mörkt men lite ljusare

Det är mörkt, men inte lika mörkt som för några dagar sen.. Sakta men säkert tänds lamporna igen.

Mina dagar i ensamhet har gjort sitt.. Det är behövligt och verkligen något jag behövde PRECIS NU...

Tror det är på tiden att jag inser att jag inte är så stark som jag tror att jag är.. Måste inse att man inte behöver vara på topp jämt... Att jag måste ha tid för mig själv ibland och BARA mig själv..

Det värsta jag vet är att bara sitta hemma själv och bara vara och det är något jag behöver träna på att göra.. För om man tänker efter så är det faktisk väldigt skönt...

I söndags åkte jag till Lidingö för att passa mosters hund.. Det var perfekt.. Då va jag bara... Satt och kolla TV och bara myste med hunden.. Ute och gick en promenad och det var skönt att bara få rensa tankarna..
Igår åkte min kusin in på förlossning ( ingen bäbis har kommit än) och jag blev då hundvakt åt hennes hund.. Hämtade hunden på dagis och sen bar det av ut i skogen (typ saltarö)..
Det var så fridfullt igårkväll.. Tog en promenad i mörkret med hunden och sen satte vi oss i soffan och kolla på TV och bara myste.. Gick ut med jämna mellanrum för att ta en cigg och bara titta ut i mörkret och lyssnade på det tysta... PERFEKT...
Antar att det blir samma sak ikväll..Fast kanske en längre promenad...

Dax att börja ta hand om mig själv och lyssna på hur jag känner/mår.. bara göra det jag känner för,  att ABSOLUT se till att det INTE blir för mkt.. För mkt är verkligen ett passande ord just nu..

Det är mörkt, men inte lika mörkt som för några dagar sen.. Snart kanske alla lampor är tända igen...

Kommentarer
Postat av: L

jag tycker du e stark som inser att du inte alltid e stark..så de så

2008-12-11 @ 11:58:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback