Dålig

Det var ju det här med att börja blogga igen... Så dålig jag är... Skulle behöva en påminnelse varje dag som ber mig skriva.. Ska nog lägga in ett larm på mobilen.

Ledig söndag

Låg i sängen tills 11.30 idag.. Kan säga att det va grymt fit ;) 

Två maskiner han tvättas sen blev det lite lunch och efter det kom 
brorsan och hämtade mig.. Fika och bus med barnen fick stå på schemat ;) Älskar dom där små så grymt mkt ;) 

Elliott ville att faster skulle med på simskolan så då är det klart att man åker med på det ;) Så duktig min lilla skrutt ;) 


Middag hos lilla familjen och nu slapptittar jag på en film ;) Är ju lite rastlös av mig så har suttit och pysslat lite med naglarna.. Kanske inte det finaste jag gjort men det får duga ;) 


Hemma och nerbäddad

Ligger i sängen just nu och jag kan säga att det är riktigt skönt ;)
Skulle slutat 19.30 idag men blev 22.30 istället men vad gör det.. hade endå inget planerat och på detta sätt blev det så att jag åkte hem istället för att gå ut och dricka öl ;) Kommer må betydligt bättre i morgon av det.. hahaa*

I morgon ledig så den får bestå av att tvätta och städa.. ska kolla om jag kan få mysa med favoriterna lite och kanske t o m få en söndagsmiddag hos mamma.. Men först av allt så ska jag nog faktiskt unna mig lite sovmorgon..;) 

Nu dax att släcka dom blå för idag ;) 

Natti Natt 


Lång dag

Påväg hem från jobbet nu.. Blev en lång dag då lilla Stoffe har trillat och brutit fotleden.. Han ville ha besökåpå SÖS med lite cola, godis och tidningen såklart man ställer upp ;) 

Hann inte til gymmet idag så då fick det bli till att jobba med forledsvikterna.. va inte alls så jobbigt som jag kommer ihåg det.. Så i morgon blir det nog till att ta med mig dom blåa tyngre ;) 

kan iallafall lova att jag kommer somna gott när jag kommer hem.. 10min kvar på bussen ;) 
pBra dag ;)

Lugn dag på jobbet som förväntat men har endå fått en hel del gjort..  Efter ett samtal på eget intiativ har jag fått en hel del nya ansvar idag och allt känns skitbra. Vill inte bara stå och stampa på samma ställe hela tiden utan jag vill utvecklas och nu känns det som att det är det jag är påväg att göra ;) 
En del nya grejer och en hel del högre krav som ställs på mig. Me like alot.

I morgon går jag in på sista dagen på detoxen och jag känner mig i kanonform.. Fått mer energi, känner mig i allmänhet mkt piggare ;) Just nu sitter jag här hemma vod köksbordet. Går igenom nya schemat som kommit ut och kopplar ner med en kopp te. Sen blir det till att krama kudde  ;) 
Pw och gym

Klockan ringde vid 8 men valde att ligga kvar tills 8.45.. Sen va det bara att gå upp klä på sig och ta en rask promenad till gymmet..  50 min blev det där sen en rask promenad hem igen.. Är lite halvskakig i ben och armar så känns som att något hände..

Nu påväg till jobbet men känns som att det kommer bli en ganska lugn dag ;) 

2 dagar detox kvar.. Ska bli skönt att kunna äta ordentligt igen men självklart kommer jag tänka på vad jag stoppar i mig endå ;)

Disney on Ice

Haft en kanondag med Lillprinsen idag hämtade honom vid 9.30 och då började vi röra oss mot jobbet för att hämta upp Jennifer. Efter det bar det av tillen blev det mat och sen lite lek för grabbarna innan det var dax att bege sig mot Globen och Disney On Ice.. Föreställningen var väldigt bra men kan förstå att det blev lite långt för grabbarna då ingen av dom sett varken Rapunzel, Lilla Sjöjungfrun eller Skönheten och odjuret.. Det dom setr fram emot var ju Frost och det var sista uppträdandet.. Men efter ca 1 1/2 timme kom Sven, Olof, Anna och Elsa ut och man kunde se glädjen i bådas ögon ;)
 
Något som dock skrämmer mig är priserna.. Showen i sig va inte så farligt men allt runtom.. Popcorn 90:-, slush i ett Olofhuvud 110:-, ett program 160:-, sockervadd med en olofmask 140:- , en lysande snurra billigaste 160:-...SKAMLIGT... Snacka om att lura småbarnsfamiljer på pengar...
 
 
 
Men grabbarna hade kul iallafall och det är det som är det viktigaste ;) 
 
Efter showen ner en snabbis till jobbet igen så grabbarna fick leka av sig och jag och Elliott kunde vänta av den värsta trafiken..
Söndagsmiddag (även om det är tisdag) hemma hos mamma och nu har jag äntligen slängt mig i soffan ;) 
 

Heldag med lillprinsen

Dax att sluta slappa i sängen och gå upp och göra sig iordning för att hämta Elliott ;) Disney On Ice här kommer vi ;) 


4 dagar gått 3 dagar kvar

Fem dagar på det nya året har gått och jag är i full gång med Detoxen. Det är jobbigt för just nu är jag sugen på allt och ingenting, men det är väl bara för att jag inte får.. Hahaa*
Jobbigaste är nog kaffet.
Men 4 dagar har gått så det är bara 3 dagar som återstår så detta ska jag klara galant.
Igår blev jag ganska dålig... Sprängande huvudvärk och illamående.. Har nog att göra med att alla gifter är påväg ut.. Sov i över 12 timmar i natt så något va det.. Idag har jag mått ok men har varit lite halvseg..
 
Detoxen jag håller på med gör att jag måste äta vegetariskt under hela tiden så idag gick jag och köpte vegofärs och jag måste säga att det blev över förväntan.. Blev en ChiliconCorn... Hahaa*
 
I morgon blir det en heldag med lillprinsen och det är Disney on Ice som gäller och Elliotts förväntningar är höga.. Enda han pratat om sen han fick veta det.. Måste faktiskt säga att det ska bli ganska kul för mig också ;0).. Ibland är det bra att ha en täckmantel.. Hahaa*
 
 
Nä nu dags för ett bad med lite rakning; skrubbning och lite ansiktsmask
 
 
 

Detox

Nytt år = Detox
Precis som alltid efter nyår är det dax att rensa kroppen. Skillnaden iår blir att det blir lite mer ordentligt och noggrannare.
Har även passat på att svettas lite på gymmet och med en promenad. ;) För att ha haft uppehåll ett tag måste jag säga att jag är imponerad av mig själv.. Måste dock skaffa mer motivation.. Något jag måste öva på;) 

Plankan 30 dagar är oxå igång så nuköt vi.

2015 är ett år med många mål satta ;) 


Nystart

Gör ett sista försök en gång för alla att ta tag i denna blogg igen. Nytt år, Nya möjligheter och nya mål. VÄLKOMMEN 2015