Snart slut

Jaha då har man bokat hemresan... Kändes ju som att det var nyss jag bokade resan upp hit.. Har redan varit här i 58 dagar... Vart har dom 58 dagarna tagit vägen ??
Bara 2 veckor kvar.. sjukt och då kommer det inte alls vara mycket på jobbet utan mest städa inför stägning... Helgen blir nog kul då det är Black Bear Open och det kommer komma upp en hel del ungdomar.. men än så länge är det inte allt för mycket bokat..
 
Har haft en riktig slapparvecka.. Har gjort en hel del men samtidigt har jag inte gjort ett skit.. Hahaa*
Skidorna har stått hela veckan iallafall.. Illa så nästa vecka blir det ändring på det.. har ju som sagt bara 2 veckor kvar så måste passa på...
 
Snart dax att bege sig upp till hotellet för veckans sista arbestpass sen är det långledigt =) Ledig hela 3 dagar.. Den ni.. Ska bli skönt men vad jag ska hitta på är en annan fråga då lönen inte kommer förens på  torsdag men sånt löser sig alltid..
 
Vädret idag är lite blandat sol och moln, ganska behaglit ute.. Det  negativa med det hela är att snön smälter och fort går det.. Är ju nästan barmark ute...
 
F-n kan inte släppa att det bara är 2 veckor kvar...
 

Narvik och Spa

Förstår inte varför jag inte haft sånna här dagar förut..
Gick upp vid åtta och åkte till Narvik med Angelina och David.. Shopping stod på listan..
Hittade det jag ville ha och lite till men var grymt skönt att få vara i civilisationen :)
Fint väder och jag kunde gå i mina converse :)
Precis när vi kommit hem till Björkis igen får jag tag på Montana som ska på Spa i Gränsen.. -Ska du med ??
- självklart..
5min senare sitter jag i bild :)

GUD så skönt det va.. Varför har jag inte gjort detta oftare ?!
140:- för bad, bastu och bastusett med peeling, lerinpackning mm..
Kroppen känns som babyhud.. :)
Hade jag bott i Gränsen hade jag gjort det där minst 3ggr/v..
Ska definitivt åka tillbaka innan säsongen är slut och då ska jag även passa på att sola lite ;0)

Nu sova.. Är supertrött.. Lång dag idag ;0)


Låkta t/r

Dagen idag.. Oj oj säger jag bara... Den har varit helt kanon..  =) Bästa hittills här uppe..=)
Började dagen med hotellfrukost, passade även på att packa en liten matsäck som vi tänkt äta ute i backen sen.. Påväg ut från hotellet för att ta oss till våra skidor ser vi Bandvagen som åker till Låkta.. Hmm den ska gå om ca 15min, ska vi kolla om det finns platser kvar ??
Sagt och gjort vi hoppade in och åkte iväg..
Efter ca en timme var vi framme på Låkta.. Strålande sol och nästan vindstilla... En våffla med blåbärsylt och grädde fick det bli sen en kaffe ute i solen innan det var dax att bege sig tillbaka.. Skulle ju börja jobba kl 14..
 
Vi hamnade lite för långt till höger så blev en hel del stakning (ca 1 tim) och jag kan säga att svetten rann.. Strålande sol med blänkande snö och fullt med kläder.. Ett ordentligt träningspass så att säga.. Men f-n vad kul vi hade och när vi väl hamnade rätt så var det så jäkla skönt..
 
Detta måste deffinitivt göras om och då utan att man har en tid att passa... Men var iallafall en kanon spontan utflykt vi gjorde ;0)
 
Mer sånna här dagar tack...
 
 
 
 
 
  
 

Vilodag

Det gjorde nog susen att trycka ner nålen i tån... Idag känns den hur bra som helst, självklart lite öm när man kommer åt den men det är ju inte så konstigt... Har iallafall valt att ta det lugnt idag pga infektionsrisken.. Känns inte så smart att stoppa ner den i en trång pjäxa och ge sig ut och åka... Men i morgon då jä-lar.. ;0)
Ligger och myser i sängen med Sessil men ska väl snart börja röra mig utåt för att få lite luft iallafall... Bara för att jag tagit en vilodag med skidorna behöver jag ju inte ligga hemma...
 
Ikväll är det "personalfest" men jag har inte bestämt mig hur jag ska göra än.. Förra gången hoppade jag så man kanske ska gå dit idag... Temat är MUSIK och man får tolka det som man vill... Det tråkiga är ju att jag jobbar till 23 så känns som att man missar en del och kommer dit när alla redan är på topp.. Men men om jag och grabbarna grus gör ett bra jobb i restaurangen så ska vi kanske kunna komma iväg lite tidigare..
 
Annars då ?? Mindre än en månad kvar.. Helt sjukt... Vad har hänt med tiden egentligen ??
 
 
 

Nål och hål

En varm nål och blodet flödar ;0) hoppas vi på att det blir ännu bättre nu.


Bättre

Efter några timmar och ett antal avsnitt av How I Meet You Mother somnade jag tillslut av trötthet.. Idag är jag fortfarande öm men har inte alls ont på det sättet ;0) tänkte iallafall ta en lugn dag idag så foten får vila lite extra..
Kanske blir en runda till gymet.. Kan ju faktiskt göra andra saker som inte belastar foten :)

Nu blir det ett nytt avsnitt av How I Meet Your Mother innan det är dax att ta tag i dagen ;0)


Aj som f-n

I morse när jag gjorde mig iordning för att ta mig ut i backen råkade jag komma åt mina skidor... PANG... Rakt på stortån.. Satan i Gatan vad ont det gjorde.. Höll på att börja storböla.. Efter ett tag släppte det värsta och jag tog mig upp ur sängen och gjorde mig klar för att åka skidor..
Hela dagen har gått kanon och foten har knappt känts i pjäxorna..
Men när jag väl kom hem sen och tog av mig och satte på mig vanliga skor så kom smärtan tillbaka..
Gick upp till hotellet för möte och lite biljard men var tvungen att gå hem för att jag hade så ont att jag nästan mådde illa..
Nu har jag sjukt svårt att sova för jag hittar ingen ställning jag kan ligga i utan att det gör ont.. Det enda är med benet rakt upp men hur skönt är det ? Och hur lätt är det att somna så ?
Hoppas att tröttheten snart tar över och att det har lagt sig tills i morgon annars blir det ett besök hos farbror doktor..

 


Sol sol och jobb

Gårdagen var kanon :) dock hade vi 2 sjuka i restaurangen så fick ett samtal vid halv 12 så var bara att åka in och jobba :(
Kan säga att jag är rätt mör idag men är kanonväder ute idag igen så finns inga hinder för att inte ta sig ut i backen.. Idag "stänger jag av" telefonen oxå och kommer inte in förens jag börjar 14.30 ;0) hahaa*

Nu är det dax att bättra på sin bränna.. Hahaa*


Efter storm kommer solsken

Snöstormen är över för nu och idag har det varit riktigt kanonväder... Nästan bränt i ansikten.. =)
Gårdagen behövs inte ens pratas om då jag tillbringade mina timmar på jobbet... Från 7-9 och sen från 11,30-00,00 kan säga att jag var rätt seg när jag kröp ner i sängen..
I morgon håller vi tummarna för ytterligare bra väder så det blir ytterligare en grym dag i backen..
 
Annars då ?? Jo det är nästan exakt en månad kvar på säsongen och denna månad kommer gå fort... Samtigt som jag verkligen vill hem vill jag verkligen stanna.. Det är ju nu man är inne i det.. Det är nu man börjar få kontroll på saker och ting.. Det är nu det fina vädret ska börja..
Satsar på bikini inom en vecka.. Hahaa*
 
Nu krypa ner i sängen och kolla film och förhoppningsvis går jag upp när klockan ringer i morgon.. ;0)
 
 

Snöstorm

Ledig idag igen.. Gick och la mig tidigt för att vara pigg och utvilad.. Vaknade innan klockan ringde av att jag trodde fönstren skulle blåsa sönder... Tittar ut.. SNÖSTORM DE LUXE... Kul verkligen.. Precis vad jag önskade på min lediga dag..
Gjorde iallafall lite nytta och klädde på mig och tog mig till tvättstugan.. Kan säga att dom 3 metrarna var pain att ta sig fram.. Höll på att blåsa bort men fram och tillbax kom jag och jag har nu rena kläder ;0)

Jag och en av tjejerna jag bor med bestämde oss för att vi skulle ta oss upp till hotellet, bättre att sitta där och häcka än hemma.. Sagt och gjort, vi hoppa in i hennes bil.. Kan säga att vi ångrade oss ganska fort men då va det för sent att vända.. Blev en spännande färd upp.. Bilen kommer hon låta stå kvar över natten..

Varit ca 1 timme på gymet och nu sitter jag bara och hänger.. Insnöad.. Fullt med folk överallt.. Ut vill man inte gå så ska bli spännande att se hur/om man tar sig hem ikväll.. Vägarna är avstängda så inga nya gäster lär dyka upp men dom som är här nu räcker gott och väl..

Nästan ingen mottagning på varken mobil eller internet så snart är man helt isolerad..

Men jag klagar inte va bara inte riktigt såhär jag tänkt mig min lediga dag ;0)


En sväng

Blev en sväng upp till gymet idag men kan säga att min kropp var trött... Blev iallafall ca 1 timme så det är ju bättre än inget iallafall.. =)
Tog sen en sväng ner till Afterskin men höll mig till mineralvatten.. =)
Nu är jag nyduchad och tänkte bara ta det lugnt ikväll.. Sätta på en film och bädda ner mig så jag kan komma upp tidigt i morgon... Får hoppas på att det är fint väder...
 
Natti natti

Rökfri

Då är det helg.. =)
2 lediga dagar och hade faktiskt tänkt få ut mer av dessa än dom jag fick förra veckan.. Hahaa*
 
Måste säga att detta har varit den bästa veckan här uppe för man har haft något att göra i stort sett hela tiden.. Många säger att påsken är nog den tiden dom flesta hatar mest här uppe men jag är helt tvärtom.. =) I LOVE IT !!
Nu är vi tillbaka på lugnet igen om nästan inte värre... Denna vecka är helt död.. Kommer bli långa arbetsdagar..
Men har en del övertid så funderar på att kanske ta ut lite långledigt.. =) Lika bra att passa på nu när det endå är lugnt..Har en tanke men får se hur det blir med det... Hmm...
Men mer än halva tiden har redan gått.. Bara ca 1 månad kvar.. Ska väl börja kolla på resa hem snart så det inte blir fullt då alla ska hem härifrån..
 
Förresten så måste jag ju bara skriva att jag faktiskt varit rökfri i 3 år idag.. =) ( och nej det är inget aprilskämt ).. Lite stolt känner jag mig allt och det bästa med det hela är att det var många som inte trodde att jag skulle klara det.. Men känns skönt att bevisa att jag haft rätt från början när jag sa att jag kommer ALDRIG ha problem med att sluta röka, jag måste bara ha rätta viljan... =)
 
 
 
 
Nä nu skriker solen efter mig där ute... Ut för att röra på fläsket....