Det lilla ensamma hjärtat


Vad ska jag nu göra på lördagskvällarna ??

Jaha då va körslaget över.. Tyckte att det var jämt idag men kanske att Erik skulle ha vunnit endå.. =(
Men dom gick iallafall till final och det trodde jag inte när jag först fick höra att han skulle vara med.. Så han är väl en vinnare endå.. =)
Jaha vad ska jag nu göra på lördagskvällarna ?? Hahaa*



Kan inte riktigt säga hur jag mår.. Om jag mår bättre eller sämre, men med tanke på att jag verkligen inte har gjort någonting den här veckan eller nu i helgen förutom att vara hemma och ta det lugnt så tycker jag nog att jag borde må bättre än vad jag gör..

Pratat med Fia om att gå på bio i morgon.. Vet bara inte vilken tid det blir men ska bli skönt att få göra någonting iallafall även om det varit riktigt skönt att bara vara hemma i helgen..

Frågan är ju bara vad som händer nu.. Ska jag vara vaken och kolla TV eller ska jag hoppa ner i min nybäddade säng och sova ??
Hmm kanske ska slå två flugor i en smäll och bädda ner mig i sängen och kolla på TV.. :0)



Hemma

Usch haft beslutsångest hela dan om hur jag ska göra ikväll.. orkar jag åka till Fia eller orkar jag inte ?? Dit är inga problem men det är när man ska hem..
Nu har jag iallafall bestämt mig.. Jag ska vara hemma.. Kanske lite tråkigt att sitta själv men samtidigt väldigt skönt att bara vara..
Känner mig väldigt fräsch just nu iallafall.. Nybadad, hårinpackad, nyskrubbad och insmörjd.. =) Ska bli skönt att få lägga sig ikväll oxå för sängen är nybäddad. Lägenheten är nystädad och klar.
Nä nu kanske det är dax att försöka få i sig lite mat. Har ju inte ätit något sen frukost..

2 timmar till körslaget.. =)

Nöjd

Snart städat klart.. Det går inte såå fort då det tar på krafterna ganska mkt.. Har iallafall äntligen fått upp mina ljuslycktor  jag fick från mamma för ett tag sen.. Blev jätte fint.. Sen är jag även klar med dekorationen i hallen.. Måste faktiskt säga att jag är nöjd... Nu är det bara en spegel och en hylla som saknas.. =)

 
 

Tusenbröder 3

Svårt att sova inatt.. Somnade väl inte förens vid halv två-två.. Vaknade sedan kl 8 och va jätte pigg men nej nej.. Tvingade mig att ligga kvar i sängen och gick upp vid 11 sen.. =)
Nu har jag ätit frukost (mannagrynsgröt, gud så länge sen sist) och tittat på sista avsnittet på Tusenbröder.. Dax att beställa säsong 3..
Sitter och funderar på om jag ska ta en liten städning av lägenheten.. Köket och badrummet i första hand... Tänkte nog försöka fortsätta bygga på mitt träd i hallen iallafall..
Kanske tvätta lite..
Körslaget ikväll.. Som det ser ut nu vet jag inte hur det blir.. Troligen hemma hos Fikus då stackaren är i lite sämre skick än mig.. Men vet inte heller om jag orkar.. Ska kolla om det kanske går att låna en bil av någon och ta mig fram och tillbaka.. Det löser sig..

Dax att sätta igång..

4 timmar

Nä nu får 4 timmar Tusenbröder räcka.. Nu är det sängen som gäller... =)

Natti natti


Tusenbröder och godis

Ingen mer handledning.. =) Har inte gett mig något och gav mig inget i dag heller... Och fick tillstånd idag att slippa... ;0)

Ligger/sitter i min soffa och kolla på tusenbröder och käkar godis.. =) ( När jag kom hem idag så låg mina filmer som jag beställde igår i brevlådan.. =) ) Min kväll va räddad... Tjoo, upptäckte även att en gamal patient är med... Hehee*

Annars mår jag väl sådär.. Huvet gör ont som f-n, snoret rinner,, rösten försvinner m.m
Känns som jag inte gjort annat än klagat på mitt mående dom sista två veckorna men så är det... SNÄLLA GÖR MIG FRISK SNART...

I morgon är det sovmorgon som gäller sen får man se vad som händer.. Vet iallafall att det blir körslaget framför TVn =( Sen oom det är hos mig eller Fikus det visar sig....

Dax för avsnitt 2 nu...

handledningen =(

Kan säga att det va riktigt skönt med sovmorgon i morse.. =) Inte bara det att jag fick sova längre, det va ljust ute när jag gick upp.. =)
Dock fick jag ju jobba igen det jag missat under lunchen... =( Men men sånt man får ta.. Nu kan jag sätta mig i den där jäkla handledningen med gott samvete att jag har det mesta unde kontroll..
Anledningen till att jag säger jäkla är för att jag blir låst en hel eftermiddag och som det är just nu tycker jag inte att det ger mig ett skit.. (sorry).. Alla säger att det är bra för mig, visst det kanske det är men med tanke på att vi BARA pratar om patientfall så känner jag mig lite utanför då jag aldrig har grupp med dom eller hamnar i dom situationer som ibland kan uppstå...
Dock har jag inget val då det är obligatoriskt så det är bara att sätta sig och se glad och intresserad ut..
Har tagit detta med chefen men hon säger att jag ska ge det en chans.. Tycker att jag gjort det men får väl göra det igen.. ;0/
Är det likadant idag får jag ta ett nytt snack.. Speciellt nu när vi har mkt patienter så känns det som att jag kan göra mer nytta av att sitta på min plats än där och bara glo..

Nä nu ska jag sluta va en bitterfi**a och njuta av att det är fredag istället.. =)

Ikea = pain

Usch nu är jag trött.. Ikea va en riktig pain.. Släppa runt på 8 st startpaket  va ingen enkel historia.. Att jag sen skulle ha 20st handdukar, 30st glas och lite annat skit det hörde bara till.. Men om inte det va nog så blev bilen proppfull och jag/Fia kände väl att det va lite riskabelt att lämna det i bilen över natten så vi begav oss till Lidingö och jobbet för att lämna det..  (tack babe för att du följde med)..
Meningen va väl att jag skulle hoppa i säng direkt när jag kom hem men jag blev så inne i mina dekorationer jag köpt så nu har jag pysslat med det.. Hamnade inte där jag tänkt mig men tyckte det blev bra där det hamnade.. =) (bild kommer senare)
Har iallafall fått OK att ta lite sovmorgon i morgon så istället för att gå upp vid 05.20 kan jag sova till ungefär kl 7.. Det är stor skillnad.. =)

Natti Natti

Röka 1 gång om dagen

Fick precis in två killar till jobbet. Och den ena killen ville gå ut och röka direkt. ( Dom har ju infört rökförbud på anstalter nu mera och man får bara röka 1 gång om dagen.)
Vissa ser detta som en chans att sluta röka medans andra bara tycker att det är jobbigt.
Jag vet inte om det är för att jag röker själv eller om jag bara är medberoende men jag tycker det  verkar tufft...


slipmaskin

Förmiddagen flöt förbi ganska bra.. Tog lite längre tid i centrum än jag tänkt mig men på ett sätt va det skönt oxå.. Däckade ganska fort på lunchen men vaknade med ett ryck av en slipmaskin...
Några av våra patienter har tagit på sig att snygga till borden i köket (blir som nytt, jätte fint) men dom står ju på lastkajen precis under fönstret jag ligger och vilar innanför och det är ju inte såå kul.. Men man kan ju inte direkt be dom sluta heller när dom ställer upp.. Så i morgon blir det öronproppar..
Jag hade verkligen behövt min vila idag då jag känner mig hängigare än innan.. men men shit happens...

Dax att ta tag i eftermiddagens bestyr...

Mkt jobb

Idag känns inte som en bra dag.. Ont i hela kroppen och allmänt seg... Och jag som har sååå mkt att göra... Inte nog med att jag ska jobba hela dan så ska jag till IKEA efter jobbet och handla åt just jobbet.. Slutar med andra ord inte att jobba förens typ 20 ikväll.. =( Bra tajming..

Har iallafall bestämt mig för hur min helg ska se ut.. Den har iofs varit något bestämd hela tiden men nu ska den verkligen bli så..
Fredag hemma nerbädda i soffan framför en bra film... Lördag sova ut, göra absolut ingenting och sen på kvällen blir det Körslaget.. Just nu är det bara osäkert om det blir hemma eller på plats.. Det visar sig.. =)
Är bjuden på 30-års fest på lördag men hoppar det, måste ju se till att bli frisk... Tråkigt men sant..

Nu är det centrum som hägrar...

Den va bra men jag är sämre

Den va lika bra som jag kommer ihåg den.. =)

Nu är det sängen som gäller, mår sämre än tidigare.. Ont i hela kroppen...
Vad sjutton ska man göra ?? Gör ju inget annat än tar det lugnt men det verkar ju inte hjälpa.. Kan ju inte vara att jag kände mig taggad idag på jobbet.. För sååå taggad va jag ju inte..
Jaja två dagar kvar sen är det helg och då kan jag sova dygnet runt om jag vill

Natti Natti

Jävla Nörd

Åh Nattis... u made my night. Jävla nörd

Skönt att  jag kan göra någons kväll då.. ;0) men visst va dom fula ?? Hahaa*


 
 Nöjd nu Fia ?? Hahaa*

Själv ska jag gör min kväll i soffan som sagt framför Gilbert..
Nu har jag precis ätit och ska hoppa in i duschen innan jag tänder upp och bäddar ner mig.. =)

Lycka till ikväll gumman att inte prata (du lär behöva det) ;0)

=)

Yes jag fick igång det.. =) Behövde bara vila lite.. =) Så nu är dom utskrivna och ivägskickade.. =)

Nu sitter jag här och tänkte ta tag i nästa uppgift.. Fan idag har jag tempo.. Endå känner jag mig fortfarande bombad.. skumt..



Här jobbar jag:


Min plats


Trädgården
------------------------------------------------------------------------------



 Jag visar mitt stöd till dom gröna... =)

inte som jag planerat

Min planering på jobbet sprack lite idag, =( men jag kan ju inte hjälpa att bankerna inte har tillräckligt med pengar så jag kan växla, att dom bara går ner i bankvalet 1 gång per dag och tar pengarna slut så får man vänta... (beställt tills i morgon nu iallafall), sen att mitt internet (eller om det är programmet jag använder vet jag inte) strular så jag inte får ut mina fakturor är ju inte heller något jag kan hjälpa..
Lätt datorn  få en liten lunchrast så den kanske ville jobba sen men icke sa nicke... =( får försöka med jämna mellanrum annars får jag komma på en annan lösning då jag måste få iväg dom IDAG
Har ju ett gamalt program jag kan använda men då måste jag ju lägga in allt på nytt och det vill jag ju helst slippa..

Ikväll tänkte jag åka hem och bädda ner mig i soffan med tända ljus runt mig och kolla på Gilbert Grape... Länge sen jag såg den.. =)   *MYS*




Barn med Fia... =)

Hahaa* nu har jag haft lite kul på jobbet.. Man behöver sånt ibland oxå.. Fixat lite bilder.. Men tyvärr vill jag inte riktigt lägga upp dom här... Inte än iallafall...  =) Sen kanske.. Kan lägga upp  en av dom iofs , dom andra behåler jag för mig själv...

Kan iallafall säga..

TUR iallafall att jag och Fia inte ska skaffa barn ihop... ;0)


Grape

Oj oj oj vad jag va trött i morse.. Ikväll  blir det sängen tidigt..

Tänkte börja med en ny rutin... En grape varje morgon för att få lite vitaminer så kanske jag kan bli frisk snart... Är såååå trött på att må såhär...

Har det inte blivit lite kallare igen ??

Willys, pizza och Coop

Det tog sin lilla tid men nu är skåpen / frysen / kylen fyllda och jag är 1200 kr fattigare... Hahaa*
Efter jobbet idag tog jag och Fia en helkväll för att storhandla... Willys, pizza och Coop i Bromma blev det.. =)
Fick det jag skulle ha + lite till...
Nu sitter jag här och är mer bombad än tidigare och längtar efter att få krypa ner i sängen vilket kommer att ske ganska omgående...

Natti natti

Låt tips:  Byz- jag smyger ut

Snor

Blir lika förundrad vaje gång jag är förkyld...
Hur mkt snor kan man egentligen snyta ut ? Det tar ju aldrig slut...


 

Duktig*

Oj vad tiden har gått.. Och inte har jag fått gjort något av det jag tänkt mig.. (det är oftast så det ser ut här) utan massa annat har dykt upp.. Kanske därför det som sagt ligger ett antal journaler som väntas på att bli skriva... =)
Men bara för att jag inte börjat med dom betyder det inte att jag legat på latsidan... Fått en hel del gjort.. Löst många problem... Duktig*
Så nu verkar det som att jag kan sätta mig och skriva lite... =)

Dagens lunch:

Tisdag 27/1

Stekt fläsk med raggmunk
Ungkokt fiskfilé i curry med cocossås
Friterad scampi med sötsursås  Kina 






Erbjudande:

Wokad nudlar med grönsaker och räkor
Wokad grönsaker med räkor och ris
Omelett med champinjoner
Omelett med ost och skinka 

Sallad:

Kräftstjärt sallad
Ost och skinksallad










Hmm tror nog att det får bli en sallad idag.. =)

mkt

Man slutas aldrig att förvånas.. Hahaa*
Idag har jag mega mycket att göra på jobbet. Måste ta tag i lite saker som blivit liggande. Det blir lätt så när man är borta 1 vecka och andra ska fixa det, men så händer det saker som behövs lösas innan..  =).. Det är mest journalen som skall skrivas så det är ju ingen katastrof om det ligger. Patienterna går ju alltid i första hand. Men jag känner nu att jag har lite tid att fixa det på så då kan jag lika gärna göra det.. Bättre det än att bara sitta och glo (det händer iofs inte så ofta här).
Dax att sätta igång

Tjong medaljong

vad ?

Gick som sagt och la mig tidigt igår. Släckte lampan innan kl 21 men inte kunde jag somna heller.. Låg och vred och vände på mig. Ingen aning om vad kl va när jag tillslut somnade... Men känns endå som jag blivit lite utvilad inatt..Dock kan jag väl inte påstå att jag mår bättre.. Snarare sämre... Vet inte riktigt vad jag ska göra.. Tycker att jag tar det hur lungt som helst och verkligen tar hand om mig, men eftersom inte det fungerar så kanske jag måste testa något annat.. Men vad ?

Nä dax att börja röra sig till jobbbet

time to däcka

Nä jag tror att jag ger upp för idag... Känns onödigt att sitta här i soffan när jag mår som jag mår. Kan lika gärna ligga i sängen och kolla TV.. Somnar jag så somnar jag och då är det helt enkelt för att jag är trött och behöver sova.. Smart tänkt va.. ;0)
Har endå varit ganska duktig idag, tvättat, hängt tvätt och vikt tvätt så jag förthänar faktiskt att få däcka...

Natti natii

betalt och klart

Sådär nu är både medlemskap och säsongsbiljetterna betalda.. =)
Hoppas på ett bättre 2009 än 2008... =)




 

mätt och belåten

Jag gjorde det enkekt för mig när jag kom hem.. Gick ner till Ica och köpte en Gulaschsoppa som bara va och värma.. Orkade verkligen inte laga mat idag.. Så nu sitter jag här i soffan, mätt och belåten och funderar på att hämta duntäcket och sätta på mig min pyjamas och bara mysa...=)
Bombad ikväll igen...
Har iallafall varit duktig och satt på en tvättmaskin.. =)

110%

Hahaa* ibland kan jag inte mer än att skratta...
Nu är det iallafall klart till 100%...
Jag har väl hela tiden varit klar med hur det ska bli men efter vissa saker som dykt upp / hänt har jag nu bestämt mig till 100% eller ska jag säga 110%...

akta jag hugger

Jag mår verkligen inte 100.. Det märker jag på att jag är så lätt iriiterad.. Minsta lilla och jag hugger..
Snälla låt mig vara, idag vill jag bara vara själv... Hahaa*

Jag är den som smittar, passa er

Då va det måndag igen och man är tillbaka på jobbet..  Mår bra idag samtidigt som jag inte alls mår bra.. Känner mig konstig.. Känner att det är något där som ligger och pyr inom mig som bara är påväg att explodera ut..




Det är kul för i fredag blev min chef och en annan kollega sjuka och det är ju självklart att det är JAG som har smittat dom.. Det är ju inte så att största delen av sveriges befolkning är sjuka just nu utan det är JAG som har fått med mig någon österrikisk bakterie hem som har smittat dom.. Rolig tanke det där... Men vill dom tro det så varsegod.. Jag bjuder på det.. ;0)

Ett varmt bad, treo och c-vitamin

Det brukar vara tvärtom, jag brukar känna mig bombad på mornarna och sen ju längre dagen går dessto piggare blir jag, men inte nu inte.. 2:dra dagen irad som jag blir bombad på kvällen..
Har iallafall försökt att kurera mig nu med ett varmt bad, treo och c-vitamin så får se om det hjälper... =)



Ibland blir det inte riktigt som man tänkt sig... Men egentligen är jag inte så orolig för jag och min vän brukar vara bra på att lösa sånna här saker.. Ack den som ger sig eller vad säger du
Fia ??

Bra humör



Vet inte vad det är men blir alltid på bra humör när jag ser denna.. Hahaa*



inget vettigt

Nu har jag varit vaken i ca 3 timmar och inte har jag gjort något vettigt.. Bara suttit i soffan och ätit och slappat... Kände att jag va tvungen att göra något så nu har jag precis satt på diskmaskinen och en maskin tvätt... =)

Sitter och funderar på om jag ska ta min långpromenad eller inte. Kommer jag bli värre om jag går ut ? Kanske är det lika bra att vara hemma och kurera sig ? Hmm tåls att tänkas på..

kom och skapa

Jag har fått sova ut, jag har fått sova ut... nananaa*
Sååå skönt... Vaknade till vid 8 och tänkte Helvete heller och somnade om.. Nästa gång jag kolla på kl va den 11.30.. Mkt bättre... =)

Känns som att halsen är lite bättre idag.. skönt... Men däremot har jag jätte värk i magen.. Dock är det ju bra värk... ;0)  Gjorde några övningar igår och det känns idag... Dax att börja träna upp den... Whiii*

Va nere i förrådet imorse och hämtade lite grejer och då hittade jag  mitt kylskåps poesi.. Roligt sånt där så nu är det bara att komma hem till mig och skapa... =)

Tralalalalaaa Flamenco

sova ut ?

Yes.. =)



Usch min hals har börjat göra ont igen.. Trodde att jag va på bättringsvägen men tydligen inte... =(
Längtar tills i morgon för då ska jag få sova ut.. Känns som att det va evigheter sen jag gjorde det. Bara för det kommer jag säkert i vanlig ordning att vakna tidigt och vara pigg..
Om inte halsen gör allt för ont i morgon tänkte jag nog ta och gå ut på en långpromenad...
Älskar att vara ute och gå själv, man får så mycket tid till att tänka på allt och ingenting. Tid till att rensa lite.
Nu tänkte jag nog ta och vara lite social med mina vänner som sitter och skrattar åt något i soffan.. =)


Rullar fram

Sitter nu hemma med Fia och Micke.. Har precis käkat och nu är det körslaget som gäller.. =) GO ERIK... Hahaa*

Mötte upp Fia efter jag klippt mig, gick till Ica Maxi i Sumpan och handlade och sen kom Micke och hämtade oss då han va i Sumpan och lämnat av en..
Usch vad mycket snask vi har köpt, kommer rulla till sängen ikväll..
Godis, chips, dipp, nötter, daimtårta.. ;0)
Nu är pausen slut, dax att flytta till soffan..

Bye bye julpynt... =)

Pratade precis med min kära vän om att jag skulle ner på Ica och slåss med alla andra 100 000 som fått lön, då kom hon med den perfekta idén att vi kan ju handla sen.. =) Smart där.. Dom stänger ju kl 19 och tills dess är jag ju hemma igen.. =)

Innan jag åkte  till Österrike så klagade Nea på mina juldekorationer i fönstret..

Förståligt..
Hon kom till mig i torsdag och reagerade på att dom faktiskt fortfarande hängde kvar.. (jag ser dom lixom inte), men nu tack vare att jag inte sprang iväg till Ica hann jag faktiskt ta ner dom.. Inte en dag för tidigt om man säger så...
Bye bye julpynt... =)


Dax att lägga sig i ett varmt skönt bad..

3 flugor i 1 smäll

Blev en trevlig kväll hemma hos Danne och Tessan... =) Satt och drack lite och snackade massa skit... ;0)
Tog en taxi hem till Fia sen där jag sov... Jag sov jättebra tills jag vaknade i morse, sen har jag legat och vridit och vänt mig några timmar... ;0/

Det ringde på min telefon och det va min far som ringde.. Han ville ha nr till Linda då brorsan jobbar.. Visade sig att han skulle hem till dom och lämna en dator och jag va ju inte den som va den utan jag frågade om inte han kunde hämta mig hos Fia och köra hem mig  (Han har ju faktiskt inte sett lägenheten  sen jag flyttade in) och det ville han.. Skööönt..
Så 3 flugor i en smäll... 1 Fick åka bil hem, 2 pappa fick se lägenheten och 3 jag fick träffa honom (sist va på bröllopet i aug)
Nu sitter jag i min soffa och har precis ätit lunch.. Ska ta och röra mig ner till Ica för att handla för kvällen då Fia kommer och vi ska kolla Körslaget.. =)
Ska även in till stan en snabbis för att klippa mig... =)

Strongbow

Jaha då sitter man hemma hos Fikus. Precis gjort mig klar och väntar nu på Fia som ska klä på sig.. Verkar som att kvällen inte alls kommer att bli som man trodde. Men tror absolut att den kommer att bli bra...Spontana är det bästa.. =)
Lugn blir den men dock inte lika lugn som man tänkt sig.. ;0)
Tanken är att vi ska hem till Dannemannen i Råcksta sen får man se vad som händer efter det.. Grabbarna sitter nu och dricker wiskey och eftersom varken jag eller Fia är så förtjusta i det gör det inget att vi inte är där än.. Hahaa*
Första strongbowen avslutad.. =)

Mmm så gott


Slut

Nu är den här veckan redan över.. Det har gått fort... =)
Nu kommer bara den stora frågan.. VAD SKA MAN GÖR IKVÄLL ??
Vet att jag ska träffa Fikus men mer vet jag inte.. Det vissar sig.. Vi brukar komma på saker att göra...

Dax att packa ihop... :0)

... ... ... ... ...

Ibland inser man verkligen att det är skillnad på folk och folk..
Arg ?? Nej
Irriterad ?? Ja
Men det är skönt att veta ... ... ... ... ... ...

jobbigt känslomässigt

Usch ibland är det verkligen jobbigt känslomässigt på jobbet. Precis haft ett samtal med en man som bara grät och grät..  Vill bara säga KOM.. .Men det är ju tyvärr inte så enkelt.. Saker runtomkring måste ju vara lösta innan... Får se om vi hittar en lösning.. Upp till teraputerna nu...

Snart dax för lunch..

Fredag 16/1

Cajunkryddad rostbiff med BBQ sås 
Pocherad fiskfilé med dragonsås 
Friterad scampi med sötsursås  Kina





Hmm känns som att fisk är ett bra allternativ.. =)

Man blir som man umgås ?

Ibland har man inte alla hästar i stallet.. Jag går upp 05.40 varje morgon för att hinna till jobbet.... I morse vaknar jag 06.15 och inser att min kl inte har ringt..  STRESS...(bussen går 06.30).. Kollar på min kl och inser att jag ställt den på 06.30..Idiot.. Men bra som jag är hinner jag med bussen endå och kommer alltså i tid till jobbet... BRA JOBBAT AV MIG... ;0)

Det roliga i det hela är att min andra hälft ringer mig sen och hon har typ gjort samma sak... Hahaa* Man bli som man umgås eller vad säger man ?
Igår hade hon pratat med en gemensam vän till oss och han hade frågat, Vad ska NI göra i morgon kväll, eller jag menar vad ska DU göra i morgon kväll..
Fikus svarade.. Det är lugnt du kan säga NI... =)

Barnfilm nästa... hahaa*

Nu sitter jag i min soffan inlindad i en handuk.. Nyduschad och fräsch... =) Snart dax att bädda ner mig i sängen...

Eftermiddagen på  jobbet gick som smör och jag hann med det jag skulle + lite till =)  Åkte iväg till Beijers med en av patienterna och handlade och då passade jag även på att handla lite smått till mig själv.. Spikarna fungerade dock inte så mina lister i sovrummet får sitta löst ett tag till men däremot fick jag ordning på mina sladdar så nu är inte dom överallt.. =)

Va ute på en promenad med Nea ikväll och det va riktigt skönt. Hade gärna gått lite till men då Nea va tvungen att gå hem och packa blev det bara ca 45 min, men nästa vecka då blir det längre.. =) Nu jä-lar kör vi... Soppa kanske.. Hahaa*

Hade  tänkt att gå på bio med Fikus i morgon men filmen vi tänkt gå på går tydligen inte på kvällen. Sista föreställningen är 16.45... Hmm... Barnfilm ?? Hahaaaa*

Nä dax för sängen..

Natti Natti

lunch

Precis som igår har förmiddagen bara flygit iväg, men till skillnad från igår vet jag vad jag har gjort.. Jag har gjort MASSOR.. =) Så nu kan jag gå på lunch med gott samvete...

Torsdag 22/1

Ostfylld kycklingfilé med rostad palsternacka och morot
Stekt strömming med lime och tomat
Wokad biff med bambuskott   Kina







Smaklig måltid

Vad hände ?

Vet inte riktigt om jag glömt att ställa kl i morse eller om det va så att jag stängt av larmet.. Men försent vaknade jag hur som helst.. Dock inte så sent att jag blev försenad till jobbet och det va ju skönt... Fick stressa lite men men...

Va inte förens jag pratade med min vän Fia i morse som jag insåg att det faktiskt redan är torsdag idag.. Hallå ?? Vad hände med måndag, tisdag och onsdag ??

Känns som att min dag inte kommer att bli lika stressig som jag trott vilket är skönt..=) Har redan stressat 1 gång och det känns som att det räcker... ;0)

Dax att ta tag i dagens bestyr....

1200 filer

Sådär nu har jag kämpat mig igenom nästan 1200 filer som jag snodde från Fia idag när jag va där... Musiken sket jag i... Filmerna tar jag i morgon men alla bilder (dom det va flest av) har jag nu gått igenom.. Phuu*... Det tog sin lilla tid om man säger så.. Många har jag redan sett medans en del kändes helt nya.. Kul...
Det roligaste jag hittade va nog filmerna från dansen med Tony Erwing... Hahaaa* fy fan vad man såg ut.. Trodde inte att någon filmat utan bara tagit kort.. men ack så fel jag hade...

Va kul att se Fia igen.. länge sen sist... =)



Satt och kollade lite på youtube hemma hos Fia, på både det ena och det andra och vi började småprata lite om en sak.. Fan jag blev lite sugen på att starta en... Hahaa* Tror det skulle kunna bli ganska kul... Vad tror du babe ?? Ska vi inte testa ??

Jag är helt inne på att göra en sak men vet bara inte hur jag ska lösa det på bästa sätt... Måste komma på något bra där... Just nu känner jag mig faktiskt taggad till 1000.. .Hahaa* Kommer ihåg hur det lät för ett halvår sen.. I helvete heller...

Nä nu är det sängen som gäller...

Natti Natti

Vad har jag gjort idag egentligen ??

Eftermiddagen har gått lika fort som förmiddagen.. Vad har jag gjort idag egentligen ??
Handlat kläder, varit en sväng på Ekerö bl a.. men mer ?? Kollat ekonomin... Hmmm... Jaja jag känner inte att jag ligger efter med något iallafall och det är ju huvudsaken.. =)
Nä nu ska jag börja röra mig hem till Fikus för att umgås och att käka...
Tjing...

Mat

Oj vad förmiddagen har flygit iväg... Redan dax för lunch.. =)
 
Dagens matsedel:

Onsdag 21/1

Jägarbiff med persiljesås
Lax Lasagne 
Wokad kyckling med grönsaker i currysås  





Erbjudande:

Wokad nudlar med grönsaker och räkor
Wokad grönsaker med räkor och ris
Omelett med champinjoner
Omelett med ost och skinka 

Sallad:

Kräftstjärt sallad
Ost och skinksallad





 






Hmm undra vad man ska välja.. tror det blir jägarbiff... =)


Dålig humor såhär på morgonen

Idag känns som en bra dag.. =).. Är pigg och glad och det känns som att förkylningen är påväg att släppa... =) Whiii*

Fick ett mail i morse som fick mig att skratta..

Någon som vill köpa en mobil ?


Nokia med kamera ?



En gammal mobil med kamera och vibrator ?


Eller varför inte en Eriksson med spel ?



Kanske lite dålig humor såhär på morgonen men kändes som en bra start på dagen... ;0)

Mina älsklingar mår bra.. =)

En dag full med positiva besked.. =)
Fick precis veta att mina älsklingar är kvar där jag lämnade dom och att dom har det bra.. =) Känns så skönt att höra.. Ska t o m få bilder på dom... ;0)
Pluttisar, saknar er...



 

Vem har öppnat ett konto åt mig ?

Blir lika förvånad varje år det dyker ner i min brevlåda.. Glömmer lixom bort den...
Någon har varit så snäll och öppnat ett konto till mig.. Det sitter inte mkt pengar på det men det är iallafall någonting. Växer liiite från år till år..
När jag fick kontobeskedet i brevlådan första gången ringde jag till banken och kollade vad det va.
Det är ett konto som är öppnat ihop med en kassabok och jag kan inte avsluta kontot utan boken och dom kan inte heller se vem som har öppnat kontot åt mig...  Hmmm... Då dom flesta i min familj använder Handelsbanken eller Nordea vet jag inte riktigt vem jag ska fråga.. ???
Kanske dax att gå till banken igen och kolla... Kanske kan plocka ut pengarna och sätta dom på ett konto som jag använder .
Tack iallafall du snälla själ som startat detta åt mig, vem du nu är.. ;0)

Whiiii* ;0)

Oj oj oj oj nu blev jag GLAD... =)
ÄNTLIGEN... Dock måste jag vänta...
STATUS: Det preliminära releasedatumet är just nu 2009-04-15.
Men den som vänta på något gott.....
Den är iallafall påväg... ;0)


mysdag

Idag känner jag att det är en dag då jag gärna velat ligga nerbäddad i soffan under mitt duntäcke (gärna haft sällskap) och bara myst och kollat film, men inte är det så utan istället sitter jag här på jobbet.. =(

Usch så deprimerad man blir av det här vädret, annat va det i Alperna där solen sken och man fick lite ljus.. Nu är det dax för denna årstid att försvinna..

Rör Inte

Usch, nu har tröttheten kommit ikapp mig.. Höll på att somna idag på bussen.. Vaknade precis till i sista sekund.. Annars hade jag nog hamnat vid centralen.. Kul... Not...
Annars har jag sovit jättegott inatt.. =)

När jag kommer till jobbet idag och ska starta ena datorn så är den kaputt... Kul om den inte går att rädda.. Då kan det bli problem.. Förstår inte hur svårt det ska vara att förstå.. RÖR INTE datorerna ute på kontoret.. Kraschar dom blir det problem... Där ligger våra bankprogram, faktureringsprogram, huvudmailen, vissa dokument m.m... Blir spännande och se hur det slutar...

Annars så mår jag bra idag, känns som att förkylningen håller på att släppa... =)

Veckan i BG

Sådär nu känns det att jag har en hel del under kontroll hemma oxå så nu sitter jag i min soffa med tända ljus runt mig och  tänkte sammanfatta min vecka...




--------------------------------------------------------------------------------------------------

Efter ca 27 timmar på en buss var vi äntligen framme... =) Älskade BG... Allt va sig likt... Fick veta att vi skulle bo på Reinike (åkte ospecificerat). Då inte rummet va klart bar det iväg till Hause Emma för att träffa Camela och Matilda..
Gick och åt lunch på Chinan och frau Wang blev jätteglad att se oss.. Bjöd på massor.. =)
 
Lördag ingen skiddag då liftkortet inte började att gälla förens på söndagen, så lördagen gick åt till att springa runt och hälsa på alla och självklart blev det ett kärt återbesök på Eden..

Sen blev det skidor varje dag förutom på onsdagen då det snöade och innerst inne va vi nog lite sega efter tisdagen som innehöll picknick, bonden, afterski, middag på chinan, Eden, Silver, Heaggis m.m....
Haft en kanonvecka med massor av sol i övrigt...Bra i backarna måste jag säga... Bra drag på afterskin och 2 kvällar blev det t o m Häxan (säger allt), då andra gången kanske inte va någon höjdare..
 
   

Picknicken med STS va helt kanon, varmt, trevligt och riktigt mkt folk.. Blev några timmar i solen där och det kändes i ansiktet kan jag säga..
Efter picknicken bar det av till Bonden för att dricka Jägerthe.. Kom aldrig dit förra säsongen då dom gångerna jag kunde bangade alla, så det va extra kul att vi blev 34st som åkte dit nu.. Alla kände alla...
Sen blev det afterski och efter det va vi 17 tappra som begav oss till Chinan för middag då tisdagen är den enda dagen då middagen inte ingår..


  

Bästa skiddagen måste jag nog säga va i Dorfgastein första dagen. Skitbra väder och deras backar är bara för bra. Kanske inte blev så mkt skidåkning som man hoppats på men det var en lagom start då det va 1 år sen man åkte sist, sen va sista dagen helt kanon, stubben, bad hofgastein m m,  Jag, Nea och Camela körde runt runt, sen avslutade vi dagen med 1 timmes solning upp på Stubben..

 
  

Bästa kvällen ?? Hmm svårt att säga, alla hade sitt på något sätt.. Galnaste va nog när vi hamnade på Häxan första gången.. Jag och Carro är inte bra för varandra med andra ord.. .Hahaa*

 
  
  
Onsdagen va en mysig dag, Gick till Haus Emma och sen låg  jag och Camela och kollade film hela dagen.. tråkigt bara att vi inte fick igång Torkel bara..

Veckan har gått otroligt fort och jag hade gärna stannat kvar. Bussen gick inte förens kl 18 i lördag och vi va tvugna att checka ut från hotellet redan kl 10.. Vad gör man då 8 timmar ?? Jo man går till Felsen.. =) 3 timmars sol och bad och vi kände oss som nya.. Gick upp på terassen och åt lunch.. Begav oss till spar för att handla på oss lite.. ;0)
 

Hann med ett litet stopp på silver innan det va dax att bege oss..
Blev ett tårögt farväl då lilla Camela började gråta och bad oss stanna.. Gumman då...
ca 25 1/2 tim senare var vi framme på centralen igen efter en trång och varm bussresa med Rally Harry.. =)

Sammanfattning:

Roligast:
Att träffa alla, att vara tillbaka, åka skidor, vädret

Tråkigast: Att lämna alla, att Nea va sjuk största delen av veckan och att så många skadade sig (några allvarligare än andra)

  
 

på nått sätt gjorde det ont

Nu har nästan hela första dagen på jobbet gått och det känns som att det har gått bra... BARA en hög kvar.... =) Känns som att det mesta är under kontroll och att jag snart kan börja jobba som vanlig igen... Ingenting att förbereda och ingenting att ta igen.. =) Sååå skönt...

Känner mig piggare oxå.. Hostar och snuvar fortfarande men har precis fått näs sprej så känns redan lite bättre... =)

Jag har som sagt haft en kanonvecka och det var sååå kul och va tillbaka och träffa allt och alla igen (rapport kommer senare ikväll), dock förstörde jag slutet på veckan med att gå in på nätet och kolla och fick se en sak.. Vet inte varför jag reagerade som jag gjorde men på nått sätt gjorde det ont iallafall.. Vissa saker är tydligen svåra att släppa.. tankarna finns ju där att det kanske kunde ha varit jag.. Det va länge sen, men innerst inne finns det fortfarande kvar..
För att citera min kära vän
Fia...

" Hur en människa kan påverka en så pass mkt, på gott o ont, är helt sjukt"

Nu är det dax att försöka avsluta sitt för dagen så man är klar när nattpersonalen kommer.

Energi

Tillbax på jobbet igen efter en välbehövlig ledighet.. Känner att jag har mkt mer energi nu..
Verkar som att dom klarat sig bra utan mig och att mitt förarbete innan jag gick har gått bra.. =) Bara en sista grej som måste igenom men tror inte det är några problem..
Har en hel del att gå igenom nu som blivit liggande under tiden jag varit borta med första högen är redan borta... =) bara några kvar..

Ikväll har jag en del att stå i hemma oxå.. Massor av tvätt bl a, ska försöka röja lite i lägenheten och sen ska jag försöka hinna ladda upp alla bilder från veckan och skriva lite om det.. Skönt är iallafall att jag inte behöver gå och handla mat för min kära mamma hade sett till att det fanns mat i kylskåpet när jag kom hem... =)

Dax att plöja nästa hög innan lunchen...

Hemma igen

Jag är hemma igen.. Känns bra samtidigt som väldigt tråkigt.. Ikväll är jag dock alldeles för trött för att skriva något om min vecka då jag suttit på en buss i 25 timmar... Hör hur duschen och sängen skriker på  mig.. Hörs och störs i morgon med en kort berättelse och lite bilder...

Stress ?

Kom inte från jobbet förens 17.45.. Hemma 19.20.. Suck... Mötte Nea utanför ica 19.45... Stress ???

Nu är jag iallafall färdigpackad och nu bär det av till första stoppet på resan.. Hem till Nea.. Sen i morgon vid 04.30 bär det av till centralen där bussen till Bad Gastein går..  27 timmar senare är vi där.. och så vi har längtat... =)
Vet inte om jag hinner blogga något mer innan vi åker men annars ses och hörs vi när jag är på plats...

Puss och kram så länge

Jobba över

Oj oj nu är det inte lång tid kvar innan man är långledig.. =)
Nu börjar jag bli stressad.. Blir nog kanske att jobba över lite idag.. =( Jag som tycte allt känndes så bra...

jobbat för mkt

Säger bara... GUD SÅ SKÖNT ATT FÅ VARA LEDIG.... Nu känns det verkligen att man har jobbat för mkt...  Måste verkligen komma ifrån det här....Kom tillbaka i april och sen dess har jag bara jobbat och jobbat.. Inte tagit ut någon semester under året utan bara några strödagar här och där... =) T o m jobbat extra..
Men känns iallfall extra bra att jag lämnar det med allt under kontroll.. =)

BARA resväskan kvar

Nu sitter jag hemma och tvättar och packar för fullt samtidigt som jag småtittar på Grammisgalan..

Usch hur mkt ska man egentligen ta med sig.. Alltid lika svårt för att packa...



Liten bit på vägen har jag iallafall kommit... Skidfodralet och pjäxväskan är helt klara... BARA själva resväskan kvar.. (svårast)

Mexarna hjälper

Nu vill jag hem.. BARA i morgon kvar sen SEMESTER... =)
Tror morgondagen kommer gå fort.. Känns som att jag har det mesta under kontroll...

Känns som att mexarna börjar verka.. redan bättre idag men får helt enkelt se när allt är klart.. =)

Ikväll hem och tvätta det sista, middag hos morsan och sen packa...

Dax att fixa det sista för idag på jobbet...

shites pommes

Måste säga att jag har sovit väldigt bra i natt.. Åkte till jobbet, hämta Fikus på vägen nemas problemas men så fort jag satte mig på stolen på jobbet så shites pommes vad trött jag blev.. Vad Hände ? . Nu börjar jag lite lätt vakna till liv igen..
En del på jobbet idag så får se hur detta slutar..

Tänk vad 3 killar kan göra

När jag åkte från jobbet idag svängde jag förbi Fia för att hämta mer färg så att jag kan bli klar med hallen någon gång.. Men då fick jag inte bara med mig färg utan fick även med mig Fikus.. =)
Så vi stannade till på vägen hem till mig och köpte middag, sen va det bara att sätta igång att måla..
Medans vi håller på får jag ett mess från mamma som ber mig sätta på TV, sen kan man säga att det inte riktigt gick jätte fort att måla, men tillslut blev vi klara iallafall... Tänk vad 3 killar kan göra.. Hahaaaa*
Nu har jag även fått bort mina sladdar som hängde lite hursom,( ska bara köpa spikar så jag får fast dom ).. Sen i morgon är det dax att börja borra upp allt på väggarna.. =)

Känns som att jag har det mesta under kontroll när det gäller packningen.. det enda som saknas är mina vantar, orkar inte leta mer så i morgon blir det till att köpa ett par nya..


 

Glömt något ?

Känns som att det är något som är fel.. Jag måste ha glömt något.. Kan inte vara så enkelt.. En anledning till att det känns som att det är under kontroll kan ju vara att det är röd dag idag och då kan jag inte göra så mkt, men känns endå som att det mesta är under kontroll... Man kan ju hoppas på att jag har rätt...
Nu måste jag bara veta vem jag ska lämna över allt till..
















Skulle kunna vara jag.. Hahaa*

15 pizzor, 2 sallader, 1 pasta och 2 kebab

Då sitter man på jobbet idag igen.. Händer inte så mkt måste jag säga utan jag kan koncentrera mig på det jag behöver.. =)
Nu är det lunchrast och jag/vi sitter och väntar på våran mat, 15 pizzor, 2 sallader, 1 pasta och 2 kebab.. =) Borde komma närsom...

onsdag-torsdag kvar.. =)

Inget för mig

Middag med Nea, sen fick jag hjälp med att borra upp mina hyllor i vardagsrummet (blev väldigt bra måste jag säga), tittade lite på Innebandyn ( då den spelades i Linköping blev det framför TVn) men måste säga att innebandy inte riktigt är något för mig.. Hahaa*

Nu sitter jag i min soffa och funderar på att göra mig i ordning och krypa ner i sängen.. Liiiite sovmorgon får jag oxå då jag har bil... Whiii*
Fortfarande ont i halsen =(

Natti Natti



känner mig naken

Gud så konstigt det känns att dricka, undra hur det blir när man ska äta..känner mig naken... Min kära vän sen ca 7 år tillbaka är utplockad.. Fick en liten infektion som inte vill ge med sig så lika bra att plocka ut.. Har nog vuxit ifrån det lite oxå tror jag men vet vet, kanske ångrar mig sen när tungan mår bra igen och stoppar in den men just nu får den vara ute ett tag...



som att det kan behövas just nu.. Börjar känna mig mer och mer hängig.. Försöker få ner en kopp Te så att det ska kännas lite bättre i halsen och det gör det nog..

Dagens lunch:
                                   * Baconlinda kycklingfilé i skysås
                                   * Cocospanerad fiskfilé med senapcrème
                                   * Wokad biff med bambuskott  

Hmm tror det blir kycklingen eller woken...

Mexare

Usch, idag känner jag mig... Hmm ja jag vet inte... Känner mig pigg (sovit jätte bra i natt), men samtidigt känner jag mig jätte trött.. Hängig på något sätt.. Halsen gör ont samtidigt som den inte gör det.. Svårt att andas och jätteont i huvudet... Ska få lite mexare i morgon så förhoppningsvis hjälper det och att jag är pigg igen tills på fredag. =)

Innebandy ikväll kanske.. Inte varje dag man kollar på det.. Hehee*

Helgen

Det har inte blivit många timmars sömn denna helg måste jag säga. Men endå känner jag mig faktiskt inte så trött, dock har jag väldigt ont i halsen.. Får INTE bli sjuk nu när jag ska åka iväg..

Fredag kom Fia hit på middag, Nea kom senare och vi drack några glas vin innan vi begav oss till Jakan för att ta några öl på PG... Kvällen slutade med att Becca och Fia åkte hem och jag och Nea fick med oss ett gäng killar från Schweiz till MP sen blev det efterfest hos mig.. Lite impulsivt sådär men det va en trevlig kväll..



Lördag upp vid 11 för att bege sig in till stan då det va storsattsning på hovet.. Sjukt bra stämning måste jag säga.. Förlorade matchen gjorde vi oxå men alla va glada endå...

 


Gick till hotellet efter matchen, begav oss sedan till Arken. Men då vi tydligen va för högljudda fick vi inte beställa in mer dricka... Gick då till Mest där dom flesta käkade... Fia, Sara, Dolken och Lisa åkte hem så jag, Anki, Jakan och Jeanette gick till Kellys.. På Kelleys träffar vi andra från hockeyn och vi är några st som beger oss till Patricia..
En helt lyckad kväll, Hann med första tåget  hem, somnade dock och vaknade i Bålsta.. Kl 07.00 klev jag iallafall av tåget i Jakobsberg. Kom hem satte mig framför datorn och tittade lite..8.00 la jag mig i sängen och släckte lampan..

Vaknade vid 11 idag och har legat i soffan största delen av dagen. Gick till morsan och käkade middag och plockade ihop mina skidgrejor..

måndag-tisdag-onsdag-torsdag kvar... =)

1 vecka

Tjohoo...1 vecka.... =) Ska bli sååå skönt.. Längtar som f-n... ;0)
BG here I come...

Mitt år i bilder

En lite sammanfattning av 2008 i bilder..

Första delen av året spenderade jag i Österrike, Bad Gastein.. Ett av det bästa jag har gjort... 26/12- 26/3.. 3 månader..

    


Kom hem och en gammal vän kom tillbax in i mitt liv... Love you babe



Köpte en lägenhet

   

Midsommar ute på landet för 2:dra året i rad



Min far har gift sig



Även fast fotbolls säsongen inte var någon höjdare blev det en hel del matcher, både i stockholm och utanför

 
  

Blivit en hel del kryssningar, speciellt nu på hösten

 
 
 

På en av dessa träffade jag lite nya vänner som nu ingår i min vardag.. =) Vissa mer än andra

 

En liten helgtripp ner till Gbg i mitten av november

 
 

Vill tacka alla mina underbara vänner för detta år.. Utan er hade jag inte haft så kul som jag haft.
En "ny" gammal, några helt nya, dom vanliga, Har även gjort mig av med dom jag inte behöver...
LOVE YA ALL och ser fram emot 2009 tillsammans med er.

Nyår

Blev en kanonkväll igår.. Dock kanske inte så lugn som vi tänkt oss men det va trevligt... ;0)


Fina hattar skulle vi ha på oss


Middagen bestod av fläskfilé, potatisgratäng och sallad..


Tolvslaget


En lyckad kväll med andra ord... God mat, trevligt sällskap.