Värdelös

Hur länge ska detta hålla på ?? Hur länge ska man behöva må såhär ?? Hur mkt tårar kan en människa egentligen ha ??
3månader mådde jag bra... I 3månader gick jag och bara längtade efter att få träffa dig igen och för varje dag som gick fick jag mer och mer känslor.. När det sedan var riktigt nära försvann du..
Nu känns dess månader som en stor bluff..Hela detta år känns som ett skämt..
Alla mina glada roliga minnen är just nu bara negativa minnen..
Jag tömmer och öppnar mig helt för dig och svaret jag får är inte ens värt att kalla ett svar.. Du bevisade bara att du inte bryr dig ett skit..
Det var mkt snack om att du inte ville såra mig eller göra mig ledsen men du har inte visat det minsta att du bryr dig om mig utan du har bara stoppat huvudet i sanden..
Du är väl medveten om hur jag känner men du kan inte ens bemöda dig att höra av dig och fråga hur jag mår ??

Det som gör mig mest förbannad är att jag tillåter mig själv att gråta och må såhär varje dag över dig.. Men det är svårt att bara släppa någon man tycker om och jag tycker fortfarande om dig sjukt mkt även om du behandlat mig som skit och verkligen fått mig att känna mig värdelös... Vatten värd..


ingen återvändo

Idag tog jag det sista steget. . nu finns det ingen återvändo. . ont i magen och hjärtat slog i 180 men just nu känns det endå som att den stora stenen har falltit... som att jag tagit klivet... Får vi bara se vad som händer. ..

Mkt tankar i huvudet. . En del frågor att ta ställning till.. Vad vill jag och vad vill jag inte ?!

Nu är det iallafall natten som gäller och jag tror att jag kommer sova gott med många drömmar... Bra eller dålig får vi se i morgon...


Do It

Beslutet togs och jag gjorde en liten del av det, men den största delen är kvar... men ska se till att det blir av i morgon..

Det är ganska kul.. Man skriver på facebook.. Ska jag eller ska jag inte. ... och alla svarar Do It... Jaha men om det handlade om att hoppa från en bro, båt eller något liknande då ?? ska jag fortfarande bara Do It ?? varför tar alla alltid för givet att "Gör Det" är något positivt ??Lycka i livet just nu är iallafall mina ögonstenar


Beslut

Som sagt har haft en period där jag inte mått så bra sista tiden men idag tog jag ett beslut och förhoppningsvis blir det en liten vändning i livet... Det är jobbigt men det behövdes göras..
 
Mitt i allt det här har jag stora problem med mina ögon oxå.. Dom vill aldrig bli bra och det blir nästan bara värre och värre... Och inte verkar jag få någon rätsida på vad det kan vara heller..Inte speciellt kul att vara ute bland folk kan jag säga för alla stirrar ganska bra... Blir snart en ny vända på St:Eriks..
 
Jag låter det vara ett tag till och förhoppningsvis hittar jag tillbaka till mig själv och min blogginsperation inom kort men nu måste jag bara få vara för mig själv..