Home sweet home

Haft en trevlig kväll med god mat och trevlig sällskap. Släppte av farsan och gick in på jobbet och tog en cigg innan jag åkte hem.

Men nu är jag hemma och bara sitter och slappar.. Riktigt skönt och snart är det sängen som ropar...

Tänk redan fredag imorgon, veckorna går såå fort... Hoppas det går lika fort nästa vecka. =)

Inga planer för helgen men något händer nog.. Brukar göra det.




Kotorna på plats

Jaha då var man knäckt då. Hade någon/några kotor i nacken som hamnat fel, men nu ska dom vara på plats. Kan ju säga att jag kände mig ganska yr efteråt. Nästan svimfärdig.
Kommer troligen ha kvar huvudvärken några dagar iallfall.
Om det förmodan inte skulle bli bättre så ska jag höra av mig omgående så jag kan komma tillbaka.





Kaos

Hjälpte Sara och flytta igår. Gick bra. Två omgångar fick vi åka men nu är allt på plats. Nu ska Sara bara plocka upp allt så det är klart till inflyttningsfesten nästa vecka...
Men shit vilken kaos det va i stan innan jag kom fram till Sara. Usch inte tycka om.

Ska till Nappe idag och det ska bli riktigt skönt. Hoppas bara han inte är elak.. =)

Ikväll är det tänk  att jag ska iväg och grilla med pappa, Sus, Victoria och Felicia men kan ju inte påstå att det är så fint väder...Hmm*

Avslutar som igår med att säga att allt känns väldigt bra just nu... =)

Ont i ryggen

Idag har jag väldigt ont i ryggen. Inte haft det på jätte länge men tror det kommer från smällen i nacken jag fick på matchen i måndags. Men man får nästan ta det .. =) Folk kan ju faktiskt inte hjälpa att man blir så glad när dif gör mål mot gnaget och slänger sig av lycka. Ska till naprapaten i morgon bara för att dubbelkolla så det inte är något allvarligt.

Ikväll ska jag hjälpa Sara och flytta då hennes bil pajade igår när det va tänkt att hon skulle fixa det.

Annars känns allt väldigt bra just nu.... =)

Derby 2

Igår va jag väldigt nervös. Och blev mer nervös efter 9 min när AIK tagit ledningen. Men allt slutade ju väldigt bra så man har varit orolig i onödan. Måste även säga att första gången jag tycker Fröjdfeldt varit bra.
Men har nog bestämt mig för att det är sista gången jag går på ett derby. Iallafall mellan Dif-AIK. Sjuk att man ska behöva vara orolig för att bli slagen eller få något i huvet när man ska ta sig hem bara för ett par idioter inte kan behärska sig och ska visa sig coola och slåss. Men det är f-n inte coolt. Idiotisk och jäkligt töntigt. Pinsamma männsikor.
Och det är tråkigt att denna lilla bråkdel av folk som vill slåss ska förstöra för så många andra som bara vill gå på fotboll och ha trevligt.

Sen en fråga bara.. Vad va det jag missade med AIKs tifo ? Förväntade mig något jätte häftigt men tyckte inte alls det va imponerande, Har sett AIK göra mycket bättre och snyggare tifo.



image17

Derby 1

Riktigt rolig och trevlig kryssning i fredags/lördags. Mycket trevligt och roligt folk. Va dock lite småseg på lördan så det tog ett tag innan man kom igång helt.

Åkte efter båten hem till Tomas för han och sussie hade 70års fest. Satt och drack, lyssna på musik, grillade, spelade kudd och hade allmänt trevligt.

Efter det åkte jag och Sara in till stan och möte upp några. Tog en öl på flyt men eftersom dom stängde precis blev det inget mer utan gick då till Patricia. Efter 45min köande var det äntligen våran tur men en av killarna kom inte in för han hade inget legg med sig. Och killen är 34. Hahaa* helt sjuk. Jaha vad gör man då kl 2 på natten. Jo man hittar en rolig taxichaffis som kör racing inne i stan. Hoppar av vid stureplan och går in på The Lab. helt ok ställe. Sen är det bara att börja röra sig hemåt runt 5 snåret. En väldigt trevlig lördagskväll var slut.

Igår morsdag middag hemma hos mamma sen ut till Bålsta för att kolla på "Derby"..Hahaa* Uppvärming inför Derbyt på Råsunda ikväll..=)  Sen bar det av hemåt och till sängen... =)

Med andra ord kan man sammanfatta helgen som en väldigt bra och trevlig helg.

Veckans jobb slut

Jaha då har man snart jobbat klart för denna vecka. Måste säga att det har gått väldigt fort. Fått en hel del gjort oxå så det känns skönt. Kan man vara ledig med gott samvete. =)

Ska snart in till stan och möta upp TaraBanan, ska möta Becca och Jennie vid halv fem och sen bär det ut på ålands hav. Skoj skoj.

Vete fan vad som händer i morgon efter men nått skoj hittar man nog på. Det brukar man.

Nä dax att bege sig.

Ålandshav

Valde att stanna hemma igårkväll och fixa lite saker, det andra va att jag skulle iväg och grilla.  Ville båda två men va ett skönt val jag gjorde...=)

Ikväll bär det av ut på Ålands hav igen Hahaa* Jag, Sara, Becca och Jennie. Kommer nog bli kul. Hört att det ska vara fint väder oxå så då kan man sitta på däck. Mysigt*

"Ensam" på jobbet idag oxå och det är ganska skönt för då har man mer och göra och då går dagen fortare. =)

Beslutsångest

Hmm vet inte hur jag ska göra ikväll..

Aftonbladet eller Expressen ?



Fort

Veckan har gått väldigt fort, redan torsdag i morgon =)

Säsong 3 har redan anlänt så nu har  man 22 ( redan kollat på 3 ikväll) avsnitt kvar innan man ska beställa nästa.. =) Hihii*

Storstädning på jobbet, blev riktigt fint faktiskt, måste bara se hur länge det håller i sig..  kan tänka mig att det inte är så länge.. Hahaa*

Måste säga att jag faktiskt mår hyffsat bra just nu... =) Känns som om saker och ting börjar lösas.. Skönt skönt.. Riktigt länge sen jag kände så.. =)

Helgen

Blev en trevlig lördagskväll.
Först förkröka hos Angelica och sen dans på Znaps.
Kommer hem vid kvart i fem på söndag morgon och finner att en av mina katter ( puss ) har fått av sig sin tratt.. Ajabaja.. Börjar leta men finner inte fanskapet. Jag, Sara och Robban på alla fyra på golvet i 30-45 min letandes men tratten går inte att finna.  Helt otroligt, en tratt är inte så liten så man tycker inte att det ska vara svårt men nej nej. Tratten är fortfarande borta.

Började söndagen med att kolla lite extra efter tratten men gav upp ganska fort. Pappa kommer på besök och vi bestämmer oss för att gå och fika. Vad inser jag då ? Jo att jag tappat mitt körkort och VISA kort.. Arg* Ringer SL men det är stängt, ringer znaps men ingen som svarar. Spärrar Visa kortet  men avvaktar med att spärra körkortet och det va ju tur för igår ringde dom från ett SL garage och sa att dom hittat mina saker... =) Skönt det. Måste bara vänta på ett nytt VISA kort men gör inte så mycket att vara utan några dar, har endå inte så mycket pengar kvar såhär i månaden... =)

Dagen idag

Gjort idag


♣  Tittat TV
 
♣  Varit och handlat för kvällen (hittade dock inte det jag letade efter)

♣  Vilat


Kvar att göra

♥   Duscha

♥   Göra mig i ordning

♥   Åka till Angelica


Dallas

Fick sådan abstinens igår att jag bara va tvungen och gå in och beställa nästa del av Dallas. Visade sig att det jag sett va säsong 1 och 2 så snart kommer säsong 3 i brevlådan.. =)  hehee* Längtar*


image15


Tillbaka

Inte varit här på länge av olika anledningar. Har att göra med det jag skrivit tidigare. Orkar inte ta allt här utan kan bara säga att jag mår bättre nu än vad jag har gjort dom senaste månaderna. Skönt att slippa gå runt och oroa sig för vad vissa gör och inte gör bakom ens rygg. Skiter i vad dom gör nu för tiden för det är inget som finns i mitt liv längre. Tråkigt men sant.   Falsk +Falsk = sant

Annars är väl allt som vanligt. Beach 2007 går väl inte så jätte bra men har kommit en bit på vägen. Äter nyttigt men visst kan det komma ner lite onyttigt ibland. Men måste verkligen komma igång och börja träna igen.

Katterna är äntligen kastrerade. Fick ju lite pengar över då det inte blev någon Polenresa för min del. Dom är såå söta när dom springer runt här hemma med sin tratt på huvudet. Kommer troligen bli lättare att bli av med dom nu men kommer bli svårare för mig för dom är ju såå söta och kjeliga nu... =(

Annars är det riktigt kul att fotbollen är igång igen.. =) Visst säsongen har inte börjat så jätte bra men är endå så sjukt bra stämning. Borta resan till Kalmar va en av dom bättre bortaresorna på länge faktiskt.. =)

I morgon ska Angelica firas. Börjar hemma hos henne, sen ut och käka och sen utgång.
Söndag ska jag träffa farsan. Dax för honom att se hur jag bor. Bott här i över ett år nu och han har ännu inte varit här. Kvällen blir som vanligt söndagsmiddag hos morsan...=)

image14


Höll på att glömma. Precis tittat klart på säsong ett av Dallas. MÅSTE få tar på säsong två snartast. Spännande. =)


Goes around comes around