Klar (nästan)

Då har man städat och nästan tvättat klar.. Det hänger i torkskåpet nu och ska göra det 1 timme.. Själv är jag nyduschad och hårinpackad och det känns sååå skönt.. håret kanske inte blev riktigt som jag tänkt mig men det är ju fortfarande blött så får avvakta lite innan jag ger den slutgiltiga domen.. =)
Nu ska jag mysa till det lite i soffan innan det är dax att gå och hämta tvätten... =)


Tvätta, städa och färga håret

Blev bil hem idag oxå.. =) Fick låna Jannes bil för att släppa av Jarmo vid verkstaden.. Sååå skönt med lite sovmorgon i morgonbitt.. =) Jihoo*

Nu har jag precis fått i mig en bit mat och  nu är det dax att ta tag i kvällen bestyr... Färga håret, tvätta och städa..
En maskin är redan igång sen kl 19 är det dax att bege sig till tvättstugan för att tvätta lakan och handdukar...
Fullt ös.. Måste  dock se till att bli klar tills kl 21 för då är det Husfruarna som gäller..


En kall i solen =)

Gud så härligt.. Nu hoppas jag verkligen att detta väder håller i sig.. =) Tänk hur mysigt vi kan få det i Gbg nästa helg om det fortsätter vara så här... ;0)  En kall öl i solen innan match.. Kan det bli bättre.??. =)

Känner mig lite irriterad på mig själv just nu att jag plockade fram falukorv hemma istället för räkorna som jag tänkt från början.. Blev riktigt sugen på en räksallad.. Men får helt enkelt vänta tills i morgon med att äta det..

Nu är det dags att sätta sig och fakturera.. Jippi... (förstå ironin)



Flytta till mamma ?

Funderar allvarligt på att flytta hem till mamma några veckor tills min balkong är klar.. I stort sett inte sovit ett skit i natt.. Testar i natt igen men är det lika dant så är det baby goodbye ett tag.. =)

Kom in på en gammal klasskompis sida för några minuter sen och jag måste verkligen säga att jag blev peppad att göra samma sak.. =)
Dock tänkte jag vänta tills 1 maj. För det första så jag har 1 mån på mig att förbereda mig,  för det andra är det så mycket inplanerat i april så det skulle aldrig funka och för det tredje har jag en vän som ska göra en operation i slutet av april och då kan vi peppa varandra lite.. =)

Projekt: Reboot


Nu nu är det dax att sätta igång med dagens bestyr..


Avslutat första avsnittet av färjan

Full ös från morgon till kväll.. Gick upp vid 05.20 och nu är det dax att hoppa i säng... Dock tror jag det kan bli svårt att somna då det låter som att byggställningen är påväg in i lägenheten igen.. =)

Åkte till Solna idag och visade upp Jannes bil för jakan, sen bar det av till Kista för att hämta upp mamma, vi stannade till på Amigo och käkade middag sen bar det av in till stan och frisören.. Blev ett litet stopp på Kronobergs häktet för att lämna av lite saker till en gamal patient och jag måste säga, det är f-n inte så enkelt.. Endå har jag varit i kontakt med häktet i Norrköping innan och bestämt tid men tydligen hade inte det kommit fram.. Tur att man är förberedd och har med sig namn på alla inblandade och även personnr på personen som skulle ha grejerna.. Men det tog endå 25 min..

Nu har jag precis avslutat första avsnittet av färjan för säsongen och än så länge har  man klarat sig.. Hahaa*
Dax att tvätta bort sminket och krypa ner under duntäntäcket så kan väl ni hålla tummen för att ingen byggställning gör mig sällskap i sängen.. =)

Natti Natti


Fuck it

???
Det går ju inte... Hellre flytta den några veckor framåt...
Hemmamatch men endå en jä-la bortamatch

Råsunda

Då känns det här mkt bättre... =)

Stadion


tröttsamt

Jag är så trött på skiten att jag bara vill försvinna så man slipper höra mer.. Den ena värre än den andra och själv står man där mittemellan.. Om man bara kunde försöka lösa saker men som det ser ut nu är det ju tyvärr omöjligt..
Envisa det är så man kan beskriva  alla inblandade..
Kommer det någonsin ta slut eller kommer man få leva med det resten av livet ?
Tyvärr tror jag att det är så det är...


måndag

Då sitter man på jobbet igen och ska strax börja ta ta tag i dagen bestyr.. Kommer bli en lååång dag idag.. Frisören ikväll kl 20.. Så frågan är ju vad man ska underhålla sig själv med från att man slutar fram tills kl 20.. Känns ju ganska onödigt att åka hem emellan.. Kanske blir en sväng förbi Solna med Jannes bil, men allt detta beror på om jag får tag på Jakan eller inte...

Har en hel del saker jag måste ta tag i och styra upp..  Hemma, på på jobbet, med mig själv, med andra etc etc..
Känner att jag är inne i en period där jag stör mig på allt och alla (inkl mig själv).. En del saker med all rätt..
Det är så lätt att klaga på andra och påpeka fel och brister men tänker man någonsin på hur man själv är som person ?
Jag vet att jag inte är perfekt, att jag gör saker folk stör sig på och det är det jag måste gå igenom och se hur jag kan förändra mig..
Men samtidigt ska man inte ändra sig allt för mycket för då är man ju inte sig själv..
Sen finns det ju självklart folk i min omgivning som jag stör mig på, saker dom gör etc etc.. Behöver verkligen gå igenom om jag ska ta det eller om jag måste göra något åt det.. Allt som behövs är kanske bara att snacka...
För några år sen gjorde jag en rensning och det fick mig att må så jä-la bra.. Kanske är dags igen ?? Dock vill jag inte det för jag trivs så bra med folket jag har i min omgivning för tillfället.. Jag har vänner... Vänner som finns där i vått och tort och det hör väl till lite att man kan vara lite irriterad ibland..
Och det hela kan vara så enkelt att det är JAG som är problemet till allt.. Att det är dags för mig att börja tänka på mig själv. BARA göra det jag VILL och inget annat..




Xplore

Jag ligger lite fel till i tiden så den här dagen känns som att den bara har flygit iväg...

Hade trevligt igår. Tyvärr va det ganska mkt köer överallt som gjorde att man tappade suget lite, men det är sånt man får ta, va ju endå första kvällen..  =)
Måste säga att jag inte direkt va ute med värsta party gänget.. Den ena va segare än den andra.. Och igentligen borde det ha varit jag som va segast då jag kommit hem ganska sent/tidigt kvällen innan...
Va iallafall på Xplore, sen gick vi vidare till Harry B när sedan dom stängde gick jag och Micke tillbaka till Xplore och då va det inte alls lika långa köer..
Bästa med hela kvällen va nog att jag träffade Anders.. Inte sett honom på flera år
Annars måste jag säga att jag pratade med väldigt mkt trevliga människor.. =)

I morgon är det måndag igen och man har en ny  vecka framför sig... Ny tag, nya utmaningar...


Galapremiär

Blev en helkväll igår.. "Maskerad" hos Micke, mkt trevligt sen bar det av in till stan för min del för att möta upp Sara på Kellys.. Det va jag, Sara, Dolken, Rebecka och Katti.. Slutade med att vi hamnade på Pattan så va väl hemma runt sju-halv åtta.. =) Lite små trött om man säger så.. =)



Björne och Kärleksänglarna.. =)


Upp tidigt för att hjälpa morsan handla och nu sitter jag ny duschad och sprejad i soffan och funderar på att ta en liten powernap innan det är dax att bege sig in till stan igen..
Ikväll ska man på Galapremiär för nya Gayklubben Xplore... Ska bli riktigt trevligt faktiskt.. Lite spännande... Vad ska man ha på sig lixom ?? Jaja det löser sig..
Kanske blir en liten sväng förbi skansen och Earth Hour innan det är dax att bege sig till Mästersamuelsgatan men vi får se.. Halv åtta åtta är det sagt att jag ska möta Fia och Angelica iallafall..

Zzz Zzz Zzz


Under kontroll

Första dan på länge det känns som att jag har det  mesta under kontroll på jobbet och det känns såååå skönt så nu kan man gå hem och göra helg utan dåligt samvete.. =) (skulle väl bara vara det att det dyker upp massa skit på eftermiddagen).

Bjuder på en bild på något jag längtar till =) (får man se när/OM man kommer dit igen)



Cancun Mexico
Royal Solaris
_______________


"Lekstuga"

Våfflor igår hos mamma va supergott.. =) Blev lite över som jag tog med mig hem... ;0)

När jag precis hade kommit hem hörde Patrik av sig ang maskeraden ikväll så det va bara att springa upp till mamma och hämta dräckten han skulle låna.. Passade även på att låna hem lite saker till mig själv ifallatt jag inte hittar det jag söker..=) Sen får man ju se hur det blir med allt då det inte verkar som att folk är så himla sugna på att klä ut sig.. Inte ens en av dom som håller i det ?? (varför har man då maskerad tema om man inte själv vill klä ut sig ?)

Idag ska jag försöka jobba undan så mkt som möjligt på förmiddagen så det kanske kan finnas en liten chans till att jag kan få gå lite tidigare från jobbet då jag måste in till stan och handla innan jag åker hem, men det visar sig hur det blir med det..
Tror annars att det kanske kan bli en ganska "spännande" dag då vi verkligen har en "lekstuga"  här på jobbet för tillfället.. Hahaa*

Skepp å hoj så länge

kvinnor kan inte köra bil ?

Jag ångrar lite att jag inte tog en bild på det punkterade däcket..
Hur har man burit sig åt ??
 Men det roligaste är nog att man sparade det.. Vad tänkte man egentligen ??
Och det sägs att kvinnor inte kan köra bil,  här va det faktiskt en man som va i farten..



A lot to do

Min helg är ganska uppbokad och jag har insett att det är en hel del som måste handlas in.
Först måste jag fixa kläder till maskeraden i morgon (tror att jag har ganska bra koll på vad som behövs) sen MÅSTE jag köpa nya stövlar då mina är helt åt helvete trasiga.. sen är det lite småplock här och där...

Nu är det dax att åka till verkstaden med bilen och få det nya däcket och sen är bär det av till centrum för div ärenden, sen förhoppningsvis är det lagom tid att precis få gå hem för dagen..
Helt sjukt att det redan är fredag i morgon..


Sovit för mkt ?

Låg nerbäddad i sängen vid åtta igår, somnade väl strax efter kl nio och har sovit hela natten.. Tror att jag kanske sovit liiite för mkt för jag känner mig ganska bombad idag men det va skönt endå och jag tror att det kanske behövdes.. =)

Ikväll bär det av hem till mamma för att äta våfflor... Blev såå sugen igår när jag va nere på ica och dom stod och gräddade... Skulle precis köpa 2 paket när jag kom på att jag har ju faktiskt inget våffeljärn..Tur att mamma bor nära... Hahaa*

Börjar komma in i en känsla just nu som jag med åren har lärt mig att kontrollera, så måste säga att det är riktigt skönt att jag inte har något inplanerat nästa helg för då kan jag verkligen ta det lugnt tills vi ska till Gbg... =)


ger upp denna dag

Vet inte vad det är, men någonting är det och det har varit så hela dagen..
Blev jätte sugen när Becca hette på FB, dricka öl ikväll.. men nu har jag ingen lust för 5 öre.. Det har jag nog inte haft sen jag gick från jobbet
Har varit på skitbra humör samtidigt som jag inte har varit det...
Är pigg samtidigt som jag är jätte trött...
Så för att göra det enkelt tänkte jag ge upp denna dag... Hoppa in i duschen och sen bädda ner mig i sängen under duntäcket så får man hoppas på att jag vaknar på en sida jag kan tolka i morgon..


segt

Usch det går inte så fort som jag hoppats på.. 45min till lunch.. Och inte kan man se fram emot den heller.. Ingen höjdare idag heller.

Onsdag 25/3

Pannbiff med lök och Timja potatis 
Fiskpiccata med basilikdoftande tomatsås med ris el kokt potatis 
Friterad kycklingfilé med citronsås    Kina








Blir nog wokade grönsaker med ris och räkor.. funkar alltid.. Eller kanske en lax suschi..,, =)

Nä dax att fortsätta jobba...


Går fortare...

Vilken morgon... =)
Stängt av klockan i sömnen men vaknade endå lagom tid till att hinna till bussen... =)
Solen skiner och jag har en hel del att göra på jobbet idag, skönt för då går tiden fortare... =)


Folket har gått

Jaha då  har folket gått..

Jag, Fia käkade "middag", sen kom Micke och Patrik över och vi bytte lite bilder som vi hade på våra datorer.. Kollade på "Den rätte för Rosing" sen blev jag och Micke klistrade framför TVn och Desperata Husfruarna.. Under tiden satt Fia och Patrik på mitt golv med en varsin dator..


"Datahörnan"

Nu är det sängen som gäller för min del och jag har en känsla av att jag kommer somna ganska omgående... =)


Fullmakt

Vi hade fått ett REK brev som jag tänkte att jag skulle hämta ut. Visar sig då att min fullmakt har gått ut.
Jag har jobbat på företaget i nästan 7 år (hemskt vad lång tid). Det är samma människor som jobbar på posten, jag är där i stort sett varje dag. Dom ser att dom senaste typ 5 åren har jag haft fullmakt för att hämta ut saker, jag står med posten från våran box i handen men endå får jag ett NEJ..
Visst jag förstår att man har sina regler att följa men kändes så löjligt...
Men det va inte så mkt att göra åt saken utan bara att gå vidare...
Möter dock på "chefen" på Vivo så vi tog en promenad till posten så nu har jag en fullmakt igen... ;0)


byggnadställning i sängen

Jaha ytterligare en arbetsdag framför sig... Än så länge har det flytit på väldigt bra.. =) Fått en hel del gjort..

Inatt vaknade jag och trodde allvarligt att jag skulle få besök av en byggnadställning i sängen. Shit va det blåste.. Lät som att den skulle lossna vilken sekund som helst... Men jag klarade mig.. =)

Har fått lite tankar på en sak nu som jag tror jag ska satsa på... Länge sen sist och att behöva se det varje dag gör ju inte saken lättare.. hahaa*.. ett nytt projekt framför mig med andra ord.. ;0)
Får se hur det blir/går med det..

Dax att få undan det jag håller på med innan lunch

* Stekt fläsk med raggmunk och lingon
* Lax wallenbergare med vittvinssås och potatismos
* Wokad biff med grönsaker på indonesiskt vis   Indonesiskt

Hmm blir svårt.. Inget som direkt lockar...


Måste

Jag borde men känns som att jag inte orkar.. =(.. eller jag kanske inte ska säga borde utan MÅSTE...Så nu är det bara att hänga upp tvätten, plocka ur diskmaskinen och fixa lite annat småplock innan jag kan bädda ner mig i soffan igen..


det bultar och det bankar

Det bultar, bankas och borras och jag ser skuggor av folk igenom plasten.. Kl är över 18, när ska dom sluta egentligen ? När jag kommer hem från jobbet vill jag ha lugn och ro..
Men men det är väl sånt här man får ta om man vill ha en ny och fin balkong så fort som möjligt..

 

24 april

Då är evenemanget ute på facebook.. =) 24 april hade vi tänkt oss.. Det enda som suger lite är att det är match mot BP på kvällen där och sen på lördagen är det bandit kryssningen som jag gärna vill åka på (dock finns det i dagsläget inga biljetter till den) Men tror nog att det kan bli kul om vi blir ett gäng.. Det är ju inte heller direkt en toppmatch man missar... =)

Dagen har flytit på bra och jag är fortfarande relativt pigg... =)


snö?

Nähä min mobilblogg från i morse verkar vara ute på vift.. =( Men men...

Måndag och jag är faktiskt otroligt pigg.. =) Men hade inte haft något emot att ligga kvar under duntäcket när jag tittade ut.. WTF... Visst att jag gillar snö, men nu tycler jag faktiskt att det räcker...
hade det inte varit för att jag va på kryssning i helgen och att dom renoverar balkongen hade jag nog tänkt till en gång extra i morse.. Hahaa*

Ikväll blir det bara hem, plocka lite, tvätta lite, funderar på om jag kanske ska ner i tvättstuga och kolla om det finns tid så jag kan tvätta lite sängkläder..
Vet inte vad veckan har att erbjuda, däremot är helgen fullbokad.. treeevligt... =)

Funderar på vad jag ska äta till middag och jag tror jag vet vad jag ska göra... Gott gotti gott gott... ;0)

Nä dax att fortsätta jobba lite...


SKATA

Då är man hemma igen efter en rolig men ganska seg och onödig kryssning.. Shit vad tiden gick långsamt idag under dagen.. Men i land är man nu iallafall.. =)

Ibland är man inte riktigt frisk.. Medans vi är på båten så började vi redan planera nästa kryssning.. Hahaa* Då blir det en fredag-lördag så man kan köra hårt dan efter oxå plus att E.M.D inte ska spela..
Så nu sitter väl Fia och fixar ett event på facebook som snart skall skickas ut.. =)

Bästa

- "Nu har jag precis varit ute på däck och vinkat av E.M.D, dom blev hämtade med helikopter"
hahaa* skulle gärna velat se helikoptern åka inne på våning 5 för att hämta grabbarna.. =)
söt du är Fia

IQ fiskmås
- SKATA
Jaha då är man tydligen en skata.. Trevligt att veta... =)

Nu är det snart dax för mat (så glad att jag hade färdig hemma som bara är att värma), sen blir det duschen och sen bädda ner sig i den nybäddade sängen och kolla TV...


Mensvärk

Då sitter man här klar och redo för att bege sig.. Ska möta mamma om ett tag för att gå till Ica och handla sen hem till henne innan folket kommer och hämtar mig..

Har världens mensverk (inte haft det på flera år) och just nu hjälper inga av de värktabletterna jag har hemma... =( Måste nog smita förbi apoteket och kolla vad som kan vara bra..
Hoppas det släpper för annars kan det bli tungt på båten... ja ja det löser sig..

Dax att klä på sig och börja gå ut.. Hörs och störs i morgon kväll


Ingen sovmorgon här inte

Jaha som vanligt när jag ska sova ut vaknar jag tidigt.. Idag slog jag upp mina ljusblå kl 7.. =( Låg och drog mig i sängen.. Vid kvart i 8 får jag ett mess av Fia och vi va då vakna båda två.. Messade lite fram och tillbaka..
Då  jag helst ville somna om låg jag i sängen och kollade Tv.. När klockan va runt 8.30 gav jag upp och gick upp och klädde på mig... Nu har jag precis kommit hem från en skön promenad i solen.. =) Frisk luft i hjärnan...

Igår va det Fia idag är det jag... Man blir verkligen som man umgås.. Hahaa*

Nu är det frukost som gäller sen blir det ett varmt skönt bad... Packa väskan och bege mig till mamma för att fixa det sista.. Vid halv tre-tre ungefär kommer MickeMus och Fia och hämtar upp mig sen bär det av hem till han för middag innan det är dax att bege sig ut på havet... =)
Tror det kommer att bli så sjukt kul ikväll..

Tralalalalaaa



slut = sova

Björn är slut, Fia har åkt hem och jag funderar starkt på att bädda ner mig i sängen för att läsa boken jag har lånat av Becca... Ja jag vet att kl bara är strax efter tio men jag är trött och måste vara utvilad i morgon för då f-n blir det inte mkt sova... =) hahaa*
Så natti natti allihopa så hörs och störs vi i morgon


tröttis

En lugn kväll hemma blev det trots allt.. =) Skönt... Sitter nu hemma och kollar på Björn Gustavsson med en trött sovande Fia bredvid mig.. Söt hon är...Hahaa*
Hon laddar stenhårt för i morgon med andra ord... ;0)



påväg till gbg nov 08

_______________


Ingen kontroll

Det är bra med förändring för det är något jag tjatat om länge, många är mer än nöjda, men tar man på sig något så måste man endå se till att slutföra det och inte göra det halvdant för det blir så rörigt för alla inblandade.
Avsluta det du håller på med innan du börjar med något nytt så du kan koncentrera dig på allt du tagit på dig.
Det värsta jag vet är när jag inte har kontroll på det jag gör och just nu har jag ingen kontroll över huvudtaget och det stör mig..


sova ut

Jag har en känsla av att eftersom jag planerar att verkligen sova ut i morgon så kommer jag vakna runt 8 och vara skitpigg.. Brukar vara så och det stör mig, så håll nu tummarna för att jag kan sova lääääänge i morgon.. =)


Tillbaka till brottsplatsen

Jaha då va det redan fredag igen.. Veckan har gått fortare än vad jag från början tyckte, men jag missade lite där när det gällde dagarna..
Skönt att få sova lite längre i morse.. =)
Idag är jag på ett bra humör och jag längtar faktiskt lite tills i morgon... tror det kan bli kul faktiskt.. =) Hahaa*


I morgon bär det av tillbaka till brottsplatsen där allt började för några månade sen... =)



man minns endå inget..

♣ Med th ?, nä bara t, men det är inte så bara det...

♣ Variation är inte våran starka sida.. (nej tack vi vet)

Man är endå så full så man minns inte så mkt dan efter.. Hahaa*, hahaa*

♣ Hmm man kanske ska be alla supa lite..

♣ Ha det bra så ses vi..

Stackars liten M som blev lite utanför...

Piff och Puff har varit igång igen.. men idag kanske steget längre.. Dock va det ganska kul måste jag säga.. Hahaa*



_______________


Nercabbat ?

Då är dagens arbete snart avklarat.. Nu åker Piff och Puff på äventyr..
Spännande..  Nercabbat kanske ?? hahaa*
Solen skiner ju så varför inte... Eller det är nog för kallt...


IQ

Good!!



You are very smart!! Your IQ is just over 100!!


(visste jag väl)


Haglar

Det börjar smattra på fönsterkarmen och jag tror då att det börjat spöregna men icke sa nicke DET HAGLAR.. Varfan...


3v till Gbg..=)

Vilken dag det känns som att det kommer att bli.. Känner mig riktigt pigg (skyller på promenaden igårkväll), tror det kommer bli bra väder idag oxå och kvällen avslutas troligen med lite äventyr för Piff pch Puff igen.. Hahaa*

Sitter och kollar i minkalender och inser att det är 19 dagar kvar till fotbolls säsongen börjar.. Mindre än 3 veckor alltså.. =).. Och det är ungefär exakt 3 veckor kvar tills Jag, Fia, Sara och Dolk åker ner till Gbg.. =) Vad jag har hört är att JK har annordnat ett tåg oxå så lär ju bli en hel del folk där på lördagen... =) Treeeeevligt...Får bara hoppas på att det blir fint väder oxå..



_______________


Klar för sängen

Ny promenerad, ny matad, två maskiner tvättade och nyduschad så nu är det sängen som gäller för min del.. Blev ingen handling på Ica, får ta det en annad dag med andra ord, när jag hinner det vill säga...hahaa*

Redan Torsdag i morgon, jag som va helt 100 på att det va Tisdag idag.. Tack Liza för upplysningen.. =)


Promis

Det blir en lite promenad ikväll =) Skönt.. Fick med mig Nea oxå så kommer väl få höra massor om hur hon haft det i Gambia !?..(tror det va där hon va).. Tvättmaskinen är i full gång så den är nog klar lagom tills jag kommer hem, middagen är väl i stort sett klar oxå, bara att värma.. Måste dock ner till Ica endå och handla en sak, har ingen tid någon annan dag.. =)

Nu tänkt jag lägga mig i soffan och fortsätta läsa boken jag börjat med "Inte som andra döttrar" medans jag väntar på att Nea ska dyka upp..

Flyg och lok nu blir det bok..


Beslutsångest

Hmm jag har lite beslutsångest.. Frågan är om jag ska hem och dö i soffan eller om jag ska hem, sätta igång en tvättmaskin och sen gå ut på en promenad.. Är ju såååå fint väder..=) Tåls att tänka på..

Snart är dagen på jobbet gången och man får lämna detta för några timmar... =)

Hmm nu medans jag skrev här fick jag en annan idé.. tror att det kanske blir så istället... Hahaa*

Borde nog avsluta det jag måste..


Öl på däck ??

Hur länge sen va det inte sen jag satt här på kontoret och klagade på att  det va varmt ?? Läääänge sen.. Men idag gör jag det igen.. Undra om kanske våren är påväg på riktigt nu... ;0)
Kanske t o m så att man kan sitta ute på däck i helgen och ta en öl ?? Myyys...



_______________


Solen skiner

Kan man annat än att vara på bra humör idag ?
Sovit riktigt ordentligt, fick lite sovmorgon och solen skiner.. =)
Jag är iallafall nöjd.. Får man bara hoppas på att det håller
i sig.. =)



Piff och Puff på äventyr

Varit och kollat lite på golv idag och tror jag har en idé om hur det ska bli.. =)

Sen va Piff och Puff ute på äventyr.. Hahaa*..Undra var idén kom ifrån.. Varför lixom ?? Hahaa*
Dock hade vi väldigt kul åt det hela i bilen.. Hihii*
Men det är absolut inget vi kommer prata högt om... ;0) Den dagen den sorgen..



Nu är det det pinsamma programmet  "Den rätte för Rosing" men man måste endå kolla på något sätt, sen blir det till att göra sig i ordning och bädda ner sig i sängen för Desperata Fruarna..


Aj aj

Tror att det kommer att braka lös snart för jag har så in i
 bombens ont i huvudet.. =( Aj aj


Inbrott

I natt hade min granne inbrott, då jag inte va hemma själv (Fia sov hos mig) så va det henne polisen fick förhöra om hon hört något eller så.. När jag sedan mötte upp henne va hon ganska chockad, sen vaknade jag och insåg att allt va en dröm.. Skumt...


Plopp

Blev en liten middag på kinan med Fia och Lindah innan jag begav mig hemåt.. Gott och trevligt.. =)
Nu har jag iallafall äntligen fått äta lite plopp men måste väl säga att det inte va riktigt lika gott som jag tänkt mig då jag fortfarande va ganska mätt.. Men ibland måste man bara..
Tänkte ta och bädda ner mig i sängen och kolla lite TV innan det är dax att sova... =)


Nu är...

43dba468102de25b1ef695ca617d5485.png

Nu är jag riktigt sugen på en av ploppen jag fick av min kära Fia i lördags men klantig som
 jag har jag ju glömt dom hemma så det blir bara till att vänta :(


underliga människor

Hör att det är någon som står på våran lastkaj och pratar, tittar ut genom fönstret för att se vem det är och det är ingen jag känner igen. Går in till Lisa för att kolla ifall hon vet och hon vet inte heller.. Vi går ut och ner till lastkajen och där står en dam och skriker i sin telefon. Vi tittar på henne och frågar vem hon är.
- Se inte så chokade ut , jag pratar bara i telefonen  fräser hon.
Sen tar hon sin väska och går
Men hallå ?? Du står på en privat egendom..Brukar man bara kliva in på en tomt och ställa sig och prata i telefonen ??
Vissa människor är allt bra underliga..


måndag

Måndag igen och ytterligare en arbetsvecka framför sig.. Suck.. Skönt iallafall att det blev lite ändrade planer för kvällen så nu får jag åka hem direkt istället för att driva runt i stan.. =) Skönt...
Hem och äta rester är det som gäller.. Blev ganska mycket mat kvar från igår, speciellt potatis så det kan jag leva på hela veckan nu.. hahaa*


Blivit äldre

Middagen blev väldigt lyckad måste jag säga.. =)
Fick vad jag trodde jag skulle få.. =) Presentkort på Bauhaus så jag kan köpa ett nytt golv till sovrummet och hallen.. Så nu ska det bli riktigt fint.. ;0)
Är helt slut som artist nu så det blir duschen sen sängen...Tänkte ta och kolla på Beck men jag vet inte jag kommer att palla det visar sig...
En kanon helg har jag haft och har t o m hunnit blivit en siffra större..


Efter BARA 4 timmars sömn så har man rätt att se ut såhär
(tagen i morse efter en "lång" kväll)

Vi skyller på frukten

Inte ligga längre

Det kändes som ett himla onödigt besök i Vällingby måste jag säga.. hahaa*
Onödigaste jag har gjort denna helg.. Nu vill jag ju inte ligga längre... ;0).. (får se hur det låter på lördag)...


En dallas va ??

Blev en lyckad kväll igår... Det enda som inte va bra va det där som vi ska skicka  till Moskva.. hallå ??

Tror jag kom i säng runt kl 6 men känner mig faktiskt pigg och allert idag.. =) Bakis mat på pizzerian.. "Du ska ha en Dallas va ??" hahaa*, t o m dom vet att jag är en  Dallas nörd... ;0) en sallad blev det för min del..

Nu sitter jag och Fia i soffan och väntar på att grabbarna ska komma och hämta oss och köra oss till Vällingby... Don´t ask... Sen blir det middag med mamma, daniel och Linda... Trevligt.. =)


Grattis till mig

Grönsakerna är klara, dippen färdig, bålen nästan klar, pizzorna ska bara in i ugnen = allt klart.. Enda som är kvar är mig själv för jag är inte klar för 5 öre.. 45 min har jag på mig så det borde jag hinna.. =) Sen tror jag nog inte att folk kommer att stå prick kl 19 och plinga på dörren...  ;0)
Kommer lite folk jag inte räknat med så det blir nog toppen..

Hoppsan nu kom precis Fia in med 26st Plopp saltlakrits.. Hon vill att jag ska bli fet ?? Hahaa*  Tack älskling..

Duschen nästa..


Dejta en kändis

Gick igenom lite gamla inlägg och hittade det här.. =)

Vilken kändis dejtar du ?

Måns blev det för mig, för dig ?


fullt upp

Vilken dag än så länge, hur ska detta sluta ??.. fullt upp sen kl 8... pappa kom på besök..Riktigt trevligt... Fika nere på Ica med honom sen mötte jag upp mamma och hjälpte henne att handla + att jag handlade för kväll.. (tack mamma du är bäst).. Nu har jag stått och skurit frukt som nu får stå och dra till sig lite "prit" innan bålen blir helt klar...
Funderar på att börja förbereda det andra oxå ooch sen gå och dö lite i soffan för nu känns det att man varit vaken sen kl 8..
Måste hänga tvätt oxå kom jag på..Jaja..

Livet är en schlager klarade jag av i morse så snart blir det  mio eller Lejonhjärta..


vad hände ?

Trevlig kväll igår.. Några öl på PG med Fia och Micke.. =) Hemma runt halv två ungefär...
Men va f-n hände i morse ?? Vaknade strax efter åtta, skitpigg.. Så nu sitter jag i min soffa och ska snart titta på en film.. Har redan hunnit tvättat, städat och diskat och kl är bara halv 10.. vad hände lixom ? sömnen vart tog du vägen ??

Mio min mio ? Bröderna Lejonhjärta ? eller Livet är en schlager ?


tråkigt

Det är tråkigt att städa men tyvärr måste man ju göra det...

Va på kyrkogården idag och hälsade på morfar.. Länge sen jag va där.. Men tror mormor uppskattade att jag åkte dit med henne.. Blev ett fint hjärta från familjen...



Grattis på födelsedagen morfar



_______________


Råttorna dansar på bordet

2 timmar kvar, 2 timmar kvar sen är det heeeeelg.. =) ska bli så skönt.. Fullbokad från att jag går hem tills jag kommer tillbaka på måndag..Stress ?? Lite kanske... ;0)
Snart kommer Jarmo tillbaka och då är det fredagsfika som står på schemat..
När katterna är borta dansar råttorna på bordet.. Hahaa*


Oj hoppsan

Oj hoppsan, fick precis ett oväntat samtal från min far (länge sen sist vi pratade) där han frågade ifall jag va hemma i morgon under dagen för han ville komma förbi och säga Grattis.. Och jag är ju hemma i morgon så det ska bli trevligt att träffa honom. Bjuda på lite fika och sitta och snacka lite.. =)


Minnen

Va skönt med lite sovmorgon i morse.. =)
Besöket hos Jakan gick kanon... Verkstan på Lidingö skulle ha  10.000-15.000 kr medans Jakan skulle ha runt 2500kr... Liiiiite skillnad om man säger så..

Freeeedag.. =) Veckorna går f-n fort.. hahaa*
Ikväll blir det hem och städa sen kanske beroende på hur det går med städningen hakar jag på Micke och Fia ut en snabbis, men blir dock lugnt för det är en del som skall fixas i morgon...

Kom in på en sida idag och hittade lite gamla minnen.. =) Påminnde mig om att nu är det inte långt kvar till premiären..



SM-Guldet 2005




God mat och film

Precis hemkommer från en trevlig kväll hos Becca med god mat och film..
Fick tips av en vän för ett tag sen om en film som skulle vara bra.. "Footsoldier, En gansters historia",
Den va väl helt ok, men att påstå att den är lika rå som Fotball Factory va väl en ganska stor underdrift..Väldigt brutal på sina ställen.. Sjukt att det är baserat på en sann historia.. Kändes ganska överdriven på sina ställen men det va väl tydligen så det va i England under slutet av 80-talet, början av 90-talet..



Nu är det sängen som gäller och i morgon ska jag INTE FÖRSOVA mig... =)


Bil

Hoppsan snart va denna dag redan slut.. =) Det går fort...
Ska bli skönt att ta bilen hem idag (ska visa upp den på lackverstan i morgonbitti)..
 
Passar på att säga GRATTIS Nattis och Peter till lilla Isak.. =)

Dax att avsluta


drömt sött

Måste verkligen ha drömt bra inatt.. Sov så gott att jag t o m försov mig.. =) Skönt iallafall att jag inte komm allt för sent till jobbet.. =)


Annars känns det som att det är en bra dag idag.. Känner mig pigg och glad.. Tralalalalaa*... Ikväll blir det middag och film hemma hos Becca.. treeevligt...

Ska bli kul och komma hem sen ikväll och se hur mkt som åkt i golvet under dagen.. Förhoppningsvis ingenting... ;0)


 


Ögongodis

Den va lika bra som jag kommer ihåg den.. =)
-----------------------------------

Jaha inte får man uppleva det som det va tänkt så då får jag väl göra som inatt och drömma om det istället.. Blir oftast lite bättre då eftersom då kan man få det lite som man vill... =)
Men visst är det lite bittert.. Ögongodis är aldrig fel.. Hahaa*

Natti natti


Lite skakningar ??

Vad kul det va att komma hem efter jobbet idag, dom har börjat borra på balkongen och i tisdags fick jag ett brev där det stod att det kunde bli lite skakningar så dom rekomenderade att man skulle ta ner ömtåliga saker så det inte åkte i marken. Det tyckte jag att jag gjort men tydligen inte tillräckligt.. Blommorna jag hade ställt på vardagsrummsbordet låg på golvet och krukorna va trasiga.. =( Så nu har jag plockat bort det mesta på väggarna och dammsugit upp jord och krukskärvor... Trevligt man har det hemma.. Kul att man ska ha folk här på lördag..
Men något positivt med att komma hem va det iallafall.. Stekta Gröna Tomater låg i brevlådan.. Älskade den när jag va mindre.. =) Så nu är kvällen räddad..


Lidingö ?

Hur vet man att någon kommer från Lidingö ??

* Dom kan inte högerregeln
* Dom vet inte vad blinkers är
* Dom kan inte parkera


Gbg

Om en månad... Gbg here we come... =)


Hur svårt kan det vara..

Försenad/Inställd i morse igen.. Jag blir tokig... Hur svårt kan det vara ?? OK om det händer någon gång då och då men det är fan minst 1 gång i veckan den där 561 inte kommer som den ska.. 3 stationer ?? Hallå ?? Eller är det så att busschauffören är så jä-la trött att han/hon inte orkar gå upp till första turen ??
Dax att maila SL och klaga lite...

Kom iallafall fram till jobbet ca 45 min försent (jarmo kunde inte vänta på mig i Norrtull så fick åka komunalt hela vägen och självklar passade ingenting in) , första som händer är att jag håller på att trilla när jag ska kliva över den stora snöhögen vid grinden som ingen tänkt på att skotta bort så det va bara att ställa sig och skotta. Medans jag står där kommer en av killarna i huset och tar över och jag börjar kasta salt.. så nu är det så fint så.. Får se hur länge det håller...

Tror dagen kommer att flyga iväg idag, en del att göra.. Är onsdag = min centrum dag, ska växlas pengar, hämta kläder, hämta post osv osv...

Vad kvällen har att erbjuda det vet jag inte riktigt än.. Sitter i valet och kvalet... ;0)




Ibland är det ganska kul när man verkligen vet hur saker och ting kommer bli.. Inte ett dugg förvånad om man säger så..Hahaa*

Redo för sängen

Inte helt naken men mer naken än vad jag brukar vara var jag tvungen att testa iallafall..Hahaa*  ;0)
Är nu nyduschad och sitter och kollar på "Den rätte för Rosing" Måste säga att jag skäms.. Pinsamt är bara förnamnet..
Bara borsta tänderna kvar sen blir det Desperata fruarna i sängen under duntäcket..Och när jag väl släcker så får jag hoppas på att plasten inte låter för mkt i natt...


springa naken

Har faktiskt kommit på att det kan vara ganska bra att ha plast på fönstrena för nu kan jag ju göra exakt vad jag vill i vardagsrummet.. Dansa som en galning eller varför inte springa runt naken (inte för att det är min favvo syselsättning, men ni förstå =)




Nu..

Jag ska f-n sluta bry mig.. Orka lixom.. Så från och med NU ska jag hålla käften när det gäller annat än det jag håller på med..


ställ bilen hemma


Vi lever i Sverige där det kan bli
 ganska mycket snö  ute och en hel del snöoväder så man borde väl ha lärt sig
hur man man tar sig fram...
Om man inte kan köra bil för att det snöat ute så
 tycker jag att man ska ställa den hemma en dag som denna..
Blir lite trött...



http://www.aftonbladet.se/senastenytt/ttnyheter/inrikes/article4608503.ab

No more...

Har insett att detta kommer troligen inte fungera.. Jag får panik, jag ger upp...Värre kommer det ju absolut bli..
Kanske får ta mitt pick och pack och dra ett tag.. Komma bort lixom..
Tur att jag somnade som en stock igår och fick sova skönt fram tills kl 01.15 för sen va det ju kört..
Den där plasten säger jag bara... Och endå har dom bara fått upp lite... Snacka om att det kommer låta mycket när allt är på plats och det blåser ute..
No more sleep for me på ett tag med andra ord..


Bra start på dagen

Nu är filmen äntligen avklarad, och jag känner att jag mår lite bättre iallafall..=) Den va väl sådär.. Trodde den skulle  vara bättre med tanke på vad man hör från folk men endå en helt ok film att se...
Även varit nere på Ica och handlat melon och lite fil tills i morgon bitti..Bra mjuk start.. =) Nu är det sängen som gäller för min del..

Insåg idag.. Om 1 månad kommer den ungefär.. Längtar.. Hihiii*


inte långt...

Nu är det inte långt kvar tills jag får gå hem för idag och dra ett duntäcke över huvudet.. =) Middagen är redan klar bara att värma så det känns perfekt...
Blir lite serier och sen fortsättningen på Benjamin Buttons.. =)


Lustig

Vet inte riktigt vad det är med mig idag.. Känner mig pigg samtidigt som jag känner mig trött.. Känner att jag har energi samtidigt som jag inte har det... Känner lust samtidigt som jag inte känner mig lustig för 5 öre..


illamående

Blev inte så mycket film igår. Efter 1 timme gav jag upp när jag insåg att inte ens hälften av den va avklarad.. Mina ögonlockar ville bara inte hålla sig uppe.. Somnade ganska fort när jag släckt måste jag säga... =)

Vaknade i morse och allt var frid och fröjd. I höjd med Haga Norr kom det... Det där lilla hemska illamåendet...Kände mig åksjuk och va helt säker på att jag skulle vara tvungen att hoppa av bussen, men jag stod ut...
Nu sitter jag här på jobbet, illamående och frusen...
VILL INTE bli sjuk... För hur kul är det att ligga hemma nu, nu när man har folk springandes utanför fönstret som bankar och låter..
Får se ifall maten gör någon skillnad.. Kanske Te:et ger en lindrande känsla..


färdig

Serierna avklarade och jag är nyduschad så nu blir det till att bädda ner sig och kolla film...
Sen har vi en ny fantastisk vecka framför oss...

Natti natti


bra utveckling

Stått ute i kylan och kollat på fotboll.. Måste säga att det va ganska skönt. Kom man upp och ut lixom, slippa sova bort hela dagen.. =) Matchen i sig va helt ok och jag gillar det jag ser.. Forstätter utvecklingen så kan det bli riktigt intressant måste jag säga.. =)

Har jag precis kommit hem från den självklara söndagsmiddagen hos mamma.. Fisk.. mums.. Nu ska jag titta lite serier på TV och sen bädda ner mig i sängen och kolla på Benjamin Buttons...


piggilin.. =)

Måste säga att jag känner mig oförskämt pigg idag faktiskt.. Kom i säng runt 5, vaknade 10,30 och nu sitter  jag och Danne och kolla på Torkel...
Ska snart ta och dra till Stadshagen och kolla lite fotboll sen blir det middag hemma hos mamma.. Hade tänkt att kanske kolla lite film ikväll.. Benjamin Buttons otroliga liv tror jag att det blir... =) Sällskap kanske ?? hahaa*


hihii

Som sagt, sist ut först in.. Tror det är första gången jag köar till Kellys och dom har inte ens öppnat.. Jaja så kan det gå ibland.. Hahaa*

Sitter nu hemma hos mig med Fia och Patrik och "tittar" på melodifestivalen och dricker  lite sen får man se vart kvällen tar oss.. Jag känner mig party ikväll iallafall.. =)


Kellys

En väldigt trevlig kväll igår.. Blev lite mer folk än jag tänkt mig.. =) Många trevliga människor som man inte känner men som man "lär känna".. Därför jag gillar Kellys.. =)
Nu sitter jag och väntar på att bussen ska gå för jag ska till just KELLYS igen... Sist ut igår, först in idag, typ... Hahaa*
Metallica konsert ikväll och då har Bandit en förfest där.. Jag ska inte själv gå på konserten men följer med DanneMannen och Micke som skall gå, sen åker jag hem hit... Vet inte om Fia foljer med in till stan eller om hon kommer till mig senare för ikväll är det en Nattis och Fia kväll... =) Länge sen sist det BARA va vi..

Dax att göra sig i ordning...


För vissa började kvällen igår lite sämre än för andra.. Hahaa* 


Why ??

Nu är jag där igen.. Denna jävla Plopp Saltlakrits.. Jag är hooked... Sen får man ju inte glömma Cerry coken...=) Njuter men sen efteråt vet jag ju att jag kommer att må så dåligt.. Why ??

Ja ja får väl skylla på att det är fredag och att jag firar att det snart är helg.. =)


torktumlare i huvudet

Tog si sådär 1 1/2 månad innan jag fick besked om leveransen på den nya torktumlaren till jobbet.. Nu ska den komma på måndag.. Så kanske klarar mig från att få den gamla i huvudet för det låter verkligen som att det ska gå igenom golvet vilken sekund som helst..


klockan

När jag har gått upp  på mornarna och står och gör mig ordning så brukar jag alltid ställa kl på 06.15 så jag inte ska glömma bort tiden...(bra och effektivt)
I morse gjorde jag som alltid, men efter ett tag började jag känna att det känns inge bra men tänkte att kl ringer ju när det är dax.. Fortsatte sminka mig, sen efter ytterligare ett tag kände jag samma sak igen. Bestämde mig då för att kolla klocka för säkerhets skull och det var tur det för kl va 06.22 och jag hade då 8 min på mig till bussen skulle gå.. Klantig som jag är hade jag ställt klockan på 16.15...
Skönt att jag litade på min känska och INTE på klockan...



sjukt ?

Snodde ju en del bilder från Sara när jag va där förra helgen..Sitter nu och går igenom dom lite lätt. Kan säga att det är en del roliga bilder.. Bilder jag inte ens sett...

Bjuder på två bilder så länge...





Hur sjukt är inte dethär ??? Tänk vad man gör för fotbollen.. =) Tur att jag precis kommit hem från Österrike här så hade vana av snöväder.. =)


Snart balkonglös

Blev varken eller av något jag tänkt mig idag men är nog ganska skönt det för nu får jag ligga i min favvo soffa och bara göra ingenting.. =) Det är det jag är bäst på...
Tänkte kolla lite på TV sen blir det nog BOLT.. Får se vad jag känner för... Är faktiskt ganska sugen på att bädda ner mig under mitt duntäcke, så kanske t o m slår två flugor i en smäll och kollar på Bolt där.. =)

Har insett att jag kan glömma att min balkong är kvar den 14:de... Grannens är redan borta så min lär ju oxå vara det redan i morgon.. =(


snösol

Fattar nada. I morse när jag vaknade snöade det.. Man såg knappt något på gatorna, nu efter lunchen när jag vaknar så skiner solen och det är jätte varmt ??
Hallå ??


Bra eller dåligt ?

Det känns som att den här dagen har börjat bra.. Vågar inte riktigt känna efter för då hittar jag säkert något jag stör mig på.. Hahaa*
Sovit bra i natt har jag oxå.. ;0)
Får se hur det blir ikväll, tror jag hittat en lösning sen får man se om den är bra eller inte, kanske känner att jag vill åka hem endå.. (beror väl lite på hur dagen utvecklas)..
Det bästa med om jag gjort som jag tänkt från början blir ju att jag får lite sovmorgon, men det kan ju oxå vara en nackdel.. Hahaa*
Jaja tåls att tänka på...


Dax att skriva kvitton.. Jippi*


Lat

Går inte riktigt att beskriva hur jag känner mig just nu... Är såååå trött att det inte går att beskriva.. Va t o m så lat att jag ringde mamma och frågade om hon hade lust att bjuda på middag och det ville hon.. =) Maten serverad får man inte varje kväll...=)
Så nu är det duschen som gäller och sen är det dax att bädda ner sig under duntäcket.. =)

Positiva med dagen iallafall va att kusinen kom in med lilla Victor, länge sen jag såg dom.. =)
Såå söt och stor har han blivit... =)


irriterad

Oj oj hur ska jag palla med dagen.. Är sååå trött och mitt huvud håller på att explodera.. Somnade stenhårt på lunchen och vaknade av att jag snarkade..hahaa*.. Tack vare att jag mår som jag gör så känner jag mig lätt irriterad och orkar inte riktigt vara trevig.. Men vem vet det kanske ändrar sig med tiden...;0)

Denna tjej träffas på egen risk idag..
I
I
I
I
V

söta drömmar

Det var en bra start på Desperata.. Nu är det sängen som gäller och jag hoppas på att jag kan sova i natt.. Inte gjort det på några nätter nu...

Drömma lite sött kanske, länge sen sist.. Hahaa*

Tralalalalaaaa....



smygtittat

Hoppas blev lite shooping idag igen.. Men det behövs ju annars skulle jag ju inte köpa det.. =)

Nu tänkt jag lägga mig i soffan och kolla på en film jag smygkollade på utan ljud på tåget hem från Norrköping... Blev j ulite intressant där.. =)
Sen är det Desperata hemmafruar som gäller... =)


övertygad

Blivit mer övertygad om att jag släckte ljusen, men det va en ganska "obehaglig" (med en lätt överdrift)  känsla jag fick där ett tag.. Tänk om lixom...





Ironi

Det är alltid lika kul att hjälpa folk med resor. Inte är det så att man blir avundsjuk, för vem skulle vilja åka till New York 5
dagar för att shoppa och bara vara ???


Släckte jag ljusen ?

Satt och funderade lite på bussen till jobbet idag att tänk om jag tänker helt fel, att det inte alls är som jag tror.. Kan lätt bli lite pinsamt då och hur ska jag göra på ett smidigt sätt för att ta reda på hur det verkligen är ??
Hmmm tåls att tänka lite till på...
Tror jag vet, men när man får en tanke är det svårt att släppa, typ som när man åker hemifrån och börjar tänka.. SLÄCKTE JAG LJUSEN ??? och man kan inte riktigt släppa det förens man åkte hem och tittat.. That´s me now...





Det är 3-4 busshållsplatser till mig från där bussen startar, hur kan då bussen alltid vara sen ????
Jag förstår verkligen inte..

Flumminlägg, japp men känner att det är en sån dag idag... ;0)



tvätt, bad nu sängen

Hann bara tvätta en maskin, orkar inte sitta och vänta på att en till ska bli klar men en maskin är bättre än ingen.. =)
Får ta nästa i morgon..
Ingen film blev det heller utan la mig i ett bad i stället.. Nu är det sängen som gäller..
Hoppas på nya piggare tag i morgon..

Natti natti


Ingenting

Sådär då va man hemma efter en trevlig middag och tvättmaskinen är igång.. Insåg direkt när jag kom hem att ska man hitta på saker med folk så är måndagar en bra då för det finns verkligen INGENTING på Tv att kolla på så nu ska jag kolla om jag har någon bra film istället...


slut för idag, tack för idag

Sådär då va den här dagen redan avklarad... Det har gått jätte fort.. =) Känns som att jag fått undan en hel del.. =) Skönt..
Nu bär det av in till staden för att möta Fia och äta lite suschi o kina buffé, sen blir det hem och tvätta... Tror att jag ska försöka komma i sängen tidigt idag men vem vet, kanske dyker upp något så man fastnar i soffan som vanligt.. Hahaa*


Nattis abstinens

Oj oj oj, nu kom tröttheten från helgen.. Men men sånt man får ta.. På ett sätt är det därför skönt att komma till jobbet när det händer lite så man kommer igång och bara inte sitter och slöar till ännu mer..
Det har varit helg + att det är ny månad, vilket innebär mkt som ska redovisas och ställas till rätta..=)
Hade tänkt att åka hem direkt efter jobbet för att tvätta och plocka upp från i helgen men min vän Fia kände att hon hade lite Nattis abstinens så nu ska vi ut och äta =) Treeevligt..



Dax att jobba vidare innan mannen med "bibeln" kommer.. Hahaa*


komma bort

Jag har haft en sån jäkla bra helg.. Bara att komma bort lite och göra  något annat ger sååå mycket.. =) En helt annan stämning än i en storstad.. Mys mys...

Nu sitter jag hemma och har precis ätit lite middag, tänkte ta och hoppa in i duschen och sen bädda ner mig i sängen, kan ju inte påstå att det blivit såå mkt sömnen i helgen..

Glömde min kamera lite då och då så tyvärr finns det inga bilder från helgen.. Men däremot har jag fått hur mkt bilder som helst  från Sara, hade med min hårddisk och la över allt som försvann när min data kraschade förra året.. =) Så nu har jag en hel del att gå igenom...

Sug och svälj, nyss va det helg


kanonhelg

Sitter nu 3 ganska trötta tjejer i Saras lägenhet.. Har haft en kanonhelg men ganska intensiv.. =)
Fullt ös från morgon till kväll och en hel del pengar har gått åt.. Även passat på att shoppa lite.. =)
Tänkte nog ta och kolla på en film nu innan det är dax att bege sig till Stockholm igen.. Kanske kan passa på att ta en fika ute i solen...