Tillbaka till lugnet

Oj oj.. Om min kropp var trött igår är det inget mot vad den är idag...
Full rulle igår på middagen.. Lite ohanterligt första 15min på varje sittning men i det stora hela fungerar det kanon.. Gästerna var ju nöjda och det är ju det som är huvudsaken ;0)
Det är sådär det ska vara... Tyvärr verkar det som att vi kommer gå tillbaka till det normala lugnet redan ikväll.. Men men 2 kvällar är bättre än inget.. Hahaa*
Blev så att jag jobbade över lite då dom behövde någon som satt i entrén och tog betalt in till nattklubben... Men kan säga att det var ganska skönt att vara där för det var första gången jag fick sitta ner på hela kvällen... ;0)
 
Blir en lugn dag hemma idag oxå innan jobbet.. Vädret är inte helt kanon heller så känns inte som att det gör så mkt..
Vaknade iallafall av ett SMS om att Skypa så nu har jag fått skypa med Bussfröet 2 dagar i rad... Måste säga att jag saknar min lilla Knådd..
.
 
 
Nu lite mat i magen och sen en skön lång dusch så ska jag nog se att det blir människa av mig idag oxå...

Trött tjej

Idag är jag en trött tjej.. Helt slut i hela kroppen... Tur att det är dåligt väder ute så slipper jag få ångest över att jag är hemma och tar det lugnt och laddar för kvällen...
Sovit som en stock så känner mig iallafall utvilad, bara kroppen som inte riktigt hänger med... Hahaa*
 
Gårkvällen var kul.. Var en hel del att göra och det var under en period där vi alla trodde att det skulle bli kaos men med bra sammarbete så löste vi allt galant.. =) Tror vi bytte plats på alla bordsbokningar så att vi skulle hinna duka upp allt innan 2.dra sittningen...
Ska bli spännande och se ikväll hur saker och ting löser sig då vi är totalt fullbokade (nästan överbokade) men vi är ett bra team som jobbar så ska nog bli bra.. =)
Sköna är att timmarna går fort när man alltid har saker att göra.. ;0)
 
Nu dax att få lite mat i magen innan det är dax att fortsätta slappa...
 
 
 
 

Smootie

Måste bara berätta om min goda smootie jag gjorde i morse ;0)
Kesella, ProViva Blåbär, fiberhavregryn, banan och avokado.. Låter kanske inte så gott men MUMS...
Nu på med skidorna och ut i backen.. Öm som satan i kroppen men det får inte stoppa mig..


Duktig tjej och massa snöööö !!!

Måste nog säga att jag känner mig lite duktig idag.. =)
 
Blev så att jag tog mig upp till gymet för det blev bara mer och mer molning och mer och mer snö.. Körde ca 1 timme sen fick det bli lunch.. Medans vi sitter och äter spricker det upp på himelen och det blir klarblått och strålande sol så det var bara att bege sig hemåt för att slänga på sig skidorna och ge sig ut i backen =)
Oj så mycket snö det hade kommit.. Underbart !!
 
 
Dock blev det inte så länge jag var ute i backen då jag skulle jobba på eftermiddagen...
 Precis när jag kliver innanför dörren ringer dom från jobbet... Nya gäster har anlänt och det är massor att göra.. KAN DU KOMMA UPP TIDIGARE OCH JOBBA ??
Så istället för en lång skön dusch
Jag se det snöa jag ser det snöa det var väl
blev det en snabbis och sen sprinag upp till hotellet igen... Kan säga att det inte alls kändes som jag hade duschat när jag kom fram.. ;0)
 
Kvällen i sig har varit helt ok, haft en del att göra men har mest förberett inför mogondagen.. Under kvällen kom även morgonens väder tillbaka och jag kan säga att det ramlat en hel del puder från himlen.. ;0)
Ställa klockan tidigt och ge sig ut i backen.. =) Hoppas bara på att vädret tillåter det.. =)
 
Kan säga att jag är rätt mör i kroppen efter både gym och skidåkning samt alla dessa hamburgetallrikar som alla beställer på jobbet.. Hahaa*.. Jag kommer somna som en stock !!
 
 
Jag ser det snöa, jag ser det snöa det var väl roligt HURRA !!!

Dagar

Blev en kanondag igår och jag lyckades faktiskt ta mig upp tidigt och ut backen.. =) Ca 3 timmar blev det innan det var dax att åka hem och duscha och bege sig till jobbet.. =)
Kvällen på jobbet var lugnt och vi fick endå en del gjort...
Hann t o m vara diskplockare på After Skin.. ;0) Skönt att göra något annat och få ta del av stämningen... Hahaa* Inte  bara höra den från restaurangen...
 
Har lite beslutsångest över vad dagen ska erbjuda men tror det blir en sväng till gymet nu på förmiddagen sen kanske några åk i backen på eftermiddagen innan jobbet... Eller om jag kanske tar det i omvänd ordning... Vädret ser inte så kul ut just nu men verkar som att solen ligger och trycker där bakom så kanske blir kanon att börja med gymet ?! Klockan är ju endå bara barnet..
 
Suttit och kollat lite... Jag har nu varit här i 34 dagar... Det är 38 dagar kvar... Sjukt att redan hälfen av tiden har gått, och nu kommer det troligen bara gå fortare och fortare...
Det är  48 dagar sen vi sågs men jag hoppas inte det dröjer 38 dagar till ;0/..
Om 57 dagar är det Banditkryss och om 69 dagar är det SRF.. =)
Känns som att det kan bli ett bra år i år för inledningen av det har varit kanon och jag har fortfarande en hel del att se fram emot ;0)
 
Nu lite mat i magen innan det är dax att besluta utgången för dagen.. ;0)
 
 

Handla

2 lediga dagar har redan gått och i morgon är det dax igen för ytterligare en arbetsvecka... Tror att denna vecka iofs kommer att vara helt ok då det är påsk och det i stort sett är fullbokat... Man kan ju hoppas =)
 
Gick hem tidigare från jobbet i söndags för att jag inte mådde så bra så i går låg jag mestadels förutom när det var möte som jag var tvungen att gå på..
Idag blev det en sväng till Gränsen (aldrig varit där) och på vägen hem stannade vi till på Coop för att handla... Vilken lycka... Går inte riktigt att beskriva känslan av att gå in i en riktig affär och handla.. En affär där dom har bra utbud av frukt och grönt, en affär där du inte blir ruinerad av att handla i... Sjukt egentligen att något som känns så  självklart hemma inte alls är det här...
 
Har även skypat med Bror och Elliott idag... Kul att se busfröet även om han inte sa så mycket... Han skrattade mest... =)
 
Funderar på om jag ska ta och bädda ner mig i sängen så jag kommer upp i tid i morgon så jag kan ge mig ut i backen.. Rycktet har sagt att det ska vara dåligt väder hela veckan men jag har då inte sett något av det hittills iallafall så hoppas på att det inte kommer i morgon.. =)
 
Annars lever livet vidare här i Lappland men visst skulle jag vilja ha någon att kramas med... ;0) Blev ju så van med det innan jag åkte..

Säsongskort

Ledig dag men ligger endå hemma.. =(
Ser ut att vara fint väder ute... typiskt när man är ledig och sängliggandes..
Blev sjukt illamående igår efter middagen så fick gå hem tidigare från jobbet... Sovit över 12 timmar och mår fortfarande piss..
Har inte spytt eller något sånt så vette sjutton vad det är.. =(
Funderar på om jag ska ta mig ut och sätta mig på bänken utanför huset bara för att få lite frisk luft.. Tror inte jag orkar mer än så..
 
Har möte uppe på jobbet vid 15 idag och jag måste ta mig upp dit.. Suck.. Men men...
Har iallafall druckigt blåbärssoppa och avslagen cola så får se om det blir bättre...
 
Har även gjort lite nytta idag och köpt säsongskort till fotbollen.. Räknat ut att jag tjänar på att köpa säsongskort även om jag missar en del matcher än att köpa lösa biljetter när jag kommer hem.. Så så fick det bli...
 

Skidorna står

Är stel och öm i kroppen idag igen så låter skidorna stå där dom står idag... Gör endå inte så mkt då det blåser och är mulningt ute... Tänkte endå göra lite nytta och gå och träna.. Blir så rastlös av att bara sitta hemma.. Tänkte att idag kanske jag ska köra fullt ut på gymet.. Hmmm det visar sig hur mycket min kropp orkar..

Ser på FB att många av mina vänner är duktiga med dieter och tränar så nu jävlar är det min tur oxå.. Funkar det för dom ska det minsann fungera för mig oxå.. =)
Måste bara komma bort ifrån det där att provsmaka allt onyttigt på jobbet... Hahaa* Usch vilken fälla det där är..
Kör som vanligt veckan ut sen jävlar är det dax...

Nu dax att svida om till träningskläderna och bege sig upp mot hotellet...
Lugn kväll idag på jobbet (lugnare än vanligt kanske jag ska skriva) då GIH åker hem under dagen samt att det är buffé ikväll.. =)

På måndag lön och jag får mer än jag räknat med... Hade för mig att jag jobbat 25 tim men hade tydligen jobbat 45.. =) Alltid något..

Hej svejs på ett tag

Nerbäddad

Hemma och nerbäddad efter en ok kväll på jobbet...
Är någon typ av "Personalfest" ikväll men jag har valt att gå hem istället, kände mig inte alls sugen sen är jag lite seg... Usch jag har verkligen blivit gammal.. Hahaa*
Men det kommer nog fler tillfällen.. ;0)
 
Nu en film innan det är dax att släcka lampan
 
Får vi se vad det bjuds på för väder i morgon då.. Tyvärr ser inte rapporten allt för bra ut men you never know... ;0)

Glad tjej

Jag mår bra... Jag mår så sjukt bra just nu med det mesta runtomkring mig..
Känns som att saker och ting går åt rätt håll nu..
Jag har en del tankar och funderingar på hur saker och ting kommer bli när jag kommer hem men som det är nu känns allt bra..
Största orosmomentet hemma är väl jobbet... Där har jag ångest men i övrigt no worries..
Något annat jag gått och varit orolig över är ju skatten.. Dom har ju inte vart superbra på att dra rätt skatt på mig så jag har varit helt inställd  på att få betala tillbaka så måste säga att det var glädjande att kolla och se att jag kommer få tillbaka.. och det va en helt OK summa oxå.. ;0) Sommaren/SRF är räddad.. =) Kanske att man kan unna sig en resa oxå... Hihii*
 
Idag är det 1 månad sen jag åkte hit och det är ca 1 1/2 månad kvar..Men tror nog att tiden bara kommer gå fortare och fortare nu när man kommit in i det på ett helt annat sätt..
Känns sjukt att säga att jag räknar dagarna tills jag får åka hem med tanke på att jag trivs så pass bra här, men med tanke på vad som väntar hemma så måste jag ju säga att jag längtar hem oxå.. ;0)
 
Det är en glad och lycklig tjej just nu som oftast går omkring med ett leede på läpparna..
 
 

Inte som det var tänkt

Idag var en sån där dag som man trodde skulle bli så jä-la bra men som inte riktigt blev som man tänkt sig..
Vaknade vid sju då en av tjejerna i huset skulle flytta ut och ville ha hjälp med packningen till tåget (tur att det bara är på andra sidan spåret för den packningen vägde).. Det var strålande sol och blå himel.. Underbar dag.. Gick hem och fixade lite sen begav jag mig ut på en promenad... Sååå skönt.. När jag kom hem såg jag till att jag fick lite frukost i magen och sen var tanken att jag skulle ge mig ut och åka skidor... När jag väl är klar med frukosten och kommer upp ur källaren vad har hänt ?? Moln över hela byn och när jag öppnar dörren kommer en sån obehaglig känsla av kyla att jag bestämmer mig ganska snabbt för att skippa skidorna..
Sätter på en film men efter ett tag får jag panik att jag är hemma på min lediga dag utan att göra något så gör mig iordning och går till gymet i stället..
Kan säga att det inte alls var någon skön promenad varken dit eller hem.. Men lite nytta känns det som jag gjort iallafall..
Efter en varm dusch och lite häng framför datorn har jag fått lite mat i magen samt fått upp värmen i kroppen igen.. Tänt upp lite ljus i rummet och har bestämt mig för att ikväll blir det bara en lugn och skön kväll hemma.. Kolla om jag hittar någon bra film jag kan kolla på..Kan ju använda Netflix nu på datan.. =)
Ylva som flyttade lät mig få behålla hennes modem eftersom hon inte kommer kunna använda det i Norge... Jag tackar och bockar som bara den.. Skönt att ha internet hemma.. ;0)
 
Jag ska absolut inte klaga på min dag för den har varit bra, men den kunde fått varit mer soligare och varmare.. =)
 
Ni ser ju hur det såg ut kl 8 i morse...
 

9:an

Vi bor 7st ( 8?! ) i detta hus, alla kommer bra överens, alla städar och diskar efter sig, alla hjälps åt att hålla ordning och reda ( stor skillnad mot hur det va i BG men största anledningen till det kan ju vara att alla är mkt äldre) vi är helt enkelt ett bra kollektiv.. Vi fikar ihop när vi är hemma samtidigt och idag åkte vi alla iväg och handlade, som en liten familj :) vi bjuder till och delar på saker i köket om någon har slut på sitt, vi umgås när tillfälle ges, dörrarna står öppna och man springer in och ut hos varandra som man vill.. Och det skönaste är att när du väl vill vara själv går du bara in på ditt rum och stänger dörren.. ;0)

Borde det inte kunna vara så jämt grannar emellan ?!
Jag trivs iallafall bra med mina boende på 9:an.. Så sjukt glad att jag valde och stanna och inte byta pga pälsdjuren ;0)


Dålig

Usch jag är verkligen värdelös på det här med att uppdatera... Trodde att jag skulle ha jättemycket att skriva om men ack så fel jag hade... Hahaa*
 
Dagarna i sig ser nästan likadana ut rakt igenom... Vakna, gå upp, gå ut, gå hem sen iväg och jobba, gå och lägga sig... Sen samma visa nästa dag..
 Det jobbigaste är nästan dom lediga dagarna för har man inte tillgång till bil så är man ganska instängd.. Finns ingen direkt affär i närheten, finns ingen bankomat, och på dagarna är det mesta stängt...
Just nu har jag det tomt i kylskåpet så hoppas på att få tag på en bil så jag kan åka och handla upp mig i morgon.. Det säger eko eko eko...
 
I morse kom jag och Sara iallafall ut på en runda så får se hur duktiga vi är på att fortsätta.. Hur länge motivationen håller i sig...
28 dagar har vi sagt men vi får se hur det blir med det... ;0)
 
Strax hem för att styra upp en middag.. Blir nog att gå till Gamelgården.. ;0)

Sammanfattning v10

Länge sen jag skrev men har varit en sån sjuk vecka.. En del skit som hänt så man har varit lite off..
Men nu är det ny vecka och nya tag som gäller :)
Liten sammanfattning av veckan som varit (hoppar över det tråkiga)
Strålande sol stort sett hela veckan så har passat på att njuta för fullt :) nätterna var det dock snöstorm under så t o m vägarna runtom var avstängda.
Galet mkt folk här i helgen så på afterskin i både fre och lördags skakade hela restaurangen av ljudet från nedervåningen.. Blev mycket spring med hamburgetallrikar..Lite bittert att man jobbade och inte själv fick vara med :0/
Från att det bara varit personal på krogen förra lördagskvällen va nu personal i minoritet i lördags... Skönt att se lite andra ansikten :)
Haft ambulanshelikoptern på besök.. Tur som va var det inget allvarligt utan bara att närmsta ortoped finns i Gällivare så var enklast så.

Idag måndag =Ledig.. Vad dagen har att erbjuda visar sig men sitter påklädd i underställ och redo för att ta mig ut i backen.. Väntar bara på att molnen ska försvinna lite för där bakom kan jag allt se solen :)



Lavinkurs och personalfest :)

Ledig idag oxå ;0)
En lugn förmiddag innan jag begav mig ut i backen.. Blev dock bara några åk för va svinkallt och sikten va inte den bästa så åkte till hotellet och körde ett 30mins magpass istället :)
Nu sitter jag hemma och väntar på att maten ska bli klar.. Tänkte kolla en film innan det är dax att bege sig upp till hotellet igen för en lavinkurs :) kan bli skoj och intressant.
Efter kursen är det personalfest :) får man se hur länge man orkar hålla igång.. Känner att jag börjar bli gammal.. Hahaa*

So long !!!


Mar. 04, 2013

Varit ledig och haft en riktigt grym dag även fast det kändes som att jag skulle frysa ihjäl ett tag där ;0)
Varit iväg på isklättring.. Blev dock ingen klättring för nig för va alldeles för kallt.. Brr..
For sedan iväg till Katterjokk för att handla...Affären vi har här är ganska dyr och där har dom Coop.. Kanske en aning dyrare än hemma men betydligt billigare än den andra.. :)

På vägen hem missade jag avfarten så när jag väl skulle svänga hade jag lite för hög fart så bilen svängde inte riktigt lika fort som jag ville ;0) Smack in i snön, tur det bara va pudersnö.. Loss kom vi fort oxå så va ingen fara.. :)

Strax vankas det Tacokväll och sen blir det sängen, är helt slut.. Solen har tagit oxå för är helt röd i ansiktet :) kanske blir en fin bränna mot slutet av säsongen.


Pissdag

Har ingen bra dag idag.. Allt känns bara piss och jag mår illa... Legat hela dagen.. Känns som att jag inte har någon ork alls..
Många tankar i huvdet och idag är en sån dag då jag bara skulle vilja åka hem..
Ingenting har hänt utan jag har bara fått den känslan idag... Men alla dagar kan väl inte vara på topp...Har jag tur är det över i morgon igen..
 
Kanske känner jag såhär för att jag sover mer än vanligt ?? Att det är det som gör mig seg och hängig ??
Försöker endå ställa kl tidigt men det hjälper lixom inte och på kvällarna vill jag bara hem och bädda ner mig.. Inte alls som hemma i Stockholm där jag vill att det ska hända något hela tiden... Tror iofs att det kan vara bra för mig att varva ner lite men jag känner inte riktigt igen mig själv.. Brukar inte vara såhär lat...
 
Har en känsla av att det kan vara en del att göra på jobbet idag och idag är ingen bra dag för det.. :0(.. Helst av allt skulle jag bara vilja bädda ner mig i sängen...
 
 
 
 
 

God Morgon :)

Börjar dagen med en kopp ingefära och chili sen får vi se vad resten av dagen har att erbjuda.. Gymmet, skidåkning eller bara slapp..


Sol, snö, kyla

Har jag det bra eller har jag det bra ??