Natti natti

Äntligen var denna dag över.. Blev bättre mot kvällen... Möte upp Katti i centrum så handlade vi mat och gick till mig och käka och kolla film..
I morgon är det äntligen fredag..=) Jippi...
Hoppas bara att man överlever morgondagen på jobbet.. Har en känsla av att det kommer bli mkt tjat och gnäll.. men det är bara att ta det som det kommer..
Sen får man se vad som händer på kvällen.. Blir det som vi tänkt oss blir det ut på ålandshav men allt beror på om Katti kommer förbi vakterna...Hahaa*

Dags att sova....

...*...

Tillbax på jobbet efter lunchen.. På lite bättre humör men känner endå irritationen över vissa... Bläää*... Känns som om jag skulle vilja ha semester... Kanske kan behövas...
Visst jag var på Island förra veckan men då var det ju endå jobb som gällde så det räknas inte...
Ska nog ta och kolla hur många semesterdagar jag har kvar att ta ut...

*blää*

Sitter på jobbet och är ganska trött.. Inte trött trött utan trött på allt och alla här.. Undra om jag har jobbat här för länge och att det är dax för lite förändring ?

Jaja får se hur dagen blir....

Mina Bebisar

Mina Bebisar

Det här är mina små bebisar som jag fick efter vissa omständigheter.
Skulle bara ha dom ett tag innan jag hittade någon annan som ville ha dom, men efter att ha haft dom ett tag blev jag så fäst vid dom att jag inte kan göra mig av med dem. Vet att jag igentligen borde men det är såååå svårt.
Men visst är dom söööta...=)

Testa att blogg

Jaha då tänkte jag att jag skulle testa detta med att blogga.. Tycker om att skriva av mig så detta kanske inte är så tokigt.

Allt är bra nu för tiden.. Börjar att försöka ta tag i saker och ting i mitt liv.. Hoppas att det lyckas men det känns som det. Har kommit igång med det viktigaste iallafall..=)
Hoppas jag inte tappar lusten som jag brukar, men nu känns det annorlunda på något sätt..peppar peppar ta i trä..=)
Lite till att börja ordna så saker och ting tar fart..=) Får se vad som händer...