skadegörelse och lögn ??? Fattar nada..
Vi valde allihopa att gå av båten för att inte P skulle få vara själv i Mariehamn...
Gick till nästa terminal och köpte biljetter till Gabriella som gick tillbaka till stockholm 20 min senare.. 1400:- kostade det...
09.40 va vi tillbaka i hamn och nu sitter vi hos mig på balkongen och skrattar åt det hela... =)

Restaurangernas dag nästa...


framme i...

0b854f48d67b13bb2fe6e65ad1a05161.png

framme i stockholm ca 6 timmar för tidigt. :(


avslängda i...

0-4455e3a9af8fe2511696ebc0b870fe4c.png

avslängda i mariehamn. Hahaa. Väntar på nästa båt till stockholm. ;)


nya äventyr.

0-6dcba284883a2761cdc826de4df9bf09.png

nya äventyr. Känner mig lite lost. :)


uppladdning innan...

0-74cdd408777d6de70102cd336343ec17.png

uppladdning innan båten :)


min nya...

0b46866a5c92c28de67e225fe527209c.png

min nya älskling tyckte om nappen han fick av mig :)


Redo

Sådär då är jag i stort sett redo för att bege mig.. =) Nyduschad,påklädd, väskan är packad och nu ska jag bara se till att få  något i magen.
Får man se om lillKnådd vill vara lite mer vaken idag än när jag va på sjukhuset.. =)


Home

Då va man hemma igen efter en trevlig middag och framförallt jätte god middag.. =) Mums..
Sitter och slappar lite i soffan innan det är dax att röra sig till badrummet för att göra sig i ordning för natten.. Upp ganska tidigt i morgon för att fixa lite innan det är dax att bege sig till Bror och Linda för att hälsa på lilla Knådden.. (Elliott).. Efter det till jobbet och lämna bilen och sen bär det av ut på havet med grabbarna grus.. =)

Natti Natti så länge


Äntligen tvättat...

-37ccfccea14fbd06af3f676eae01e96.png

Äntligen tvättat klart. :)


Bara 12

Känner mig så duktig.. 8 maskiner tävttade, har varit nere på Ica och handlat och nu har jag precis fått i mig lite mat och kl är bara 12.. =)
Ska ner alldeles strax och hämta tvätten som hänger på tork..
Sen blir det lite slapp i soffan innan det är dax att göra sig i ordning för att bege sig på middag..


Njuter

Nu tror jag att det är dax att bädda ner mig i den nybäddade sängen.. =)
Bara suttit hemma och slappat sen jag kom från landet.. Bokat en tvättid har jag oxå så kl 9 i morgonbitti är det dax att starta upp första omgången med maskiner.. =)
Beroende på vädret i morgon  blir det resturangernas dag sen i morgon kväll bär det av till Kusin Annas pappa L-O för middag med mamma.. =) Trevligt..

Njuter verkligen av min semester, varför kan man inte ha så här jämt.. =) ??

En del besluts har tagit under semester oxå och det är något jag kommer att sträva efter när denna vecka är slut.. =) Vissa saker har redan tagits tag i och sköter sig själv ganska lätt.. =)

Nä nu är det sängen som gäller


Borden är...

0e6ba6a718691f0d4fe4ee2ab1ffb3d6.png

Borden är lämnade, mat har vi fått i magen ute på verandan och nu är vi påväg hem igen. :) effektiva. ;)


påväg till...

-9b03bae4a59db837edc3f68bdc83b55.png

påväg till landet nu med bord och lite sånt. :)


bord och planer

Vad har man gjort idag då ?? INGENTING i stort sett... Planerat lite till midsommar har vi gjort och tror fan att det kommer bli kanon om alla bara bjuder lite på sig... =)

Nu sitter vi och väntar på saras pappa som kommer och hämtar oss sen ska jag och Sara ta bilen och åka en snabbis till landet med borden.. Passa på nu när vi båda är lediga och har tillgång till bil..


borden till...

5bd4b084be3bc15430615642ff94f826.png

borden till midsommar är hämtade. Nu saknas bara en bil så vi får ut dom till landet. :)


Vi me.

0-354a7254f59f7cdcdc3cb12a61b96455.png

Vi me. :)


sara mår...

3e6e1f0feb6f1a049ca2e7fa05692d67.png

sara mår bra :)


Påväg hem...

0-30a3cda532911f4c4684f1a82b1b7279.png

Påväg hem nu.


Dåliga minnen...

-fc78ba89060ea2cb31ff053e9625c64.png

Dåliga minnen från österrike. ;)


Invigning av...

0-54f658faa4ffa24a77a4464b948d575f.png

Invigning av balkongen. :)


Kan inte...

0-2ffb33c1ae641baa7e7e9b922334917d.png

Kan inte släppa det men jag är lite kär :) Han är såååå söt. Visst? Hehee. Känns så kul att vara faster. :) Stolt.


Tillbaka i...

5b5410cfe8704db3d979e45e6b8068b8.png

Tillbaka i Stockholm igen och precis varit på sjukhuset och träffat den nya sötnosen i familjen. :) underbart.


Grillning

Då är man hemma hos Sara igen efter en grillkväll ute på gården... Riktigt trevligt fram tills att tanten på våning 4 kom och skrek istället för att snällt och vänligt be oss vara tysta..

Nu är det dax att bädda ner sig i sängen så man kommer upp lagom i tid i morgon för att bege sig till Stockholm igen..
Åker ganska tidigt så jag hinner förbi Danderyd för att träffa Brorsan, Linda och LillKnådd innan bilen ska lämnas till Saras mamma..

Natti Natti.. =)


kubbturnering i...

0-781ccd99cc3d24938ac5c2a2e26b3760.png

kubbturnering i solen. :)


Kalldusch

Hemma hos Sara en snabbis för att duscha kallt.. Så sjukt varmt ute, men man ska inte klaga. .Hade varit värre om det regnat nu när jag är ledig..
Ska snart iväg och spela kubb med hennes klasskompisar, kan vara trevligt och nu känner man ju sig ganska fräsch efter duschen.. =)

Lite tråkigt på ett sätt att jag är i Norrköping nu när Knådd tittar fram men får åka dit i morgon och hälsa på..

GRATTIS Bror, Linda och lillKnådd



Sitter nere...

0-143add4ab6140d9321564c573892c6f7.png

Sitter nere vid vattnet och äter sallad. Riktigt skönt och gott. :)


:) hur...

0-70f983533a43a7d54ea3d195b55dbe44.png

:) hur söt är inte jag då?


kl 23.30...

5d349b523a676dde764418ff054824da.png

kl 23.30 blev jag faster till en liten kille. :) Äntligen. Bild kommer sen. :) Tänk er, FASTER Natalie. ;)