Sämst

Precis sett Dagens Man och jag måste säga att "Det sög".. Usch inte alls som jag trodde, allt kändes så stressigt.. Är faktiskt riktigt glad att det blev som det blev. Hahaa*


Dagens man

Sådär då va man hemma efter en liten tur med mamma.. Blev inge pussande på Knådd för både han och Linda va så snoriga så brorsan sprang ner istället. Men men det kommer fler gånger. =)

Finns inget på TV just nu så funderar på att lägga mig i ett bad innan det är dax att kolla på Dagens Man.. Måste ju kolla hur det blev.. Hahaa*

Finns så mkt jag skulle vilja skriva samtidigt som jag inte kommer på någonting att skriva, men det kommer väl någon dag, bara inte idag.. =)


Äntligen =)

Det har bara tagit sisådär 6-7 år men nu är det gjort.. Har äntligen kommit på ett system så vi slipper vårat faktureringskartotek i fortsättningen. Tror faktiskt att det kommer bli skit bra. Känner mig väldigt nöjd faktiskt.. =)
Kommer väl vara lite rörigt i början men så är det ju alltid med nya saker. Men nu kan man iallafall se på datorn om det är glömt att skriva kort. Och tror inte att det kommer bli lika lätt att tappa bort korten heller. Nu sitter dom ju där dom sitter.
Tänk vad man kan komma på när man är hemma och är sjuk och kommer tillbaka till jobbet och ser hur rörigt det är. Hahaa*
Jag har ju BARA mig själv att skylla då jag har allt i huvudet och aldrig skriver ner det, då är det ju svårt för folk att veta hur man ska göra. Men nu tror jag att det ska bli lättare, gäller bara att jag blir bättre på att anteckna när något händer ;0)

Nu är denna arbetsdag slut och jag ska bege mig till sumpan för att möta upp mammsen. Vi har lite ärenden att utföra. Blir en snabb visit hos brorsan oxå för att hämta bilnycklar. Får man pussa lite på Knådden. Men blir inte allt för mkt då Linda och Elliott är sjuka. Hoppas inte att det va jag som smittade dom i söndags, men det tror jag inte då jag hade käkat pencilin i 5 dagar. 


Lös problemet

Om man har så bråttom att fixa saker att man inte ens kan lyssna på vad jag säger så känner jag att man får ta konsekvenserna av vad som händer. Gör som sist, lös och fixa allt själv det verkar ju fungera "jätte" bra. Varför fråga mig hur ni ska göra när ni endå gör som ni själva vill?


59 dagar kvar

Efter det vanliga strulet med bussar som inte passar är jag nu på jobbet för att göra det som krävs av mig idag.. =) Hmm redan onsdag.. Känns som att veckorna susar förbi.. =) Mig gör det inget för då går det fort tills det är dax för MEXICO... =) Idag är det 59 dagar kvar.. Hihii*


Morgonens dos.

-4efea3366208d85bf2da7e4bf27bd6b.png

Morgonens dos. Börjar känna mig som en pillertrillare, tur att det inte är något farligt utan något jag måste ta. ;) shaken och blutsaften redan druckna :) Im on my way. :)


Natti natti

Nä nu tror jag att jag gjort mitt för ikväll.. Sängen nästa.. =)


Spenderade lite pengar iallafall.. =)

Lite fattigare blev jag idag men jag måste säga att det satt långt inne.. Hittade inte alls det jag hade tänkt mig, det jag redan tittat ut... =( Men efter mkt om om men hittade jag ungefär det jag sökte och tyckte själv att det satt jä-ligt bra.. =)
Tänkte att jag skulle prova allt nu ikväll och se om det passar ihop, men det tror jag nu att det gör..


Shopping

Så va denna arbetsdag snart över och det är dax för mig att spendera lite pengar.. Men det kommer väl bli som det alltid är när jag vill slösa.. Jag kommer inte hitta någonting...  Hahaa*
Får sällskap av Elin oxå så det ska bli riktigt trevligt.. Vi brukar ju inte umgås så ofta när det inte är fotboll inblandat.. Hahaa*

Får man se hur mycket man gör av med.. Dags att bege sig till den stora staden..


Bra start på min dag

En shake, pencilin, en reliv, en ibumetin, blutsaft och en allergitablett sen är man fit for fight för dagen =)..
Efter att alla bussar varit  förtidiga eller försenade så är jag framme på jobbet så  nu är det dax att ta tag i dagens bestyr.
Cinderellas Taxfree

Hörde ett rykte i lördags som jag va tvungen att kolla upp och visst stämde det.

Taget från
Vikingline

Cinderella

Förändringar i taxfree fredagar och lördagar under hösten


För att öka trivseln och skapa en ännu bättre stämning ombord på Cinderella kommer vi att genomföra vissa förändringar i taxfreeförsäljningen på utresan från Stockholm fredagar och lördagar fr o m den 2 oktober. Under dessa kvällar kommer taxfreebutiken att vara öppen precis som vanligt kl 18.30-22.00, men med undantaget att inga alkoholhaltiga drycker kommer att finnas till försäljning.


Våra restauranger och barer kommer att slå upp dörrarna direkt efter avgång kl 18.00 med gott om plats för umgänge och trevlig samvaro. I Fun Club är det dessutom Happy Hour med underhållning fram till kl 20.00.


Under återresan från Mariehamn dagen därpå öppnar taxfreebutiken igen och kommer då att erbjuda hela sortimentet inklusive drycker för dig som vill handla med dig hem till förmånliga priser.

Välkommen ombord!

--------------------------------------------------------------------------------

Om jag ska vara ärlig tror jag att dom gräver sin egen grav. Jag förstår syftet helt och hållet men tror att det kommer att bli en flopp. Alla som brukar åka kryssningar tror jag håller med mig. En kryssning handlar ju lite om att dricka lite när man gör sig i ordning och alla dessa "hyttfester" man hamnar på. En annan grej med kryssningar är ju att det är billigt. Jag vet många som inte kommer att ha råd att åka nu för ölen i baren kostar ju endå runt 40:- och man är ju på båten betydligt längre än en kväll ute.
Sen är det inte samma sak att sitta i barerna och restaurangerna hela kvällen.
Vad jag tror skulle vara bättre är att man begränsar mängden alkohol per person istället. Kanske ett sex-pack öl el en flaska vin el longdrinks etc/ per person
Jag är väääldigt skeptiskt. Men får se hur det går
Skulle vara kul att vara på båten på fredag för att se allas reaktioner när dom kommer in i taxfreen. Hahaa*
Slut

Förvånad ?? Nope inte ett dugg.. Inställd på det.. Men kan ju säga att jag är glad att det BARA blev 2-0.. Helt klart AIKs match.. Vart va vi ??


Två flugor...

388d304eb7bfbfec917936938a369be0.png

Två flugor i en smäll som sagt. Hahaa


Matchen hemma

Jag körde två flugor i en smäll.. =) Tittar matchen hemma... Beställde hem den på datorn.. Första gången faktiskt, hade ingen aning om att man kunde göra så.. Liiiite efter? JA...
Så nu sitter jag här med min kycklingpasta och dator.. Hahaa*
Som sagt, tror det kommer gå åt helvete men håller tummen endå.. ;0)


Match eller inte ??

Jag är kluven.. Vill både se matchen samtidigt som jag inte vill.. Jag tror vi åker på stortorsk och då vill man ju helst slippa se skiten, men samtidigt är det något inom mig som säger att detta kan bli en kanonmatch och då vill man ju inte missa den... Gå på den hade jag inte tänkt att göra hursom men nu är ju frågan hur jag ska göra med TVn.. Har inte kanalen så betyder ju att jag måste ta mig någonstans isåfall.. Orkar man ??
Har en tanke på att åka hem, handla något gott till middag, hoppa in i duschen, på med mjukiskläder, bädda ner mig i soffan och kolla på Färjan och Hollywoodfruarna.
Har några timmar på mig att bestämma mig..


Spöreg och rusk = vill vara hemma

I morse när man vaknade så va det verkligen en dag då man ville ligga kvar i sängen. Mörkt och spöregn..Usch.. Nu har iallafall solen tittat fram och man känner att det va helt ok att åka hemifrån... Har dock en hel del att göra på jobbet då inte ett skit har gjorts under tiden jag varit sjuk.
Säger bara - ska bli skönt att få lite backup om några veckor här på jobbet för det här är fan inte kul.. Dom har inte ens kunnat titta på ett papper (som jag bad dom om)och mailat fakta till mig så jag hade möjlighet att avsluta och jobba hemifrån, då kan man förstå att det är rörigt när jag är borta.
Har iallafall bestämt mig för att inte jobba ihjäl mig för det är det ingen annan som gör här
Tröttsamt

Låg en lapp på mitt skrivbord när jag kom tillbaka..

"Vägguttag" trasigt på OH så fax fungerar ej. Office management har varit där, kontaktar man telia ? Eller vad ?SVAR: TESTA ATT RINGA OCH FRÅGA, kan väl inte va så svårt. Det är ju vad jag får göra nu.Heldag/halvdag

Sådär då är jag klar.. =) Hyllan som jag äntligen köpt är färdigskruvad och på plats.. Blev kanon.. ;0)

Har haft en heldag med Kjello och en halvdag med Patrik.. Mycket revligt måste jag säga.. =) Som sagt krossade Kjelle på bowlingen.. Hahaa*, sen när Patrik kom blev det en runda till IKEA, sen hem till morsan en snabbis för att äta söndagsmiddag med henne, brorsan, Linda och lilla Knådd...Killarna va hemma hos mig under tiden och väntade.. Blev en film sen när jag kom hem igen.. Nu har killarna åkt och jag har fixat lite hemma.. Tror att det är dax för en dusch nu och sen sängen.. Upp tidigt i morgon för att åka till jobbet, ska faktiskt blir lite skönt på sitt sätt då det har varit lite långtråkigt att vara hemma..


Jag är...

0-7d1306ed12104f9cd7bd30be33646ac7.png

Jag är grym. Hahaa


:)

653cee9e038d17709c57b2613568e07b.png

:)


bowling med...

0-3c74b4b66cebd036375240603685d9fb.png

bowling med kjelle. Jag krossar. ;) Hahaa


Duktig

Nu känner jag mig duktig.. =) Blev lite mer handling än jag tänkt mig men jag behövde det, hade kanske tänkt köpa lite mer för att skämma bort mig själv ikväll men när jag kom in på Ica kände jag att jag verkligen inte va på humör för att handla, nu är jag heeeelt slut..Kanske ska ta en power nap ??

Går det något bra på TV ??

Nä det verkar inte som det.. Typiskt...


Piggare

Inatt har jag verkligen sovit.. =) Gud så skönt.. Ungefär 12 timmar blev det.. Tror jag behövde det.. ;0)
Känner mig lite piggare idag och känns som att pencilinet börjar hjälpa.. Dock har  jag fortfarande konstant huvudvärk och halsen är fortfarande lite svullen.. =(
Tror jag behöver komma ut lite och få lite frisk luft.. Känner mig lite instängd så hade tänkt att ta en promis ner till Ica och handla lite smått och gott.. Kanske ska unna mig lite smaskens ikväll, det är ju endå fredag.. Hahaa*
Hmm dax för lite lunch kanske ??


arg, sjuk och ensam

Man kanske ska vara nöjd med att man inte va på stadion idag... Jä-la skit..Vi hade ju chansen nu men icke sa nicke.. It sucks...
Nu sitter man här arg, sjuk och ENSAM..  What a live...

Ska nog ta och bädda ner mig i sängen och sätta på Dirty Dancing, missade ju den när den gick på TV för någon vecka sen..


Sportradion

Jag brukar aldrig lyssna på Sportradion (ikväll har jag ju tyvärr inget val) och nu förstår jag varför... Det är ju f-n mer nervöst än att vara på plats.. Dessa komentatorer lever ju verkligen in i sig i matchen..Och alla situationer låter ju livsfarliga..Kommer lyssna klart på matchen men sen kommer det nog dröja innan det blir sportradion igen..
Nu är 2.dra halvlek igång så nu är det dax att bli nervös och uppspelt igen..


Vill till Stadion

Usch har precis insett att det verkligen inte finns någonting att kolla på ikväll på TV.. =( Varför har jag inte canal + för ??
Får väl helt enkelt sitta och lyssna på sportradion även fast jag hatar sånt.. eller kanske ska försöka få tag på någon bra film ??
F-n att jag är sjuk.. Jag vill ju till Stadion ikväll... =(_______________


Så det så

Jag är väldigt uttråkad måste jag säga.. Det är lite segt att sitta här men vad ska man göra.. Jag orkar ju inte göra så mkt mer heller..

Ryktet säger att folk är lite irriterade på att jag är sjuk.. HALLÅ !!! jag är SJUK.. Det är ju inte så att jag ligger här hemma för att det är kul direkt.. Kolla sjukfrånvaron så ser man vem som ligger bland dom som har minst frånvaro.. Dax att tänka om kanske och se till att det finns back up när något händer ?? För jag tänker vara hemma när jag är sjuk utan att få dåligt samvete.. Så det så..
Det är...

754a77e73da54a4b794fc58abc46882b.png

Det är här jag spenderar mina dagar för tillfället. Just nu är det ganska mysigt faktiskt för det regnar ute :) älskar att ligga nerbäddad med tända ljus runt omkring när det regnar ute. ;)


Match =(

Sovit ganska bra idag och jag känner mig lite piggare, dock river det i halsen när jag äter och dricker och mitt huvud känns som det fortfarande ska explodera.. men förhoppningsvis går det åt rätt håll.. =)

Usch vill så gärna gå på fotboll ikväll, tror och hoppas på att det kan bli en ganska bra match, sååå typiskt att  jag blir sjuk nu... Inte har jag kanalen matchen visas på heller.. Blir texttv och nätet som gäller.. Gud så kul..*not*
Första hemmamatchen jag missar iår.. =( Vad händer med mitt matchprogram ?? :(

Varför måste grannen hålla på att borra idag för ?? Det hjälper ju inte direkt för huvudvärken...


Blixt

Jag förstår inte varför inte denna jä-la huvudvärk försvinner.. Tabletterna hjälper ju ingenting.. Har som små blixtrar i huvudet hela tiden.. Ska nog försöka ta mig till duschen för nu kommer en ny svettatack igen.. =(________________


Bläää

Jag älskar att få vara hemma och ligga nerbäddad i soffan och inte göra ett skit, men det är f-n inte kul när man är sjuk..Känner mig sååå uttråkad och jag orkar verkligen inte göra någonting.. Max gå på toa eller gå ut i köket och fixa mat el något att dricka..
Skulle så gärna vilja ställa mig i duschen men tror inte att jag orkar det.. Ska iallafall försöka göra det innan jag bäddar ner mig i sängen för kvällen för känner mig inte så fräsch efter all kallsvettning under dagen..
Hoppas på att pencilinet har börjat verka lite tills i morgon iallafall för jag orkar verkligen inte må såhär längre... Blääää*...


Kuckelimuck

Jag har sovit från ca 12 tills nu.. Troligtvis va det behövligt eftersom jag inte sovit så bra i natt.. Och skönt på det sättet att dagen går.. ;0)
Undra om jag har någon bra film hemma eller om det kanske går något bra på TV..
Snart kommer mamma förbi med lite kuckelimuck medicin.. =)


Halsfluss så...

0-21329d30cc2a9a17c3a89aa7e7f35ee9.png

Halsfluss så nu blir det pencilin i 10 dagar. Whiho


Här ligger...

0535b62b1dce0bd8c4007cfd67aa69fc.png

Här ligger jag i väntan på en läkare.


Inte kaxig

Har så ont överallt att jag inte kan sova.. Kallsvettas som bara den.. Kl 8 öppnar vårdcentralen så då blir det till att ringa och boka tid.. Idag är jag inte kaxig kan jag säga..


Grattis. Tror...

0-60be62307849b7c50165d01d05c775e3.png

Grattis. Tror att det får bli lite sovmorgon idag.


Vad hände...

3d001f0a74f5decbabcf977c287b4090.png

Vad hände egentligen? Jag är helt däckad. Ont överallt, 37.9 i temp. Nu gäller det att kurera sig för natten.


Ont

Vad hände ?? Efter Patrik gått och jag satt mig i soffan så märker jag när jag sväljer att jag har sjukt ont i halsen.. Det skrapar lixom.. Inte känt ett skit av det innan.. Nu kan jag knappt svälja alls.. Hoppas verkligen att en kopp varmt te hjälper..

Tror faktiskt att det kommer bli jä-ligt bra i vardagsrummet.. Patrik hade lite idéer på hur jag skulle göra men efter mkt om och men kom vi iallafall fram till en sista lösning.. Hahaa*


Stackars patrik.

0-1712457dc746bc874101cd5cd4c34f66.png

Stackars patrik. Men det va han själv som började. :) nu blir det ordentligt gjort iallafall. :) tack. :) middag och öl på fredag så fixar vi det sista. :)


7 inte 6

Oj oj oj säger jag bara, .. Va inte alls som jag trodde.. men men får vi se vad som händer..

Snart är det dax att gå hem.. =) Längtar.. Ingen aning om vad kvällen har att erbjuda men blir nog en middag ute iallafall verkar det som..
Sen blir det nog hem och slipa och spackla lite..


Nu är...

0-62771c19959937f06607c0425d1921f7.png

Nu är det dax för bästa timmen på jobbet. :)


Grr* snart blir jag arg

Känns lite bättre idag och jag tror att jag börjar få saker under kontroll.. Det enda som fortfarande är lite ?? är konferensen.. Får inte riktigt något svar.. Så dom får fram till lunch på sig att svara annars blir jag "arg" och då är jag inte så rolig att prata med...Grrr*

Sen undrar jag.. VART är alla kvitton ?? Hittar inte ett enda (egentligen gör det inget för jag hatar kvitton) och det blir ganska svårt att bokföra utan dom.. Förhoppningsvis kommer väl Lena hit idag ocg ger mig svar..

Nä om man kanske ska ta och göra sig ett litet mellanmål och sen ta tag i sakerna innan det är lunch


Påväg mot...

0-536e4ea39b65c498ee249a4a033eb102.png

Påväg mot en ny dag. Sovit dåligt i natt oxå. Jag kan ju inte somna på kvällarna även fast jag är sjukt trött. :(


Energi

Usch vet inte riktigt vad som hände men helt plötsligt fick jag för mig att jag skulle börja spackla redan ikväll.. Hahaa* Så nu är första rundan gjord sen får vi se i morgon hur mkt mer som behövs.. Funderar faktiskt på om jag kanske ska göra väggen sneppet mörkare än nu men endå inte allt för mkt..
Började även töma under diskbänken (dom kommer och spolar rören på onsdag) och då fick jag för mig att det såg lite skabbigt ut där under så då tog jag fram den vita färgen och började måla.. Kanske inte blev så snyggt  med definitivt fräschare än innan och så många är det nog inte som tittar under diskbänken.. Hahaa*
Vad kom den energi ifån egentligen..


Tomt

Måste säga att det ser väldigt tomt ut på väggen i vardagsrummet.. Bara några hål och lite plugg kvar..Måste skaffa en "??" (kniv) och kapa toppen för fungerar inte att få ut dom med en tång..
Tror nog att detta kan bli kanonbra... Sitter nu bara och funderar på höjden..Hmm..

Nu är jag iallafall död, så blir nog till att tvätta bort sminket och sen bädda ner sig i sängen till "Svenska Hollywood fruar" Hahaa*


Våld löser allt

Äntligen är denna arbetsdag snart över.. Känner att jag verkligen inte vill vara här.. Irriterad på allt och alla.. Antingen blir det ut att äta med en kompis efter jobbet eller så åker jag hem och river ner allt från väggen i vardagsrummet och börjar spackla. Tror det kan vara bra att göra det när jag inte har det bästa humöret.. Lite våld löser allt.. =)
Hahaa*


??

Vad är det med att alla helt plötsligt ska få trådlöst bredband ?? Jag fattar inte...I`m back

Då va man på plats igen.. Kan säga att jag faktiskt blev lite glad när jag fick veta att jag skulle ut och åka på ärende.. Slippa vara på plats lixom... Hahaa*
Kändes inte som att det va sååå mkt som låg, men sen gäller det ju bara att förstå vad folk har gjort.. Vissa har blandat sig i saker dom inte ska/behöver, lite papper låg som absolut inte skulle legat kvar utan dom skulle vara skickade etc etc..fakturor va gjorda som inte skulle gjorts men vad ska man göra..Känns endå som att det mesta är under kontroll.. ;0)
Tydligen har det varit lite rörigt när jag varit borta, mkt på jobbet, folk som är sjuka etc men egentligen så känner jag SO WHAT.. Jag har pratat så länge om att det behövs en vikarie när jag är borta, men icke sa nicke..Så då får dom känna på lite hur jag har det innan och efter jag går på semester...

Nä nu är det dax att åka..


Det här...

0-210ae3077b47ce35ebafdcd536e588fc.png

Det här är inge kul, och jag har sovit skitdåligt inatt.


Ångest

Jag mår som jag mår och ångesten är riktigt hög... Jag vill INTE, jag vill INTE gå till jobbet i morgon.. För att ha minsta lilla chans att komma upp i morgon så är det nog lika bra att jag går och lägger mig NU.. Kul...

Företsen, vi vann idag.. =) 1-4, helt sjukt..  


hmm

Hemma igen efter en mkt trevlig kväll..Sjukt god smörgåstårta (det gjorde du bra carro) Dock slutade den inte som jag tänkt mig då tåget va försenat och jag missa bussen.. PG nästa... ca 2 tim senare hann jag med bussen.. Hahaa*
Nu är det sängen som gäller sen blir det outlet med mamma i morgon.. Sov gott...


Mums ;)...

4f7c193f5642d37c8bfe6e6eea58464a.png

Mums ;)


Lida pin

Nyduschad efter en skön promenad och snart bär det av till Jakan för att möta Becca.. =) Lilla gumman fyller ju år i morgon så ikväll ska vi hem till en tjej och dricka lite vin, äta smörgåstårta och snacka skit... Kan nog bli riktigt trevligt.. =) Men sen ska vi ju fira Becca ordentligt om några veckor.

Måste faktiskt säga att jag är lite stolt över mig själv att jag faktiskt kommit ut VARJE dag denna vecka på en promenad.. Trodde jag faktiskt inte.. Men vill man va fin får man lida pin.. Hahaa*

Nä om man kanske ska fixa det sista innan bussen går.. =)


blev sent...

0-2cd6af7bbb3c7b5c8101b40c73349e7e.png

blev sent idag oxå men ut kommer jag iallafall. ;)


sängen nästa

Nu har folket åkt, trevligt trevligt va det.. Inte ofta man träffar Kjelle.. Nu har jag iallafall hittat en ny favorit på chinan.. =) Me like alot.. Hahaa*
Funderar på om jag ska förslytta mig till sovrummet och kolla film där (kjelle lämnade kvar en del), eller kanske läsa lite.. Hmm svårt val men sängen blir det iallafall... ;0)


duktiga jag

Nu känner jag faktiskt att jag har varit duktig idag.. =) Dammat, skurat, dammsugit hela lägenheten.. Gjort det mer nogrant än vanligt.. Så nu hoppas jag att det luktar gott här hemma (är täpt i näsan så känner iget själv).. Tänkte hoppa in i duschen igen för det tar på krafterna att städa och sen om ett tag kommer Kjello hit.. =) Får se sen om några fler dyker upp..

Hörs och störs om ett tag.. ;0)


1 timme

Gud så skönt det är att promenera.. =) 1 timme blev det idag.. Även om jag kanske inte kommer ut som jag tänkt mig så kommer jag iallafall ut.. =) Uppenbarligen behöver jag sova mycket nu eftersom det är det jag gör.. ställde kl på 9 men snoozade fram till 11.. Men jag har ju semester så egentligen gör det ju inget.. =)
Ska snart hoppa in i duschen sen blir det gulaschsoppa och en smootie


Inte inblandad

Har faktikt lyckats hålla mig vaken..=) Kanske man kan sova bra inatt, inte för att det egentligen har varit några problem dom senaste dagarna..

En kompis jag inte pratat med på ett tag ringde idag, vi pratade om allt och ingenting och måste säga att det va rikigt skönt att prata med någon som inte är inblandad och insatt i mitt liv just nu. =) Vi pratade om allt och ingenting och jag kan säga att det inte alls kändes som 2 timmar.. ;0)

Nu tror jag faktiskt att jag ska försöka börja röra mig in mot sovrummen.. Ska göra allt för att jag ska lyckas komma upp i morgon för en promenad men om jag känner mig rätt så kommer inte så vara fallet utan jag kommer sova länge och sen ta en promenad lite senare.. Promenad ska jag ta hur som helst.. ;0)

Natti Natti


Något stämmer inte

Usch jag vet inte vad det är med mig.. Något stämmer inte iallafall..

* Trött alla timmar jag är vaken, endå sover jag ca 11 timmar per natt.. Är ute och promenerar på dagarna för att få luft och vakna till liv men det hjälper inte
* Har konstant huvudvärk
* Ont i kroppen
* Halsen börjar krångla
* Snorig och täppt
Vill egentligen bara ligga och sova och göra ingenting..
Mamma tyckte att jag skulle ta mig till läkaren för att kolla om jag har brist på något och det kanske inte är en sån dum idé..

Nu ligger jag iallafall nerbäddad med en varm kopp the i handen, ljus överallt och tycker faktiskt lite synd om mig själv.. Men om jag känner mig rätt kommer jag nog somna närsom helst.. hahaa*


Skitsnack

Hoppas att allt löser sig för det måste vara jobbigt att gå och vara irriterad på allt och alla hela tiden.
Det är tråkigt att allt som händer händer via snack... Jävla skitsnack som går från mun till mun och från varje person det går till ändras storyn så när det kommer fram till den inblandade stämmer inte hälften.. Alla snackar men ingen tar reda på egentlig fakta.. Det skrivs allt för mycket på nätet och folk missuppfattar, skaffar sina egna uppfattningar och börjar dömma och lägga sig i direkt.. Men jag är trött på detta nu, det känns som att det har gått för långt och jag orkar verkligen inte bry mig mer så från denna mun kommer det inte komma något mer iallafall..
Mitt senaste år har varit perfekt, jag har träffat mkt nytt folk och vi har haft riktigt kul, men samtidigt tror jag inte att jag har varit med om ett år som detta som innehållit så mkt skitsnack bakom ryggen på folk som detta...
Hoppas iallafall bara på att alla vänner är/kommer bli lyckliga..Även ni som en gång i tiden va mina vänner..


Superettan nästa ?

Ytterligare en dag då jag verkigen inte gör ett skit.. Sov till strax innan ett (men det va ganska trevligt iofs), nu har jag precis ätit lunch och sitter här i min soffa som jag oftast gör..Funderar på om jag ska ut på en promenad.. Men avvaktar lite för är det så att jag ska till Micke ikväll kan jag gå dit eller iallafall till Jakan, är det så att jag inte ska dit tar jag en långpromenad ikväll istället... =)

Insåg precis att jag fick hem en film för några dagar sen.. "Ghost" med Patrik Swayze.. Lite läskigt..för nu är han ju verkligen ett spöke.. Vet att jag beställde filmen för ett tag sen men den har varit restnoterad fram tills nu.. Det va hans ande som skickade den..

Usch börjar insé att detta har varit en ganska meningslös semester..Visst är det skönt att slippa gå till jobbet, men att bara sitta hemma kanske inte är såå kul.. Alla andra jobbar ju..Men samtidigt får jag ångest över att jag snart ska jobba igen.. JAG VILL INTE...

Gårkvällen va trevlig, dock hade jag hoppats på bättre resultaT, vi hade verkligen chansen att knappa in lite men det är nog bara att inse SUPERETTAN HÄR KOMMER DJURGÅRN..


bra start

Bra dag än så länge, hunnit göra en del även fast jag inte gjort någonting.. Sov ut, gjorde mig en ordentligt frukost/lunch.. Tog äntligen tag i min säng och skruvade till den, så nu gnisslar den förhoppningsvis inte mer.. =) och nu är jag precis hemkommen från en skön promenad.. =) I morgon blir den dock längre men hann inte så mkt mer för ska snart iväg..

Dax att ta en dusch..


Då kör vi (igen)

Jag är verkligen dålig, varit det dom senaste dagarna, men samtidigt kanske det inte va det bästa att börja alltihopa med en semester.. Lätt att man faller för frestelsen då.. Men nu har jag bestämt mig en gång för alla, nu känner jag mig taggad och denna gången ska jag klara det.. (håll tummen för mig).. Jag gör ju endå detta för min egen skull och ingen annans.. och jag tänker ju aldrig gå så långt att jag mår dåligt av det utan då lägger jag ju av direkt, eller ska man säga, då börjar jag igen.. Hahaa* Nä men känner jag för att ta en då tar jag en.. Men tanken är ju att jag inte ska göra det..
Nu kör vi.. =)


Hemma

Då va man hemma igen efter ett dygn i Norrköping.. Ett mycket trevligt dygn.. Ångrar inte för en sekund att jag åkte.. =)
Middag hemma hos mamma med Daniel, Linda och Elliott.. trevligt trevligt, länge sen sist jag träffade dom..
Nu sitter jag hemma i min soffa igen.. Hahaa* Hade tänkt att lägga mig i ett varmt bad och sen på med mjukiskläderna, tända alla mina nyinköpta ljus och bara mysa i värmen.. =)


Nu leker...

0-1e72972aae7a3395a42584ba322d9d2a.png

Nu leker vi. ;) fångarna på fortet. :)


God morgon,...

7b7165520a2bea905732af1b2ccbab41.png

God morgon, god morgon. Tänkte att denna dag skulle få en bra start, så nu har jag precis gjort iordning smootie till mig och mina vänner. ;) Om ett tag börjar jag rulla mot norrköping. ;)


Norrköping

Whii då har jag bestämt iallafall en sak till jag ska göra under min semester.. =) Blir en impulsresa till Norrköping för att hälsa på Sara lör-sön... =)
Hennes mamma ska dit så passar på att åka med då.. Då kanske min soffa hinner återgå till normal igen.. Hahaa*

Om några timmar kommer Becca hit så får hoppas att jag inte somnar innan dess.. Funderar på om jag kanske ska fixa mig lite middag och sätta på en film så jag håller mig lite sysselsatt.. =)


första veckan

Sammanfattning av min första semestervecka... Suttit hemma, suttit hemma, tagit en sväng till Helsingfors, suttit hemma... Gud så kul det låter då... Nästa vecka måste jag verkligen komma på något roligt att göra... Soffan har fått en stor grop i sig...


Home Sweet home.. =)

Home sweet home.. =)
Haft en trevlig resa, lugn och skönt..Fint väder hade vi i Helsingfors oxå.. =) Men lite tråkigt va det att det va dött på båten.. Hände ingenting.. =( Va ju iofs inte ute efter fest så på så sätt kanske det va bra...
Men måste faktiskt säga att det är riktigt skönt att komma hem...
Har ingen aning om vad jag ska hitta på nu  men funderar på att gå ner till Ica för att fylla på skåpen lite.. =)
Sjukt ont i magen har jag oxå.. Ingen aning om vad det är.. Bara jag inte blir sjuk...  =(

Vad händer i helgen då ??


Då va...

0-520ace574e7ec80f59b31381363168d9.png

Då va man påväg tillbaka hem då efter en dag i helsingfors :)


Här ska...

0-6b6be80db458c857866ea700271118ee.png

Här ska man då bo dom 2 nästkommande dygnen. Kan ju faktiskt fungera. :)


Redo att åka

Då är jag packad och klar för att bege mig till Helsingfors.. Först ett litet fikastopp i Jakan.. Har sjukt ont i magen just nu så vi får hoppas att det går över..
Känns som att det kommer bli en bra dag idag med tanke på vädret.. =) Kanske man t o m kan sitta uppe på däck.. =)

Hörs vi inte innan så hörs vi på fredag när jag är hemma igen.. =)


Håll tummen

Kan ju bara säga att det inte alls va som jag trodde, blev väldigt nervös när jag väl kom på plats, men tror det kan bli as kul så nu är det bara att hålla tummarna, men i vanlig ordning så lär jag ju inte ha någon tur.. =(

Middag ute med Johanna och Micke, trevligt men tyckte det tog slut så fort.. Men alla va ju inne på att slippa ta nattbussen hem så det betyder väl bara att vi hade trevligt eftersom tiden gick så fort.. =)

Nu sitter jag hemma och dricker min cherry coke och funderar på att gå och bädda ner mig.. Ska vara i Jakan 12.30 för lite fika sen bär det av till Gärdet för att ta båten till Helsingfors.. =)

Natti Natti


Halv fem bär det av

Nervositeten har lagt sig (lite iallfall) tror inte att det kommer bli så farligt.. Kollat lite grann vad det är som "kanske" kommer att hända och tycker mest att det verkar kul Hahaa* Som sagt man måste våga chansa för att något ska hända.. Hihii*
Har iallafall duschat nu och fixat håret.. funderar på att gå ut i köket och fixa något att äta, börjar känna mig lite småhungrig.. Kl halv fem bär det av.. ;0), allt gick en aning fortare än jag trodde..
Middag och utgång med Micke och Johanna sen ikväll.. trevligt.. Någon mer som vill haka, bara att höra av er..

Köket nästa.. Hörs vi inte innan så Wish me luck... ;0)


Oj hoppsan

Oj nu är jag faktiskt lite nervös. Hade ju inte trott att jag skulle få svar så fort.. Hahaa*
Jaja nu får vi se vad som händer.. Lite nervös faktiskt. Vad har jag gett mig in på..


6 av 8 =)

Funderar faktiskt på att förflytta mig till sängen.. Men känns faktiskt lite halvruttet att gå och lägga sig nu när jag har semester och kan vara uppe hur länge jag vill.. Men vad tjänar jag på att sitta här och göra ingenting, då är det ju bättre att ligga i sängen OM jag skulle somna.. Och jag har ju faktiskt bäddat nya lakan ikväll.. ;0)

Hmm gjorde precis en sak som jag egentligen inte alls vet varför jag gjorde.. Hahaa* Får vi se hur det blir, om jag har tur blir det ingenting.. Men kände, man måste ju våga.. Hehee*

Har insett att idag har det gått 8 hela dagar och av dessa 8 dagar har jag klarat mig i 6... Det tycker faktiskt jag är väldigt bra..Visste ju att det inte skulle funka på kryssningen så är faktiskt nöjd med resultatet... ;0)


Godis, Vindruvor,...

4184a776d5ba14d3bab7485dcc6552aa.png

Godis, Vindruvor, cerry coke och tända ljus. Min kväll är räddad. ;)


Ungjä-el

Slapp ställa kl i morgon vilket jag trodde skulle vara skönt men eftersom Lisa och Justine sov här vaknade jag 07.00 av att lilla Justine vaknade.. Ungjä-el.. Hahaa*.. Fick henne iallafall att somna om så hon sov till 9..
Snacka om att man måste vara på vakt hela tiden.. Tror inte jag hade en pryl på rätt ställe när dom åkte.. Tack och lov va det inget som gick sönder och hon skadade sig inte.. Kan oxå säga att jag va ganska nöjd över att jag inte städade igår innan dom kom.. hahaa*.. Nu är det fint här hemma igen.. =)

Nu sitter jag här i min soffa och undrar vad jag ska göra.. Är faktiskt lite småseg.. Sitter och funderar på om jag kanske ska gå ner till Ica och köpa lite godis, färjan börjar ju ikväll.. ;0).. Är det något annat bra på TV ikväll tro ??

I morgon blir det iallafall  till att sova ut.. =) Längtar..


Slippa ställa kl

Sitter nu i soffan med tända ljus, grönsaker, dipp och chips.. Lisa är inne i sovrummet och nattar Justine. Vi har hyrt en film vi ska kolla på men jag har fastnat för en film på kanal 5 som jag nog vill se klart innan..

Måste faktiskt säga att det känns såå jäkla bra att slippa ställakl på 05.15 i morgon.. =) Men funderar endå på att gå upp någorlunda tidigt för att ta en promenad, men vi får helt enkelt se hur det blir..
Har även bokat en kryssning till Helsingfors på onsdag, aldrig varit där så kommer nog bli bra.. =) Har man iallafall något bokat under semestern. Båten går kl 17, framme vid 10 sen har man några timmar i Helsningfors innan båten går tillbaka vid 17. Åter i Stockholm på fredag kl 10.

Nä om jag kanske skulle börja koncentrera mig på filmen.. =)


Seg

Usch, idag kom tröttheten.. Glad iallafall att jag inte mår dåligt, bara väldigt seg. Är ganska öm i kroppen oxå så idag passar mig perfekt att ha en slapp dag.. Bara ligga i soffan och inte göra mkt alls. =)
Lisa och Justine kommer över senare för middag och film.. =) Tänkte ta och lägga mig i ett varmt bad och göra en hårinpackning.. Jag borde även äta lunch men kan inte komma fram till om jag är hungrig eller inte.. Hahaa*
Har iallafall haft en kanonhelg.. =)


Det blåser.

56951a73c04196d2bebc93b63840620a.png

Det blåser. :)


Jag har...

0-10a7dc4cba47dfa8e54cff15b107c883.png

Jag har SEMESTER. ;) Fy fan vad skönt. :)


Myror


Nu har jag verkligen myror i benen..
Vill inte sitta här.. Jag vill ha SEMESTER..
Usch vilhet tjat men nu när det börjar närma sig längtar man mer... =)


Klart att...

7488b2e36b672fda974daae62f620b5a.png

Klart att det är strul med tunnelbanan idag igen och jag blir sen till jobbet. Hatar det, men tur som så kan jag inte bli på dåligt humör för jag har snart Semester. ;)


Åkte dit

Nä usch, borde legat i sängen för länge sen men satte mig framför datan när jag kom hem och som vanligt blev jag fast..
Packat väskan har jag inte heller, men det går iofs fort eftersom allt ligger framme.. I morgon måste jag verkligen försöka komma upp i tid för jag måste/vill hinna duscha innan jag åker till jobbet.
Kvällen ikväll va trevlig och visst börjar man fundera igen men vi får se vad som händer..
Dag 3 och idag åkte jag dit, men det va bara 1 och jag är nöjd med mig själv iallafall, va ju lite såhär jag ville att det skulle fungera.. I morgon går vi in på dag 4...
Nä nu ska jag ta tag i mitt så jag kan bädda ner mig i sängen..I morgon är det sista dagen sen har jag SEMESTER !!!


Offerkofta

Vet inte riktigt vad som hände men fick precis så sjukt ont i huvudet.. =( Så nu är det faktiskt lite synd om mig.. Offerkofftan är på..
Annars är det fullt ös som gäller nu på eftermiddagen, ska se till att få ordning på ALLT som behövs för semestern.. =)1 1/2 dag kvar.. =)  Dag 3 går bra än så länge... ;0)
Alkotest

Dag 3 har startat, vet inte riktigt vad det är men sen jag började eller "la av" kanske man ska säga, så har patienterna reagerat på att jag ser så glad ut.. =) Kan ju kanske bero på att jag snart har semester eller så är det ditoxen som gör mig gladare... Hahaa*
Vi får se nu hur den här förändringen utvecklas... Ser jag efter 1 vecka att det fungerar kommer jag fortsätta köra stenhårt, annars kanske jag bara kör lite smått.. ;0)

Det har ju stått i en del tidningar sista dagarna att alcogel ger utslag på polisens blåsinstrument. Vi va lite nyfikna på jobbet igår på dethär så vi gjorde ett litet test.

Jag tog alcogel på händerna och blåste direkt, då blåste jag 0,60 promille.
Sen gick jag och tvättade händerna tog på alcogel igen, väntade ca 1 min sen gick jag och blåste och då blåste jag 0,00 promille. =) Det ni..

Så ha ALDRIG alcogel på händerna när ni ska göra ett alkotest.. ;0)


Bättre sent...

497644a9c87ea70a5c0950d2c7adfe28.png

Bättre sent än aldrig. Sommaren är snart över och NU har jag köpt dynor till stolarna på balkongen. Hahaa. Blev iallafall kanonbra tycker jag. ;) Dag 2 är snart över. Jag är nära men lyckas pga viljan. ;)


Dansar

Vet inte varför men har fått för mig att det är torsdag idag, blev lite besviken när jag upptäckte att jag hade fel... =( Men men fick iallafall veta att min "semester" börjar redan i morgon.. All ordinarie personal är på kurs så det är jag och Kajsa = lugn och ro = semester.. Hahaa*
När katten är borta dansar råttorna på bordet... ;0)_______________


Grå och regnig

Idag är en dag då man helst vill ligga hemma, nerbäddad, tända några ljus, lyssna på regnet och kanske kolla på någon bra film.. Men icke sa nicke, jobbet är det som gäller, får se det såhär att nästa vecka har jag möjligheten till det (om det är sånt här väder det vill säga). 3 dagar kvar till semester och dag 2 har börjat.. =)


Min morgon...

0-39c76dba492094dcf642a7d90138faab.png

Min morgon blev inte alls som jag tänkt mig. Kom inte upp när jag skulle, kunde inte gå hemifrån av olika anledningar så jag missade bussen så nu sitter jag på tåget ca 15min sen. Men vad ska man göra? Bra mår jag iallafall. ;)


Dag 1

Nu har jag varit duktig tillräckligt för idag så nu är det sängen som gäller.. =)
Känns skönt med det nya som börjat, hoppas bara att det håller i sig och att jag pallar.. I morgon blir det upp
ganska tidigt så jag hinner med att fixa det jag behöver för dagen + att jag ska få i mig lite frukost.. =)

Dag 1 avklarad


I rock

Ååh känner mig så duktig idag.. =) Får hoppas på att det håller i sig, va nära där men jag kan ju inte misslyckas första dagen... I Rock..

 

Har även varit och "storhandlat" idag, eller nja jag har handlat det jag behöver, bl a Tandkräm, glömt det dom senaste gångerna jag varit och handlat och nu är verkligen den gamla tom så ganska nöjd att jag kom ihåg det idag.. Köpte även en hel del frukt så snart ska jag ta och göra mig en smootie men först blir det ett varmt bad och en hårinpackning.. =)


Stress

Känner mig motiverad.. Vill göra saker hela tiden, kanske för att tiden ska gå fortare... Sjukt att man har bra arbetsmoral veckan innan semestern.. Hahaa* Men just nu pallar jag inte att bara sitta..
Faktureringsprogrammet har kommit igång igen så nu efter centrum ska jag börja ta tag i det oxå..
Tror jag ska iväg och "storhandla" ikväll, har ganska tomt hemma.. Så på bussen hem blir det till att skriva inköpslista... =)

Usch vilket tråkigt inlägg men jag är stressad


Strul såklart

Ibland kan man bli trött på mindre.. Egentligen va det meningen att jag skulle ha semester denna vecka, men pga olika anledningar, bl a mkt på jobbet så va jag tvungen att flytta den 1 vecka.. Så denna vecka är min vecka då jag MÅSTE jobba undan allt.. .Vad händer då ??? Jo självklart strular faktureringsprogrammet så jag kan inte göra ett skit..Blir sååååååååååå trött... Alltid är det något, men hinner jag inte med det jag ska så skiter jag faktiskt i det för jag SKA på semester nästa vecka...  Inte mitt fel att jag sitter själv på min post och det inte finns någon som täcker upp när jag har semester. Inte meningen att jag ska jobba för 2 veckor framåt och sen när jag kommer tillbaka får jag ta igen 2 veckor. Slutkörd direkt... Väggen nästa ???


Då är man igång.. Får vi se hur det går.. ;0)