Helg :)

Sådär då var det klart för denna vecka :) tung den varit, hahaa*.. Gick bra att jobba idag faktiskt.. Hade lite känningar då och då men inget som inte var hanterbart ;0)
Nu har jag en ledig helg framför mig :) dock hade jag hoppats på en liten roadtrip men som vanligt "dök" det upp ett hinder..
Kanske blir en liten spontankryss istället.. Den som lever får se..

Nu möta upp flickorna på Rosa för en öl :)


Dagen igår

Dagen igår va väl sådär.. Hade inte Elliott varit där hade den varit totalskit.. Så besviken... Trodde verkligen annat.. Men som sagt, magkänslan...
Kvällen blev mkt trevlig iallafall.. Hade Danne, Tessan och Sara på middag.. ;0)
Insåg bara att jag måste köpa en ny spis...

Vaknade vid 5 i morse av att en jä-la skata satt på fönsterbläcket och knackade på fönstret... Grrr

Nu är jag iallafall påväg till jobbet, får vi se hur det går och vad min rygg säger om ett 10timmars pass ;0)


Trött

Det plinga på min dörr nyss ;0) händer ju inte varje dag man blir väckt av detta :) synd bara att jag är så sjukt trött... Somnade väl efter 4... Får vi se hur denna dag blir...



Nu bygger vi koja... Kul vid denna tiden på morgonen...


Sömnlöst.....

Det är vad denna natt kommer bli... Många tankar och funderingar...


Magkänslan

Den där magkänslan.. Love It... Den har alltid rätt.. ;0)
Visst har det väl hänt att jag blivit för misstänksam och negativ några gånger och det varit fel men till 90% stämmer den..
En sann vän som aldrig sviker..


Elliott dag

Eftersom det är Elliott som är sjuk så får han bestämma vad vi ska göra och han vill åka buss så nu sitter vi på bussen ;0) ingen aning om vad vi ska hitta på men blir väl en sväng till Jakan.. Och känner vi för att vara extra busiga så tar vi och fikar lite ;0)


Träna

Dax att åka och träna.. Ryggen känns väl sådär men blir väl bättre om jag börjar få igång den igen (hoppas)... Men WTF.. Vad hände med mina bröst på denna bild ??? Hahaa*


Test

Testar bara den nya appfunktionen ;0)


Kul kväll

Haft en kul kväll som ni sett, hahaa* men blev definitivt finare än innan.. ;0) Ryggen känns betydligt bättre idag så tror tabletterna har hjälpt... I morgon tänkte jag försöka åka och träna får vi se vad den säger om det... Efter träningen blir det till att vara barnvakt ått lillKnådd som fortfarande är sjuk.. Har varit nere i förrådet och letat lite (bl à då jag hittade mina nagelsaker) och hittade en hel del kläder som jag saknat, ska ner igen nångång och leta mer saker ;0) det som göms i flytt kommer fram i Nattis förråd ;0) Har lite småsaker som behövs lösas i morgon (vilket jag tror det gör) så får hoppas inte fler saker dyker upp som hindrar ;0) Nu dax att förflytta mig in i sovrummet och sängen.. Natti Natti !!!

Hand 2...

img_6452 (MMS)

Hand 2...


Klar ;0) får väl duga iallafall...

img_2141 (MMS)

Klar ;0) får väl duga iallafall...


Värsta gjort, bara finslipet kvar ;0)

img_9811 (MMS)

Värsta gjort, bara finslipet kvar ;0)


Tisdagsnöje ;0)

img_7284 (MMS)

Tisdagsnöje ;0)


Nu jäklar ska vi få denna rygg att funka i...

img_3722 (MMS)

Nu jäklar ska vi få denna rygg att funka idag :)


Ååååh, typiskt... Alltid ska det vara någo...

Ååååh, typiskt... Alltid ska det vara något... Blir såååå trött... Får vi se hur jag löser detta på bäst sätt ;0/


Gett upp

Tror att min kropp har gett up lite... Varit en hel del på sista tiden och nu orkade den inte mer, den behövde vila... Kommer vara hemma i morgon oxå så att tabletterna börjar verka ordentligt innan jag överanstränger mig igen ;0) Som det ser ut nu kommer jag åka bort i helgen oxå vilket kan vara skönt att få tänka på annat lite.. Nu tänkte jag ta och bädda ner mig i sängen och förhoppningvis mår jag lite bättre i morgon.. ;) Natti Natti !!

Varit på Ica och handlat massa frukt :) nu...

img_2506 (MMS)

Varit på Ica och handlat massa frukt :) nu hem och mysa ;0)


Jag gjorde definitivt rätt att vara hemma ...

Jag gjorde definitivt rätt att vara hemma idag... Nu sitter jag bara och väntar på att dom ska ringa från vårdcentralen så jag kan få en tid.. Men att ringa när man ska är tydligen svårt för dom..


Tur att jag hittade mitt tigerbalsam nu nä...

Tur att jag hittade mitt tigerbalsam nu när jag behövde det ;0) känns som att jag gjort rätt och ringt och sjukskrivit mig..


Trött och skadad har jag nu bäddat ner mig...

img_3380 (MMS)

Trött och skadad har jag nu bäddat ner mig i soffan.. Tänt massa ljus och nya ljusstaken gjorde sig väldigt bra måste jag säga :) har sjukt ont i ryggen, kan knappt gå så har ringt och sjukskrivit mig för säkerhetskull i morgon.. Kan vara lite svårt att få in någon på ett 10timmars pass med bara någon timmes varsel..  Nu mys i soffan :)


Hemma runt 4 i morse, somna runt 5 och upp...

Hemma runt 4 i morse, somna runt 5 och upp sen vid 10... Haft en heldag med mamma och är nu redo för lite kul med några vänner... Vad händer ??? Jag blir sjukt trött och somnar på bussen till tåget... Kan bli en kul kväll det här... Hahaa*


Lite tröttare idag än igår men det går nog...

Lite tröttare idag än igår men det går nog över sen när jag väl kommer igång :0) hoppas kvällen går fort och att det går bra att stänga ikväll oxå... I morgon och på söndag = LEEEDIG !!!


God Natt !! Gick fort att stänga idag oxå ...

God Natt !! Gick fort att stänga idag oxå så kom ifrån i tid :0) så ligger faktiskt redan i sängen istället för att sitta på bussen.. Nu sova några timmar innan det är dax igen ;0)


Måste säga att det varit en ganska slapp d...

Måste säga att det varit en ganska slapp dag idag.. Det har varit folk men endå har det flytit på.. Va skönt oxå för fick sluta 30 min tidigare och han med tåget 43 vilket gör att jag nu är hemma 1 timme tidigare än planerat ;0) skööööönt... Nu hem och bädda ner mig under duntäcket och krama kudden, i morgon upp för att träna med Sara igen ;0) me like... Hinner jag även hem och vila lite då jag börjar kl 15 ;0)


Nytränad och nyduschad påväg mot jobbet :)

img_0420 (MMS)

Nytränad och nyduschad påväg mot jobbet :)


Laddar upp för att åka och träna ;0)

img_7398 (MMS)

Laddar upp för att åka och träna ;0)


Efter allt blurr blurr på kursen idag åkte...

img_8432 (MMS)

Efter allt blurr blurr på kursen idag åkte jag och hämtade Knådd på dagis ;0) Myyyys


Träningskort inköpt "check"... Vinst över ...

Träningskort inköpt "check"... Vinst över AIK "check".. Vaknat med ett leende "check"... Nu på bussen påväg mot staden och Ekonomikurs.. Hoppas dagen går fort.. Trött, och att sitta och lyssna i 5 timmar utan matpaus kan bli tufft.. Önska mig lycka till !!


Ska strax iväg och träna med TaraBanan och...

Ska strax iväg och träna med TaraBanan och efter det blir det middag och Derbytittande hemma hos mig... Nervöööös... Men är inställd på torsk så... Bara vi inte blir utklassade... Hahaa*...


Hemmagjord linssoppa med kyckling och rotf...

img_9782 (MMS)

Hemmagjord linssoppa med kyckling och rotfrukter ;0)


Regnet smattrar mot fönstret, ligger nerbä...

Regnet smattrar mot fönstret, ligger nerbäddad under duntäcket och bara funderar..undrar...inser...Inser att det som fick mig att le inte längre gör det... Why ??? ... Behöver inte vara mkt, men något iallafall... Saknar... Kanske dax att försöka sova...


Ibland undrar jag hur dumma människor är s...

img_2541 (MMS)

Ibland undrar jag hur dumma människor är som går på sånt här.. Tycker nästan man får skylla sig själv om man lämnar uppgifter..


Vad bra att det är 18 sep idag då.. Kul..

img_2944 (MMS)

Vad bra att det är 18 sep idag då.. Kul..


För att jag tyckte jag va värd det ;0)

img_0547 (MMS)

För att jag tyckte jag va värd det ;0)


Inte bästa bilden då det är mörkt ute men ...

img_0320 (MMS)

Inte bästa bilden då det är mörkt ute men är betydligt finare på balkongen nu än i morse :0)


Idag är vi kreativa ;0)

img_0678 (MMS)

Idag är vi kreativa ;0)


Vi ska ut och åka buss :)

img_9335 (MMS)

Vi ska ut och åka buss :)


Storshopping ;0)

img_3550 (MMS)

Storshopping ;0)


Nybäddat och med duntäcke.. Nu ska det mys...

img_5872 (MMS)

Nybäddat och med duntäcke.. Nu ska det mysas.. Tror jag kommer sova gott inatt :)


Ringde för att boka tid för påfyllning av ...

Ringde för att boka tid för påfyllning av mina naglar..vilket skämt.. Dom skulle alltså ha mer pengar för påfyllningen än för när jag gjorde dom från början.. Då kan jag ju lika gärna klippa bort dom jag har och göra helt nya och komma undan 150:- billigare.. Nu blev jag sur.. Ska ringa ett annat ställe bara för det..


Mot staden och möte för det nya.. Sen vänt...

img_0225 (MMS)

Mot staden och möte för det nya.. Sen väntar en långpanna.. Är nog en trött tjej som kommer hem ikväll ;0)


Gjorde nog helt rätt val ang idag ;0) va s...

Gjorde nog helt rätt val ang idag ;0) va så lite folk idag så fick gå hem redan vid 16.00... ;0) Har hunnit äta, diska och tvättat redan och ska strax starta tvätt nr 2... Har även fått igång min nya vän mr box :) lovely.. <3... Nu väntar ett varmt bad sen blir det till att bädda ner mig i soffan med en kopp te ;0)


Skulle egentligen jobbat 16.30-22 idag men...

Skulle egentligen jobbat 16.30-22 idag men har bytt pass så jobbar 11-17.30.. Känns på något sätt lite bättre att kunna komma hem i lagom tid för en gångs skull :0).. Kunna njuta av kvällen till fullo :) har en hel del som behövs göras oxå som blev liggande under helgen :) nu mot jobbet :0)


Lediga helgen började inte på bästa sätt (...

Lediga helgen började inte på bästa sätt (migränanfall och liggandes fram till 14) men avslutades desto bättre ;0) igår kräftor hos TaraBanan vilket va jätte gott och trevligt.. Idag lunch med mamma och Elliott innan jag begav mig iväg på match.. Dif vann.. Äntligen.. Efter matchen middag hos Fam Eriksson.. Mkt gott... Nu har jag haft en myskväll i soffan och tänkte ta och släcka mina blå strax så jag orkar upp tills imorgon ;0) Natti Natti


Spännande ;0)

img_6452 (MMS)

Spännande ;0)


Sovit hela dan idag så det är ju klart att...

Sovit hela dan idag så det är ju klart att jag inte kan sova nu...


Mums :0)

img_1736 (MMS)

Mums :0)


Jag har verkligen noll koll på vad det är ...

Jag har verkligen noll koll på vad det är för dag nu för tiden.. Men idag vet jag att det är fredag för jag är ledig lör-sön ;0).. Whiii* sen har jag även smygtittat på schemat för nästa månad och prel är att jag kommer få en 3-dagars ledighet (en helg oxå ) precis innan nya öppnar.. ;0).. Lyx.. Hahaa* nu mot jobbet och en långpanna...


Så ofattbart..

img_0175 (MMS)

Så ofattbart..


Usch idag är ingen bra dag.. :( ... Känner...

Usch idag är ingen bra dag.. :( ... Känner mig bara allmänt blääää*.. hoppas jag får vara med och planera placeringen idag på jobbet... Att det regnar gör ju inte saker bättre..


Lugn förmiddag, hämtade Elliott på dagis s...

img_8182 (MMS)

Lugn förmiddag, hämtade Elliott på dagis så det blev en hel del bus på eftermiddagen.. Vid 18 kom Sara och hämtade mig så åkte vi och tränade.. Har ju en provapå vecka nu så måste passa på ;0) men blir nog så att jag köper ett kort där sen... Måste börja bli duktig nu !! Nu är jag nyduschad  och har precis fixat mina naglar så nu blir det mys i soffan med en kopp te i handen ;0)


Ikväll kör vi grillat ;0)

img_1577 (MMS)

Ikväll kör vi grillat ;0)


Igår påväg hem från jobbet åkte jag förbi ...

Igår påväg hem från jobbet åkte jag förbi en bil som va polisavspärrad.. Idag när jag åker förbi är bilen totalt sönderslagen.. Hur kul kan det vara egentligen..


Långdag igår.. Kom inte från jobbet förens...

Långdag igår.. Kom inte från jobbet förens 3... Hemma 4.30 ungefär..somnade runt 5 och nu är det dax om en timme igen.. Tröööööött.... Ikväll slutar jag iallafall 00.30 så kommer troligen hem tidigare än igår.. Ledig i morgon :)


Oj oj idag är lilla jag trött.. Kul att ja...

Oj oj idag är lilla jag trött.. Kul att jag jobbar till 02 då.. Blir en spännande dag..


En fredagkväll i Stockholm :)

img_5700 (MMS)

En fredagkväll i Stockholm :)


Jaha då har man varit och tränat för först...

Jaha då har man varit och tränat för första gången på jag vet inte hur länge.. Skönt.. Får vi se om jag kommer in o detta.. Tror det skulle behövas både för mig och min kropp nu när jag har det jobbet jag har.. Nu vankas middag hos Sara med henne och Jessica sen får vi se vart kvällen tar oss :)


Lunch :)

img_9967 (MMS)

Lunch :)


Arbetsskadad.se... Hahaa* somnade tillslut...

Arbetsskadad.se... Hahaa* somnade tillslut iallafall.. Idag står lunch med Sara och Jessica på schemat se blir det till att göra något jag inte gjort på flera år.. ;0)


Klockan är strax 4 och jag har typ inte so...

Klockan är strax 4 och jag har typ inte sovit en blund.. Räknar människor samtidigt som jag räknar bord och platser.. Kul...


Dag ett avklarad.. Gick väl ok.. Har lite ...

Dag ett avklarad.. Gick väl ok.. Har lite svårt där med borden men det kommer.. Lite andra rutiner som behövs mot Västerås men det kommer oxå.. Precis hemkommen och funderar på att ta och bädda ner mig i sängen.. Börjar känna av min hals lite :( hoppas det bara är nått skit nu och att det är gått över tills i morgon.. Önska mig lycka till..