Fel på mig ?

Usch är  mig det är fel på eller ? Överreagerar jag eller gör jag det inte ?
Tråkigt när folk väljer att fixa vissa saker men inte andra. Tycker väl att detta borde vara nr 1 men just nu känns det som nr 2. Tråkigt är allt jag har att säga. Mer och mer får mig att välja att hålla mig till det jag har sagt. Börjar känna att tomheten försvinner. Att jag klarar mig utan detta skit. Varför ska jag behöva gå runt och må såhär ? Det är inte jag som gjort fel och gjort bort mig. Men får se vad som händer. Inte upp till mig just nu. Gjort mitt försök.

Kniv i hjärtat

Usch jag vet att jag borde vara förbannad och visst det är jag men nog inte så mycket som jag egentligen borde... Tycker allt är skitjobbigt och ville verkligen inte att det skulle bli såhär.. Känns tomt, tomt som fan, men vet oxå att inget kommer kunna bli som det en gång va..Det förtroendet kommer jag aldrig ha för dig.. För det som hände känns som en kniv rakt in i hjärtat..

Falsk vänskap??

Du skickar ett sms med förlåt, förlåt förlåt, förlåt, Behagar inte ens att ringa mig sen blockar du mig på msn.. Då måste du ju tyckt att det va värt vår vänskap... Betyder det att våran vänskap har varit falsk under alla dessa år tro ?

Hmmm ja man vet inte vad man ska tro...

Tråkigt tycker jag iallfall det är...


Bättre

Må hyffsat bra idag, orkar inte lägga ner mer energi och tårar på några som verkligen inte är värda det... Oförglömligt är allt jag har att säga.. Du kan säga förlåt hur många gånger du vill men det hjälper inte för det du gjort gör man inte mot en vän..
9 år av vänskap och så väljer du att avsluta det på detta sätt...

Så typisk bara att det jag kännt på mig en längre tid visade sig vara sant... Haft en känsla av att det va så här helgen skulle sluta och det va exakt det den gjorde...

I fortsättningen ska jag alltid lita på min magkänsla då det visar sig att den är rätt.. 

Som sagt...

Helgen blev som jag hade trott...KATASTOF....
Usch... Du va den sista jag trodde skulle kunna göra en sån sak... Du har blivit arg när jag har sagt vissa saker men det stämmde ju...
Trodde ALDRIG detta om dig...

Hoppas verkligen du tyckte det va värt det för min vänskap och respekt har du inte kvar...

Påsklov

Skönt ledig 4 dagar nu... =)

Match i morgon... Jippi.. Äntligen.. Känns som man har väntat en evighet...

På lördag ut till Viksjö med gänget där vi tänkt ha en långhelg..(hem på måndag)..god mat, dricka, spel och gitarr m.m.. ska bli riktigt trevligt faktiskt...=)

Känner mig lite bättre än igår men fortfarande är det inte bra...


Kärlek

Urk

Usch vet varken ut eller in.. Allt känns så jäkla fel.. Fattar inte varför jag alltid tillåter mig att må såhär...
Vet inte vad jag tycker och inte tycker, vad jag känner och vad jag inte känner... Men en sak som jag vet är att det känns inte bra iallafall..
Känner igen mitt mående och är livrädd för vad som hända skall..vet ju hur det sluta sist och det är fan inget kul... Vet bara inte vad jag ska göra för att stoppa att det kommer...
Det är så typiskt bara att jag kännt på mig så länge att det ska komma och jag förstår verkligen inte varför jag inte försökt stoppa det i tid...Fast än har jag ju lite tid kvar att göra nått åt det, men frågan är som sagt vad...

Några tips?