Lite sömn

Usch har verkligen sovit dåligt inatt.. Vet inte riktigt varför men har haft många tankar om allt och ingenting..

Funderar på att göra det enkelt idag och åka ner till Kvarnlyckan när jag slutar och lämna bilen och då gå upp och lägga mig och vila någon timme för att sedan åka in till stan lagom tills affärerna öppnar. Då kanske jag kan köpa allt jag ska på ett och samma ställe istället för att flänga runt i Jakan.. =) Känns faktiskt som ett bra allternativ istället för att åka hem och sen bege sig iväg efter ett tag..

Annars känner jag mig väl liite bättre idag.. Känns som att förkylningen har lagt sig lite, fast endå är det svårt att att känna efter helt när man är så trött...

Inga batterier har jag på mobilen heller så känns som att det här kan bli en förmiddag jag bara kan ägna åt mig själv.. =) SKÖNT...

Soooova

Snipp snapp snut, Så va denna kvällen slut... =)


Kräftskiva och bröllop

Ibland undrar jag faktist lite HUR folk tänker.
Måste säga att för tillfället förstår jag INGENTING...
Hela situationen känns väldigt löjlig.. 14 år ?..


Sitter på jobbet igen.. Sista passet för denna vecka sen är det bara att vila ut ordentligt inför helvetes veckan nästa vecka.. Då är det mkt jobb.. Och matchen mot Örebro missar jag oxå.. INTE roligt.

Fullt upp i helgen med kräftskiva, bröllop och massa annat.
I morgon när jag slutat ska jag åka hem, lämna mina saker, vänta på att kl blir 10 så att affärerna öppnar så jag kan åka och shoppa lite.. Måste ha en kofta till bröllopet, Sen måste jag även till IKEA och handla lite saker. Har en idé på vad jag ska ge i bröllopspresent utöver det andra dom ska få.. Hoppas bara att min tanke fungerar.. =)
Efter det hem och göra mig ordning för att gå på kräftskiva.. Kommer dock inte stanna länge utan mer åka dit och säga hej...
Lördag sova ut, gå upp göra mig i ordning för bröllopet och sen får man se vart resten av dagen tar vägen.. =)

Nu har jag och Fia iallafall kommit ytterligare en bit i planeringen för kryssningen.. I morgon borde vi vara helt klara.. typ... Tror det kan bli riktigt bra faktiskt.. =) Länge sen sist... =)

Nä nu ska jag sätta mig och läsa en bok som verkar vara en riktigt höjdare.. "Medicinsk Författningsbok 2008"
BARA 1225 sidor... =)

Oj nu började det komma visselpipe ljud från min datorn.. Kan det vara så att matchen mellan Rosenborg och Dif har börjat spelas ??
.
..
...
....
.....
JAPP så va det..

hej hej

halmstad ?

Oj idag har tiden gått fort på jobbet. Kl är redan 22.05 =) och jag som varit på jobbet sedan kl 15.
Trodde verkligen att det skulle bli en seg dag men så fel man kan ha... =) Skönt det..

Sitter just nu och väntar på att gå städrundan och på att dom sista ska komma hem. Bara 2 st kvar ute..
Medans jag sitter här och väntar så passar jag på att kolla upp om det går att fixa en bil tills på söndag så  man kan ta sig ner till Halmstad och kolla fotboll.. Ser lite knivigt ut men jag har bestämt mig för att det ska gå och då brukar det oftast göra det. Hoppas det blir så denna gången oxå för nu är jag verkligen taggad på att åka.. =)
Har även kollat upp vägbeskrivningen och det ser ju inte allt för svårt ut... =) Med rätt kartläsare så... =)

Idag har jag gjort en hel del.
Åkte hem efter jobbet och satte på en maskin med tvätt, la mig i soffan och kollade ett avsnitt av Dallas, Sen ner till Ica och handlade med mamma, efter det åt jag, mamma och brorsan lunch sen var det dax att bege sig till jobbet för personalmöte och här är jag än.. BARA  ca 10 tim kvar.. Hahaa*... Tur att man får sova lite där emellan..

var, när och hur ?

Usch, ibland blir man bara såååå trött...
För ett tag sen (kanske något år) så gjorde SL om bussnamnen på bussarna i Viksjö.. Nu när man precis har börjat förstå hur dom går etc vad gör dom då ? Jo dom byter igen.. Någon buss har blivit bortplockad, dom andra har bytt färdväg etc etc. Försökte idag sätta mig och kolla vilken buss som går när, var och hur, kan säga att jag hängde inte med så mkt..
Hoppas nu verkligen att detta har gjort så man kanske hinner med tågen istället. För som det va innan så missade man tågen med 1 min och hade man då otur fick man sitta 29 min tills nästa gick.
Gör man inte det då vet jag inte vad jag gör..
 Men känns bra att veta att SL inte har något annat att göra än att byta namn på bussar och lägga om deras färdväg, Allt för att förvirra alla resenärer. För varför skulle man försöka lösa alla problemen med alla förseningar och så när man kan göra det andra istället..(Känn ironin)

TACK SL !!!!

Borta bra men hemma bäst

Långledigheten är snart slut... =(

Riktigt skönt har det varit måste jag säga..  =)

Helena som jag "bodde" ihop med i BG kom förbi på besök vilket var mkt trevligt. Full rulle hela tiden..
Började torsdagen precis när hon landat med att åka hem till TaraBanan och käka, sen in till stan för att möta upp gänget som varit på matchen ( Dif- Rosenborg), blev några öl där... =) Fredag hem till Emmy (bodde ihop o BG) som hade kräftskiva / födelsedagsfest / away party.. Riktigt trevligt.. =)
Lördag hem till Johanna vid Zinken på kräftskiva. Trevligt det med, dock kom det inte så mkt folk men va gör det igentligen när man har det trevligt endå..??. =)
Söndags va man lite seg och då skulle man sätta sig på tåget ner till Helsingborg 5 1/2 timme, kanske inte så skoj.
I Helsingborg va mammas bästa kompis "min extra mamma" som bor i spanien på besök. TREVLIGT =) (ses bara 1 gång om året ).. Kvällen blev lugn.
I måndags tog vi färjan över till Helsingör för att strosa runt på gatorna, gick och satte oss på ett torg och käka lunch, shoppade lite och sen färjan tillbaka till Helsingborg.
På kvällen åkte vi hem till Ewas bror med familj och käkade en jättegod grillmiddag, satt och snacka lite och sen åkte vi hem..
Idag upp för att sen bege sig hem till Stockholm igen,,, =)

Borta bra men hemma bäst.. =)

Haft en kanonledighet och det har verkligen varit behövligt... =)
I morgon är det dax att jobba igen, kanske inte så kul men tyvärr måste man göra det med...

Åter igen en lyckad helg med många roliga återseenden... =)

Slutar snart

Sovit som en prinsessa inatt.. Nu är det bara ca 1 timme kvar tills jag slutar.. =)
Allt som är kvar att göra är att se till att handdukarna är torra, vika dom och lägga in dom igen..
Men torkskåpet har redan gått ca 30 min så dom lär väl vara klara närsomhelst..


Gjort mkt idag

Då var sista passet för denna arbetsvecka snart avklarad.. =)  Bara några timmars sömn och sen i morgonbitti ca 1 1/2 timme kvar och det brukar gå fort.. =)

Idag har jag hunnit med mkt.. Jobbade över ca 1 timme för att hjälpa till med lite saker, åkte hem och började rensa och organisera i mina skåp. Sen va det dax att lägga gipsplattor på golvet eftersom Kjelle kommer i morgon och hjälper mig med sista biten på golvet.. =)
Sara kom och hämtade mig och då åkte vi till bauhaus för att handla fog då det jag hade köpt tog slut sist jag fogade sen åkte vi till Jakan centrum och käkade lunch.. Blev en riktigt god kycklingsallad.. =)
Åkte hem och packade min overnightbag och sen bar det av till Tumba för att hämta Sara saker då hon snart flyttar tillbaka till Norrköping för att plugga. Sara släppte sedan mig vid fältöversten och då va det tid för att åka till jobbet. Hann springa in i några affärer men tyckte mest det va skit ialla... =)

Nä nu hör jag hur sängen på övervåningen kallar...

Natti natti

3 poäng

Återigen hade jag en kanonhelg..

Åkte hem efterj obbet i fredags, tog en samarin och sen bäddade jag ner mig i soffan för att kolla Dallas. Blev inte så mkt tittande då jag somnade direkt... Vaknade framåt eftermiddagen och mådde betydligt bättre så bestämde mig för att åka på kryssningen som jag hade bokat...
Det var jag, Fia och Robban som va dom tappra och begav oss ut på Ålandshav... Blev en väldigt bra och trevlig kryssning i det stora hela, en del tråkigheter som hände men det funkade ganska bra endå...
Lördag skulle vi kört på igen men alla tre tog det ganska lugnt och i efterhand är jag väldigt tacksam för det...
Åkte hem direkt efter båten och gick upp till morsan och käkade middag.. Mums*
Sara kom och hämtade mig senare och så åkte vi till henne och kollade film. Tog en snabbis förbi Willys oxå för att köpa lite godis.. =)

07.00 Söndag
Klockan ringer och det är dax att gå upp för att bege sig till Malmö och kolla fotboll.. Bilen avgick från Gullmarsplan strax innan 9.30...
Ca 60 mil senare var vi framme...
Möte upp lite folk och gick och käkade och tog en öl sen begav vi oss till Malmö stadion.. 90 min senare hade Dif fixat första 3 poängen på länge och glädjen var stor...  =)
Dax att sätta sig i bilen igen för att åka 60 mil ´tillbaka, och måste säga att det var 60 lätta, glada och snabba mil hem.. =)

Dagen idag har bara varit bra.
varit på kanon humör och arbetstimmarna har flytit på som bara den. Snart dax att hoppa ner i sängen..(redan)


Illa

Vilken kväll och vilken natt... Ca 30 min efter att jag och Fia hade varit och käkat igår så började jag få kramper i magen. Dessa kramper blev bara värre och sen kom illamåendet. Runt 21.45 hade jag så ont och mådde så pass illa att jag var vit i ansiktet. Tog mig upp till rummet där jag sover och bara föll ihop på golvet. När jag sedan reste mig upp började jag spy..
Ringde till C-A på Kvarnlyckan och frågade om det var ok att jag gick och la mig lite tidigare än 23 och det va inga problem. Gick städkontrollen och informerade om att jag skulle låsa tidigare och sen hoppa jag i säng.

Kan väl inte säga att jag har sovit jätte bra inatt men endå bättre än jag trodde. Svettats som ett as, värk i alla leder.
Mår lite bättre än igår och efter jag tömde lite på morgonen k'äns det ännu bättre. Är bara väldigt yr och har ont i huvet.
Så såfort jag får gå från jobbet så bär det av hemmåt för att hoppa in i en dusch och försöka piggna till lite, annars blir det till att bädda ner sig i soffan.. =)

Duktig

Då sitter man på jobbet igen då. Sista passet för denna vecka sen jobbar jag inte förens på måndag kväll igen så det är ganska skönt. =)

Har hunnit med en hel del idag. Åkte hem till Fia efter jobbet för att hämta bilen. Åkte och tömmde den sen bar det ut till landet. Packade in borden från midsommar och åkte till Viksjö Träffen med dom. Tur att Björne kunde komma ner och öppna så jag slapp ställa dom hemma tills dom öppnar igen.
Gick ner på Chinan och käkade sen bar det av till Fia igen för att lämna bilen. Han lägga mig i sängen ett tag och bara ta det lugnt innan det bar av till jobbet igen.

Hoppas på att denna kväll går fort så jag kan ha helg snart.. men det tror jag för har en del att göra idag.. =)

Vilken helg man ska ha då...
Åland fre-lör sen Malmö på söndag.. =) Fullt ös med andra ord.. =)

Dax att åka till apoteket

Tråkigt

Så skulle man på match igår då. Möte upp Sara, gick till Östra och snackade sen gick vi till Esplanad där några andra satt. 1tim innan avspark får vi beskedet att matchen är inställd.. Jaha det va ju kul...Not*
Gjorde dock det bästa av situationen och fortsatte ha trevligt och gick vidare.

Vaknade vid 6 i morse och hade jätte svårt att somna om. Somnade, vaknade, somnade, vaknade osv fram till kl 10 då bestämde jag mig för att gå upp och sätta mig och kolla film.
När jag sitter i soffan så hörs det en duns i brevlådan. Dallas säsong 9 kom.. =) Min dag va räddad.. Hahaa*

Nu sitter jag på jobbet och har tråkigt. Finns ingenting att göra. Går runt och småpysslar lite med det jag ser, allt för att fördriva tiden. BARA  2.15 tim kvar innan man får bädda ner sig..

I morgon bär det av till landet för att hämta borden jag har där som jag lånat till midsommar. Ska bli skönt att få dom igenlämnade. Bättre sent än aldrig. =)

Vad gör jag ?

Har återigen haft en kanon helg. Vet inte riktigt vad jag gör för att dom blr så bra.. =)
Kul i lördags på 20-års festen, mkt gamla ansikten som man inte sett på länge.. Åkte hem vid halv elva och bäddade ner mig i sängen..
Igår besök från Helsingborg och sen bar det av till Fia som kom hem från Tunisien. Satt och pratade massa och började planera "the big one".. =) Kommer att bli kul tror jag om många kan det vill säga.. Hehee*

Ledig i morgon för att jag går över på nattschema.. =) Ska nog in till stan och möta Fia efter jobbet.. Sitter bara och funderar på om jag ska åka hem innan eller inte.. =)
Det visar sig..

Dax att jobba vidare..

regnet bara öser ner

Idag efter lunchen åkte jag och patienterna och badade. Var fullt på stranden så hittade ett ställe där det tyvärr va skugga. När solen äntligen tittade fram så dukade vi upp våran fika. Kaffe, bullar, kakor och frukt. Vad händer då ? Jo himlens portar öppnar sig. I början duggade det bara lite så vi satt kvar men efter ett tag brakade det löst ordentligt. Shit va det regnade. Så det va bara att bege sig hem. När vi kommer tillbaka till huset så skiner solen och det har inte regnat 1 droppe här. Snacka om lokalskur. Så typiskt, jag som hade tänkt mig en skön eftermiddag på stranden.
Nu får jag sitta här på dethär varma kontoret istället. =( Skorna och väskan ligger i torktumlaren så hoppas på att det blir torrt t ills jag ska hem.

FREDAG

Äntligen fredag.. =)

Hade en jätte trevlig kväll.. Mötte upp mamma och gudmor på parkeringen för att sen gå til Chinan och äta. Med sig hade dom även Robban (gudmors son) vilket var jätte kul. Länge sen jag såg honom. Gudmor oxå för den delen..
Käkade gott och pratade massa. Sen gick vi hem till mig för att fixa med min skattejämkning ( nu är den inskickad).
Bestämmde mig för att göra en tidig kväll men som vanligt fastnade jag framför TV i sovrummet och kl bara gick.. Seg i morse men inte alls som igår..

Lite småsaker att fixa idag på jobbet innan lunch men inget farligt, sen på eftermiddagen bär det av till Fågelöudde med patienterna.. Ska blir riktigt skönt.. Kan ju  bara hoppas på att det är varmare i vattnet än förra fredan.. Ska även se till att man får lite färg.

Ikväll blir det luuuuugnt..  =)