Halt

Har precis varit på tippen och slängt allt skit.. Känns skönt att det är borta.. Nu är det  mesta gjort.. =)
Efter jag varit på tippen åkte jag förbi Oskarshemmet för att hämta en sak som skulle till Kvarnlyckan och det var ju inga problem med det men shit i gatan vad halt det va när jag skulle vidare till Kvarnlyckan.. Och för att inte snacka om hur halt det va när  jag skulle från Kvarnlyckan och hem..Man kan ju säga att jag har snurrat en del... hehee*

Tippen

Många tankar som åkte runt i huvudet igår när jag skulle gå och lägga mig. Men endå somnade jag ganska fort och sov som en stock fram tills att klockan ringde i morse.

Idag/kväll är det sopptippen som gäller för att slänga det jag inte ska ha kvar. Har blivit en del men endå inte så mycket som jag hoppats på.
Annars är jag i stort sett klar. Det stor som är kvar är dom sista sakerna som ska köras till förrådet och sen är det städningen. Tror dock inte att det blir så mycket med tanke på att lägenheten nästan är tom. Har endå börjat lite smått på dom ställena jag kommer åt. ( Det gäller att hålla undan så man inte har så mycket kvar i slutet ).

Annars vad händer då ? Måste läsa igenom lite papper tills jag ska åka nästa fredag. Ska faktiskt bli jääääätte skönt att komma bort lite. Sen får man ju hoppas på att det blir lite längre... =)


Nä dax att...... Hmm ja vadå... Ähh hittar väl något att göra nu... Ligger säkert något papper eller så och skräpar som man kan ta hand om... Sen får man se när man kommer härifrån.. Om det är som jag tror så tror jag att det blir att jag jobbar över lite idag...man får helt enkelt se vad som händer...

Saknad

Fick en enorm känsla av saknad ikväll när  jag satt och kollade på TV och det fick mig att börja fundera på vad det egentligen var som hände?
Allt som började kännas så bra försvann bara på en dag.
Vad var jag för dig ?
Känns som att det verkade så lätt för dig att släppa och glömma.
Varför ska jag som inte gjort något vara den som blir ledsen?
Varför är det jag som ska behöva känna saknaden  ?
Tyckte verkligen att jag var så försiktig med mina känslor för dig...
Förstår inte vad det är för fel jag gör för att det alltid ska sluta med att det är jag som är sårad.
Har sagt det många gången men känner att nu kommer jag vara väldigt försiktg när det gäller känslor,
kommer inte låta någon komma för nära för jag tänker absolut inte tillåta mig att må såhär fler gånger..
Känner  mig som ett känslomässigt vrak....
Skickar massa mess som säkert får en att framstå som idiot och
efterhängsen jäkel men kan jag hjälpa vad jag känner ??
Det är inte mitt fel att du är som du är och fick mig att få känslor...
Förut har det varit tufft i början men har försvunnit efter ett tag men denna gång finns det kvar..Kommer och går
men innerst inne finns saknaden där hela tiden...
Hoppas verkligen  jag kommer bort härifrån så jag kan lägga allt detta bakom mig...

♥ Saknar dig ♥


Helgen slut

Jaha då var helgen redan slut..Har gått riktigt  fort men jag har fått riktigt mycket gjort...När jag tänker efter så har jag ju faktiskt inte så mycket kvar att göra.. Ser ju bara mycket ut eftersom det finns saker i lägenheten som ska vara kvar..När jag väl får bort högen som ligger på golvet är lägengeten i princip "tom", så känns ganska bra på den fronten faktiskt..
Men annars kan jag väl säga att det känns sådär, känner att jag saknar något..Känns som att jag saknar en fast "punkt" i livet... Just nu lever jag i ovisshet, vet ingenting, kan inte planera någonting..."Lever för dagen" kan man säga...  Visst det kan vara skönt men endå jobbigt... Känns som att jag inte riktigt vet vart  jag ska ta vägen...
Ingen aning om vart jag bor eller gör om 3 veckor och det är ganska jobbigt...
Får se vart man hamnar och vad man gör....

Duktiga jag =)

Nu har jag varit duktig idag... ( inte riktigt klar än men snart )
Fram och tillbaka, fram och tillbaka, fram och tillbaka mellan Lidingö och Viksjö med mina grejor och nu håller jag på tvättar upp det som ska ner i lådorna... ( så det är rent när det ska packas upp och användas igen)
Helt död, men känner mig fan duktigt...
Har kommit riktigt långt...(känns det som)...
blir bara att ta det största lasset under nästa vecka sen är det klart... =)
sängen, kläderna, micron, dammsugaren, datorn och tv aparaterna och kanske någon
 kartong
 till men tror jag klarar mig där...
Har ett helt berg liggandes på golvet i lägenheten med saker som skall till tippen...Kan säga såhär... ska bli riktigt skönt med ett bad när jag är klar =)
HAHAAA

Gjorde ett test för att se hur elak jag är...

Här är svaret:

Saint

 
You go out of your way to help old ladies cross the street, watch your feet to make sure you don't step on bugs, and have probably considered becoming a vegetarian. You enjoy volunteer work and the church choir is probably too naughty for you.


Nja kan väl inte påstå att jag håller med.... Inte på sista delen iallafall...Hahaa*


Håll tummen

Idag har varit en dag som alla andra, en hel del att göra men endå ganska lugnt.


Sitter och väntar på att morsan förhoppningsvis hör av sig så att man kan gå på fotbollen ikväll... Håll tummarna för mig =)image39


mycket skit

Känner mig faktiskt väldigt duktig just nu... Har fått massor gjort ikväll...
Istort sett allt som ska packas ner är nerpackat... =)
Men oj oj vad mycket skit man samlat på sig...
 
image37

Och  mer kommer det bli när jag tar det absolut sista...

Lite "humor"

Blev en dag som  man väntat sig...
Bra att man kan roa sig lite iallafall... hahaa*


Dålig humor jag vet    ;0)

image36


Hahaa*

true true

Vem behöver jag ?Svar:You need "The Care Bear"!

Oh, you poor thing. You've been hurt, haven't you? Come, cry on my shoulder. My naked, naked shoulder. You are looking for a sensitive lover, someone who can spoon with you through the next episode of Sex And the City. You want someone that cares more about the 'after' part than the 'during' part. Also, you want someone who can stay awake for the 'after' part.


En sådan dag

...Jaha idag är en sådan dag... Får man se vart detta slutar...

....Tjohooo !! hahaa*...

..spännande...

..not..

mycket

Känns som att jag har väldigt mycket att göra denna vecka för att hinna allt... Oki nu gör det inte så mycket om jag inte skulle bli klar men skulle vara såååå skönt att ha det gjort i tid så man slipper allt i sista sekund..
Mycket som kommer att slängas har jag märkt... Det är det bästa med att flytta, man får en hel del slängt, annars suger det ganska hårt och jag kan säga att jag är riktigt trött på det..

hahaa

Hahaa, ibland förstår jag inte hur folk tänker egentligen...
Vad är skillnaden ? En dag eller en annan dag...
Nästan lite skrattretande faktiskt.. Snacka om att säga emot sig själv...
men men är väl bara att le och ta emot..

helgen redan slut

usch helgen har gått alldelsen för fort, ska redan upp och jobba i morgon... Vill inte..

Haft en kanon helg iallafall.
Kryssning i  fredags med morsan, riktigt skoj faktiskt
sen igår kväll blev det snaps... länge sen man va där.. lite skoj..

Är jääääätte seg just nu iallafall, kommer somna utan problem... =)
somnade ju nästan bort från Dallas idag...Illa....

nä dax att dra något gamalt över sig...

=)

Gamla minnen

Känns som att ett ton sten har trillar av min axlar... Hjälpte verkligen att gå till naprapaten igår.. Gud så skönt.. =)

Kan röra mig på ett sätt jag inte kunnat gjort senaste tiden.. =)


Igår kväll satt jag framför datorn och gick igenom gamla bilder.. Va ganska kul och gå tillbaka till alla tokigheter man haft för sig, men på ett sätt va det lite sorgligt oxå.. Känslan av riktig saknad kom fram,  så mycket saker man såg som man hade då men inte nu..Va det inte det ena så va det det andra...Många tankar kom fram, som vad var det egentligen som gick fel ? hur är det nu ? mår dom bra? kommer vi någonsin ses igen osv?
Vissa saker som man såg insåg man att man faktiskt inte alls saknade speciellt mycket. Känner att man mår bättre av att ha det som man har det idag..
En sak har jag insett med allt som hänt i livet är att folk som får mig att må dåligt, folk som sårar, folk som inte bryr sig osv är folk jag inte vill ha i mitt liv speciellt mycket nu för tiden. Känner att jag börjar bli väldigt tillbakadragen när det gäller en del, Gör endast det jag känner är rätt... Och så ska det förbli... Thats it...


♥  ♥ Thats it ♥  ♥

Stelheten borta lite iallafall....

Idag va jag hos naprapaten och fick lite av stelheten i nacken att släppa.... Gud så ont det gjorde men va skönt det va efteråt..=) Ska tillbaka på fredag igen och fixa det sista... =) Snart är man en människa igen... Hahaa*

Annars  har jag varit ganska duktig ikväll, fått iordning en hel del inför flytten... ska bara få hit flyttkartongerna så jag kan börja packa ner lite... Svårt det där att veta vad jag behöver och vad jag kan packa ner som ska stå i förrådet... men men det löser sig... Hoppas jag... =)

Annars då... Jo det funkar väl... Är ganska trött på det mesta för tillfället och känner att det ska bli riktigt skönt att komma iväg  lite även om det bara kanske blir en vecka.. men håller verkligen tummen för att det blir längre... och jag hoppas att ni andra gör samma sak för min skull...
Skulle verkligen behöva komma bort ett lite längre tag, komma bort från saker och ting...Komma bort från alla, komma bort från alla känslor och så... Börja om på nytt liksom...

Ska börja lite på smyg på fredag och börja om...Hahaa*

......

Allt är tomt utan dig
och nu känner jag mig som en idiot men det finns ingen bot
Vad va det som gick fel  ?
Kalla draget, slaget bakifrån
allting tog slut, men känslorna finns kvar.
Allt jag ville ha var precis vad alla andra vill ha,
KÄRLEK


image34Hockey eller Dallas ??

Sådär, lite bättre har  man blivit.. Två ggr på en vecka..Inte illa..Hahaa*Kanske kommer in i det här igen  med att skriva på bloggen..Ska iallafall försöka... =)

Inte hänt så mycket sen sist...

Idag blev det en lugnt filmkväll hemma hos Kjelle och nu kom jag hem för ett tag sen och ska väl snart ta och hoppa ner i sängen..Den känns ganska lockande om man säger så... =)

Sitter i valet och kvalet om jag ska gå på Hockey i morgon innan jag ska  iväg på maskeradfest med pappa... Antingen blir det det eller så ligger jag nerbäddad i soffan och kollar på Dallas..Är inne på säsong 6 nu....
Kan ju säga att för tillfället lockar dallas  mer, men man vet ju aldrig vad man känner imorgon... Hehee*♥   ♥ saknar någon ♥   ♥