Regnet bara öser ner

Hade tänkt att ta det lugnt igår och i sista sekund så bestämde jag mig för att gå ut, hade tänkt att ta 1-2 öl på Eden, men blev lite mer än så...Hahaa* Men kändes endå som att det va värt det..speciellt eftersom idag är en riktig softar dag. Man är lite småseg och så regnar det ute så känns perfekt att sitta inne på Krone och bara slappa..Känns inte som att man missar något direkt.. =)

Annars är allt idag som det va igår..Inte så mycket att säga...=)

Lägger in en bild på vårat boende iallafall... Titta och njut av "The China House"

image40

Livet leker i BG

Lite mer än 2 veckor har nu gått och jag måste säga att jag trivs väldigtv bra. Känns som att livet leker för tillfället. Bara 3 tim jobb per dag, inte alls ansträngande. Man har hur mycket tid som helst till skidåkning, fest och bara göra ingenting.
Åkandet går sådär. Igår gick det ganska bra att åka och jag kände att nu är jag på G, Lämnade in brädan på Topservice och kände att idag då jävlar... Men icke sa nicke... Gick åt skogen...
Kände mig iofs inte helt hundra i måendet så kan ju ha med det att göra... Får hoppas att det går bättre i morgon.

Idag har jag en mellandag... Mår ganska konstigt och blir lätt irriterad och vill gärna vara själv.. Dock är det väldigt svårt när man bor 5st i en ganska lite lägenhet..
Sitter nu uppe på Krone och surfar lite och då kan man sitta lite i sin egna lila värld även om det är fullt med folk här..

Annars då.. Jag vet inte riktigt vad jag ska säga men allt känns så jäkla bra just nu och jag känner verkligen att jag gjorde helt rätt som åkte ner hit. Precis vad jag behövde... Känns som jag har släppt en hel del som jag gått och grubblat på hemma i Svedala... Skönt som bara den.. =)

GOTT NYTT AR !!

Jaha da har man tagit sig ner till Bad Gastein. Varit här ca 1 vecka. Allt är bara bra men shit vad det gar at pengar.
Bor i ett kollektiv med 4 tjejer och 3 killar, sköna människor hela bunten och vi har jätte kul tillsammans men visst kan det vara skönt att vara ensam ibland... =)
"mycket" ut gang men enda inte sa mycket som man kunnde ha gjort. Är iallafall hemma nagra kvällar och ligger och kollar film..

Nyarsafton igar. Blev betydligt bättre än vad jag trodde. Trodde det skulle bli som en vanlig utekväll men det var väldigt trevligt. Vid tolvslaget gick alla ut och skalade och kramades och sen gick man in igen... =)

Annars da. Jobbar pa en china restaurang, 3 timmar om dan sa inte sa ansträngande. Igar fick jag jobba över 30 min för det var sa mycket folk. Fick lite bonus och sen precis innan vi skulle springa iväg til Eden kom Fru Wang med en flaska champagne som vi skulle dela pa..  =)

Nä ska väl börja ta mig hemmat sa man kan ta en dusch innan alla andra kommer hem... =)