Jullov

Sitter på bussen påväg till landet.. Sååå skönt :0 ) ledig tills på torsdag :0)
Mår så jävla bra just nu, allt flyter på :)
2013 började bra.. har varit ett helvete mitti.. och nu känns det som att det kommer bli ett bra avslut ; 0)

under detta år har jag lärt mig så mkt om mig själv och jag har lärt mig att hantera vissa situationer på ett sätt jag aldrig kunnat göra innan. . insett att det inte blir bättre av att gräva ner sig och tycka synd om sig själv. Lärt mig att tänka på situationen annorlunda och inse att det inte alltid är mig det är fel på.

Har tagit det stora steget och bytt jobb. För första gången på väldigt länge vaknar jag och går till jobbet utan ångest.. Tycker inte det är jobbigt att jobba långa pass och jag går oftast omkring med ett leende på läpparna ; 0)

Jag trivs med mitt liv just nu ; 0)


Frukostmys

För första gången på jag vet inte när har jag idag fått sitta i soffan och unnat mig en ordentlig frukost =) Så gott och så mysigt..
Massa tända ljus =)
 
Ledig idag igen och ska fixa och trixa lite med allt möjligt.. Både hemma och inne i stan.. Men först ska jag fortsätta att njuta lite till i soffan =)
 
Boka lite biljetter kanske... Hihii*

Sömn och Sven

Sovit som en stock och drömt massa mys ; 0)
Taggad och redo för jobbet och det verkar som att Sven precis kommer och hälsar på ; 0)
Men än så länge flyter tågen på ; 0)
Trött men glad

En trött men glad tjej som är påväg hem ; 0)
Skulle jobbat 14-22 idag men påväg till jobbet ser jag att dom ändrat mitt schema till 23.30.. väl på plats får jag veta att 23.30 betyder stängning och pga ändrade öppettider betyder det att jag slutar 01.30.. Lång dag så att säga utan att jag va förberedd på det. . Tur att jag haft bra gäster så tiden gick fort ; 0)
Sjukt egentligen hur ens mående kan ändras på så kort tid ; 0)

Nu hem och slänga sig i sängen. . Tänkte åka till jobbet tidigare i morgon om nu Sven skulle börja stöka, men än så länge ser jag inte skymten av honom..

Ska drömma härliga drömmar inatt oxå ; 0)

Heldag

Blivit en heldag med Ellliott idag, kom dit strax efter kl 8 i morse och åkte därifrån 18,30.. Helt slut var jag och otur nog somnade jag i soffan 1 timme när jag kom hem så hoppas inte det påverkar min sömn när jag ska gå och lägga mig snart..
 
Men kul har vi haft i alla fall och det verkar som att Elliott gillade att vara på mitt nya jobb =)
Bowling och minigolf blev det och en hel del skratt.. Var en glad kille jag lämnade idag..  =)
 
 
I morgon är det dags för jobb igen, två lediga dagar går fort.. =0/ Men tur att det är kul att gå till jobbet just nu..
Fått ut ett schema för resten av av året och det ser faktiskt väldigt bra ut.. Kan tänka mig att det kommer lite ändringar men inte allt för mkt.. Det är några långa dagar istället för många korta... Skönt = )
 
Har i alla fall fått ytterligare en kväll nerbäddad i soffan och idag lyxade jag till det med godis och julmust och en MASSA tända ljus överallt =)
 
 

Fjärilar och skadeglädje ;0)

Hur skönt va inte detta då att få tillbringa en kväll i soffan =)
Det är det lilla som uppskattas.. speciellt när det inte händer allt för ofta =)
 
Sitter i soffan och njuter för fullt av många anledningar... Fått lite besked idag och känner bara skadeglädje när det är som bäst samt att jag fått lite fjärilar i magen... ;0) Hahaa* Sitter och småler lite för mig själv =)
 
Ska försöka komma i säng alldeles strax för ska vara hemma hos bror och Linda redan vid 8 i morgon och äta frukost..Massa Mymys innan det är dags att åka iväg med bästa killen =)

Nya

Första helgen avklarad på nya jobbet och det har varit riktigt bra ; 0)Att folk pratar om mkt och kaos vet nog inte riktigt vad det är för om helgen har varit rörig så kommer detta gå som en dans ; 0) Trivs iallafall och det är kul att gå till jobbet ; 0)

I morgon blir det en heldag med bästa killen och då tänkte jag att vi skulle åka och bowla och spela minigolf ; 0) Får hoppas på att han tycker om det :)

Nu in till stan en snabbis för att skriva på lite papper sen blir det middag hos mor ; 0)Fick bli en fika hos TaraBanan innnan :)