Sol

Nu är det sommar nu är det sol.....
Och så måste man sitta inne.. Det suger...
Får hoppas att det är lika fint i helgen så man kan passa på att få lite färg kanske.. =)

Ikväll är det första derbyt.. Spännande...( nervös )

Heja heja Dif... =)

Dax för lunch..

Sniglar

Känner bara att jag måste berätta om min mammas kompis.

 Hon är väldigt djurkär av sig.
Där hon bor ( spanien ) finns det väldigt mycket hemlösa katter, och hon tycker så synd om dom att hon för flera år sedan började köpa mat och  lägga ut runt huset så att dom stackarna inte skulle svälta ihjäl. Det är under bilen, på muren, under balkongen osv, och det är väldigt viktigt att man inte glömmer det här... 2ggr om dagen skall detta göras. Hon hade två hyllor med kattmat hemma, 1 hylla för maten till sina egna katter ( tyvärr är båda döda idag) och 1 hylla till dom hemlösa. Hon har t o m fått sin man, som inte alls tycker om katter att gå ut och mata katterna då hon inte är hemma.

För några dagar sedan fick jag veta att hon hade hittat nya djur att mata.       SNIGLAR.
Det började med att det var 1 snigel i hennes blomma, då gick hon in och hämtade sallad som hon gav till snigeln, nu är hon uppe i 3st sniglar som hon matar med sallad varje dag, man kan ju bara tänka sig hur det kommer att sluta. Hon kommer ju att ha en hel snigelsamling. Men hon tycker att det är bättre att dom äter hennes sallad än hennes blommor. Ska bli kul att se ifall hon lyckas få sin man att mata sniglarna när hon är borta.. Hahaa*

Undra vad nästa djur hon hittar blir... =)

Hemma igen

Jaha då ska man testa om det går att skriva något nu. Har försökt ett antal gånger men har väl varit något strul med sidan vad vet jag..

Hemma från BG är jag iallfall och på ett sätt känns det väldigt skönt och på ett annat sätt känns det väldigt tråkigt.
3 månader gick fort men 3 månader räckte alldeles utmärkt. Dock ångrar jag lite att jag inte stannade till slutet, verkade som att dom hade det superkul där nere sista veckorna. Men är man fotbollsfreak som mig så åker man hem som jag gjorde till allsvenska premiären.... =)

Annars är man tillbaka till det gamla vanliga igen. Tillbaka på samma jobb, dock lite andra uppgifter än innan, som denna vecka jobbar jag natt. Vilket passade mig utmärkt då det är borta match i morgon och jag är ledig då.. =) Jobbar mån-tis, fre-lör-sön natt... =) Men måste säga att det är ganska långtråkigt. Händer inte så mycket. Speciellt inte när jag jobbar där jag jobbar nu då alla i stort sett är ute hela kvällen... Suttit och kollat på Tv lite så på så sätt är det kanske bra...


Allsvenskan har ju börjat bra... 3 vinster och 1 oavgjord... =) får hoppas att det fortsätter så... =)

Dax att jobba vidare..

Hej hej